Özil se podrobil operaci zad, rok 2022 pro něho skončil

04.10.2022, 21:28
Aktuality
Mesut Özil (© AFP)
Mesut Özil v polovině července vyměnil Fenerbahçe za sousední Istanbul Başakşehir a svému zaměstnavateli bude mít ještě hodně dlouho co splácet. Ofenzivní německý fotbalista v tureckém klubu paběrkuje a letos se na tom nic nezmění, důvodem jsou vleklé problémy se zády...

33letý Özil jako střídající hráč naskočil jenom do tří zápasů, více mu nedovolily zdravotní problémy. Nejčerstvěji se jedná o problematická záda, s těmi se tento týden podrobil operaci a po ní bude mimo hru zhruba tři měsíce.

"Operace proběhla dobře. Znovu děkuji všem fanouškům a hráčům za jejich povzbudivé zprávy," napsal na sociální sítě.

Özil v minulosti skvěle nastartoval kariéru, která nyní neskutečně uvadá. Bývalý fotbalista Schalke, Werderu a Realu Madrid se s postupem času stal nepotřebným v Arsenalu a dlouhodobá očekávání nakonec nenaplnil ani ve Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

To má z toho že pořád leží.

Reagovat
GrimeBaller98

Lina sracka, mohl byt hodne daleko, kdyby mel jinej pristup

Reagovat
Denev

Vtipný komentář, protože zcela objektvně toho v kariéře dokázal hodně. Jediné co, tak nevyhrál Ligu Mistrů. To ale i mnoho jiných velkých hráčů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele