Nehrajeme proti Mbappému, ale proti Francii, upozornil Angličan Walker

07.12.2022, 22:27
Aktuality
Kyle Walker (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (56)

Přidat komentář
mimi_united

Má pravdu, nevyradí ich Mbappé ale celé Francúzsko

Reagovat
DieryVonry

Francie umí otáčet zápasy asi nejlíp ze všech je to jak Real pod Carlem.. "No a co že tečem, žádný tlak to otočíme."

Zároveň je jedina šance Anglie vstřelit rychlý gól a hrát aktivně na nutnost vstřelit ještě jeden nebo dokonalej beton, což si myslím že efektivně neumí.. Pokud ale budou prohrávat, je to jejich konec. Při prodloužení na tom bude Anglie o něco lépe s energii, ale nemají psychickou sílu otáčet zápasy. Přitom Francie není rozhodně tak silna jako ve 2018. Anglie ma tým, který by mohl vyhrat, ale to by museli mít před turnajem 10 přípravných zapasů.

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
Tuxedo

Tak to RIP Angicko .. po takýchto vyháseniach väčšinou prichádza debakel

Reagovat
Beči

Dle mě je Francie totálně přejede.

Díky Southgatovi.

Reagovat
10

to je jasný, že za to může Southgate...zase kdyby je netrénoval zrovna on, tak se ten turnaj ani nemusí hrát

Reagovat
Spalovač šancí

Můžeš nějak vysvětlit to "díky Southgatovi"?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni mu za to budeme vděční.

Reagovat
Mato178178

lebo pride s trapnou defenzivnou taktikou na ukor utocneho potencialu jeho muzstva

Reagovat
Csaplárova past

Giroud tam odvede spoustu černé práce a FRA to vybojuje. Jen si to spočítejte - na Girouda aby se pověsili aspoň dva hráči, na Griezze aby hráli oba střední záložníci a na krajích Dembelé ve formě a Mbappé snad nepotřebuje vymýšlet nějaký přívlastek. No kdo to bude všechno hlídat?

Reagovat
bourbon

zase brzdi jo

Reagovat
Spalovač šancí

Dier si je ohlídá všechny sám ...

Reagovat
Geordies

Tady půjdu proti davu, něco mi říká, že Francouzům ta defenzivní hra Anglie nebude sedět. Southgate to zatáhne a ikdyž se na něj leckdy nedá dívat, musím uznat, že jestli něco, má hru výborně organizovanou. Bude to nuda, asi ani nebude stačit 90 minut na rozuzlení, a proto rozhodne lavička, kterou má na turnaji Anglie kvalitnější.

Reagovat
EaP

Presne tak. Ak im Angláni prenechajú iniciatívu , tak bude stratený aj Mbappe. Do zahustenej obrany nemôže využiť svoju rýchlosť a zase taký technik ako Neymar či Messi nieje už vonkoncom. V mužstve Francuzska nieje jediný hráč schopný tvoriť hru. Rabiot, Tchuameni , Griezmann…. To sú všetko defenzívne tipy ktorým vyhovuje ak pobehujú okolo vlastnej 16 a môžu vyraziť rýchlo vpred. Ja verím viac Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Griezmann defenzivní typ

Reagovat
Kily8

Rabiot defenzívny tip, ktorý nevie tvoriť . Takže od najlepšej zostavy MS sa dostal, kvoli bráneniu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jackinho10

Rozhodne zaloha, Anglie ji ma lepsi a vyhraje

Reagovat
Greaber

Anglický nároďák je jako Tottenham - Born to loose...

Reagovat
xjert02

Reagovat
ignor24

Reagovat
Mike Litoris

*lose

Reagovat
technecium

Anglie je pro me favorit. Maji sirsi kadr a budou chtit dojit do prodlouzeni, kde by to nejvíce zurocili. Tam Francii utavi.

Reagovat
Shevchenko

No Francii utaví opravdu hodně těžko, a Anglie měla kvalitnější lavičku i proti Itálii a bylo jí to k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. penalty Anglie umí

Reagovat
El Cid z City

Takhle to zrovna nemyslel.

Reagovat
Luc-Luc

Anglie nema moc sanci proti Francii, Mbappe tu obranu s Maguirem roztrha na kusy

Reagovat
Greaber

Nech chudáka Harryho na pokoji.... Copak ty jsi neviděl ten článek na konkurenčním médiu o tom, že Harry je pouze obětí neschopnosti ostatních?

Reagovat
Csaplárova past

Hlavně si myslím, že FRA je flexibilnější a jsou schopni přijít s něčím novým. Hra Anglie je dopředu jasná a očekávaná.

Reagovat
AlevsakNevadi

neviem ci by som toto iste nepovedal aj o Deschampsovi, teraz stiahol griezmana a to mu vyslo ale to je tak vsetko, hra je zalozena uplne na to istom ako v LN.

Reagovat
j_mrazik

Něco mi říká, že Maguire může být nejlepším hráčem na hřišti. Pokud bude mít před sebou 2 DM a bude stát ve vápně a uhlídá Girouda. Southgate se nebude pouštět do žádných šíleností a nebude chtít hrát s Francií fotbal, protože ví, že by ho ti krajní záložníci roztrhali.

Reagovat
Kily8

Frnacúzsko má jednoznačne lepších hráčov. Mbappému a Dembelému sa možu rovnať iba brazílske krídla a napriek hejtom, nemajú hráča, ako Rabiot. Predstavte si nejáký súboj v otvorenom priestore Maguire/Mbappé(Dembele) . Neviem, v akom stave je Walker, dlho nehral, ak je zdravý, je schopný vygumovať Mbappého. Na strane Francúzska je kvalita, ale neviem prečo mám pocit, že Anglicko to može nejako uhrať…

Reagovat
El Cid z City

Ne, Walker sám není schopný vynulovat Mbappého, tým mu musí pomoct, aby do soubojů chodil z výhodnějších pozic. Mbappé ční nad všemi.Foden,Shaka, Rash zaostávají za Dembelém? Bellingham se nepřibližije výkony Rabiotovi? Zas nepřeháňej.

Reagovat
EaP

Masaker, čo sa tu človek nedočíta . Rabiot ktorý 3 sezóny v Juve nieje schopný čohokoľvek a modlia sa aby odišiel je zrazu lepší jak Bellingham. Dembele , ktorý ma svoje kvality a síce patrí medzi najlepších krídelníkov ale gól nedá ani do prázdnej a ak sa mužstvu v zápase nedarí je väčšinou do počtu zrazu vygumuje celú obranu ….. Ten šampionát bol zbytočný , mali to zrejme hneď odovzdať Francúzsku . Stále si stojím za svojim a verím , že Angláni ich porazia

Reagovat
jackinho10

Reagovat
fenixLFC

Dembele a rabiot... anglicko ma lepsich bekov, hrota a brankara nez frantici. Ale inak frantici asi postupia

Reagovat
monkej

No ja ti neviem, podľa mojho názoru jednoznačne T.Hernandez > Shaw

Reagovat
romeo351

Možná i stopery, když to Stones neposere

Reagovat
romeo351

Jako Raphinha?

Hráča jako Rabiot?

…glorifikace už každého hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Raději Angličany v semifinále, ale proti rozjetému Mbappému jim moc šancí nedávám. Každopádně se na tento zápas mega těším.

Reagovat
Acrocephalus

Francouzi tyhle velké šlágry umí, Angličané když narazí na sobě rovného a nedají rychlého góla, tak z jejich strany to bude dost nervózní. Francouzi jsou v tomhle uvolněnější. Taky jsou kreativnější, poradí si s jejich silným držením míče.

Každopádně na souboj Mbappé-Walker se těším... ti si dají z hecu sprintovej závod, i když ani jeden z nich nebude mít míč.

Reagovat
j_mrazik

Tomuhle zápasu by nejvíce pomohl rychlý gól Francie, aby to Anglie musela trochu otevřít.

Reagovat
Zark

Slovy od klasika z ČTsport

Reagovat
djiros

Sám tomu nevěříš, že to otevřou hned za stavu 0:1.

Reagovat
technecium

Naopak. Francouzi maji tendenci betonovat kdyz vedou

Reagovat
El Cid z City

Francie nebo Anglie? Brankáře nedokážu porovnat, ale Hugo má tolik zkušeností. Stopeři-Francie, ale vhodnou taktikou lze eliminovat slabiny Stonese a HM. Kraje obran o promile Anglie. Záloha- o chloupek díky Griezmanovi Francouzi,ale Foden může vyrovnat nebo převážit kombinační schopnosti na stanu Anglie. Útok díky Mbappému Francouzi, ale Angláni májí silné želízko na lávce. Francie je tým, kterej ve vzduchu může konkurovat Anglii. Babo raď, rozhodně taktika a Mbappé.

Reagovat
fenixLFC

Tak kombinovana zostava by bol pickford-shaw, stoperi francuzska, walker/trippier, bellingham, rabiot (ale len za tento sampionat, inak je to hovno), mbappe griezmann saka kane

Reagovat
technecium

Saka asi těžko místo Dembeleho

Reagovat
Front hell

Úplně s přehledem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lawman

Pokud Anglie si nedá hned na začátku vstřelit gól, má šanci. Jistý trenér jednou řekl na adresu klíčového hráče toto: Hrát osobku na něho nemá smysl ale on sám nás neporazí. Přesně to platí na Mbappého. Pokud Anglie nebude divočit a přenechá iniciativu Francouzum, tí nebudou schopní hrát do plných a Angličanum bude stačit čekat na výpad. Saka, Sterling anebo Kane jsou schopní zasadit smrtící úder.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad jim za to Mbappé dá hattrick

Reagovat
El Cid z City

Za co?

Reagovat
xjert02

Kez by vypadly oba tyhle tymy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele