Pavard prý dělal dusno v kabině

20.12.2022, 23:57
Aktuality
Benjamin Pavard (uprostřed) (© AFP)

Novinář Romain Molina ve svém videu, zveřejněném v pondělí večer, tvrdil, že během minulého měsíce sužovalo Francii na mistrovství světa několik zákulisních problémů. A především nepříjemné pro okolí bylo chování obránce Benjamina Pavarda. To mělo mít vliv v některých případech na negativní atmosféru v kabině.

Hráč Bayernu se objevil v sestavě pouze v úvodním utkání skupinové fáze proti Austrálii, po něm byl přitom zkritizován za svůj výkon. Především nedůsledně bránil během prvního inkasování. Následně jej tak v průběhu turnaje na pravé straně nahradil Jules Koundé, v této funkci ho přitom zastupoval Axel Disasi a Pavard najednou spadl do role třetího v pořadí.

Molina uvedl, že Pavard nebyl spokojený s kritikou, kterou na něj francouzský trenérský štáb po jeho vystoupení směřoval. Před mačem s Australany byl přitom jedním z hlavních favoritů trenéra Didiera Deschampse na pozici krajního beka.

Francouzský novinář také dodal, že Pavard trousil na tréninku či na lavičce nevhodné poznámky o svých spoluhráčích, které trenéři považovali za nevhodné, přičemž i sami hráči zjistili, že jeho celkový postoj vytváří toxickou atmosféru. Napětí pak prý vyvrcholilo ostrou výměnou názorů mezi Pavardem a Deschampsem v předvečer finále proti Argentině.

Autor: Patrik Sandev / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Vrubozubec

Blbeček. I v Bayernu hraje lejno. Mohl být rád za nominaci

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Bastaron

Mazraoui úplně jiný level na rb oproti němu.

Reagovat
Jardman

Reagovat
Ferragamo7

to bez debaty,on si počínal,ako keby hrá u nás 10 rokov a nie ako nováčik.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Bot69

Do pr***e ho pošlete do MLS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele