Plzeň hostí v úvodu jarní části ligy Hradec, Slavii čeká Jablonec

27.01.2023, 14:07
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mass

Tl:dr z tiskovky Slavie

• Chytil přijde až v létě

• Olayinka má nejvyšší plat v lize a chtěl víc, proto mu neprodloužili, ale na jaře bude hrát

• Usor by se nevešel do sestavy a do limitu cizinců, Trpiš bude preferovat Matěje Juráska, vlastně proto i nezůstal Tiéhi, bude preferovat Hromadu

• Na Lingra, Ousoua, Oscara a D.Juráska sou nabídky ze zahraničí, na Lingra velmi dobrá, je pravděpodobné, že v létě odejde

• Ogbu byl priorita č.1, Zafeirise nechtěl komentovat, dokud není přestup hotový (ale dávalo by to smysl, vzhledem k tomu Lingrovi), do budoucna chtějí stavět tým na Pechovi

• Pokud Van Buren bude nejlepším střelcem ligy, tak mu prodlouží smlouvu

• Když zjistili, že Yeboah není 100% fit, tak chtěli hostování s opcí, ale na to Kluž nepřistoupila.

• Tvrdík pořídil dva další lékaře a ordinaci

Reagovat
Greny

Pohled z venku

Chytil měli jste ho udělat hned

Olayinka prodat hned

Usor by se možná vešel do limitu kdyby byl pryc Olayinka ale chápu to

Lingr chápu odejde za rok a půl konec smlouvy ale nebude to za balík

Ogbu bude zajímavý , Zafeiris by měl být hotový a na krajním věku to dle mě nepostavis

Bude chtít prodloužit MvB?

Těžko říci

Jen dobře pro Slavii

Reagovat
Mass

S Chytilem a Olayinkou to asi nešlo jinak, vzhledem k délce jejich smluv, agenti nechtějí přijít o podpisový bonus. Lingrovi se bude nabízet nová smlouva, aby odešel za víc, případně aby i on měl vyšší plat jinde. Stejný postup jako byl se Součkem. Tam záleží na hráči a agentovi, jak se to povede dohodnout. MvB se v ČR hodně líbí, hlavně ženy, konkrétně jedna. Plat mu asi taky nedají o moc větší. Navíc je možné, že už těch gólu ve Slavii tolik nedá, má mnohem větší konkurenci než v Liberci.

Na krajnim bekovi se obvykle nestaví, ale Hojer ve Spartě a D.Jurásek ve Slavii sou nejlepší nahrávači svých týmů, je vidět že křídelní bek může rozhodovat zápasy. Pech má podle mě potenciál se stát novým Coufalem.

Reagovat
John Obi Mikel

Co ty spekulace o 3-5-2, 3-4-3, mluvilo se o tom?

Reagovat
Mass

Ne na tiskovce, na tvslavia má Trpiš hodinovej (!) pokec o hráčích a taktice. Tam řiká, že zůstanou hrát na 4 obránce, ale pokud by někdy narazili na někoho, kdo bude hrát na dva útočníky (což pokud vim u nás hraje jen Sparta), tak by hráli na tři vzadu. Jinak mluvil o 4-1-4-1, tam máš ty dva krajní beky hodně dopředu a DM se zatahuje mezi stopery, a jeden křídelník je na podhrotu, takže to máš hodně podobný jako 3-5-2.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele