Norimberk má nového trenéra, vybral si Canadiho

19.05.2019, 15:28
Aktuality
Damir Canadi se stal novým trenérem Norimberku. Devětačtyřicetiletý kouč přichází do Německa z aténského Atromitosu a se svým novým chlebodárcem podepsal smlouvu do roku 2021...

Víděňský rodák na sebe upozornil během angažmá v Altachu, následně z rakouské Bundesligy vedl ještě Rapid Vídeň a uplynulé dvě sezóny působil v Atromitosu Atény.

Ambiciózní klub pod vedením Canadiho letos obhájil čtvrtou pozici, nyní však přichází o úspěšného trenéra, kterého angažoval Norimberk. Ten se po pouhém roce mezi německou elitou vrací do 2. Bundesligy, přičemž nový kouč nahradí dosavadního lodivoda Borise Schommerse.

"Damir Canadi opakovaně prokázal, že je pečlivým trenérem, který dokáže pracovat s hráči a jeho týmy hrají atraktivní fotbal," řekl norimberský sportovní ředitel Robert Palikuca.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Stream na Union? Ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Škoda, vyzerá to tak, že "stačilo" vyhrať. Proti VfB veľmi nedúfam.

Reagovat
Rudnevs

Strašná škoda, o to viac to mrzí, že to Dynamo pre Union vyhralo (Atik je mimochodom neskutočný, techniku má parádnu a pokiaľ sa mu podarí udržať chladnú hlavu, tak z neho bude parádny hráč). Union mal dnes smolu, tam bolo tuším 24 striel bez gólu, Bochum mal šesť a z toho dva góly. Potom síce Union dal hneď dva, ale už bolo neskoro, navyše VfL ešte celkom i zdržovalo.

VfB si to v baráži postráži. V baráži o 2. BL dúfam, že vyhrá Ingolstadt, Wiesbaden niekde hore fakt vidieť nepotrebujem.

Inak, fandíš Unionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Som to len tak jedným okom na mobile sledoval popri varení, navyše mi to často padalo, tak som ani nevedel, že ten tlak bol až taký a smola úradoval. K tej baráži... Na druhej strane, padnúť tam môže všeličo :).

Nesledujem ich tak dlho a podrobne, aby som sa považoval za kovaného fanúšika, ale z Nemecka im prajem najviac. Páči sa mi ten príbeh, ich pozadie a tá rodinná a lokálna atmosféra. Ešte s prižmúreným okom sledujem Sankt Pauli, ale tí sú ostatné roky takí nemastní neslaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná škoda že to nedopadlo, už jen kvůli tomu že Drážďany se pořádně "hecly".

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Petrák? Jak hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Je zranenej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele