Na Ukrajině končí Petrakov, střídá ho Rebrov

26.12.2022, 15:10
Aktuality
Serhij Rebrov (© AFP)

Ukrajina v červnu nebyla daleko od postupu na světový šampionát v Kataru, rozhodující utkání baráže s Walesem ovšem nezvládla, a tamní fotbalový svaz se tak rozhodl již dále nespolupracovat s Oleksandrem Petrakovem. Už minulý týden na zasedání výkonného výboru se o prodloužení jeho smlouvy nedebatovalo, pětašedesátiletý kouč ji měl platnou jen do konce kalendářního roku.

Novým trenérem bude Serhij Rebrov, který aktuálně působí v Al Ainu ve Spojených arabských emirátech. Pokud by byl propuštěný ještě během března příštího roku, kdy má ukrajinský tým naplánovaný sraz před startem do bojů o evropský šampionát v roce 2024, okamžitě by začal plnit své povinnosti. Pokud každopádně Rebrov v Asii zůstane, začne u mužstva pracovat aspoň jeho trenérský štáb. Ukrajinu na úvod kvalifikace čeká souboj na půdě Anglie.

Autor: Patrik Sandev / sport.ua

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele