Pomohly nám zkušenosti z neúspěšného boje o Ligu mistrů, řekl Glasner

19.05.2022, 10:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
h8_sfatto

Rangers po druhé kopačce by měli být vyloučeni z evropských pohárů, chovají se hůř než ruští vojáci na Ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

dej si facku

Reagovat
janinho

ja si predstavujem co by niektori miestni LFC-boys co sa Rangers zastavaju lebo ich byvaly hrac tam trenoval ten odpad (aj moj najlepsi kamarat je v tomto uplne prepnuty a po tom co vcera zase raz predvadzal si myslim, ze sa s nim tak skoro o futbale radsej bavit nebudem) robili keby dal buducu sobotu Casemiro taku kopacku napr. Diazovi alebo Salahovi a nedostal by za to ani kartu...

snad mozes byt fandom LFC a Gerrarda aj bez toho aby si obhajoval taku "hru" aku predvadzaju ti skurveni masiari, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby.

Ja neobhajuju tvrdou hru. Roofeho zakrok byl uplne mimo a souhlasim s trestem, ktery dostal. Ve vcerejsim zakroku mi ale prijde, ze v tom dost lidi hleda nejakej umysl. Podle me nesikovnej zakrok to jo, ale videl jsem myslim horsi zakroky. A nebudu kvuli nim rikat, treba jak Reading hrajou fotbal jak prasata.

Reagoval jsem ale hlavne kvuli prirovnani s tema hnidama ruskejma

Reagovat
janinho

vcerajsi zakrok... sudi nedal kartu, VAR nereagoval... za toto moze niekto nedat minimalne TMAVOzltu???

Reagovat
fenixLFC

alebo len proste sa preniesli cez ten (terraz uz sa to inak ani neda nazvat') komplex?

Reagovat
bobis21

Když jsou to pořád úplně stejní zmrdi, není to komplex.

Reagovat
mistr129

Reagovat
GjøvikFF

Kdyby si tehdy odpustili hon a lynč na sparťanské děti, tak by si člověk řekl, že tehdy se Slávií prostě neunesli jedno vypadnutí. Tímhle ale akorát tak ukázali, že to nebylo jedno neunesení porážky, ale že jako klub jsou absolutně vychcaní, nechutní a prohnilí v čele s největším křivákem celé kauzy - Gerrardem, kterej tam naštěstí pro ně už není. Třeba se jednou budou moci téhle nálepky zbavit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladino10

Gerrard sa ukázal ako totálny pokrytec v tej kauze suareza.

Keď máš za kapitána takúto amoralnu osobnosť, tak sa to prejaví aj na time- nenadarmo je Gerrard ikonou veľmi neúspešnej éry liverpoolu. Samozrejme dodám, že Rangers sú odpad.

Reagovat
janinho

mas pravo na svoj kokotsky nazor citronik

Reagovat
Beči

Jak to teď vůbec je? Komu vlastně ve finále pomůže, že Frankfurt je v LM přes EL? Ovlivní to nějak i naše pohárové zástupce? V tomhle jsem měl vždycky totální guláš

Reagovat
naheCZ

Podle mě nikomu, když si Frankfurt poháry v lize vůbec nevybojoval

Reagovat
Witcher

Ublížilo to Synotu

Reagovat
Rudnevs

Krasa. Pre Frankfurt to nie je len postup do LM, tak ako pre mnohe anglicke kluby, co EL v minulosti vyhrali (United, Chelsea), je to kopa spomienok, spolocna cesta, pre mnohych hracov jedina velka trofej v kariere, velka euforia, povzbudenie do zivota pre fanusikov (hoc to znie blbo, je to tak), nieco co zjednotilo cele Nemecko. A k tomu postup do LM.

Kopec pribehov okolo toho… taky Ansgar Knauf hral pred pol rokom tretiu ligu a teraz je vitaz europskeho poharu. Jak rychlo to moze ist. A pricom fakt super hracik, tu trofej si naozaj vybojoval a mal dolezitu rolu. V BVB sa nanho mozu tesit. Extremne podarene hostovanie.

Aj pre mna osobne jedna z najvacsich trofeji v mojej fanusikovskej kariere… ked si odratam Nemecko v 2014, tak neviem ci som takto intenzivne prezival nejake finale.

Reagovat
Kucka

Knauff vypadá dobře.

Reagovat
andrew96

Knauff má víc evropských trofejí než Reus.

Reagovat
flamengo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
LokoLFC

Zjednotilo cele Nemecko.

Reagovat
Rudnevs

No a ne? Ked fans Dortmundu, Bayernu, Schalke,… fandia vsetci spolu Frankfurtu jak keby to bola reprezentacia. Bohuzial az na “mojich” idiotov z Hamburgu, ktori musia fandit jeblemu Rangers, lebo s nim maju druzbu. No ale az na to su skoro vsetci zajedno. Thomas Müller, Schweinsteiger, Boateng, Kimmich a neviem kto vsetko, vsetci posielali gratulacie a podporu do Frankfurtu.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak to se dalo čekat ne? Tohle jsou Němci prostě. Jinak ještě snad Hambáč postoupí přes Hertu v baráži aby to bylo komplet.

Reagovat
Rudnevs

HSV pekne vcera este dnes Lautern a potom Freiburg pohár!

Reagovat
LokoLFC

Dobre, asi cast fotbaloveho Nemecka, ale asi tezko cele Nemecko.

Reagovat
Jason_

V Bundeslige sa im nedarilo bola by sranda keby vypadli do 2 ligy a hraji aj tak LM.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele