Ostrava v generálce zvítězila, Brno podlehlo Slovanu Bratislava

20.01.2023, 19:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hrozně se těším na ligu, boj o titul je pořád otevřený, mezi 4. a 11. místem jsou jen 4 body, takže je prostě pořád strašně moc o co hrát a máme doma ještě Spartu, Plzeň a Slavii, takže luxusní domácí zápasy s plným stadionem. Pořád je šance na poháry a Hapal to celkem solidně stmelil. Dnes jsem koukal na první poločas a Plavšič i když občas ztratil, tak je to prostě jiná liga, s míčem si dovolí mnohem víc než kdokoliv z týmu, ne-li z ligy a učinil bych maximální prioritou přivést ho natrvalo, protože mu to u nás očividně sedlo a může se tady stát za pár sezon legendou, když nás dovede do pohárů

Reagovat
Cechino

jak realne je privedeni Plavsice? mame na to vubec?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych tak 50/50. Srki by musel s platem dolů a kdo ví co vymyslí Slávka. Ale co vím, tak je tady nejvíc spokojený za tu dobu co je v Česku a chtěl by tu pochopitelně zůstat. Jenže pokud bude hrát pořád tak dobře, tak nás bude chtít Slavie oškubat a třeba zkusit výměnu za Almásiho atd.. já doufám, že zůstane!

Reagovat
HorajzmAmmann

50/50? Nesmysl. Nereálné...

Reagovat
Kepy_FCB

Co ten Albánec?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dneska má přijet. Myslím že dobrý. Ale uvidíme samozřejmě... Osobně základ Lischka a Pojezný

Reagovat
smazaný uživatel

já tolik na Baník logicky nekoukám, ale Pojezný se mi vždycky dost líbil, sice je výhoda mít jednoho stopera levonohýho a jednoho pravonohýho, ale svět se kvůli tomu neboří, když to nevyjde, většina týmů v lize má oba stopery pravonohý. Nevíš proč děláte stopera? Mi to přijde docela zvláštní, spíš jsem čekal, že se Baník koukne po křídle (do budoucna místo hostovaček) a na levýho beka místo Flašky (slyšel jsem že se skautuje v Ružomberku)

Reagovat
HorajzmAmmann

Dva levonohý snad nevadí, zkoušelo se to v přípravě a prý to funguje. Osobně je pro mě Pojezný materiál do repre za 3-4 roky, takže ať hraje... Stopera děláme z toho důvodu, že jediný pravák je Frydrych. Pak tam nikoho kromě mladých (Měkota, Říha) nemáme. A vzhledem k tomu, že chce B-tým pravděpodobně postoupit do 2. ligy (ty příchody tomu dost nahrávají) tak potřebujeme kvalitní hráče i v MSFL. Proto liga Lischka,Pojezný,Frydrych,Bitri Áčko a Měkota hlavně Béčko.

Reagovat
HorajzmAmmann

ohledně posil. Já četl že je na radaru Sebastián Kóša z Trnavy. Z Ružomberoku chtěl Baník Mojžíše a tuším Madleňáka. Mojžíš nedávno prodloužil, tak asi nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kóša byla prý kachna, jistě to nevim, ale přišlo by mi zvláštní, kdyby na něj Baník dosáhnul. Mojžíš je spíš levonohý stoper už, tam je přebytek. Mi se líbil ten Madleňák no

Reagovat
HorajzmAmmann

je to možný, ale homor co dělá banikblog má slušné info, takže mu docela věřít.

To že má Koša na lepší klub než Baník (vzhledem k tomu že ho chtěla Slavia) je asi jasné, nejsem naivní... Mojžíš se prý ale dá použít na kraji obrany, že je spíš předělaný stoper.

Když jsme u toho, normálně bych zkusil Pojezného místo Jirky na kraj. On by byl slušný jak na beku tak podle mého i na def, záložníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já zachytil jak tu informaci od Homora ale pak jsem měl docela dost informací, že to je blbost, a že se Baník na Slovensku kouká krapet jinde.

Já nevím no, přijde mi vodit kluka co hraje dlouhodobě stopera na levýho beka zvláštní (i když na levým beku má Mojžíš nahráno víc než jsem tušil) i s tím Pojezným by mi to přišlo divný. Baníku z krajů obrany strašně pomáhají centry, to by se u Pojeznýho podle mě to dost ztratilo. Na defenzivního záložníka spíš proti těžším soupeřům, double pivot Kaloč Pojezný určitě lepší než s Boulou. Ale zas do normální ligy by mi to přišlo vlastně zoufale neambiciozní, bez nějaký snahy tvořit hru a hrát ofenzivně.

Taky mi přijde zvláštní, že se Baník nekouká po nějakým kreativním založníkovi, v lize jich pár po podzimu je, i dostupnejch. Tetour se teď zranil a bez něj tam nikoho takovýho nevidím.

Reagovat
HorajzmAmmann

Vůbec, v přípravě byl nejlepší ve středu zálohy Buchta, máme tam Kuzmu,Šína, Miškoviče... Ať dostávají šanci. On ten Tetour teda žádný zázrak popravdě taky není. Osobně chci, aby dostal šanci co nejvíce Buchta ve středu.

Já v lize kreativního středního záložíka pro Baník nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to Buchtovi vydrží, už je nejvyšší čas, aby se prosadil do základu. Jen teda všichni který si vyjmenoval kromě Šína jsou na podhrot, spíš jsem počítal s kreativním záložníkem o něco níž. Hele třeba se pletu, ale podle mě střední záloha Buchta, Kuzmanovič, Kaloč nebude fungovat moc dobře dozadu.

Pro Baník z ligy by se docela mohl hodit Trubač, Houska, před přestupem do Plzně logicky Květ, Hellebrand z Budějic možná a Janošek, kterýho už ale v Ostravě jednou pohřbili. Na Slovensku by se těch kluků taky dalo pár najít.

Reagovat
HorajzmAmmann

0% na trvalo.

Reagovat
ratusek

Absolutně nereálné

Reagovat
Ahoso Widaho

Fila zraněnej nebo už nedostane šanci ani v Teplicích? Pošlete ho domů, Dostálek z něj udělá dělo.

Reagovat
romeo351

Hodil by se..

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžou ho poslat domů, byl by to třetí klub za kterej by nastoupil v sezoně bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele