Možná budu muset opustit Chelsea, připustil Cahill

24.09.2018, 11:58
Aktuality
Do složité situace se dostal Gary Cahill. Zkušený stoper a dlouholetá stálice Chelsea letos za londýnský celek nenastupuje, načež sám přiznává, že se bude muset zabývat otázkou další budoucnosti...

Cahill přišel na Stamford Bridge na začátku roku 2012 a prakticky okamžitě se zařadil do základní jedenáctky Blues, po odchodu Johna Terryho dokonce nosil kapitánskou pásku.

Před startem letošního ročníku však Chelsea do role manažera angažovala Maurizia Sarriho, jenž doposud zkušeného stopera využil pouze v minulém ligovém utkání s WHU (0:0).

Pro Cahilla jde tím pádem o zcela novou situaci a vzhledem ke smlouvě do konce tohoto ročníku zvažuje, že Chelsea během zimního přestupového okna opustí. "Nechci nic uspěchat, ale pokud bude současná situace pokračovat, možná budu nucený odejít," prohlásil ke své budoucnosti Cahill.

"Uvědomuji si, že je někdy potřeba udělat obtížná rozhodnutí, ve fotbale nejde čekat. Je to potřeba k tomu, abychom se mohli nadále posouvat kupředu," řekl anglický reprezentant, jenž s Albionem skončil čtvrtý na nedávném mistrovství světa. "Bez ohledu na to, jaká bude moje budoucnost, na vztahu ke klubu a fanouškům se u mě nic nezmění," ujistil Cahill.

Jedním z důvodů, proč zkušený stoper nenastupuje, může být podle anglických médií právě skutečnost, že se vrátil později z mistrovství světa. "Pokud vyhráváte, není důvod k tomu, aby se něco měnilo. Chci především hrát, pokud tomu tak nebude, budu to muset řešit," vyhlásil.

Autor: Jiří Vojík / fourfourtwo.com

Komentáře (53)

Přidat komentář
shitcool

Do Bordeaux s ním ...

Reagovat
raduinho

Por que. Por que?

Reagovat
mesyas

Budeš mi chybět chlape, přišel jsi "nikdo" a odcházíš jako "někdo". Tenhle hráč za klub vždycky dýchal a bojoval za modrý dres, zaslouží si uznání, a ne posměšky.

Reagovat
OnderCZ

Se vším se dá souhlasit, jen bych neřekl, že při příchodu byl on zrovna „nikdo“.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
mesyas

Hrál v podprůměrném boltonu a nikdo nečekal, že se prosadí do sestavy a bude po tolika letech tak důležitým hráčem. Stejně jako v případě Azpiho.

Reagovat
Bayern +

Ale v Boltone bol výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Vždyť ho Chelsea snad záměrně vyfoukla tehdy v LM dobře hrajícím Slepicím přímo pod nosem. Redknapp na něj pěl jen slova chváli a Chelsea potřebovala nutně někoho spolehlivýho na stopera. Jeho prosazení jako 2-3 stopera čekal snad každý.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z těch nesmyslně předražených obránců?

Reagovat
Oxbow

Ty se dneska snazis cenu idiota dne? Jinak si ty tvoje kokotsky komenty neumim vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

13 mega liber za obránce v nejlepším věku a reprezentanta....

Mmm... tak až se vrátíš do minulosti, tak prosím neříkej fanouškům Liverpoolu jak dlouho budou bez ligovýho primátu.

Reagovat
TopinB

OT: kde je diskuze na NFL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze momentalne u nas by byl platnej, kdyz Koscielny je out. Mustafi na to nema a Cahill by to tam aspon zpraskal.

Reagovat
Arsenalista

Přesně tohle mě napadlo.. jenže už mu je 33. Takže spíše ne.

Reagovat
Le Gunner

Na dva roky bych ho klidně podepsal, snad má soudnost a víc by ani nežádal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Miguel19

Spíš by to tam pěkně odcouval. Ale smutný, že by byl u vás stejně nejlepší stoper.

Reagovat
Ondiis

Nebyl. Imho je to stejný lvl jako Mustafi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

to zas ne...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/why-do-ex-pros-have-monopoly-on-live-football-on-tv

If you’re looking for a statistical, analytical or cultural understanding of football, you might go to people like Jonathan Wilson, Rory Smith, Barney Ronay or Daniel Taylor to name but four of many. If you want an overview of the weekend’s action and what it means in the ongoing, unfolding drama, you will likely turn to a writer or journalist and not an ex-player.

Tohle je hodne zajimavy tema. Proc do TV chodi defakto jen exfotbaliste a nikdo jinej i kdyz casto nemaji co rict. Pritom v printu je pomer presne opacnej.

V tomhle je treba CT docela pokrokova jak tam obcas vezmou Hoska, velvyslance nebo tak...

Reagovat
Mastný Chobot

Tak lebo vacsinu ludi nezaujíma xG analyza obrany ale skor, aky bol tomáš repka ked sa ozere

Reagovat
Busby babes

to si nemyslim, jen jim casto TV nic jineho nez toho Repku nenabizeji.

Reagovat
Kang & Kodos

*ked bol v base

Reagovat
pepinho2

No spíš ČT právě ve většině případů bere bývalé fotbalisty, kteří jsou totálně nudní Já sám bych tam nejradši viděl hlavně odborníky, co klidně fotbal nehráli, ale rozumí mu. Ne abych poslouchal Švancaru, který bude říkat:"To my fotbalisti" a bude mluvit srač*y

Reagovat
Busby babes

vsak pisu ze je tam obcas vezme. Jasne, ze tam exkopacky bez nazoru porad prevladaji. Vic Erich Brabec a jeho: necitim se byt kompetentni tohle komentovat...

Reagovat
Bucky

Mě mnohem víc s*rou Švancarové s názorem na všechno a ničím v hlavě, než třeba Brabec, který dokáže přiznat, že to, že hrál fotbal, z něj nedělá automaticky experta na všechno související s fotbalem.

Reagovat
Busby babes

Otazka: kde vidite u ceske repre problem a kdo je za nej zodpovedny.

Odpoved: k tomu se necitim byt kompetentni...

jako v situaci, kdy jde komentovat do CT zapas cesky repre... tohle preci neni o tom, ze by mel byt expertem na vsechno. Takze podle meho jsou spatni oba stejne. Jen kazdy z jineho duvodu.

A to ten Svancara tam ma aspon nejakej ucel, ze z toho udela trochu show (jakkoliv me to vzdycky sere ), zato Brabec a spol jsou tam vetsinou k hovnu uplne.

Reagovat
smetos

Z Brabce vypada, ze se vyklube peknej previt. V zapasech radsi rekne uplnou sracku, nez aby rekl nejaky nazor. Co kdyby se na svazu uvolnilo naky mistecko. Takovy nymandy resne lidi jako Berbr potrebujou. Tak samo na me pusobi Hnillicka v PS

Reagovat
Bucky

Nemyslím, že musí být nutně vypočítavej prevít. Někdo je prostě jen slušný a kolegiální a není mu příjemné před statisíci lidí házet špínu na kamaráda, kterému se zrovna nedaří, obzvlášť když už si všichni názor udělali a jen by opakoval to, co říkají ti upřímnější.

Reagovat
Bucky

Myslím, že Brabec se bohužel snaží nikoho nenasr*t, kdyby se pro něj našla nějaká pozice u repre nebo v klubu.

Možná se na to dívám až moc černě a dělá to prostě jen proto, že je kolegiální a nechce se vozit po ostatních, které zná. Působí docela jako slušňák, takže i tomu bych věřil. Přeci jen to asi není úplně příjemné někoho sepsout v televizi před statisíci diváků a pak se s ním potkávat po zbytek kariéry.

Jasně, že by na obou stranách měli být profesionálové, kteří oddělují osobní vztahy a profesionální, ale tak to prostě vždycky nefunguje. Vezmi si, kolik hráčů a trenérů je nasraných na Linekera, ale třeba taky Henryho a ostatní komentátory, kteří si ty servítky neberou.

Myslím, že je tam u Brabce trocha vypočítavosti, ale také trocha té kolegiality, kdy by taky nechtěl být cílem toho shitstormu, který se valil na Jarolíma. Dokážu pochopit obojí a přijde mi to lepší, než Švancara, který si ze všeho dělá prdel, má na všechno názor, skoro vždy totálně stupidní a jde fakt vidět, že z fotbalu rozumí jen kopání do míče a důležitosti kotle.

Reagovat
Busby babes

ja rozumim tomu, proc to Brabec dela, delaji to tak skoro vsichni. Jen rikam, ze tam pak je k hovnu. Kritika neni neco, co je nejak extra nekolegialni. To se tu pak budem proste jen placat po zadech a rikat jak to vsechno delame dobre, i kdyz to neni pravda no... muzeme videt, kam presne tenhle pristup v kolektivnich sportech vedl. Fotbal se na MS dostane jednou za 20 let, hokej je na urovni Svycarska...

Reagovat
Bucky

Ale kritizovat se samozřejmě má, ale věcně a za zavřenými dveřmi, ne prvoplánově v televizi. Neříkám ani, že se veřejně kritizovat nesmí, ale od toho mají být právě Ti nezávislí novináři, kteří jsou profi žurnalisti bez větších vazeb na sport. Ti tam mají být právě proto, aby mluvili nezaujatě a objektivně. Od lidí z toho prostředí nezaujatý pohled těžko dostaneš, pokud to nebude právě v bulvárním stylu jako v Anglii.

Reagovat
Busby babes

proc by se nemelo kritizovat verejne? to je strasna kravina, promin. No a Brabec tim, ze jde do televize jako expert se tim novinarem stava. A nejen on, ale dalsi. Jde tam aby divakum nejak expertne priblizil, co se na hristi deje, co je dobre, co je spatne, ne aby tam pochvalil svoje kamose.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak Erich si to nechtěl rozházet s kámošema. Nikdy nevíš, kdy a kdo mu nabídne fleka. To na MS byl kompetentní až až

Reagovat
Busby babes

s tim at jde do prdele ale. jj, na MS, kdyz rozcupoval Argentinu, to byl velkej frajer.

Reagovat
Lacko_Boh

väčšina ľudí nechce rozmýšlať. Celkovo, nie len pri futbale. Si v menšine, ktorú ma sky u riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co taky ČT zbývá? Mít mezi ceskyma vysloužilýma jo ekvivalenty Nevilla, Carey, Jeanase a Murphyho, tak si experti taky neskrtnou. On i ekvivalent scholesyho by bylo terno...

Reagovat
Csaplárova past

Radsi bych videl v sestave jeho nez Luize ..... i kdyz jsou oba tragedi.

Reagovat
Snatus

Nečekal jsem, že se u nás tak dlouho udrží, díky za vše, ale už upaluj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by se vyřešil jeden post, který musíme vyřešit... snad místo něho přijde třeba Koulibaly, který by určitě chtěl zpět k Sarrimu, navíc neapol už neí taková jaká byla.

Smlouvy končí Caballerovi, Cahillovi, Fabregasovi, doufám, že prodáme Drinkwatera, Mosese a Moratu. Doufám a počítám stím, že koupíme toho Kovačiče!

Z toho vyplývá, že musíme přivést golmana (Butland, moc dobrý na championship, Real, Arsenal, Juve mají taky přetlak na BR) stopera (Koulibaly), strředního of. záložníka (Fekir), křídlo (Chiesa, Zaha, Bailey, Suso, Pulišič) a hrot...(????? Icardi? Mitrovič? nenapají mě moc...)

v momentě kdy někoho z těchto borců koupíme, ale na všechny posty co jsem psal, neuvidim slabinu.

Reagovat
John Obi Mikel

Velký borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele