Německé reprezentantky ve čtvrtfinále ME senzačně vypadly s Dánskem

30.07.2017, 15:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Danky mi pridu krajsie, takze som rad za ich postup,co povies monty?

Reagovat
smazaný uživatel

spuhlas

Reagovat
smazaný uživatel

*souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
monty25

Skoro v každém týmu je pár hezkých hráček. Řekl bych, že Dánky a Němky jsou zhruba vyrovnané. Sice u Dánek nemám vyloženě oblíbenou hráčku, ale přál jsem jim to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tak konečně to Euro vyhraje taky někdo jiný. Dánky jsem už před turnajem pasoval na černého koně, tak aspoň tohle mi vyšlo. Dneska prohrávaly po velké chybě brankářky, ale konec prvního a celý 2. poločas byly lepším týmem, takže postoupily úplně zaslouženě. Klidně se můžou dostat i do finále...

Dneska se hrajou ještě dvě zbývající čtvrtfinále. Od šesti Rakousko - Španělsko a od 20:45 asi nejzajímavější zápas Anglie - Francie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Bych od takového feministy nečekal, že ženy přirovnáváš ke zvířeti a ještě navíc k černýmu.

Reagovat
monty25

To je obecná sportovní terminologie...

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno nakoniec nie je feminista a paci sa mu klasicke pecko

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale no tak, škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Přepište dějiny

Reagovat
monty25

Francie zase bez medaile, to už je prokletí...

Všechny týmy, kterým jsem přál, jsou venku. Z těch zbývajících se mi herně nejvíc líbí asi Nizozemky, které táhne moje oblíbená Lieke Martens. Angličanky jsou zase skvěle organizované, silnější soupeře nepřehrávají, ale jsou neskutečně efektivní a když mají dvě šance, tak z nich dají (přesněji Jodie Taylor dá) minimálně jeden gól. Nizozemsko i Anglie zatím vyhrály všechny čtyři zápasy na turnaji a teď se utkají v semifinále, takže to bude mít velké grády. Dost možná z toho zápasu vzejde mistr Evropy. Nepodceňoval bych ale ani Dánky. Těm hodně věřím proti Rakušankám, které jsou pro mě z té zbývající čtveřice velký outsider. Ale letošní Euro už ukázalo, že stát se může všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

a ja som bol doteraz v tom ze futbalistky sa vztahom velmi nevenuju no ale pozorujem ze davaju jedna radost

Reagovat
smazaný uživatel

Profíci ze sázkovek stavěli kurzy cca 1.52-3.3-4.2 plus mínus, žádná senzace to samozřejmě není. Je to spíš lehké překvapení. Chápu tě ČTK vidí senzaci ve všem, ale zbytečne senzačně dramaticky článek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele