Německý fotbal počítá se ztrátou až 1,4 miliardy korun

23.03.2020, 21:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Smlouvy od sponzoru - mam za to ze Nike apod. nepodepsali smlouvu s dodatkem o zastaveni soutezi a tim i reklamni masaze pro divaky .. Vzdyt spousta lidi uz ani nevi co si s tou mastercard maji kupovat:D a ze je pro ne nejlepsi Budweiser a Corona beer i kdyz posledni jmenovany naopak vetsi proklamaci ani neplanoval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jen poukazat ze kdyby jeli sociapaticky po nejvetsim zisku tak maji momentalne znacky moznost zlikvidovat temer cely profi sport .. nejen ze budou opravneni vypovedet smlouvy ale jeste by vytriskali casem nejake drobaky zpet a vetsinu klubu a soutezi by to zlikvidovalo ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele