Nedokázali jsme navázat na červnové zápasy, mrzelo Vaclíka

25.09.2022, 19:32
Aktuality
Tomáš Vaclík (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Salfovic

Článků s Vaclíkem není nikdy dost

Reagovat
GrimeBaller98

,,Jak rikala moje mama, naboju nikdy nemuzes mit dost''

Reagovat
r.mrazik

https://www.youtube.com/watch?v=7AWHEhKyLz4

Hodím reklamu klukům...rozhovor s Priskem

Reagovat
luismiksak

Vaclik - Coufal, Zima, Jemelka, Zeleny - Černý, Soucek, Barak, Kalvach, Hložek - Schick

Reagovat
Nadržený šimpanz

Taky bych to tak viděl

Reagovat
Axelrose

Proč nedat šanci Staňkovi, když Vaclík jasně ukázal, že je mimo?

Plus hlavně udělat sestavu ze zdravých hráčů, aby zase nemusel ve 20 minutě na plac Kúdela.

A přijde mi, že nám brzo začnou kromě útočníků a tvořivých hráčů chybět i pořádní stopeři.

Reagovat
soukup

však že nám chybí kvalitní stopeři se řeší už roky

Reagovat
Selänne

Reagovat
Reggie

od Ujfiho a dejme tomu Sivoka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

kvalitní stopeři nám chybí od konce kariéry.... 20. století

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonyr Schick, jsem jeho velkym kritikem uz par let

Reagovat
smazaný uživatel

No, taky asi jsme si od něj všichni slibovali po té pauze trochu víc. Zabitou penaltou ten nemastný výkon jen podtrhl. To už propustil svého mentálního kouče, nebo co?

Reagovat
mojmira

Penaltu náhodou zahodil takticky skvěle, nechceš si posrat Csaplára v páté minutě nastavení. Akorát to druhý poločas nedotáhli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartes

taky to moc nechápu. Na naše poměry by mohl být dobrý, ale když půl sezóny pravidelně promarodí a teď se veze s mizérií celého Leve....a vzal s sebou další "superstar" Hložka. Při té celkové mizérii a když už o nic se Švýcarskem nejde, by to mohl Šilhavý celé obměnit a pojmout to jako přátelák na vyzkoušení nových hráčů.

A fakt o nic nejde, protože jestli si někdo myslí, že v téhle formě jsme schopni vyhrát ve Švýcarsku, které navíc bude v laufu po výhře ve Španělsku.

Reagovat
kilobyte

Šance je sice malá, ale není nulová. Klidně nějakou utrápenou výhru o gól můžeme udělat.

Reagovat
bartes

stejně tak nás může Švýcarsko rozstřílet 5:0. Moc si nedokážu představit, kdo by ten gól měl dát. Schick, Hložek, Kuchta, Souček všichni z formy. Chybí Holeš na zpevnění středu, v obraně pomalý Kúdela, v bráně nejistý Vaclík.

Aby tam byla nějaká šance, tak by se muselo stát něco podobného jako v zápase Plzeň - Slávia. Tzn. na začátku červená + penalta a pak bych i věřil, že jsou schopni to na 1:0 uhrát. Autobus Šilhavý umí. Podle mně obecně musí mít v tomhle štěstí, tzn. penalta nebo červená, případně nějaká tečovaná střela, aby získali nějakou výhodu.

Pokud se to nestane, tak se bude počítat jen jestli dostanou o 2 nebo o více. Čekám podobný zápas jako s Portugalskem.

Už doma měli obrovské štěstí a těžili z životní formy Kuchty a Krále.

Reagovat
Salfovic

Si nepamatuješ první zápas? To jsme vyhráli jen díky šíleným chybám Švýcarům, tak třeba si dají repete Jinak jsme bez šance.

Reagovat
bartes

já vím, právě proto to píšu a čekám podobný zápas jako s Portugalskem. Dle mně Šilhavý bude spoléhat na obranu a 1 povedenou standardku, jak je jeho zvykem. A je jen otázka, kdy to Švýcaři prolomí. Když v prvních 20 minutách, tak to bude debakl.

Reagovat
Selänne

Zrovna on má na mizérii Leverkusenu dost velký podíl, hele.

Reagovat
Selänne

Hraje se o nasazení do košů pro kvalifikaci ME 2024. Pokud se zachráníme, jdeme do prvního koše. Pokud spadneme, budeme startovat ve druhém. Takže jako tvrdit, že se o nic nehraje je dost mimo. Zůstat v elitní lize národů musí být priorita. Jsou to ohromný zkušenosti pro všechny.

Reagovat
bartes

vždyť tam nemáme co dělat. Už jsem to tu psal, že jsou možná 3-4 týmy z A, se kterými se můžeme rovnat, případně být lepší. Jinak kvalitou patříme dlouhodobě mezi A a B. Tzn. že se bude pravidelně stávat, že budeme sestupovat a pak postupovat. A pokud náhodou nesestoupíme, tak jen proto, že jsme měli kopec štěstí a ten 1 horší tým do skupiny dostali. A zrovna Švýcaři jsou někde jinde, než ČR.

To, že si všichni přejí, abychom zůstali v elitě je fajn, ale realita je někde jinde. Zrovna s touto formou bychom měli problémy postoupit z B.

Reagovat
Selänne

A Maďarsko tam patří? Kvalitou taky ne, ale letošek se jim vydařil. Koukáš na to strašně krátkozrace, sorry jako.

Reagovat
bartes

Spíš naopak. Maďaři jsou dlouhodobě o něco horší, než my. Letos vystřelili, ale dlouhodobě jsou na tom hůř jako my. Stejně tak někdy před 5 lety vystřelil Island a kde je mu dnes konec. My i díky Šilhavému máme dlouhodobě poměrně stabilní výsledky. Na udržení v A to fakt zatím není, ale roste zajímavá generace, která by ji mohla udržet za 2-3 roky nějakou dobu udržet, pokud se s ní bude dobře pracovat. Dá se říct, že jádro je v letošní Spartě. Teď jde o to, aby naplnili potenciál, přestoupili na západ a stali se z nich opory svých týmů.

Reagovat
Tromas

Jenže Šilhavý neumí koncepčně pracovat s reprezentací. Nezkouší nové hráče a nebere hráče podle formy jenom podle odzkoušenosti a zásluh. Hráče do budoucna tam moc nevidím, ale měli by se teď zkoušet hráči ve středním fotbalovém věku (24, 25, 26) let a nasazovat základ podle aktuální formy ne podle toho jak má koho odzkoušeného.

Reagovat
bartes

Šilhavého bych taky nahradil. Čím dříve, tím lépe. Je to stará konzerva, která postaví autobus a děj se vůle boží. A za mně tam nemá co dělat. Byl by vhodný jako asistent, který by měl na starosti obrannou činnost, ale systém chci progresivní, útočný a dravý. Hráče na to i máme, sice ne nejkvalitnější, ale umí zahrát univerzálně. Ale nemáme v repre trenéra, který by ho uměl aplikovat.

Hráči se mi fakt líbí Sparťani. V bráně Kovář, v obraně Vitík, záloha Karabec, Fortelný, útok Čvančara. Teď je na ně titul ve Spartě moc, ale za 2-3 roky si to můžou uhrát. K nim doplnit hráče jako Souček, Kuchta, Schick, Hložek, Provod, oba Jurásci + další hráči ze současné U21.

Klidně by mohl 2-3 hráče teď zkusit proti Švýcarsku.

Reagovat
kilobyte

Na repre srazy mají jezdit ti nejlepší hráči země. Zkoušet tam hráče, co na to ještě nemají, ale za 2-3 roky by mohli je blbost.

Reagovat
Salfovic

Pro nás je vhodnější bojovat o záchranu v A´. Tedy bránit, bránit, bránit a občas něco uhaluzit, než hrát o postup z B´ a marně se snažit přehrávat hodně kvalitní soupeře.

Reagovat
kilobyte

Když se udržíme, tak právě do skupiny dostaneme jednoho z těch 3-4 týmů, kterým se můžeme rovnat a nebo být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Losinho

Schick je jedním z hlavních důvodů tý mizérie.

Reagovat
anarchochuligan

Kapitan Amerika ceskeho fotbalu da jiste hatrick

Reagovat
C-M@ster

Borci, proč se z hlediska pravidel nesmí toto?

https://www.facebook.com/watch?v=865353671097255

Je tu nějaký rozhodčí?

Je to jako nebezpečná hra? Něco jako když někdo hraje na zemi v leže?

Reagovat
NeFoYoRu

Parkrat uz me napadlo, proc to nikdo nezkousi

Reagovat
Salfovic

Protože je to úplná ptákovina

Reagovat
C-M@ster

Mě taky...

Něco jak přihrát gólmanovi hlavou balón, co je na zemi.

Pak to udělal Verratti a dostal žlutou za nesportovní chování.

Reagovat
kilobyte

Hlavně je to kravina. Sice by měl výhodu ve výšce, ale bude těžké trefit bránu a když se trefí, tak tam nebude dostatečná razance. Centr by musel jít přesně, protože se nemůže se nemůže moc hýbat. Hrozil by docela nepříjemný pád. Myslím, že by obránci stačilo jít s nimi do souboje a rozhodčí by musel zapískat faul. Protože má kolena v úrovni hlavy.

Takže nebezpečná hra vůči sobě a případně jasný faul. V pravidlech to přímo nebude, ale určitě by se něco našlo.

Reagovat
r.mrazik

hlavne bych chtel videt,jak bys ho rozhodil pri souboji,ti dva se pak rozkašili a tomu dole by ten horni zmrvil krcni obratle

Reagovat
Firkraag

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele