Nominace Anglie na Ligu národů

24.05.2022, 16:12
Aktuality
Nominace Anglie na zápasy Ligy národů proti Maďarsku, Německu a Itálii:

Brankáři:
Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley), Aaron Ramsdale (Arsenal).

Obránci: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Conor Coady (Wolves), Marc Guehi (Crystal Palace), Reece James (Chelsea), James Justin (Leicester), Harry Maguire (Manchester United), John Stones (Manchester City), Fikayo Tomori (AC Milán), Kieran Trippier (Newcastle), Kyle Walker (Manchester City), Ben White (Arsenal).

Záložníci: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Conor Gallagher (Crystal Palace), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton).

Útočníci: Tammy Abraham (AS Řím), Jarrod Bowen (West Ham), Harry Kane (Tottenham), Bukayo Saka (Arsenal), Raheem Sterling (Manchester City).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Beči

Ten Maguire je tam fakt výsměch, ale tak chápu, že nejlepší stoper United a repre nesmí chybět Spíš ale tak nějak nechápu, že bere pět pravých beků. Jasně, chápu, že někdo z nich bude pravděpodobně hrát vlevo, ale i tak mi to přijde trochu zbytečné.

Reagovat
John Obi Mikel

Pět pravých beků a žádný levý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele