Nottingham má další posilu, koupil obránce Richardse

10.07.2022, 10:41
Aktuality
Jenom jeden rok strávil Omar Richards v kádru mnichovského Bayernu. Čtyřiadvacetiletý anglický obránce se nedokázal prosadit do základní sestavy a vrací se do vlasti, dnes dopoledne byl potvrzen jeho přestup do Nottinghamu...

Bavorský celek na této transakci vydělal - zatímco loni Richardse získal z Readingu zdarma, nyní ho prodal za deset milionů liber. Obránce s nováčkem Premier League podepsal čtyřletý kontrakt.

"Z návratu do Anglie a přestupu do Nottinghamu jsem nadšen. Klub za sebou má několik neuvěřitelných měsíců a jeho návrat do Premier League provází velká očekávání a také ambice. Proti Forest jsem dříve několikrát nastoupil a klub se může spolehnout na podporu fanoušků, City Ground je báječným místem a nyní ho mohu nazývat svým domovem. Už se nemohu dočkat, až se připojím ke spoluhráčům a zahájím s nimi přípravu," prohlásil fotbalista.

Richards za Bayern nastoupil jenom k sedmnácti zápasům a v drtivé většině případů k duelům naskočil až v jejich průběhu. Branku nedal ani jednu a na své konto si připsal německý titul.

Nottingham je na přestupovém trhu hodně aktivní a Richards není první letní akvizicí. Na hostování z Manchesteru United přišel brankář Dean Henderson, dalšími novými tvářemi jsou Taiwo Awoniyi, Giulian Biancone a Moussa Niakhaté.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (198)

Přidat komentář
vitecek15

Nottingham by mohl celkem v klidu hrát střed tabulky s tím kádrem a posilováním. Moc se na ně těším.

Reagovat
Stannis Baratheon

Snad ne

Reagovat
Freedo

Budou rádi, když nespadnou

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Todle není diskuze o United

Reagovat
icka

Reagovat
pingla

Newcastlu? Ti budou letos v klidu

Reagovat
Eichel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Seydou Doumbia

Pořád si myslím že je mezi tím hodně tenká hranice...můžeš hrát střed jako Šefild po postupu a nebo být sračka jako Norwich...záleží jestli muže tenhle nováček příjít do PL s něčím novým, neokoukaným

Reagovat
thewall

Od středu PL k sestupu to je tenká hranice, ale nesouhlasím s tím, že by záleželo na tom, jestli přijdeme s něčím novým, neokoukaným.

Obecně mám dojem, že se přeceňuje vliv nových prvků a inovací (nejen ve fotbale). Zvlášt pak u týmů, které nemají ambici hrát absolutní špičku top soutěží.

Pokud má NFFC ambici zůstat v PL a střed tabulky bude nesporný úspěch, tak hlavními prvky budou kvalita týmu (od vedení až po hráče), nasazení, kondice a alespoň ničím nevyčnívající stav marodky hráčů.

Něco nového a neokoukaného? Proč? To jako každý z těch stovek týmů v kvalitních ligách musí přijít s něčím novým a neokoukaným, aby nespadl? Jaký je vlastně prostor pro herní inovace ve hře, která se hraje více než 100 let a tak masivně rozšířeně? Inovace vidím primárně jako hřiště pro top týmy top soutěží, ale i u nich bude především záležet na kvalitě týmu od vedení až po hráče.

Když se NFFC povede zařídit kvalitu kádru a Cooper dokáže najít jakýkoliv zavedený herní systém, který zvládnou v kvalitě dostat do zápasu, tak to bude bohatě stačit i bez neokoukaného nevím čeho.

Reagovat
Seydou Doumbia

Klidek. Inovovat jde pořád něco ve fotbale. Ale primárně počítám že body budete dělat kvůli takové te klasice, nasazení, eutuziasmus a takové věci. Toto může fungovat zejména v první sezoně, otázkou je co potom.

Reagovat
thewall

Jsem v pohodě.

Už roky mně permanentně štve, jak se v podnikání přeceňuje význam něčeho neokoukaného a nového a údajná nutnost být první, protože být druhý nestačí a být průměrný je jasná smrt. Jakoby business nebyl plný průměrných firem, kterým jednoduše stačí v přiměřené kvalitě aplikovat průměrné knowhow. Standard (průměr) je z podstaty něco přiměřeného.

A teď to ze mně muselo ven

Reagovat
Seydou Doumbia

Chápu, pohoda...tak držím palce at se v práci daří a Forrestům taky

Reagovat
thewall

Reagovat
thewall

A co potom?

Doufám, že to samé, co udrželo v loňské sezóně a předchozích sezónách většinu týmů PL mezi 7. až 17. místem. Snad bychom se mohli dlouhodobě udržet alespoň na úrovni týmů jako Brighton,Wolwes, CP, Southampton apod.

Reagovat
Freedo

Jak sleduju PL poslední roky, tak pro nováčky je naprosto stěžejní mít dobrou obranu a taktickou vyspělost. To měl Sheffield první sezónu, kdy měli perfektně zvládnutý systém s wingbacky. Loni zase kompaktně dozadu hrál Brentford. Burnley se drželo v lize dlouho díky stejným věcem.

Naopak třeba Norwich zkoušel pod Farkem hrát atraktivně, ale neměli na to kvalitu. To samé třeba Bournemouth pod Howem, kterej to první sezóny urval díky útoku, ale pak stačilo pár zranění a kvůli obraně šli dolů. Toho si byl Howe určitě vědom teď při angažmá v Newcastlu, kterej převzal, když byli na sestup a první věc, kterou vylepšil, byla obrana. Díky tomu se i udrželi.

Takže souhlasím s thewallem, že o inovacích to úplně není.

Reagovat
Beči

Reagovat
RickNash

Reagovat
Bayern +

Reagovat
SpecialOne

Tak hlavně, pokud přijmeme teorii o nováčkovském entuziasmu, tak u Nottinghamu bude po těch letech maximální. Tipuju, že po 10 kolech budou v top 8.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky spíš očekávám tuhle variantu, kdy tým bude namotivovaný a bude na počátku sezony sbírat hromadu bodů a postupně se propadat níže...otázkou, jestli to bude stačit na udržení a vlastně, kdo by měl spadnout? Každoroční Burnley je pryč,Watford je pryč, Norwich/WBA tam není, Fulham posiluje dobře...aktuálně na sestup vidím tak max Bournemouth, dále nevím.

Reagovat
Freedo

Vůbec bych se nedivil, kdyby sestoupili všichni nováčci. Namočený tam můžou bejt i Brentford, Soton, Leeds.

Fulham zatím jen jedna posila, byť dobrá.

Reagovat
O.Giroud

Toto no, tam fakt tych adeptov na zostup je nejak malo Fulham asi pojde, zatial ziskali len Palhinhu a riesia zas brankara Leeds bol aspirant, ale tiez maju zaujimave posily, ale uvidime ako si to sadne. Newcastle uz skor sa bude posuvat smerom hore, Aston Villa tiez do toho cpe prachy, Brighton ma Pottera, CP pod Vieirom tiez ako tak slape tak mozno Fulham, Bourne, Southampton/Everton? mozno Brentford doplati na druhu sezonu, ale to si moc nemyslim. No bude to zaujimavy boj asi

Reagovat
Bayern +

Brighton s Evertonom vypadnú.

Reagovat
O.Giroud

vychadza mi to na ManUtd alebo Everton

Reagovat
Seydou Doumbia

sice sira olivera nemám rád, ale ty si mi sympatický....bourm, mu, everton a jsem s tím v pohodě

Reagovat
O.Giroud

Teraz myslis Olivera Girouda, ci Olivera slovacika, ktory tu dostal ban?

Reagovat
Seydou Doumbia

Žiruda

Reagovat
O.Giroud

to radsej toho druheho Olivera

Reagovat
Beči

Já tak nějak očekávám, že spadne Southampton. Ne, že bych jim to přál, je to sympatický tým, ale už loni se udrželi jen tak tak a každou sezónu je to s nimi horší a horší.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mě napadl právě Soton...poslední 4 sezony 16,11,15,15...dlouhodobě prodávají své nejlepší hráče, zatím teda přišel Aribo + mladíci ze City...dle mého ten tým tak nějak přesluhuje a potřeboval by nějaký nový impuls...Hassenhutl tam je už 4 roky, což je na PL celkem dost, ale asi těžko mluvit o odchodu, když se zatím drží...

Reagovat
Busby babes

Novacci, CP, uvidime jak se vzpamatuje Everton.

Reagovat
Talker

Tak máš tam nováčky, Leeds, Everton, Soton, kteří v tom byli namočení letos, možná CP...

Těch adeptů je hromada, stačí, aby se někomu ze středu tabulky zranili 2-3 tahouni na pár měsíců nebo měli špatné období a hned jsou namočení.

Reagovat
Busby babes

je vtipny, jak se tu novacci letos hypujou. Nekteri sice privedli 3-4 zajimave hrace, ale porad maji kadr plny hracu, co nejsou tak kvalitni jako maji ostatni kluby nad nima.

Reagovat
fenixLFC

minimalne dvaja novacikovia hned spadnu

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi bude záležať na tom, ako sa im bude dariť v nadchádzajúcej sezóne. Ak budú hrať spodok tabuľky a povedzme bojovať o záchranu a v ďalšej sezóne sa podobný scenár zopakuje, tak hráči, ktorí sa ukážu v dobrom svetle, budú chcieť opustiť káder a ísť do lepšieho tímu a tým pádom je ďalšia sezóna zárukou zostupu. Dokonca si myslím, že to bude skôr o šťastí, ako o menách, ktoré by mohli držať klub v stredných vodách PL. Ak sa im vydaria prvé dve tri sezóny, tak tam už sa môžeme baviť o kvalite kádru, ktorý môže udržať klub v PL na dlhšiu respektíve dlhú dobu.

Reagovat
johnnie_boy

Tak jeste ten Williams a pak jeste zbyva zaloha

Reagovat
Bayern +

Krásny predaj. 12 mega za hráča, ktorý na Bayern nemal ani omylom

Super, že si našiel adekvátny klub jeho kvalít a ešte zrovna Forest, na ktorých sa teším. Síce je to plašan jak sviňa a taktik na úrovni spodku Champu, techniku a rýchlosť má výbornú a ak ho budú využívať na LWB a nie na klasickom LB, ktoré nezvládal, tak verím, že bude prínosom.

Reagovat
db18

Reagovat
Rich

Reagovat
smazaný uživatel

Micah Richards ? kde je mu konca ?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ve studiu

Reagovat
Whitemedia

Vysírá s otravným smíchem v kdejakém fotbalovém studiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham patří do 2 ligy, adios

Na úvod jim dáme trojku

Reagovat
thewall

Trojku bodů berem, ale na úvod by nám stačil i jeden.

Reagovat
kissak

Ono to nebude tak jednoznačné, neboj.

Reagovat
kissak

Kde ty se tady bereš?

Reagovat
Bandita_Harry

Prvy oil fan na EF ? Gratulujem

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
smazaný uživatel

V tom prípade ani Newcastle nepatrí do PL. Totižto nebyť peňazí od naftárov, tak ďalšiu sezónu hrajú zaručene v EFL.

Reagovat
kissak

To se taky neví jistě

Reagovat
O.Giroud

dobre Adam

Reagovat
kissak

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Grahf

Kyle Walker-Peters další na lane

Reagovat
blade115

Uff, tak Raphinha prý do Barcelony za 63 mega liber. Snad až příště bude ta hrozně uvědomělá La Liga žalovat PSG a City, tak si nejdřív zamete před vlastním prahem, potom co ty katalánský finanční trosky letos předvádí.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M0rb1D4S

To bude přesně jak tak, jak si to myslí v Bayernu. Ten jejich klub tak do 2 let přestane existovat, protože jejich hospodaření je fakt tragické.

Reagovat
Busby babes

jeste porad muzou prodat TV prava do budoucna... a pak se za par let divit, ze zas nemaj prachy.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Bayern +

Ešte musíme vytiahnuť Lewu na 60 tento týždeň majú oficiálne poslať ponuku na 50 + bonusy

Reagovat
Kinky7

Jen do nich. Ať ti prachy na Bernarda nemají ani ve snu

Reagovat
LAM

Bernardo byl vždy reálnej jen když se prodá De jong

Reagovat
db18

Reagovat
LAM

Zvláštní informace:

Já čtu že to bude 50+10 v eurech na dvě nebo tři splátky.

Dembele je taky v Barceloně a má podepsat smlouvu se snížením o 40%.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Busby babes

kde na nej vezmou? to je fakt strasne vedenej klub

Reagovat
Gazdo

Mne to strasne pripomina situaciu na slovensku. Roky nas videol Bartomeu (Fico) o ktorom vsetci vedeli ze to robi katastrofalne, perie prachy a dostava Barcelonu (Slovensko) do obrovskych sraciek z ktorych sa budeme hrabat roky. Ako vyslobodenie mal prist Laporta (Matovic) ktory postavil kampan na tom ze zvrhne byvale vedenie aby zastavil korupciu a vratil dostojnost klubu. Po chvili sa ale ako na slovensku ukazuje ze aj ked to mozno Laporta (ani Matovic) nemysli zle ale aj tak robia tak nelogicke kroky a sme este odpornejsi ako sme boli

Reagovat
smazaný uživatel

They're like a gambling addict who dont learn

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze je problem v tom, jakou strukturu maj nastavenou, s tim clenstvim a tak. Pak proste ten, kdo chce byt predseda, musi naslibovat clenum modre z nebe a pak to dotahnout. S programem: ted budem pet let setrit, posilovat budem jen rozumne a spis mlade levne hrace... tak ho clenove sezerou. Laporta je populista a ty kroky na ozdraveni financi dela jen proto, ze by jinak fakt krachli. Nebyt toho, utraci stejne jako Bartomeu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Gazdo

My sme v podstate taka mala demokracia ktora nefunguje

Reagovat
Busby babes

jo, dost to kopiruje nastup populistu i ve svete realne politiky.

Reagovat
Eichel

tiež sa nad tým zamýšľam podobne

Reagovat
Busby babes

je to jen laicky pohled zvenku. neznam uplne podrobnosti, ale pusobi to tak na me. Zaroven je tam kontrast s Realem, kde ty socios taky nejak maji, ne? ale Perez vladne pevnou rukou... nebo tam je nejakej rozdil?

Reagovat
Gazdo

Jediny rozdiel medzi nami a Realom je Perez. A vdaka Perezovi to funguje a funguje to paradne

Reagovat
Eichel

Myslím, že to funguje rovnako, len Real si narozdiel od nás dokázal zvoliť schopného človeka. Samozrejme Peréz má svoje chyby, niekedy prílišne kafral do športových záležitostí a bolo by lepšie keby je pod ním nejaký dof, avšak je to neporovnateľne schopnejší človek ako jeho náprotivci v Barcelone. Už pod nejakým článkom som sa tu nedávno zamýšľal nad tým, či je proces akým sa vedie Barcelona vlastne dobrým. Samozrejme skrzeň može každý fanúšik byť skutočne súčasťou klubu, ovplyvňovať dianie v ňom a cítiť klub ako skutočne svoj, zároveň je toto veľmi doležité pretože Barcelona má reprezentovať celé Katalánsko a je doležité aby fungovalo prepojenie fanúšikov a klubu.Problémom ale je to, čo v každých voľbách, málo kto bude voliť človeka, čo ti slúbi krv a pot, málo kto bude s radosťou voliť niekoho, kto ti povie, že o titul sa hrať nebude, posily budú lowcost a hráči z akadémie a treba sa pripraviť na roky prebudovania kádra... fanúšikovia Barcelony sú namlsaní z úspechov posledného desaťročia a očakávajú, že klub bude privážať najlepšie mená na trhu a bude súťažiť o každú možnú trofej.. a preto chcú niekoho kto im slúbi toto.. taká osoba sa potom ani nemusí príliš zaťažovať nad tým, že klub zaviaže dlhodobými závazkami a napríklad preje buducnost klubu pre okamžitý úspech ako sa to deje teraz keď sa predajú televízne práva na ix rokov vopred a za cenu ktorá sa bude o pár rokov javiť ako nevýhodná... vtedy už tam súčasné vedenie nebude a málokto si na nich spomenie, doležité pre culés bude, že bude predstavený Lewa a Raphinha a budeme sa tváriť, že klubu nič nie je. A aj ten tupec Bartomeu fungoval takto, on tie nákupy Coutinha a Griezza a všetkých Vidalov a podobne robil preto, že chcel stoj čo stoj nejaký úspech a trofeje pred koncom svojho volebného obdobia, len aby mohol do ďalších volieb kandidovať s programom ktorý bude znieť : aha dal som vám trofeje a veľké mená, volte ma a budete to mať naďalej. A nikto by neriešil ako flikuje účtovníctvo a čo s klubom dovádza. Lenže bol tak neschopný, že sa mu to rozsypalo pod rukami než vobec stihol niečo dosiahnuť. Jeho vedenie klubu pripomínalo niečo ako vedenie Evertonu, kde vždy nasypali cez leto peniaze do kádra a na konci sezóny si to nikde nevidel pretože pri tom nik nezapol mozog. Len Barto mal do toho ešte hrozné vzťahy s hráčmi a tým, že to nebol jeho klub ale bol volený tak robil rozne pokútne ťahy ako si udržať moc. Sťažoval prijatie nových socios, zacielil kampaň na barcelončanov, platil z klubového PR agentúry ktoré kydali na nepohodlných ľudí a chválili jeho garnitúru... No hroza. Ten systém je strašne kontraproduktívny, na jednu stranu nás nevlastní niekto ako teraz Newcastle a Real ukazuje, že to moze dlhodob fungovat ak sa nájde príčetná osoba, na druhej chýba v klube dlhodobá vízia na viac ako jedno volebné obdobie, prevláda tam populizmus, veľa energie sa investuje nie do športového projektu ale do kampane a PR a celé to ide na úkor kvality timu. Sám som zhnusený z toho, že napríklad máme skvelého trénera Bčka, ktorí nám vychoval Gaviho, či Nica a celé Bčko skvele fungovalo a ten musel po voľbách skončiť nie kvoli jeho vyśledkom a činnosti ale preto lebo nebol Laportov človek a Laporta potreboval niekde usadiť kamarátov, ktorý mu pomohli k volebnému víťazstvu. A ako to dopadlo? Nový tréner béčka je už vyhodený pretože celé Bčko je totálne v prdeli a trasieme sa aby nespadlo. Zistilo sa, že to bol totálne nekompetentný človek, ktorý dostal funkciu len pre podporu Laportu... a takto si fungujeme..

Reagovat
Busby babes

jj, tak to na me pusobi. Jen mi prislo, ze u Pereze snad nikdy nebyl nejaky realny vyzyvatel a proste se vzdycky zvolil (i kdyz meli min uspesne obdobi), zatimco u vas byl pokazde konkurent, ktery mel realnou sanci na zvoleni. Ale jak rikam, je to spis pocit, mozna uz jsem to zapomnel vytesnil.

Ale vysvetlovalo by to i to, proc Perez vladne tak jak vladne. Bez nejakeho konkurenta nemusi uplne uplacet fanousky jako se to kvuli volbam deje u vas.

To spojeni fans s klubem je fajn, jen to ted ma ty negativa co popisujes. Ucetnictvi nikdo neresi, ale hvezdne posily jo...

Reagovat
Eichel

Ono je to smutné, že sa musíš z pozície fanúšika Barcelony pozerať na to ako fungujete a ako funguje Real, ktorý nám nastavuje zrkadlo. Hlavne mi príde, že sa z Barcelony začínajú vytrácať tie hodnoty ktoré ju zdobili. Napríklad to jednanie s hráčmi je proste hrozne neslušné a nefér. Teraz vychádzajú informácie, že Frankie by napríklad stále chcel najradšej ostať ale je urazený tým ako sa klub k nemu správal, klub na neho vyvíjal tlak cez médiá aby sa vzdal mzdy a pritom nik z klubu s ním o tom nehovoril a podobne. Miesto toho aby sme sa držali hesla Viac než len klub tak sa stávame niečím, čomu som fandiť nezačal a sme právom pre smiech. Ja sám sa hanbím za to, ako ten klub funguje a hanbím sa keď vidím ako tu fanúšikovia žijú vo svojej vlastnej realite a tvária sa akí sme vlastne super, rozmýšlajú či ísť do Halaanda, či Lewu, správajú sa povýšenecky a absolutne nereflektujú situáciu v klube.

Reagovat
Busby babes

My to mame s Liverpoolem

Reagovat
Busby babes

A ten zbytek, jasne chapu. A je to smutny. Dik za vysvetleni.

Reagovat
Eichel

Nie je zač, ono ten klub je špecifický v tom, že keď na neho nazeráš musíš to robiť vždy optikou volebných období. Zatiaľ, čo pri iných vieš pozrieť na minulosť a odvodiť si nejaké správanie tak v Barcelone sa to bude líšit podla toho, či je pred voľbami, po volbách a kto sa práve vymenil pri vedení. Treba na to nazerať ako taký miništát, tá situácia tam má trošku iné špecifiká.

Reagovat
Busby babes

ja mam doma knizku o Barce od Simona Kupera, uz se musim dokopat si to precist, to by mi asi mohlo leccos vysvetlit.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Trand

Reagovat
db18

Reagovat
Visca el barca

A co předvádí? Vyrovnali rozpočet a mohou podepisovat 1-1. Jak tohle může říkat fanda tý umělý sračky jako je Chelsea?

Reagovat
Gazdo

Snad teda kacica

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2022/07/10/manchester-united-hopeful-signing-frenkie-de-jong-despite-barcelona/

Manchester United have been given assurances Frenkie de Jong is willing to move to Old Trafford in the event his salary issues with Barcelona can be resolved.

Takze proste jde o to, aby FDJ dostal ty prachy, co mu Barca dluzi. fakt bych jim zakazal prestupy dokud nevyrovnaj zavazky vuci vsem hracum. Jako od ceho to FIFPro hraci maji nez kvuli tomuhle? Byt to nejakej ceskej klub, tak uz je vyrazeny z poharu...

Reagovat
Busby babes

With Ten Hag desperate to be reunited with De Jong, whom he managed at Ajax, United are continuing to sit tight for now but sources insist they have alternative targets they can pursue if it reaches a point where they feel they have to walk away from a deal.

jinak tohle k tomu, jak tu obcas picujem ze se na nej mame vysrat a jit dal... porad mame mesic a pul do konce prestupaku, je na to cas. A v minulosti se nam casto stavalo, ze manager dostal az cil cislo 5 misto sve priority a pak na to nadaval. takze mozna lepsi chvili pockat a dat tomu sanci, ze ziskam ten hlavni cil...

Reagovat
r.mrazik

to je sice pravda,ale ono by chtelo,aby ten hrac prisel aspon na pulku pripravy...to se pak dela taktika spatne,kdyz tam ten hrac neni...

aby to fakt nedopadlo jak s Moyesem a Fabregasem...

Reagovat
Busby babes

to je riziko. ale treba s pritupem: na konci cervence se rozhodnem, ze s tim koncime... problem nemam.

Zvlast u de Jonga. Zna ETH, vi, co po nem bude chtit. A pak, Bruno taky zapadl hned jak prisel a to mel 1 trenink. A pak jsou hraci v klubu roky a jsou na hovno.

Reagovat
r.mrazik

to jo...spis to myslim tak,ze ten novy tym si musi na toho hrace taky zvyknout a zrovna na stredniho zaloznika,ktery by mel delat hru

Reagovat
Dawon

No ono nejhorsi bude, kdyz se budem zase o ten prioritni cil pokouset ten mesic a pul neuspesne a pak ten manazer dostane cil cislo 5 ve 3. kole PL, protoze cile 2-4 uz v tu chvili budou neproveditelne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

tak predpokladam, ze sledujem vyvoj i u tehle hracu a pokud by treba hrozilo, ze pujdou jinam, tak se pak budem rozhodovat o tom, jestli cekat nebo ne...

Reagovat
Dawon

No ja to teda prave zatim moc nepredpokladam, protoze nase jednani z historie nicemu takovemu moc nenasvedcuje. Na papire sice prislo totalni prekopani vedeni, ale realne mi to pripada, ze se vubec nic nezmenilo. Rad za mesic priznam, ze sem se pletl, ale zatim tam bohuzel moc duvodu k optimismu nevidim

Zvedavy budu taky na ty odchody. V tuhle chvili urcite musi jit Telles a snad taky urcite jeden z dvojice (a pokud by prisla posila tak oba) Bailly/Jones. V idealnim svete bych si i dokazal predstavit prodej AWB a nakup nejake typove vhodnejsi nahrady. Odchod Andrease je dobry prvni krok, ale je to hrozne malo. Zaroven bych taky ocenil rychle vyreseni situace okolo Ronalda - tohle fakt neni hrac, ktereho chces na silu nespokojeneho drzet v tymu a rozhodne nicemu nepomuze, kdyz se to potahne cele leto. Navic tim pak zase vyvstava problem, ze kdyz odejde, tak ho pravdepodobne bude treba nahradit a to zase nejakou dobu potrva.

Reagovat
Busby babes

jasne, jako jsem sice optimista, ale chapu tyhle obavy a jak to myslis.

Reagovat
Busby babes

jinak teda okolo Ronalda, co tak ctu, tak v klubu jsou smireni s tim, ze pujde. Jen tda picujou, ze to mohl rict uz v dubnu, kdy bylo jasne, ze LM hrat nebudem.

A teda zatim nikdo neprojevil zajem, coz je divny. Nechce se mi verit, ze by to takhle rozjel kdyby uz nemeli s Mendesem neco predjednane...

Reagovat
Dawon

Taky by mi prislo zvlastni jit do toho takhle naplno, kdyby nemel bokem nejake nabidky, ale kdovi no Pokud by po tomhle extempore nakonec zustal, tak to by mel Ten Hag asi hodne veselou sezonu.

Reagovat
Busby babes

jo no. fakt bych se ho ted uz zbavil za kazdou cenu. klidne zadarmo, kdyz to bude nutny.

Reagovat
ZJEV

Jako s tím jaký je profík, by bylo fakt divné, kdyby to vše rozjel takhle oficiálně a neměl nic nachystané. Dle tipsportu je nejpravděpodobnější Chelsea a pak, že zůstane u nás za 2,6

Reagovat
smazaný uživatel

No, Erik povedal prave, ze nikam nejde

Reagovat
Busby babes

Klub nic jineho rikat nemuze. Co jako cekas? jo jasne, chcem se ho zbavit...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, chceme sa toho srača zbavit cim skor, to by som prijal...ale nie, preco si na mna zly uz si v panike pomaličky, vidim to na tebe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

problém je u frenkieho, že drží hubu a naopak stále sú len vyhlásenia, ako barcu miluje a nechce preč. To je jak stokholmsky syndrom dopiče

Reagovat
nani92

v pohode, príde Fellaini

Reagovat
Swarley

To se bude tahnout, nakonec ho dame a bude to provar jak prase..

Z toho, ze jsem na si na zacatku rikal, meh, moc drahy a kdo vi, jestli za to stoji, tak ted je to totalni cil cislo jedna a nejvetsi posila vsech dob...

Reagovat
Visca el barca

Jak tomu zas věří

Reagovat
smazaný uživatel

povedz mi ako sa vobec da momentalne fandit takemuto hnusu ako je Barcelona? fakt sa pytam, hracom nechcu dat peniaze ktore maju v zmluve a na druhej strane sa dohaduju na prestupe za 70 mega ta sa tam uplne zblaznili snad, nieco odporne ten klub

Reagovat
Visca el barca

A my to teda na tuty víme, že mu nechtějí dát peníze? Co když mu doplatí normálně plat a domluví se na nějaké redukci příjmu, protože to není proto, že na to nemají. Ale je tu nějaký platový strop. A ti kluci upřednostní peníze a dobrý tým, přěd tím jít do United hrát šestý místo v lize?

Reagovat
smazaný uživatel

u Frenkieho by sa tomu dalo verit, kedze Barcelone fandi od mala atd, tak povedzme ze povie ok znižim si plat a budem dalej v Barcelone, ale v globale je to strasne naivna predstava, navyse aj v United by ho čakal dobry tim a lepsie peniaze a mozno aj lepsie nieco ako 6. miesto v lige..

Reagovat
Busby babes

ale tech 17 mega neni o tom, ze by si snizil plat. to je plat, co mu dluzi. Tam by se ho musel vzdat. je rozdil rict: od ted budu brat min a tak to, co mi dluzite, vam odpustim.

Reagovat
Visca el barca

Platy se vyplácí 1.7. a my to 11.7. víme naprosto do puntíku.

Reagovat
Busby babes

jj, za 11 dni nelze nic zjistit. delas jak kdybyste ty vyplaty posilali hracum postou v obalkach.

Reagovat
Visca el barca

Jasně a hned to Frenkie posílá do novin viď? Bože ty si tak zblblej touhle dobou.

Reagovat
Busby babes

jj, zatimco ty vis, ze nas odmitl, protoze ti to sam zavolal no.

Reagovat
Busby babes

"domluví se na nějaké redukci příjmu, protože to není proto, že na to nemají. Ale je tu nějaký platový strop."

no a kdyz se do toho platoveho stropu nevejdete, tak to tak nejak znamena, ze na to nemate...

Reagovat
Visca el barca

ten platovej strop je poměrně přísnej. Na základě jeho by si PSG ani neškrtlo, protože je každej rok v mínusu. Příští rok bude opět líp. Jedinej kdo na přestup tlačí jsou vaše noviny. Frenkie se moc netváří, že by chtěl jinam

Reagovat
Busby babes

predvadet tohle Glazeri u nas, tak uz jim nekdo zapalil na Floride barak. ale tady je obhajujou...

Reagovat
Gazdo

Ja ti odpoviem… je to tazke ale bohuzial ak mas raz rad jeden klub tak to uz sa moc neda zmenit ako napriklad manzelka. Tomu klubu uz bohuzial fandis po cely zivot vacsinou a velakrat to aj takto boli a neostava nic ine ako dufat ze sa to zlepsi. Posledne roky to napr mali strasne tazke fanusikovia Newcastle a zrazu maju najbohatsieho majitela z PL. Takze nadej este mame zivot je dlhy

Reagovat
Leon7

Ještě jim chybí záloha a mohli by se udržet

Reagovat
Swarley

To trolovani uz me tu sere, ted jsem myslel, ze to je clanek o nas

Reagovat
Taiger

Exclusive: Thomas Partey will be back in training with Arsenal tomorrow after his absence last week. I’m told his absence had nothing to do with the rumours circulating. The Ghanaian will fly to America with Arsenal this week too.

WE GOOD

Reagovat
Trand

Pokud to nemělo nic společného s tím vyšetřováním, tak proč se vůči tomu on nebo klub nijak nevyjádřil? Však to je vážná věc, bych čekal, že se vůči tomu on nebo klub vymezí.

Reagovat
Taiger

Tak nemohli se proti tomu nějak vymezit, když ofiko nebylo jasný, že to byl Thomas (i když všechny indicie tomu nasvědčovaly, oficiální prohlášení žádný nebylo)

https://twitter.com/Views09/status/1545461908521844738

Reagovat
Trand

No ale on se mohl vymezit ne? Kdyby tohle o mně kolovalo a nebyla to pravda, tak bych se k tomu vyjádřil.

Jinak podle toho co jsi sem teď hodil byl opravdu obviněný ze znásilnění (i když údajně falešně) a v tom prvním tweetu se píše "I'm told his absence had nothing to do with the rumours circulating", to mi nevychadza. A navíc účet 1kojosmith je zabanovanej, když jsem si ho teď zkusil vyhledat.

Reagovat
Taiger

Toe je fairs

Reagovat
Nizzie

Tak třeba mohl, ale třeba taky ne z důvodu nějaké spolupráce s cajtama. Těžko říct, no moudří nebudeme, dokud nevydá někdo oficiální stanovisko.

Reagovat
Trand

Souhlas, ale v tom případě by neplatilo "I’m told his absence had nothing to do with the rumours circulating" a na to narážím. Věrohodnost toho zdroje je pro mě naprosto nulová a nebudu tady psát jakej je Partey násilník, dokud nebudeme znát detaily, ale to že není v Německu na pre-season tour a je kolem toho podezřelé ticho mi tak nějak dává najevo že se jedná o něj. Jestli je vinný nebo ne je druhá věc, ale na 95% jde podle mě o něj.

Reagovat
Mastný Chobot

Neexistuje dôvod, prečo by nešiel do Nemecka a ani by klub neinformoval o tom prečo, takže tých 95% je asi aj málo

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Arsenal midfielder Thomas Partey arriving at London Colney this afternoon.

Reagovat
Trand

A není zbytek týmu v Německu? Jinak dávej i zdroje, takovuhle zprávu můžu napsat i já.

Reagovat
Taiger

https://twitter.com/afcstuff/status/1546454403716206594

Myslím, že v Anglii a brzo pofrčí do US

Reagovat
Trand

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky ne, záleží, jakou má bail condition a zda mu dovolí cestovat.

Reagovat
VasAFC

Zdroj?

Reagovat
Taiger

Trust me bro

Reagovat
VasAFC

Jako rád bych, ale počítám už s nejhorším. Tohel mě rozhodně neuklidnilo

Reagovat
lofin9

počkaj až príde detektív owny a vysvetlí ti ako to v skutočnosti bolo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to Woolwich bude ignorovat, co to půjde, přestože je všem jasné, že ten vyšetřovaný je Partey. Zajímavé, člověk by čekal, že ten klub nalezl už svoje dno, ale ne, stále dokáže překvapit.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Jj, oznamovat něco, co ofiko není potvrzeno, to dává smysl podle jakých Tinder požadavků?

Reagovat
smazaný uživatel

Klub to oficiálně potvrzeno má a Partey je jediný, kdo to může být reálně, sedí na něj všechno, zatímco na nikoho jiného nic. Jediný rozdíl oproti Sigurdsonovi nebo Greenwoodovi je ten, že jeho jméno ještě nepadlo oficiálně, ale všem je jasné, že to je on, takže je otázkou, zda to za takovou šaškárnu stojí. Ale chápu postoj Arsenalu, suspendovat ho teď by znamenalo prakticky odepsat 50 milionovej asset do prdele. Jako ono to tak nakonec nejspíš stejně dopadne, jenom se budou co nejdéle snažit hrát tuhle hru a vytřískat z něj fotbalově co nejvíc, dokud to ještě jde. A vědí, že si to můžou dovolit, fanoušci Arsenalu si rádi nechají srát na hlavu a odpustí či překroutí jakýkoliv fakt, tak aby si ho ospravedlnili, asi nejhorší fanouškovská základna v tomto.

Reagovat
Taiger

Tak všem je jasný, že to je on že jo, ale nechodí to tak, že ho ofiko musí oznámit cajti a až pak klub na základě toho? To kdyby měl Bezos aférku, tak to asi neoznámí Amazon až pak cajti, to nemá logiku

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se oznámit suspendace hráče bez jeho jmenování nebo zmiňování důvodu, viz Gylfi v Evertonu. To klub může oznámit, kdy chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, Arsenal to bude hrát na Mendyho.

Reagovat
Nizzie

A proč by měl Arsenal Partey v tuto chvíli suspendovat?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Kde si vzal, že to má klub oficiálně potvrzeno?

Reagovat
Nizzie

Dobře, klub to má potvrzené, z legálních důvodů nelze říct jeho jméno, ale klub se k tomu má dle tvé úvahy nějak vyjádřit a netutlat to. Chápeš, že zájem tutlat to má především policie, že ano? Mají jako napsat "Nejmenovaný hráč našeho kádru byl vyřazen z týmu z důvodu vyšetřování policií." a pak Partey jako jediný chybí na trenéninku... cvak? Ne, nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem tutlat to má především klub, o jeho peníze tu jde. Policie zkrátka musí určité informace v této fázi utajit, takový je zákon, ale prakticky poskytli tolik informací, že tím Parteyho označili. Už teď je to jasné, všechno na něj sedí a všichni to vědí. V tomhle případě ten zákon úplně selhal a maximálně nad tím můžou masturbovat právníci, když Parteyho někdo jakože prozradí, přestože to už všichni vědí. Jo a taky to budou fanoušci Arsenalu používat k mentální gymnastice, jak už je ostatně na internetu vidět.

Dá se to udělat například takhle, ale to by Arsenal musel chtít:

https://www.evertonfc.com/news/2193203/club-statement

Reagovat
Frony

Bissouma byl taky suspendován klubem?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

A co ti to vyjádření Evertonu dalo navíc? Jako že Sigurdssona suspendovali? A ty víš, jestli tehda v Evertonu, když to vyjádření vydali, třeba ještě nespekulovali nad tím, jestli to je jen obvinění, nebo už bylo v tu chvíli jasné, že to Sigurdsson udělal a tudíž byla suspendace na místě? Ty dvě situace můžou být na miliony kilometrů diametrálně odlišné (samozřejmě také nemusí). Btw něco podobného jste udělali vy s Bissem, pravděpodobně už když jste ho kupovali, byť byl v tu dobu ve "stejné" situaci jako teď Partey, jste neměli problém ho přivést, protože proč asi?

Jediné, co teď víme je, že Partey byl na 99 % obviněn ze znásilnění, a to pro mě není důvod pro klub momentálně vydávat nějaká prohlášení, natož ho vyřazovat z kádru. Psal jsem to u Ronalda, Deppa, a píšu to u jakéhokoliv případu. Dokud ten případ není prošetřen a není skutečně jasné, že ten či onen něco spáchal, nevidím důvod, proč by neměl vykonávat své zaměstnání, což se děje normálně a běžně, pořád ještě platí presumpce neviny. Koneckonců zeptej se Disney, jak jsou teď celému světu pro smích.

Něco jiného by bylo, kdyby vyšlo najevo, že už teď klub ví, že to Partey udělal a půjde do tepláků. Pak bych očekával minimálně stejný krok jako Everton, ale nad tím můžeme momentálně jen spekulovat.

Jediný, kdo tu nad něčím masturbuje jsi momentálně ty, taháš do toho, jak se ho zastáváme, jak se to klub snaží ututlat a kdo ví jaké konspirační teorie, ale přitom reálně držíš v ruce jen nějaké tvé domněnky a hovna z twitteru popř. novin.

Reagovat
Frony

Na něm jde hrozně vidět ten šílenej mindrák z Arsenalu, asi největší kterej jsem v životě viděl

Reagovat
Nizzie

Já dokážu nějakým způsobem pochopit, že si chce z Arsenalu udělat u každého příspěvku prdel (bizarní to je především u příspěvků, které se o Arsenal ani neotírají), ok, asi je to jeho životní poslání nebo něco, ale že tady bude u takto poměrně závažné situace si honit triko, to fakt nepochopím.

Až bude Partey v teplákách hrát ligu s podobnýma deme*tama, ať si z nás dělá prdel pro mě za mě, když mu to přidá životního štěstí, ale toto teď na místě dle mého názoru není.

Reagovat
Frony

Reagovat
Nizzie

Ještě k tomu vyjádření, ano, mohli napsat, že budou spolupracovat s orgány, ale to má asi takovou vypovídající hodnotu, jako když na nově dělají reportáž, že při mínusových teplotách voda zamrzá, světe div se. Já nevím, proč musí mít lidi potřebu dnes na každou píč*vinu vydat prohlášení/papír/vyjádření.

Reagovat
Nizzie

Btw. pořád to je článek v novinách a nic oficiálního.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi mě nepochopil, já jsem nemyslel, že to Arsenal oficiálně potvrdil, ale to, že dostal oficiální informace o tom, jak je Partey vyšetřován.

Reagovat
Nizzie

A? Dostali informaci, že je vyšetřován, co to podle tebe znamená?

Reagovat
Frony

Reagovat
Front hell

Ta poslední věta na tebe zcela sedí

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Trand

Freelance Football Journalist. Previously: @Guardian_Sport, @BBCSport & @ESPN.

Reagovat
Mastný Chobot

No, to je zdroj, ktorý ty zdieľaš

Reagovat
Trand

Já nejsem Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

sorry, ste mi splynuli v jeden koment

Reagovat
Nizzie

Hey vždycky mám problém s tady těma dvěma posoudit, kterej co píše. To je mor uplně. Změňte si ty nicky! Hned!

Reagovat
Taiger

Ale chtěl bys bejt že?

Reagovat
Trand

Kdo by nechtěl no

Reagovat
Taiger

Za upřímnost, už teď bys měl luxusní hotovej FPL tým a zainvestováno do skvělých NFTs

Reagovat
Trand

PL fantu už dlouho nehraju a NFTs nechápu, takže asi radši zůstanu sám sebou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Taiger

A co Mason Mount?

Reagovat
John Obi Mikel

S tímhle účesem

Reagovat
Taiger

Má novej???

Reagovat
Taiger

Trust me bro

Reagovat
Nizzie

Já už si na to raději žádné závěry dělat nebudu. Hezky si počkám, až půjde jeden z dvojice owny/Partey do tepláků.

Reagovat
Busby babes

Erik ten Hag: "Harry Maguire is the captain. I have to get to know all the players, but he's an established captain and he's achieved a lot of success."

hehe.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

a lot of success?

Aniž bych chtěl teď rýpat, tak s váma jako kapitán nic nevyhrál a ani jeho výkony v téhle roli nebyly bůhvíjak skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

nic ine nedavalo zmysel, snad sa Harry trosku preberie..

Reagovat
Front hell

Správně. Každý cirkus potřebuje svého principála

Reagovat
avicii

Už potvrdili aj Neca Wiliemsa.. 17 mil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele