Nottingham si zaslouží být v PL, říká po postupu manažer Cooper

30.05.2022, 11:52
Aktuality
Nottingham slaví postup (© AFP)
Kompletní je od včerejšího podvečera startovní pole Premier League pro sezonu 2022/2023. O posledním účastníkovi anglické nejvyšší soutěže se rozhodovalo ve Wembley, ve finále playoff proti sobě nastoupily Huddersfield s Nottinghamem a nakonec slavil druhý jmenovaný klub...

O vítězi rozhodla jediná branka a ta padla krátce před koncem prvního poločasu. Smutným hrdinou se stal Levi Colwill, mladý obránce Huddersfieldu zamířil do vlastní sítě.

"Nottingham je velkým klubem, plným historie, tradice a pýchy. Na tom stavíme," prohlásil manažer Steve Cooper.

"Vždycky jsem říkal, že bychom se měli pokusit udělat další krok a povedlo se nám to. Na tento den budou pyšní všichni, kteří jsou s klubem nějakým způsobem svázaní. Zaslouží si být zpět v Premier League, patří tam," nepochybuje Cooper.

Nottingham patřil mezi nejlepší anglické kluby na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století, tehdy ve funkci manažera úřadoval Brian Clough a skromný klub dovedl ke dvěma triumfům v PMEZ, v ligovém ročníku 1977/1978 s ním vyhrál anglickou ligu a k tomu přidal i několik Ligových pohárů.

Do Premier League se Nottingham vrací po dlouhých 23 letech. Mezi elitu doprovodí Fulham a Bournemouth, tyto dva celky si postup zajistily už po základní části.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (135)

Přidat komentář
tomegg

Až na ty dvě penalty

Reagovat
thewall

Obě situace smrděly penaltou. Když jsem viděl záběry VARu, tak jsem byl smířený s penaltou (v obou situacích). Při prvním zákroku asi hodně ovlivnil rozhodčího teatrální pád útočníka a asi to VAR neviděl jako evidentní chybu sudího. Bylo pěkné, jak se Colback pokřižoval, když to VAR nechal beze změny verdiktu na hřišti.

No, nezlobím se, jak to dopadlo

Reagovat
TerriersSKCZ

presne tak ... Nottingham proste musel postupit. Som si isty, ze opacne by sa to piskalo.

Reagovat
Recoba Inter

Budu sledovat Forest těším se

Reagovat
sejber

Som za nich rád a aj sa na nich teším, akurát pri pohľade na súpisku budú mať čo robiť cez leto aby sa vôbec zapojili do bojov o záchranu a nedopadli ako Norwich.

Reagovat
Imos

Reagovat
Chazy

Tyhle anglický kluby mám nejradši další do party, co si připadají (hlavně teda fanoušci) jako velkoklub, že patří do PL, měly by ji hrát, jsou víc než kluby "bez historie", protože před hromadou desítek let něco dokázaly. Že se pak vlastní dlouhodobou neschopností nedokázaly ani dostat do první ligy, natož aby něco dokázali, to je fuk.

Je to jen můj názor, chápu nesouhlas s ním, ale prostě mě serou všechny Newcastly, Evertony, Leedsy a další týmy, co si přehrávají svoje sto let starý úspěchy a připadají si hrozně top strop, protože kdysi něco dokázaly. Radši bych v PL Luton, to je jak Wigan, prostě klub, kterej si na nic nehraje a chce se jen prosadit.

Ohánění se úspěchama předchůdců z minulosti ve výsledku znamená jen neúspěšnou současnost. Hned v tom citátu v článku je, že Nottinhgam je velkým klubem. Jenže není, je to klub, co má sračkový hráče, minimum peněz, většina světa netuší, že existuje, strávil věky v championship a postoupil přes playoff, v PL bude 20. tým a pravděpodobně do tří let zas půjde do prdele

Reagovat
JeséRodriguez

jak když mě tady někdo napomenul, když jsem si dovolil Aston Villu nazvat provinčním klubem.

Reagovat
Chazy

Zlatá villa, ta fakt ma hromady úspěchu. Nottingham měl jednoho top trenéra, jinak vůbec nic

Reagovat
Recoba Inter

jj a třeba takový Inter měl "jen" dva top trenéry... proto z nich budu dělat něco míň? dle tvé logiky... chceš dopřát šanci těm, co si na nic nehrají, ale argumentuješ tím, že si daný klub zjevně na něco hraje, skrz svou dávnou úspěšnou minulost, kterou zažil díky jednomu top managerovi... přitom ten klub byl dřív taky jen tím "co si na nic nehrál" a chtěl se jen prosadit. Rozdíl mezi Nottinghamem a Lutonem je ten, že Nottinghamu se to podařilo a Lutonu nikoliv. Klub co má 2 tituly z Ligy Mistrů pro mě něco znamená a je přece jedno, kdo je vedl, kdo dal kolik gólů ve finále. Historie přece taky něco znamená, nehledě na tu tradici a na to co to znamená a znamenalo pro lidi ,kteří tam žijí.

Reagovat
Chazy

Já jim rozhodně neubírám úspěch a význam, to ne. Sám historii toho klubu respektuju

Reagovat
Recoba Inter

Ok, odsuzuješ jejich prohlášení a nemáš rád jejich fanoušky... chápu.

Reagovat
Chazy

To prohlášení je ještě asi v pohodě ale jsou prostě lokální klub s historií velkého, no. Ale v očích fanoušků klubu je Anglie plná velkoklubu a já na to mám fakt alergii, specifikum Anglie a jejich tradicionalismu, upínání se na úspěchy lidi, co už třeba ani nežijí a pysneni se tim. Občas je to úsměvny, zaručeně jsou teď fanoušci lfc, co se uklidňují po prohranym finále lm tím, že mají fa Cup, což je nejstarší a nejvýznamnější pohár planety

Reagovat
Freedo

"upínání se na úspěchy lidi, co už třeba ani nežijí a pysneni se tim"

Na historii je postavená identita každého klubu a jeho hodnoty. S tím se fanoušci poté identifikují. Fandit klubu s dlouhou a silnou tradicí, úspěchy a velkou základnou fans je něco jinýho, než si vybrat tým, kterej do příchodu miliardáře nikoho nezajímal a teď se jim třeba daří víc. Nezajímá to možná lidi někde v Asii nebo Africe, kde fandí tomu, kdo má největší hvězdy. Pokud to máš stejně ty, tak je to smutné.

Reagovat
Chazy

Jo, ale když se tím necháš oslepit do tý míry, že věříš tomu, že tvůj klub patří do skupiny MU, City, CFC, LFC atd., protože někdy před 60 lety měl úspěchy a že si nějakým způsobem "zaslouží" tam být, je to extrémně otravný

Reagovat
isokarhu.

To je presne ako SLovan Bratislava jeho vyhra v pohari v 1968. Doteraz sa to omiela a uz to je unavne, rovnako nas titul MS v Goteborgu 2002. Kde sa odvtedy posunuli taki fini a kde sme my. Ale co sa Lutonu tyka tak je to dost tradicny mancaft s uzasnymi fans. Dakedy v 2016 som na nich bol, hrali doma s Leyton Orient, 2:2 to skoncilo. Na tribunu sme liezli po schodoch cez nejaku strechu, stadion stary jak cely rpavek ale atmosfera fantasticka. Nieco uzasne ako ti fans fandili.

Reagovat
eleven11

Reagovat
Recoba Inter

resp. 4

Reagovat
JeséRodriguez

To ano, ale to je prostě taky minulost, teď je to prostě provinční klub, kterej nemá už delší dobu žádné úspěchy. Teď teda posilují zajímavě a celkem bych jim úspěch přál, ale to na tom nic nemění.

Reagovat
Busby babes

hromady uspechu, to myslis tech 6 titulu pred prvni svetovou valkou a pak 1 v 80.? defakto to same se da rict o jejich FA cupech. v tomhle ohledu ma Nottingham mozna vic uspechu teda...

Reagovat
fenixLFC

tam nebol problem v tom ze je to "provincni klub" ale ze napriek tej provincnosti ma radu aspektov, ktora ich stavia na konkurencnu uroven co sa tyka prestupov s timami, ktore by na prve pocutie mali mat vacsie meno

Reagovat
JeséRodriguez

Konkrétně v té diskuzi jsme se právě bavili o tom, jestli AV je nebo není provinční klub. Že mají prachy na zajímavé hráče, kteří chtějí PL hrát, to je věc druhá.

Reagovat
Recoba Inter

někteří "čecháčci" jsou prostě negativní zažij úspěšný klub, který něco vybudoval a má jakýsi odkaz... vždyť několik desítek let bez dílčích úspěchů přece nesmaže to, co jednou dokázali a je dobře, že mají vůli něco dokázat znovu, proč by měli klesat na mysli za to, že se jim teď několik let nedařilo? nechápu

Reagovat
Chazy

Ale já jim přeju úspěch a postup, i další úspěchy a všechno. Nemám nic proti hráčum a nebudu jim přát sestup atd. Jen nemám rád jejich nadutou fanbase

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, pod to bych se podepsal.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
thewall

Že se tak čílíš. Vždyť stačí, aby to Wigan, Luton nebo další týmy z tvé kategorie "prostě klub, kterej si na nic nehraje a chce se jen prosadit" uhrály na hřišti. Brání jim v tom někdo? Tak se neotírej o týmy, které jsou úspěšnější teď i v minulosti.

Reagovat
Chazy

Nebrání, prostě byl letos nottingham lepší. Já jim fakt nic neberu a tu pl jim preju,jen ta kultura kolem toho klubu je otřesna. Prostě to člověk vidí kdekoliv, když víc zabredne do diskuzí v Anglii. Fanoušci těchhle klubu jsou přesně ti, co ti řeknou, že by zrušili playoff a postoupit by se mělo na základě koeficientu bodů ze sezóny a úspěchů z minulosti, aby v pl byly týmy, co mají významnou historii

Reagovat
thewall

Nevidím rozdíl mezi fanoušky jakýchkoliv profi klubů v Anglii. Masa normálních, kteří nemají potřebu se jakkoliv nadměrně prezentovat a víceméně stejný podíl křiklounů až dementů, kteří byť v menšíně, tak jsou daleko nejslyšitelnější.

Nevěřím, že např. fanoušci NFFC jsou horší než fanoušci jiných klubů PL nebo EFL Championship. Ale ani lepší...

Reagovat
isokarhu.

Inac postup/zostup na zaklade priemeru bodov za posledne sezonu ma Argentina. Kvoli tomu aby im tam nevypadli tradicne timy lebo zopar rokov dozadu tusim River Plate skoro zahucalo nadol a len to kriterium ich zachranilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíčenka je na cestě

Reagovat
Seydou Doumbia

jen proto že někdo vyjádřil odlišný názor místo toho aby se vystříkal z postupu tradičního klubu? ale notak

Reagovat
El Cid z City

Tak si ji užij.

Reagovat
Busby babes

rekl bys to same i o United, Arsenalu, Realu, Barce nebo Juve, pokud by se do takove situace dostaly?

Reagovat
r.mrazik

kdyby byli poslednich 18 let ve druhe lize? navic titul v roce 78...kdyby to tak mel jakykoli klub,tak by se to reklo asi podobne

Reagovat
Front hell

Tak pořád mají o 17 let mladší titul jak spurs

Reagovat
r.mrazik

to je sice pravda,ale preci jen jejich historie za poslecni par let je jinde nez u slepic

Reagovat
Front hell

Tak to bez debat..

Reagovat
Talker

Hele tak musíš brát rozdíl mezi těmi historicky nejúspěšnějšími kluby a klubem, který získal jeden titul, 2 trofeje v Evropě a pomalu čtvrt století(?) nebyl v PL.

Je otázka, jak bys bral třeba United, kdyby se stala nějaká katastrofa, klub by krachnul, přišel o stadion a všechny zdroje, hráče a všechno ostatní a zůstala jim jen vitrína s trofejemi a čtvrt století by strávili v nižších soutěžích a při postupu by byli největším favoritem na sestup. Byl by to stále velkoklub?

Reagovat
Igli

Ne...velkoklub dělá zázemí, fanoušci a kvalita/hodnota kádru. Jen by měli za sebou super historii a každej by je chtěl v lize právě kvůli historii...jako nyní nottingham nebo pár let zpět leeds..

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To stejné by se dalo říct i o Manchesteru United.

Reagovat
Svatej

Nedalo no

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa to moc hrotis. Štve ta hlavne to, že o Nottinghame každý hovorí a kvôli tomu mu "každý" ten postup prial, čiže aj ľudia, ktorí to sledujú okrajovo. Zatiaľ čo pri Lutone laik nevie či vlastne bojovali o PL alebo hrajú niekde spodok League Two... ale to je tak nejak pochopiteľné

Reagovat
Chazy

Nn, to mě neštve, mluví se o tom zaslouženě

Reagovat
dantetomas

Zijem nedaleko Nottinghamu, poznam mnoho fans Forest a ver mi, ze v provnani s fanusikmi Leedsu povazuju svoj klub za provincny

Reagovat
Chazy

Leeds a Newcastle jsou naprostej extrém

Reagovat
fenixLFC

tiez som chcel reagovat newcastlom

Reagovat
vodka

Leeds je mazec, taky je to teda mnohem úspěšnější klub, mají věrné a hlučné fanoušky, slušně fungující akademii...

A tohle gesto bylo úplně super:

https://www.sportbible.com/football/250-leeds-fans-travelled-to-pablo-hernandezs-final-game-20220530

Reagovat
Recoba Inter

Leeds

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Chazy

To je spíš úsměvné než cokoliv jiného fans Wiganu jsou furt stejní, aspoň co já vidím. Baví se tím, že chvíli srali tyhle trotly, chtějí je srát znovu a když to nevyjde, mají furt rugby

Reagovat
Zaschrona

Je, ale jede to všude, no.

Ale zas jde o ty měřítka, Wigan má 10k návštěvnost v třetí lize, Nottingham 26k v druhý. Mimo těch několik superklubů by s tím byli nadprůměr ve všech ligách Evropy kromě PL, Wigan zas v pohodě kdekoliv mimo PL klub, co by mohl do ligy patřit. Z toho pohledu mi přijde docela v pohodě, že si tam myslí, že je jejich klub sakra velký. Reálně to je pravda. Dost jiná věc pak je, že na trávníku ten tým moc kvalitní není, což ti tam ale každý rozumný fanda taky přizná. Zvlášť v kontextu Anglie mi to ale přijde dobrý rozlišovat - klub vs. tým.

Reagovat
oddy

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Krucinal to je dobře napsaný, tu máš druhej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
SunFells

Přál jsem jim to, ale to finále byla ostuda. Jenko zpět v PL (asi nejspíš ne, ale tak pár týdnů tomu můžu věřit )

Reagovat
johnnie_boy

Urcite ne, moc toho po svym prichodu neodehral, navic letos hostoval nekde v Australii myslim, takze PL bude bez Carla

Reagovat
Pipo123

Mrdať nejaký Nottingham, ale Port Vale postúpil

Reagovat
thewall
Reagovat
Pipo123

Trochu som si pozeral ich históriu, už dlhšie ich tak po očku sledujem. Dúfam že sa udržia v lige

Reagovat
isokarhu.

Paradne fotky ! Ja proste milujem tie stare fotografie anglickych stadionov, ludia sediaci a stojaci kde pride, pripadne atmosferu 70 a 80-tych rokov ked sa to vsetko miesalo s punkom, klubovou scenou, Thatcherovej reformami, vlakmi....

Reagovat
Mononukleoza

Co Port Vale, ale Stockport County ...

Reagovat
isokarhu.

York naspat do National a z National snad Grimsby.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda přál jsem historicky úspěšnějšímu Huddersfieldu. 3X mistr Anglie ve 20. letech. To je jak včera.

Reagovat
Pride

Hlavně letošní Huddersfield by si PL zasloužil daleko víc a ten tým je víc konkurenceschopný. Škoda, že to nevyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel jako narážku na ten na historii pyšný Forest. Ale ano Huddersfield měl postoupit. Čistě proto, že byl v dlouhodobé soutěži 3. .

Reagovat
Pride

No, ale soupiska je tak akorát na championship. Už několik sezón je táhne stárnoucí Grabban, který v PL nikdy nic neukázal. Budu jim to přát, ale moc jim nevěřím.

Reagovat
Seydou Doumbia

stačí nováčkovská eufórie a můžou hrát střed jako Sheffield...a nebo budou totálně v prdeli jako Norwich no

Reagovat
Pride

Já bych řekl, že v euforii hrajou už půl sezony, nikdo od nich takový výsledek nečekal, uvidíme jestli jim to vydrží i do příští sezóny.

Reagovat
fenixLFC

az na to ze sheffield hral stred tabulky len kvoli pomerne neobvyklemu systemu a na konic sezony uz to mali superi precitane. v dalsej sezone bol uplne k hovnu. novacikovska euforia proste prilis nestaci, musi byt podporena nejakou kvalitou alebo niecim dalsim

Reagovat
Seydou Doumbia

Shefield hrál takový pomrdaný styl, neměl jsem je rád. Nepříjdou i Forresti s něčím novým? Pokud první rok euforie bude stačit na udržení, ve druhé sezoně mohou trochu pustit žilou a podpořit to kvalitou.

Reagovat
vodka

Sheffield právě přišel s hodně novýma věcma a bylo hodně zajímavé se na ně dívat v té první sezoně.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak jsem je asi jen neměl rád, no.

Reagovat
icefish

Hlavní problém Sheffieldu v druhé sezóně byl podle mého názoru ani ne tak přečteny systém, protože ten byl skvelej a pořad docela fungoval, ale zranění klíčových hráčů (hlavne krajních stoperů, kteří byli pro ten systém nejdůležitější) a totální zmar v útoku. Oni nepromenovali i lozenky a pak to šlo do spirály… takže spis zranění a ztráta formy. Skoda, měli suverénně nejmenší budget v PL a jeli to skvěle!

Reagovat
smazaný uživatel

ty nůžky mezi PL a Champem jsou už hodně rezevřený, krom Fulhamu tam nikdo na PL momentálně nemá, a to i ten Fulham i když se teď vrací silnější naposledy nic moc neuhrál. Podle mě jediný tým který nově postupující můžou stlačit pod sebe je Southampton, jinak by někdo musel mít těžkou krizi jako letos Everton.

Reagovat
Pride

Zrovna i Bournemouth má docela silný tým a do půlky sezóny jsem věřil i QPR, kde pak teda přišel neskutečný kolaps, ale i jejich týmu bych v PL věřil víc než Nottinghamu.

Reagovat
John Obi Mikel

Grabbana pamatuju z Dycky Sunderland

Reagovat
Pride

Tan je chvíli držel nad sračkama

Reagovat
thewall

To, že je soupiska tak akorát na Champ, je standardem všech postupujích. Logicky. A zrovna Grabban toho od začátku února moc nenahrál (poslední gól dal v lednu).

Když neposílí, tak nastoupí v lepším případě na cestu jojo klubů. Ale uvidíme. Velké plus je nejen osoba trenéra, ale i CEO Dane Murphy je velký příslib. Na druhé straně k osobě majitele raději mlčím

Reagovat
thewall

reakce k Pride

Reagovat
Pride

Grabban je táhne už několik let, i když možná teď nehrál tak pro ně bude v PL klíčový, tam ale pochybuju, že by dokázal hrát aspoň tak jako Pukki...

Reagovat
SunFells

Právě se teď musí rozhodnout, zda dají vůbec 34 letému Grabbanovi kontrakt, protože ten pro nich v PL nic neudělá.

Reagovat
Pride

No, on v PL nehrál nic ani když byl mladší, ale má druhou stranu by bez jeho gólů v té PL ani nebyli a kromě něho je tam přesně 1 gólový hráč a to ještě kluk, na kterém to určitě nemůže stát.

Reagovat
SunFells

Ale teď musí pracovat s tím, že tam jsou, pokud chtějí mít solidní šanci tam zůstat a dostanou k tomu peníze. I v tom Champu si s hostováním Davise poradili stejně dobře i bez něj btw.

Reagovat
Leon7

Tradiční klub co odehrál v první lize skoro 60 sezon se vrátí po letech mezi anglickou elitu a stejně se najdou blbci co to poplivou

Reagovat
smazaný uživatel

co si to ty malé kluby vůbec dovolují, postupovat do první ligy

Reagovat
lajka30

Když nemáš krvavý špinavý Ruský prachy tak nejsi nic.

Reagovat
Zaschrona

Zrovna v našem kontextu mi nepřijde dobrý ruský prachy moc zmiňovat, hele.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Tpč dobrá strelba do vlastních koulí

Reagovat
Recoba Inter

lépe to ani nejde napsat

Reagovat
Liveral

Kevin de Bruyne,

"The Nations League is unimportant in my eyes. Just glorified friendlies after a long and tough season. I am not looking forward to it."

Nějak tam ty 4 zápasy v červnu taky nechápu. Tuplem před vloženym MS, kdy ta příští sezona bude masakr sama o sobě.

Poslední zápasy Ligy národů se hrajou okolo 15.6 a třeba my už hrajeme přátelák v Americe 16.7 s Evertonem (předpokládám, že většina týmů to má dost podobně)... Tzn že hráči dostanou před ultra těžkou sezonou tak 2, max 3 týdny off? To je docela masakr

Reagovat
Seydou Doumbia

otázkou zda trapnou LN musí hrát

Reagovat
Liveral

Tak hráči dostali nominaci, MS se blíží, když pošlou trenera do prdele, asi si moc body nepřidají....

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Seydou Doumbia

tak zrovna u hráčů jako je bruyne, benzema, modric bych tu neučast chápal a hádám takové klíčové hráče trenéři vezmou na MS tak či tak...opory, desítky zápasu za repre, nějaká LN pro ně už asi není tak podstatná...

Reagovat
AlevsakNevadi

už kroos na to picoval teraz de bruyne, keby sa viaceri hraci spojili moze ist UEFA prasok fukat. umelo pnatahuju sezonu aby sa nehral max mesiac v roku....

A zväzy sa tiež k tomu mohli benevolentnejšie postavit a nechat tych top hracov oddychovat.

Reagovat
O.Giroud

napr. pre timy ako ste vy ci my to nejaky zmysel ma, ale pre Belgicko a tak by to skor bolo lepsie na odskusanie nahradnikov

Reagovat
Seydou Doumbia

mám stejný názor

Reagovat
Liveral

Ja tomu rozumim a mam úplně stejnej nazor.

Nicméně v praxi to ale bude tak, že 99 % hráčů tam prostě pojede, treneri to pouzijou na "sehravani pred MS", a jasně že ty TOP hráči neodehrajou 4 zápasy, ale třeba 1 nebo 2, nicméně místo válení se na pláži budou pořád v nějakym režimu....

Reagovat
O.Giroud

ale zas maju tam aj zapasy v Septembri tak teraz by som im dal oddych a povolal az na tie 2 zapasy v Septembri. No je to taka situacia, ze nezavidim ani trenerovi ani hracom

Reagovat
gocii

vtipný anebo spíš smutný je, že hráči jako Son budou mít v té sezoně krom ms ještě mistrovství asie od pulky června do pulky července, ti se prostě dva roky nezastaví

Reagovat
fenixLFC

vzhladom na to ze ani hraci ani kluby nemozu poslat reprezentacie do hajzlu tak ano, musi...

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Cotton

V červnu je repre pauza vždy. LN je tam kvůli přeložení MS na zimu, jinak by to bylo normálně.

Reagovat
Seydou Doumbia

právě proto že je prosinec zamrdaný MS a ligy potom budou napráskane o to víc jsem myslel že by top hráči měli poslat repre do řiti no...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Bayern +

Super, že postúpili. Budem im fandiť a sledovať, ale ten káder je fakt slabučký. Grabban zranený, Spence a Garner nie sú ich, jedine ten Johnson vyčnieva z radu. Inak je to typické Champ zloženie kádra.

Reagovat
Kluivert9

Ti budou v PL dobře v lese...

Reagovat
Borec Mocný

Reagovat
Shevchenko

To je asi nejslavnější fotbalový klub na světě který tak dlouho chyběl v první lize co?

Reagovat
JeséRodriguez

Dukla

Reagovat
Swarley

Pekny, ale bohuzel pro ne to bude stejne nahoru dolu a PL neudrzi... Jak nemas prachy, tezko dlouhodobe vydrzis...

Reagovat
Zaschrona

Dává jim to minimálně velký šance se posunout do kategorie klubu, co se může stát jojo klubem typu Norwich nebo Fulham, jen ty prachy úplně neprošustrovat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
doshcz

Reagovat
Swarley

Jako to samozrejme, ale primarne ti stejne budou rozhodovat prachy a majitele...

Reagovat
Busby babes

koukni na tymy jako CP nebo i Burnley, ti se taky drzeli dlouho.

Reagovat
fenixLFC

tak CP aj burnley tam postupili ked tie noznice az tak velke neboli a vydrzali tam radu sezon ked sa prave roztvarali. teraz, najma kazdou dalsou sezonou to je tazsie a tazsie

Reagovat
Zaschrona

Tak jasně, ale jestli z toho upečou třeba jednu další účast v Evropě nebo výhru v poháru, pořád to bude v dnešní době velká paráda.

Reagovat
johnnie_boy

Ja porad nevim, kde berete ze Forest nemaji prachy. Vlastni je reckej miliardar, za kteryho se od jeho prichodu utraci docela solidne (skoda ze ne za uplne kvalitni hrace) , navic je v planu rozsireni stadionu. Nemit prachy si predstavuju trochu jinak

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Trand

Fanoušci Arsenalu, co byste říkali na Tolissa u nás? Sledoval ho někdo poslední dobou? Má na to nebo šel hodně dolů? Byl by k mání zadarmo, zkušenosti má, určitě by si u nás zahrál.. Jen jsem teda neviděl žádné spekulace že by měl jít k nám, jen mě to tak napadlo.

Reagovat
Bayern +

Mal by na to, pred vážnym zranením kolena ideálny box to box player s výbornou strelou z diaľky a platný aj vo vápne kvôli silnej hlavičke.

Momentálne je to učebnicový IP so sklonmi čo najviac zapadnúť neviditeľnosťou, plus teda si myslím, že pôjde domov do Lyonu.

Reagovat
Busby babes

ja bych se toho bal. vy se malokdy zbavujete hracu, kteri jsou jeste dobri.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Nee, mrtvola

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemá, zranění ho poslali do kundy

Reagovat
Busby babes

https://www.telegraph.co.uk/football/2022/05/30/revealed-secrets-manchester-uniteds-great-summer-rebuild/

zajimavej clanek o tom, co se deje v klubu, co tam Arnold a Murtough zkousi udelat a zmenit. Tezko soudit jak moc je to nejake PR ze strany klubu, ale zni to dobre, pokud se tohle povede.

Reagovat
TerriersSKCZ

Nottingham postup OK, maju prachy, historiu ... ale nebolo to voci Huddersfieldu fer ... MINIMALNE jedna penalta sa mala piskat ... Myslim si, ze opacne by sa to urcite piskalo. Ako by som to povedal: Nottingham musel postupit a rozhodca naozaj znacne tomu pomohol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele