Na lavičce Žižkova skončil trenér Oulehla, tým dočasně povede Koukal

19.10.2021, 15:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
monty25

Když si uvědomím, že kvůli angažování Oulehly byl vlastně odvolán Zdeněk Hašek...

Ta změna je nevyhnutelná, protože Viktorka z posledních 7 zápasů uhrála jenom dva body, krom toho ještě ostudně vypadla z poháru v Zápech a herní projev byl většinou tragický. Poslední dva zápasy, které přinesly prohry s přímými konkurenty v tabulce Třincem a Chrudimí, byly tou pověstnou poslední kapkou. Osobně jsem teda čekal, že výměna trenéra proběhne už před reprepauzou a nový trenér bude už na Chrudim, což se bohužel nestalo...

Teď je otázka, koho místo Oulehly. Já bych si samozřejmě přál návrat Zdeňka Haška, ale ten momentálně trénuje divizní Baník Most-Souš a nevím, jestli by šel Richterovi s Rývou dělat potřetí blbce, aby Viktorku zase zachránil a oni ho pak nečekaně vyhodili. Na zápase s Chrudimí se byl podívat Pulpit, což je taky docela skloňované jméno v tipech na nového trenéra. Sice svůj největší trenérský úspěch (postup do 1. ligy) zažil právě na Viktorce, ale jinak je to prostě magor. Jako třetí možný kandidát mě napadá ještě Franz Straka, ale třeba to bude někdo úplně jiný. Jsem na to hodně zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vůbec vypadá s finanční situací Viktorky, poté co odešel ten vychcaný majitel? Je klub stabilizovaný aspoň pro tu 2.ligu? A jak to vypadá se stadionem? Viktorka mi je sympatická, bylo by škoda kdyby takový klub zanikl nebo se potácel ve 3.lize nebo níž, je to klub minimalně do první poloviny tabulky 2.ligy, když se zadaŕí i klub, který by měl hrát o postup, myslím klub, ne momentální tým, i když ani ten podle mě není tak špatný aby se potácel u dna.

Reagovat
monty25

Právě s tím "vychcaným" majitelem (nevím, jestli byl vychcaný nebo ne, každopádně Viktorku aspoň oddlužil) měla Viktorka ambice na postup, teď je cílem klidný střed tabulky, ale momentálně to bohužel vypadá na boj o záchranu. Co se týče stadionu, tak udělali nový vstup ze Siwiecovy ulice a jižní tribuna je od začátku sezony mimo provoz (zatím jsem si nevšiml, že by se tam něco dělalo)... Taky si myslím, že ten současný kádr není tak špatný, aby hrál o záchranu a věřím tomu, že pod Zdeňkem Haškem by byla Viktorka určitě výš. Pod Oulehlou tomu podle mě úplně chyběl systém, Viktorku doma přehrával i Vyškov nebo naposledy právě Chrudim. Uvidíme, jestli se to pod novým trenérem zvedne, ale hůř už podle mě hrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Vychcaný...no taky nevím samozřejmě, politikům taky nevěřím, ale podle mě kdyby mu šlo o klub a ne o pozemek tak se dala najít nějaká cesta.

Reagovat
Aldeano

Hašek všechno promačkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek byl odvolán, protože projebal 300k z kasy na matech. Ten se určitě nevrátí.

Měl by přijít někdo, kdo dokáže udržet ligu. Straka se nabízí, ale nezaplatíme ho.

Reagovat
monty25

Něco v tom smyslu jsem četl po jeho prvním angažmá na Žižkově (v sezoně 2016/2017), kde to bylo ukončeno po vzájemné dohodě. Při tom loňském odvolání byly jako důvod uvedeny neuspokojivé výsledky, což jsem teda nepochopil...

https://twitter.com/monty025/status/1329809218346618880

Reagovat
John Obi Mikel

Vavruška

Reagovat
monty25

Ten je teď naštěstí šéftrenérem mládeže v Opavě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele