Olić jmenován novým trenérem CSKA Moskva

23.03.2021, 14:32
Aktuality
CSKA Moskva našlo náhradu za trenéra Viktora Gončarenka. Běloruského kouče na lavičce armádního klubu nahradí Ivica Olić, pro kterého jde o první trenérské angažmá...

Ambiciózní ruský celek, jenž získal titul naposledy v sezóně 2015/16, vyhrál jenom dva z posledních devíti ligových zápasů, načež se vedení rozhodlo pro změnu trenéra.

Po více než čtyřech letech CSKA opustil Viktor Gončarenko, jenž během té doby vyhrál pouze Ruský Superpohár, navíc opakovaně se svým týmem vyhořel v evropských pohárech.

Moskevský klub však dlouho bez trenéra nezůstal a vsadil na svého bývalého hráče Ivicu Oliče. Někdejší útočník po ukončení hráčské kariéry působil jako asistent Zlatka Daliće u chorvatské reprezentace a v CSKA Moskva se pokusí navázat na tři mistrovské tituly, které s ním získal jako hráč.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je super vidět tolik bývalých hráčů trénovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Olič byl hodně dobrej hráč, ale neumím si ho představit přímo jako trenéra.. podle mě je ideální asistent..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za tu neproměněnou penaltu v rozstřelu

Reagovat
OTASi

Legenda

Reagovat
adoxx

Legenda

Reagovat
Elliasson

Teď jsem velmi zvědavý, jak se Ivica chytne. Je to klubová legenda, pomohl vyhrát pohár UEFA, zasloužil se o to velkou měrou. Změnu to asi chtělo, protože poslední sezona s Gončarenkem byla obecně trochu pod možnosti týmu.

Viktorovi děkuji, ale snad s Ivicou čeká CSKA zajímavá éra.

Reagovat
jaris7

Souhlas! Já Ivicovi věřím, je to inteligentní chlap a v chorvatské repre si ho pochvalovali.

Líbilo se mi přivítání od bráchů Berezuckých, kteří jsou součástí nového štábu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele