Pedro Gonçalves podepsal novou smlouvu se Sportingem

30.10.2021, 09:54
Aktuality
Lisabonský Sporting připravuje pro svět velkého fotbalu dalšího zajímavého fotbalistu a fanoušky portugalského mistra může v tuto chvíli těšit, že tento hráč by měl ještě nějakou chvíli oblékat dres týmu z hlavního města Portugalska. V tom pokračuje Pedro Gonçalves, vedení s ním uzavřelo nový kontrakt...

Třiadvacetiletý fotbalista prodloužil smlouvu do června 2026. Sporting svým hráčům pravidelně nastavuje výstupní klauzule na šedesát milionů eur a v tomto případě udělal výjimku - případní zájemci mohou Poteho bez jednání s klubem koupit za osmdesát milionů.

"Povedla se nám minulá sezona a jsem strašně pyšný. Prodloužení smlouvy jenom ukazuje důvěru, kterou ve mě klub má. Pro mě samotného je to pak závazek, abych ze sebe vydal ještě víc a klub, fanoušci a moje rodina na mě mohli být i nadále hrdí," řekl po podpisu nového kontraktu.

"Musím poctivě pracovat každý den a během tréninků ze sebe vydávat to nejlepší. A totéž samozřejmě platí o zápasech," dodal.

Pedro Gonçalves v minulosti zkoušel štěstí ve Wolverhamptonu a Valencii a v sezoně 2019/2020 na sebe upozornil výkony za Famalicão. Sporting ho koupil před rokem a čtvrt za 6,5 milionu eur a tato investice se mu okamžitě začala vracet, portugalský reprezentant loni nastřílel 23 soutěžních branek, letos se zatím trefil čtyřikrát.

Autor: Tomáš Pavlík / sporting.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
FC Porto FC

Ten půjde ven ještě za víc jak Bruno F.

Reagovat
Han střelil první

No uvidíme, musí potvrdit fantastické výkony, které předváděl před zraněním.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele