Pennant se vrací do Anglie, dohodl se na angažmá ve Wiganu

21.02.2015, 18:41
Aktuality
Jermaine Pennant pokračuje ve svém putování především po anglických klubech a jeho nejnovějším zaměstnavatelem se stal druholigový Wigan Athletic. 32letý záložník se s vedením dohodl na angažmá do konce sezony...

Pennant v minulosti hrával za Arsenal, Leeds, Birmingham, Liverpool, Portsmouth, Zaragozu, Stoke City a Wolverhampton. Na podzim si pak odskočil do Indie, aby vyzkoušel tamní Superligu v dresu Pune City.

"Má obrovské zkušenosti a je hladový po návratu na anglickou scénu. Zájem o něho mělo více klubů, takže nás těší, že ho nejvíce oslovila právě naše nabídka," pochvaluje si manažer Malky Mackay, který dnešním dnem získal již desátou zimní posilu.

"V průběhu týdne s námi trénoval a byl výborný. Do týmu přinesl čerstvý vítr, získal si nás svou hladovostí a entusiasmem," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Další odpad. Třetí liga taky liga. Mně je fakt do pláče.

Reagovat
smazaný uživatel

v současný situaci, kdy v záloze nemá kvůli zraněním pomale kdo hrát, nemáme moc na výběr; pokud s klubem trénoval, Mackay si ho oťukal a má smlouvu do konce sezóny, tak není moc co ztratit.

Reagovat
hefy

Je to zbytečnost. V současný situaci by bylo lepší, kdyby hrál i snad Cosgrove. Pennant tu bude sice půlrok, ale v situaci, kdy nejsou peníze, je i tohle zbytečnej výdaj. Plus samozřejmě po sezoně odejde a přijde další odpadní náplast. Cosgrove to v sobě dle všeho má, tak by měl dostat šanci. Kdy jindy, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba vyřešit situaci v záloze, kde je v současnosti zhruba jeden zdravej hráč na jednu pozici, a je potřeba ji vyřešit hned. Pennant, jakkoliv nesympaticky se může jevit, je zkušenej (finále LM ), relativně kvalitní a jediná investice do něj je jeho plat. Coscrove hrál jen za juniorku a development squad, navíc je to hrot (primárně určitě). V týhle situaci prostě potřebujeme kvalitu do zálohy, byť klidně jenom do konce sezóny, a potřebujeme ji hned - tohle Pennant nabízí. Řešení je on a nějaká další hostovačka. Cosgrove je fajn, ale nemůže to teď na něm stát.

Reagovat
hefy

Jen jestli ho trochu nepřecenuješ, protože za poslední tři roky šel poměrně do sraček. Odehrál pul sezony za Wolves, kteří spadli do League One a pak dva měsíce v Indii. Já mam takový tušení, že on terno teda fakt nebude, plus plat mít bude. Pokud ne Cosgrove, tak kdokoliv jinej. A vím, že to na něm a nebo na jinym juniorovi nemuže stát, ale přijde mi smysluplnější, aby ten čas do doby, než se vrátí někdo z marodky, vyplnil právě on, než drahej a starej Pennant.

Reagovat
vladis271

čp sa to vo Wigane deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy málo fandí.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Noustress

to je ono chlapi

Reagovat
Noustress

a ešte k tým 10 posilám, všetkých 10 nemá takú kvalitu ako tí čo odišli, predali to posledné čo bojovalo za klub... snáď si prejdeme niečim podobným ako Sotton pred pár rokmi a o dva roky budeme naspäť v PL :)

Reagovat
smazaný uživatel

parachute payments se holt krátí no...je třeba platovou politiku přizpůsobit football league - odchod nejlíp placenejch hráčů (v mnoha případech se smlouvama ještě z PL) je logickej krok. Jen tak pro informaci, loni byly údajně náklady na platy 30 mega liber, představa je taková, že by se ten wage bill měl zmenšit na 20. Z dlouhodobýho hlediska rozhodně správná věc

Reagovat
hefy

To těžko. Soton má za sebou Liebherr, Wigan má za sebou Whelana, kterýmu je milion a představa, že brzo zemře a nebude vyřešeno to, kdo klub převezme, mě fakt děsí. Jinak souhlasim s BWP, zbavit se sice kvalitních ale drahých hráčů, bylo absolutně nutný. Nicméně s tim odpadem, co se tam natahal, taky spokojenej nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Whelanův nástupcem by měl být jeho vnuk David Sharpe. Teď kolem vánoc ho začlenil do klubovejch struktur - https://twitter.com/DavidSharpe91/status/547752868485541888

Reagovat
hefy

Dík za info. To jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pýnánt

Reagovat
monty25

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné sledovať tento pád Latics do League One

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele