Ostrava uvolnila záložníka Budínského do Karviné

31.08.2022, 14:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Čekal jsem od něj fakt hodně, škoda. Byl to průser. Těžko říct co se s ním stalo po té fantastické sezoně v MB. Jarolím ho zkurvil

Tak ať se ti daří, pořád věřím, že jsi super fotbalista

Reagovat
Neyjrayx

Jarolím kurví všechno na co sáhne :D

Reagovat
Firkraag

Týjo, tohle je jeden z nejlínějších hráčů ligy, technika dobrá, ale měl snad jednu dobrou sezonu, protože mu to tam zrovna padalo. Jinak strašnej lempl.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom 1 sezonu dobrou určitě neměl. Hrál dobře v Karviné skoro po celou dobu a potom 1 sezonu v MB měl fantastickou.

Reagovat
Firkraag

Jo chytil se ve druhý lize a pak měl slušný i ty dvě v první. Ale i přes ty goly si myslim, že jeho přínos týmu je téměř nula. Rozhodně to není hráč do mužstev s ambicema do první poloviny tabulky.

Reagovat
Chamezjunior

Ještě Wagiho a jedem na titul Neee teď vážně, svou kvalitu má nicméně pokud nebude běhat a dávat do fotbalu 100 %, tak příští rok skončí maximálně na Slovensku nebo ve 2. Polské lize, protože lepší angažmá si nevybojuje. Karviná to bude mít těžké, když prohrává doma se zoufalým Táborskem.

Reagovat
Figi

Proti Taborsku to byla totalni zoufalost, ale neni se cemu divit. To co produkuje Hejdusek zatim za fotbal, tak to nema hlavu ani patu. Zatim nikdo nepochopil co chce vubec hrat?

Reagovat
Figi

Je videt, ze ten skok do muzskeho fotbalu dela problem i jemu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele