Plzeňské radovánky aneb Události 4. kola nadstavby FORTUNA:LIGY

13.05.2022, 09:41
Názory a komentáře
Je rozhodnuto! Svůj šestý titul v historii vybojovala za ročník 2021/22 Viktoria Plzeň. Ta porazila ve čtvrtém kole nadstavby FORTUNA:LIGY Hradec Králové 2:0 a díky remíze Slavie na Baníku 1:1 má před posledním zápasem nedostižitelný náskok.

Sparta doma prohrála se Slováckem 1:2, což pokazilo rozlučku s kariérou kapitána Bořka Dočkala, kterou po tomto ročníku ukončí. Mladá Boleslav s Olomoucí měly před finále skupiny o umístění volno, odvetu odehrají v sobotu.

Ve skupině o záchranu nabídlo předposlední kolo tři remízy. Pardubice doma hrály se Zlínem 1:1, hosté si zajistili jistotu záchrany. Naopak stoprocentní účast v baráži o udržení mají Teplice, které ztratily body na Karviné, jejichž duel skončil 2:2. Po závěrečném hvizdu zápasu Jablonce s Bohamians bylo skóre 1:1.

Zápas kola


Hradec Králové - Viktoria Plzeň

Viktoriáni udolali statečný Hradec, který jim svou porážkou Slavie pomohl k titulu, 2:0 a díky ztrátě konkurenta v boji o trofej mohli začít slavit.



Gól kola


1. Václav Pilař (Jablonec)

Zpětnou přihrávku dostali sice hosté z pokutového území pryč, ale jen na Pilaře, který se uvolnil přes nedůrazného Květa a levačkou vyslal nechytatelnou ránu, která se od břevna odrazila do sítě.



2. Marek Havlík (Slovácko)



3. Jean-David Beauguel (Viktoria Plzeň)



Jedenáctka kola





Brankář - Jindřich Staněk (Viktoria Plzeň)

Hradec sice neměl k dispozice své hvězdy Vlkanovu s Mejdrem, i tak byl v nadstavbě obávaným soupeřem. Plzeňský gólman však proti tomuto soupeři v Mladé Boleslavi vychytal čisté konto, díky čemuž jeho celek vyhrál zápas i titul. Se čtrnácti zápasy s nulou tuto statistiku ovládne.

Střední obránce - Dominik Simerský (Fastav Zlín)

Zlín díky jeho trefě ze 75. minuty uhrál remízu s Pardubicemi a získal jistotu záchrany nejvyšší soutěže i pro příští ročník. Václav Procházka poslal do pokutového území povedený pas, na který si naskočil Simerský. Na jeho hlavičku byl gólman Markovič krátký a Pardubice poprvé v nadstavbě inkasovaly.

Střední obránce - Petr Buchta (Karviná)

V devadesáté minutě zajistil Karviné remízu s Teplicemi, které svou trefou poslal do baráže. Sinjavskij poslal z levé strany centr na přední tyč, kam si naběhl Buchta a svou hlavičkou neomylně skóroval. Karviná se tak před domácím publikem s první ligou rozloučila remízou.

Střední obránce - Dávid Hancko (Sparta Praha)

Ukázal, že Sparta našla svého penaltového střelce. Tedy alespoň jednu z mála věcí, která se u letenských zlepšila. Svůj pokutový kop poslal do protipohybu brankáře Borka, kterému nedal šanci. To však bylo ze strany Pražanů vše, do pohárového finále se budou muset zlepšit.

Pravý záložník - Václav Pilař (Jablonec)

Tomáš Čížek jej sice nenasadil do základní sestavy, jenže ve 23. minutě musel nahradit zraněného Černáka. Po čtvrt hodině na hřišti vstřelil výstavní gól. Malínský pronikl z levé strany do pokutového území, jeho přihrávku hosté odvrátili k Pilařovi, který poté výstavně o břevno skóroval.

Střední záložník - David Buchta (Baník Ostrava)

Svým gólem sebral Slavii naděje na titul. Ve dvaatřicáté minutě Fleišman nacentroval z levé strany a jeho nabídku na středu vápna prodloužil za sebe Ousou. Na zadní tyči situaci zavíral Buchta, který prudkou ranou propálil Mandouse. Ten se mohl jen vyčítavě dívat po svých spoluhráčích.

Střední záložník - Marek Havlík (Slovácko)

Deset minut před koncem zajistil Slovácku výhru na Spartě. Po nenápadné autovém vhazování se Havlík dostal k balonu na rohu pokutového území a parádní technickou střelou levačkou překonal marně se natahujícího Heču. Domácí obránci po sobě poté nechápavě koukali, co že se to stalo.

Levý záložník - Vlasij Sinjavskij (Karviná)

Měl podíl na obou gólech Karviné proti Teplicím. Ten první sám ve 41. minutě dal, když centr Kabouriho propadl až k volnému Sinjavskimu, který v akrobatické pozici napálil balon do sítě. Ve druhém případě jeho pas našel na přední tyči Buchtu, který hlavou mířil přesně.

Pravý útočník - Jhon Mosquera (Viktoria Plzeň)

Přidal pojistku proti Hradci Králové, který v závěru mohl zahrozit. Řezník svým centrem v 55. minutě našel Chorého, jehož hlavičku ještě dokázal Vízek zpacifikovat. Na dorážku plzeňského rychlíka však už byl krátký. Mosquerovi se vyplatilo, že i přes střelu spoluhráče pokračoval v pohybu.

Střední útočník - Jean-David Beauguel (Viktoria Plzeň)

Otevřel skóre zápasu s Hradcem Králové, díky čemu se osamostatnil na čele tabulky střelců s osmnácti přesnými zásahy. Po Řezníkově centru se ve dvacáté minutě domácí obrana špatně zorientovala, balon propadl až k Beauguelovi, který jej nekompromisně poslal pod břevno.

Levý útočník - Yira Sor (Slavia Praha)

Hned v páté minutě svým bývalým spoluhráčům z Baníku ukázal, že je pořád stejně rychlý. Falta přišel velmi lacině o balon, Traoré poté poslal výbornou přihrávku do běhu a Sor i přes tlak obránce dokázal zpoza vápna zamířit k tyči. Za svou branku se poté domácím fanouškům symbolicky omlouval.

Nemělo by vám uniknout


Moc důvodů k potlesku sice sparťanští fanoušci neměli, když ale Bořek Dočkal v 60. minutě ukončil své působení na hřišti v posledním domácím zápase v kariéře, tleskal mu ve stoje celý stadion.


Blížil se konec zápasu s Hradcem a plzeňský šéf Adolf Šádek vzýval bohy s růžencem v ruce. Jeho modlitby se vzápětí naplnily.


David Limberský tentokrát nefandil z VIP prostorů, ale přidal se k fanouškům do kotle.


Tenhle zákrok po hlavičce Holíka si Tomáš Grigar na výstavku určitě nedá. Čas: 1:29.


Velká škoda, že se střela Aleše Hyčky neujala. Byl by to nádherný gól.


Gólman Pardubic Markovič měl velké štěstí, že Reiter jeho výlet nepotrestal.


Zachyceno na sociálních sítích


Adam Vlkanov bez Adama Vlkanova.


Ve které oblastní pobočce ANO je Jindřich, náhodný kolemjdoucí, členem?


Toto vyloženě naláká člověka, aby se šel kouknout na fotbal!


Zvláště když hráči jsou od sebe nerozeznatelní.


Učit své děti žebrat a natahovat ruku už od mala je skvělý základ do života.


VAR v akci


Lischka poznal, že Sor se chytá opravdu blbě. Na poslední chvíli mu zabránil skluzem v cestě, hlavní sudí mu však po poradě s videorozhodčím udělil červenou kartu. Čas 1:55.


Skok Adama Karabce byl tak očividný, že jej jako penaltu pískat nešlo. Potvrdilo to i video. Čas 1:08.


Změny v tabulce


Skupina o titul je rozhodnutá a v posledním kole už nebude o co hrát. První Viktoria Plzeň má na druhou Slavii čtyři body náskok, třetí Sparta je v závěsu o dalších osm. Následuje mezera pěti bodů a na čtvrtém místě Slovácko, za ním o deset bodů Baník Ostrava a o dalších jedenáct bodů Hradec Králové.

O vítězi play-off o sedmou příčku se rozhodne až o víkendu, Mladá Boleslav bude na domácí půdě hájit výhru z prvního duelu 2:1, Olomouc bude muset zabrat.

V záchranářské skupině už má svůj osud jistý polovina týmů. Zlínští se stoprocentně vyhnou baráži a jsou mimo ohrožení, naopak Teplice si svou prvoligovou příslušnost musí uhájit proti týmu z druhé ligy. Již dříve bylo jasno, že Karviná skončí poslední. Druhou barážovou příčku obsadí jeden z trojice Pardubice, Jablonec a Bohemians.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň34257262:2182
2.Slavia Praha34246479:2578
3.Sparta Praha34217670:3970
4.1. FC Slovácko34205956:3865
5.Baník Ostrava341510960:4755
6.FC Hradec Králové3410141044:4944
Tabulka
 TýmZVRPSB
11.Fastav Zlín34981742:5935
12.FK Pardubice348101640:6834
13.FK Jablonec346151326:4733
14.Bohemians Praha 1905347101741:6131
15.FK Teplice34852133:5729
16.MFK Karviná343102133:5919

Autor: Petr Procházka, Martin Vejdělek

Komentáře (156)

Přidat komentář
db18

Nebývaly na Vítkovicích náhodou záchody v těch červených "kvádrech" naproti občerstvení?

Reagovat
bobis21

Pořád jsou

Reagovat
db18

jsem si říkal, že blbeček chce jen upoutat pozornost...

Reagovat
db18
Reagovat
db18

2x "jsem si říkal"

Reagovat
Pablos

a navzájem protichůdně

Reagovat
db18

To zas ne.

Reagovat
Pablos

oká, ale vyznělo mi to tak

Reagovat
Pablos

tak co sis vlastně říkal ?

Reagovat
db18

v obou případech jsem si říkal, že tam ty záchody jsou...

Reagovat
Salfovic

Takže jsi jim pochcal kliku.

Reagovat
C.1922

Šádek je slávistům zamknul.

Reagovat
John Obi Mikel

Za Babiše bylo líp, Jindřich trenér

Reagovat
Lemond Laws

To je hodně povedený no

Reagovat
lampas

Reagovat
verv

Překonal marně se natahujícího Heču.

On se právě ani marně nenatáhl

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pablos

OT: tak jsem nakonec včera zašel na ten Vyšehrad: Fylm ...a i když jsem asi před dvěma měsíci tvrdil kdo normální by na to mohl jít ...tak mě to překvapilo a musím říct, že dobrý... jestli jste ještě neviděl někdo, tak doporučuji si zajít, je to fakt prdel

Reagovat
naheCZ

Za mě taky super. Měl jsem nejdřív trošku obavy, jestli se jim z toho fakt ten film povede, ale nakonec paráda. Což ostatně potvrzuje i dost velká návštěvnost v kinech, už přes půl milionu diváků.

Reagovat
verv

Velkou návštěvnost měly třeba i Babovřesky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Ale tak to bylo kdysi dávno a před covidem ne?

Reagovat
verv

Jo, do covidu stihli natočit asi další 3 díly

Mně se Vyšehrad líbil, ale chtěl jsem tím poukázat na to, že vysoká navštěvnost o kvalitě filmu nic moc nevypovídá, viz tyhlety Babovřesky, Kameňáky a všelijaký klíšovitý komedie o vztazích, kde hraje většinou Langmajer

Reagovat
OTASi

jenže to byl mainstream, Vyšehrad je pořád jen okraj pro fotbalový fanoušky.. na to ti maminy a fotrové nepujdou

Reagovat
Pablos

Alespoň z mého okolí můžu soudit, že na to chodí i lidé co třeba ani seriál neviděli nebo je fotbal totálně nezajímá... je to prostě po dlouhé době česká komedie, kde se člověk zasměje.

Reagovat
inferno08

Návštěvnost v kině asi spíš vypovídá o reklamě, ne?

Reagovat
Greny

Já byl dvakrat a fakt super :)

Reagovat
Neon

Reagovat
Lemond Laws

Jinak vyrazit na randíčko do kina. K tomu popcorn a drink, to je skoro na Provident

Já nejsem nějakej žid, ale opravdu mi to příjde hrozně přestřelený.

To už je ve stejný cenový hladině večeře v luxusní restauraci.

Reagovat
ratusek

šílený jak narostly ceny všeho, i kulturních akcí.

Reagovat
Blasphemer

To občerstvení je fakt brutálně přepálený. Ale když se najdou dementi, co to koupí... chápu to ještě u rodin s dětma, že smradovi asi neřekneš, že dostane hovno a bude čumět na lidi vedle, jak chroupají popcorn.

Reagovat
OTASi

obecně jsem nikdy nepochopil, proč bych měl dát za kybl popcornu a pulitr koly 2 kila.. ale když to lidi zaplatěj

Reagovat
Greny

U nás když jsm byli na Vyšehradě s přítelkyní tak občerstvení z technických důvodu zavřeno .. takže jsme objednali pizzu, vzali si své a byli jsme v klidu

Reagovat
Lemond Laws

Jak objednali pizzu??

Reagovat
Greny

Normalne jsme si objednali pizzu a vzali si to tam když nejelo občerstvení , neměli s tím žádný problém když nejelo občerstvení

Reagovat
Lemond Laws

A kde?

Reagovat
Greny

V pizzerii co zde máme kousíček od kina jsem na menším městě takže takhle :) minuta dvě pěšky

Reagovat
Lemond Laws

Já nemyslel kde jako pizzu

Mě spíš překvapilo, že by tě pustili s jídlem víš. To v Praze je nereálné, proto mě to zaskočilo.

Pokud je to na menším městě, tak to asi chápu

Reagovat
Greny

Jasný to taky chápu že by mě to v Brně nebo Praze atd neprošlo ale u nás v klidu a nebyli jsme jedini..já to právě nechápal jak to myslis

Reagovat
Salfovic

Dobrá představa, jak ti tu pizzu přinesou do kinosálu

Reagovat
Pablos

Hele já vzal za vděk menší kino a byl jsem s kámošem, takže jsem platil jen za sebe... 140kč lístek , 60 střední popcorn, píti 25,- ...nic strašného. Ale věřím, že v těch mulťácích je to o něčem jiném.

Reagovat
naheCZ

V mulťáku za osobu 400+ úplně bez problémů Zrovna na tohle jsem chtěl jít do letňáku, dát si k tomu pivko v klidu, ale bohužel to vyšlo moc brzo Ale pokud to ještě v létě v letních bude, tak možná zajdu ještě jednou

Reagovat
Greny

Nahe mělo by být znovu u nás v lepší termínu taky jsme říkali že by jsme to ještě prubli

Reagovat
naheCZ

Do letního bych rád zašel

Reagovat
Greny

Tak se můžeme domluvit a jít ve skupine :). Co jsem se ptal tak v letnaku u nás to bude stopro v lete

Reagovat
naheCZ

Jo jo, určitě by jsme se domluvili, jak budou přesný termíny

Reagovat
Pablos

kdyby to bylo pak v letňáku (docela by mohlo klidně) tak zajdu stopro

Reagovat
Lemond Laws

My byli v partě 5 lidí a platil jsem lístky po netu. Co mě překvapilo, tak manipulační poplatek za platbu po netu 19Kč u KAŽDÉHO! lístku..

Takže jeden lístek 209 + 19 Kč

Reagovat
Jardin

jo manippulační poplatek za online platbu a vygenerování online lístku je pekelná sviňárna

Reagovat
Greny

My taky měli listek 140 plus jeden den bylo 160 že tam byli i herci

Reagovat
Cotton

V cinestaru stojí litr coly 114 kč, to už je lepší propašovat v batohu dvoulitrovku

Reagovat
Pablos

tak to už je přehnaný

Reagovat
Greny

To jako fakt?

Reagovat
Lemond Laws
Reagovat
Greny

To je masakr :) pak chápu že je to pro vás šílené

Reagovat
Pablos

zaujal mě ten pribiňáček

Reagovat
OTASi

Reagovat
lichna.

On ještě někdo kupuje kolu v kině? Jako popcorn ještě pochopím, jinak je to ale zvěrstvo.

Třeba Nachos, tam je ta cena úplně šílená.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Losinho

Jako já chodím často do kina (dvakrát do měsíce cca), a koupit si tam tu kolu za stovku mě snad v životě nenapadlo

Vždycky lepší něco propašovat a jednou za čas popcorn/nachos nebo rovnou zajít na to VIP.. ale to už je lepší ignorovat kolik platíš no

Reagovat
OTASi

Reagovat
Wyrda

Byl jsem dvakrát a poprvé jsem z toho byl trochu rozpačitý. Po druhé mě vytáhli znovu kámoši a bylo to daleko lepší, protože člověk objevil daleko více inside joků a takových těch věcí, co člověk neuvidí napoprvé.

Reagovat
Pablos

Jo jejich tam dost těch insajdů... myslíš si, že jsem jich, ale asi dost pochytal, ale věřím, že jít podruhé tak samozřejmě plno třeba objevím

Reagovat
Pablos

*myslím

Reagovat
Wyrda

Počkej až to bude na netflixu, je to jeden z filmů (a jsem za to rad) ktery sice pobavi všechny, ale kdo se v prostředí fotbalu a soustředí se tak ho to bude bavit o dost vic.

Reagovat
Greny

Reagovat
ratusek

ale my fanatici čekáme na Párty hárder!

Reagovat
Pablos

to je co ?

Reagovat
ratusek

Film od Řezníka. Bylo Párty hard a tohle je pokračování.

Reagovat
Pablos

Já ho nesnáším, kokota Takže nic pro mě

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

no neuděláš nic no

Reagovat
Bobřík1

Ač ho neposlouchám a jeho styl humoru se mi příliš nelíbí, tak mi přijde jako strašně nedoceněnej umělec, kterej má skvělý kulturní narážky, upozorňuje na společenský problémy (nastavuje zrcadlo ) a strašně širokej rozptyl svýho uměleckýho působení. Za kokota bych ho fakt neoznačoval, ač mě osobně taky nesedí.

Reagovat
Pablos

Hele já i tak něják souhlasím s tím co píšeš... to kokot je prostě, že ho poslouchají puberťáci a děti i ...a předávat takovou sračku negativní do nich mi u dospělého člověka nepříjde moc v poho (i když chápu, že to je žánr).

Reagovat
Blasphemer

Co je tohle za argument. Děti ho prostě nemají poslouchat, explicit warning to má dostatečnej snad. Stejně jako děti nemají čumět na horory nebo třeba na porno. Jsou lidi, co točí porno a filmy taky kokoti?

Reagovat
Pablos

no však, ale to není taky pro mě nic uměleckého ...jako porno, horrory apod. tohle je smažkabrak pro mě ...i když občas vtipnej to beru. A jinak níž vysvětluji dál, jen si mě předběhnul.

Reagovat
Blasphemer

Třeba takový Osvícení je podle mě jeden z nejlepších filmů, co kdy kdo natočil. Ale samozřejmě 90% toho žánru je klišé sračka.

Reagovat
Pablos

Hele jak napíšeš horror, tak mi prostě automaticky naskakujou ty béčka céčka. Ale samozřejmě Osvícení bylo dělo

Reagovat
Baronne

Osvícení je umění, prostě Kubrick i když můj šálek kávy to teda neni

Reagovat
lichna.

Pach Krve 4 Foreva!!

Reagovat
meno

Kámo, horory jsou nejvíc nedoceněnej žánr, kterej udává trendy kinematografii, protože je mnohem svobodnější.

Reagovat
Pablos

Hle klidně proč né, já nejsem nějákej filmlosjížděč... abych to něják hlouběji hodnotil a rozebíral, jen pořád mi příjde jednoduší někoho vylekat, vystrašit než opravdu pobavit či přinutit přemýšlet.

Reagovat
Pablos

jinak pro mě jsou už děti 20let apod. já jen abysme si úplně rozuměli

Reagovat
Blasphemer

Já byl na prvním koncertu Řezníka asi v sedmnácti. Tak mě holt zkazil a může za můj posranej život.

Reagovat
ratusek

Fanoušek dement? i když spíš Je to tvoje vina. To sedí líp

Reagovat
Pablos

Já byl zkaženej právě až až...tak možná i proto uznávám jen ty lidi co šíří něco pozitivního. Něco jako vylečenej kuřák, když pak píčuje na každýho s cígem, že to smrdí a fuj proč kouří Takže mě ber s rezervou

Reagovat
Pablos

Ale zase chápu, že to je můj osobní subjektivní pohled. Tudíž, absolutně beru, že pro někoho píšu hovna o něm ...ale tak s tím už se nic moc dělat nedá, už mám prostě takovej názor

Reagovat
kilobyte

Já Řezníka taky nemusím (popravdě jsem viděl asi 20 vteřin nějakého klipu a hned to vypnul, protože mě nezajímá ani žánr a text se mi nelíbil), ale Párty Hárd jsem si ze zajímavosti pustil. A je to docela pecka. Taková teen komedie pro 18+.

Reagovat
Pablos

jo tak, někdy zkusím tedy

Reagovat
Stannis Baratheon

Summer massacre, summer massacre!

Reagovat
ratusek

Reagovat
Baronne

Mácháč jinej svět, každej den aspoň hoňka nebo prstění, to bude ale hrozná sračka

Reagovat
ratusek

Jo Poulíček luxus. Akorát škoda, že tam nehraje ten z toho prvního dílu. A jsou tam vlastně jen ti dva a nově s něma v partě Poulíček

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš škoda jeho táty...

Reagovat
OTASi

toho herce miluju.. v Jehovově pomstě jako Bůh je skvělej... "ta musela mít kundičku! voňavou a přátelskou.."

Reagovat
Stannis Baratheon

Jojo, skvělej typek

Ale pořád věřím že se tam ukáže, jen to bude překvapení. Z toho bych asi dostal double Arschtwist.

Reagovat
OTASi

hele v tom traileru na party harder si myslím že v jednom záběru je, řekl bych tak na 90% že to je on: https://youtu.be/L-mN_UeGQyk?t=61

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten v tom plášti s tím sekretem na prstu? To by mohl být on no, tak snad.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ACSeRw!n

byl sem par dni u nataceni.. bude to zlo

Reagovat
ratusek

Takže.seš v komparzu?

Reagovat
OTASi

Reagovat
monty25
Reagovat
Pablos

Reagovat
Baronne

Byl jsem dvakrát, na to že to spolurežíroval Štáfek, tak je to dost dobrý. Má to úspěch, příběh neni úplně o hovnu, a otevřenej konec na dvojku. Je to plný kauz a joků, takže za mě spokojenost, navíc je to natočený tak, aby na to mohl jít i nefotbalovej fanoušek, protože malej Ríša je geniální

Reagovat
lampas

Na nic si to nehraje, spousta takových laciných narážek na fotbalové a sportovní prostředí u nás, překvapivě i Štáfek hlavní roli v celovečerním filmu zvládl. Já od toho nic nečekal a příjemné překvapení za mě. Nejvíc mě pobavil fotbalový fanoušek (Řepa z Okresního přeboru), který před zápasem už měl v sobě pár kousků, držel v ruce dva kelímky a nadával Lavimu do sparťanských buzerantů. Hned jsem si vzpomněl na mnohé experty, který jdou na stadion ne na fotbal, ale namrdat se a pak tam z principu nadávat každýmu, kdo se na hřišti pohybuje

Reagovat
Pablos

Reagovat
OTASi

za mě dobrý, možná trochu delší stopáž než bylo třeba, ale bavil jsem se víc než jsem čekal

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Je tu někdo, kdo chodí do kina na film jenom jednou?

Reagovat
Greny

Ne, klidně půjdu víckrát když je to dobrý film .

Reagovat
monty25

Reagovat
lada.sp

neboj i ten váš film bude mít jednou konec

Reagovat
Pablos

Já zatím vždy jen jednou. Ale zrovna ten Vyšehrad jestli bude v letňáku pak, bych klidně dal.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Lemond Laws

Nechápu. proč píšeš OT

Reagovat
Pablos

jinak i normálně film co zkouknu tak jsem ještě nespustil hned znova ...jen jedinkrát a to tohle:

https://www.csfd.cz/film/764306-dira/prehled/

Je to i na netflixu, doporučuji kdyžtak v originál španělštině s cz titulky... za mě pecka film s trošku odfláknutým koncem, ale i tak to za to stojí.

Reagovat
lada.sp

takhle dnes stojí Sparťani na treninku vypadá to dobře večer zkouknu

Reagovat
lada.sp

já i vícekrát ale onanování tam je tma. ale smůlu má ten kdo sedí vedle mě ::eek:

:

Reagovat
Neon

ja, výjimka jsou dva noční maratony pana prstenů a na Dunu jsem si zašel dvakrát

Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSeRw!n

ja nechodim ani jednou

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždy jenom jednou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Většinou 1, ale na Bohemian Rhapsody jsem byl třeba 4x

Reagovat
romeo351

jo

Reagovat
lada.sp

Chlapi od všech klubů co jste tu já se teď probral z nedělní opice plus nějaky sníh a benzáky a ted jako nevím může mě někdo potvdit že Plzen je mistr z že Bílek jde do Sparty..jo a prej Slavia neporazila Baní k o deseti takže spíš Trpiš pujde k nám pokud ho teda Činani z Tvrdíkem v Praze někde lehce nepolechtají za ledvinama..jo a budu upřímný ještě by měli skočit k nám a tam to také trochu probrat

Reagovat
Greny

Já zde občas napíšu blbosti jen abych nastal Slavisty ale toto je extrém

Reagovat
lada.sp

Já sem snad proti Zbrojovce nic nepsal a Plzni titul přeju

Reagovat
Greny

A doufám že dostaneš ban a Sparťani Te odsoudi

Reagovat
kilobyte

Očividně má ještě zbytkáč, takže bych to nehrotil.

Reagovat
lada.sp

Reagovat
Greny

Reagovat
lada.sp

Reagovat
inferno08

Myslím, že jsi se z té opice ještě neprobral.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Ta Barbora je hrozná píča. Neví, jak se to skloňuje, ale dělá chytrou.

Ty dresy, co dostal ten kluk, šli fakt do dražby?

Reagovat
db18

Tyhle asi ne (jedna slečna se jich tam zastává...), ale jinak se to děje hodně často...

Reagovat
Firkraag

Šly. Barboro.

Reagovat
kecipep

To žebrání o dresy na 3 místech? Otec si zaslouží po tlamě. Chudák kluk. Se divím, že to není virální a já se o tom dozvídám jen zde

Reagovat
10adam

OT: pánové, asi se zeptám trošku blbě, ale neviděl jsem zde dlouho "nejrespektovanějšího uživatele"... To se na to konečně vysral nebo jen změnil nick? Pár týdnů jsem tady nic nepročítal, tak nevím nevím...

Reagovat
Blasphemer

Spíš bych to tipoval na banán.

Reagovat
10adam

tak snad na doživotí...

Reagovat
lada.sp

jsem tu od roku 2007 a jsem spartan to znamená že spartanem a kokotem zůstan

Reagovat
10adam

Zkus si svůj komentář nějak vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že dostal ban za nějaký kecy ohledně Ruské invaze. Ale úplně jistý si nejsem.

Reagovat
lada.sp

ne to jsem já já rejpu jenom Slavie, Plzně, do Rusáků biggrin::

Reagovat
lada.sp

jo já psal o Čínsky invazi ale pokud někdo nezdá legraci ta sorry

Reagovat
John Obi Mikel

Tu oslavu výhry nad Villou jsi trochu přepískl hele

Reagovat
Pablos

dnes už jdi spát, věř mi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
10adam

Tomu bych i věřil, kokotin tady psal hodně

Reagovat
John Obi Mikel

Derby má pískat Klíma.

Reagovat
lada.sp

tak vám už to může být jedno jo a v hledišti budou onanovat Vrba a Šádek jak s vámi potážmo s námi pěkně vymrdali

Reagovat
Martin9719

Šádek a Vrba určitě no

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciál o fantastickom formáte českej superpremier ligy nebude? Verím, že nie som jediný, kto by uvítal nastavené zrkadlo faktov.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele