Ostrava dotáhla příchod Šehiće z Karviné

14.07.2022, 19:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
Špilmachr

super

Reagovat
Špilmachr

super

Reagovat
Figi

To by me zajimalo kolik je ta opce?

Reagovat
FCB1922

Dva balóny a zas dotace našich peněz, až ta vaše mafie nebude mít peníze.

Reagovat
Figi

Tak snad bude co nejvyssi . Treba Banik poradne oskubat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, z čeho mám tuto sezónu strach, je Vrbič.. Ale věřím, že ho domácí atmosféra uvolní a bude dobrej :) Každopádně TOP5 doufám úplně v pohodě, TOP3 je sen..

Reagovat
kecipep

Top 5 ok kvůli tomu, že ostatní hrají poháry a zbytek týmů (Jablonec, Liberec a Boleslav) zažívají slušný útlum. Na TOP3 vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když to vezmeš jako jeden celý balík (zázemí, rozpočet, mládež, fanoušky, město apod.), tak Jablonec, Liberec i Bolka by měly být týmy, které máme vždycky za sebou. Možná to vidím zkresleně a je to jen moje zbožné přání, ale chci fakt vidět Baník v roli současné Plzně. Vždycky papírově a na základě předpokladů za S&S, ale s takovým tím malým procentem, že přece jen může překvapit a urvat to..

Reagovat
kecipep

dlouhodobě ano, ale momentálně jste dle mě zatím o parník dozadu. Do mládeže pumpujete a časem Plzeň doženete. Pak už se jen bát vzestupu Brna a nových Lužánek

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel souhlas, ale věřím Věřím, že už letošní sezónu se posuneme kupředu. Jak to vidíš ty se Slováckem? Máte šanci hrát to co poslední sezónu, nebo šlo jen o výkyv? Btw, až se konečně na vás naučíme hrát, tak budeme TOP3

Reagovat
kecipep

Po dnesnim oznameni o navyseni kapitalu nemam strach, ze bychom se nepohybovali v top6. Management na to mame

Reagovat
Banikovec7

Jestli smím soudit podle zápasů v přípravě, tak v obraně mu to moc nešlo, ale po vysunutí na křídlo vypadal lépe.

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

jemné doplnění kádru jako tohle asi stačí, nebo ne? Ve výsledku Vrba může probrat dva z trojky Kuzma, Tetour nebo Budínský a nepotřebujeme ani střeďáka. Půl rok bych dal Vrbovi ať si všechny hráče vyzkouší a pak můžeme dělat zázraky co do přestupů.

Jako jasně, možná nějaké další křídlo bych asi bral, ale pokud nikdo nedojde tak Jaroň a Šehič vypadají v přípravě celkem slušně. Pak tam je druhý Jaroň a Buchta. Chceme odchovance tak máme 3 na křídlech, dle mého super. Klíma na křídle proti Celticu nic moc... nechal bych ho na hrotu. Všichni 3 (Tijany, Almásí, Klíma) si zahrajou více než dost. Bohužel náš rybníček je už přebraný a všechny lepší hráče má top trojka...

Reagovat
KapitanCrow

Jedno šikovné křídlo běhá na Vyškově. Kanakimana se jmenuje a divím se, že ho ještě někdo nevytáhl do ligy. Jinak se kluby prostě musejí poohlížet i jinde a ty co na to nemají, tak musí třeba do Pobaltí apod. destinací, kde můžou nakupovat. Je milionkrát lepší, než aby desátý klub zkoušel Potočného a další podobné plejery.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi přišel na vyškov?

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím no. třeba Koncevoj teda vypadal dost slabě... To už ať raději hraje Jaroň. Když už někdo dojde do Áčka tak ať víme o co jde... zkoušet můžeme, ale ať ten hráč nejdříve hraje v MSFL půl roku a pak postupně do Áčka. Jako Narh, Sanneh, Sor... Koncevoj nám tou zkouškou zajebal v Áčku jedno křídlo, které potom chybělo.

Reagovat
bobis21

Za mě klidně

Celkově mi většina kritiky přijde nesmyslná. Nejdřív volají po tom, aby hráli mladí, ale pak když se na nějakém postu dá prostor mladým, tak se zas nadává že se tam má někdo přivést aby mladí nedostali prostor. Co teda chcete?

Když budou opravdu zapracováváni do sestavy odchovanci a my budeme třeba hrát zase někde kolem 5.-6. místa tak s tím nebudu osobně mít vůbec žádný problém.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
VP85

Karviná zcela vybrakovaná.

Reagovat
JackDaniels.

Prisaham ze son myslel ze je to fotka z FIFY

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele