Pouštět zdraví ohrožující zákroky se nevyplácí aneb Události 12. kola FORTUNA:LIGY

25.10.2021, 18:55
Názory a komentáře
Papírově možná šlágrem tohoto kola byl duel Plzně s Jabloncem, ten však skončil jednoznačně ve prospěch viktoriánů. Zajímavou podívanou místo toho nabídly jiné duely, třeba ten závěrečný mezi Spartou a Mladou Boleslaví.

Až heroické výkony na obou stranách měly jednu kaňku. Sudí Julínek, který už dříve v sezoně nepotrestal likvidační zákrok Stropka na Holeše, nechal bez povšimnutí i Dočkalovo prošlápnutí Hlavatého, jež vypadalo opravdu hrozivě. Útěchou zdravému rozumu může být alespoň to, že jej Komise rozhodčích potrestala přesunem do druhé ligy.

Stejně jako Letenští rozhodli až v nastavení i hráči Slovácka, naopak Slavii se nepovedlo v Budějovicích dotáhnout obrat do konce. Další z aspirantů na účast v pohárech Baník regionální derby nesehrál, Karvinou totiž postihl covid.

Zápas kola


Dynamo České Budějovice - Slavia Praha

V matné formě pokračovala Slavia i v Českých Budějovicích, kde během první čtvrthodiny dvakrát kapitulovala brankami Brandnera a Havla. Po přestávce sice zásluhou Olayinky a Oscara dokázala vyrovnat, nicméně ani čtvrthodinová přesilovka po Skovajsově vyloučení je od ztráty neuchránila.



Gól kola


1. Jean-David Beauguel (Viktoria Plzeň)

Na první místo tentokráte nepatří žádná výstavní bomba, ukázka prvotřídní techniky střelby či akrobatické zakončení, nýbrž pohledná kombinace plzeňských hráčů, kterou zakončoval Beauguel.



2. Christian Frýdek (Slovan Liberec)



3. Jhon Mosquera (Viktoria Plzeň)



Jedenáctka kola





Brankář - Florin Nita (Sparta Praha)

Sparťanský brankář skoro až zázračně udržel proti Mladé Boleslavi nulu. Hned v úvodu vychytal Hlavatého, po pauze se vyšvihnul proti Suchému a dvakrát Škodovi. Dvakrát mu navíc pomohla branková konstrukce.

Pravý obránce - Radim Řezník (Viktoria Plzeň)

V osmnácté minutě prokázal svou skvělou kopací techniku a Pernicův dlouhý nákop z první poslal na skórujícího Beauguela. Vzápětí se mohl sám zapsat mezi střelce, jeho zdařilou hlavičku však ještě lepším zákrokem zneškodnil Hanuš.

Střední obránce - Ondřej Čelůstka (Sparta Praha)

Zkušený výkon zkušeného stopera. Spolu s Nitou se velkou měrou zasloužil o čisté konto, jeho výkon neovlivnil ani tvrdý zákrok Matějovského. Po třech čtvrtinách utkání už ale musel střídat.

Levý obránce - Oscar Dorley (Slavia Praha)

Světlý bod na jinak mdlém slávistickém výkonu. Krátce před pauzou se dostal k odražené ráně, kterou poslal o kousek vedle, po necelé hodině hry už se prosadil. Poctivým náběhem se nabídnul Kuchtovi a odměnou mu byl snadný gól do prázdné brány.

Pravý záložník - Jan Kopic (Viktoria Plzeň)

Dvougólový střelec do sítě Jablonce. Po čtvrthodině se dostal k dlouhému Mosquerově centru a přesnou hlavičkou jej uklidil za gólmanova záda, ve druhé půli pak dodal viktoriánům klid do kopaček únikem a zdařilou ranou na zadní tyč.

Střední záložník - Theodor Gebre Selassie (Slovan Liberec)

Po většinu času odváděl ve středu poctivou, avšak nepříliš viditelnou práci. Zároveň se ale zapsal do statistik asistencí na vítězný gól. Přihrávkou pod sebe v patnácté minutě pobídl ke skórování Frýdka.

Střední záložník - Jakub Rada (Hradec Králové)

V pětatřicáté minutě se dostal ke Grigarem vyraženému balónu, který z dorážky dopravil do sítě. Poté ještě vytvořil několik zajímavých situací pro spoluhráče, ty už ale gólem neskončily.

Levý záložník - Jhon Mosquera (Viktoria Plzeň)

V úvodu se ujal nahrávačské taktovky a povedeným pasem připravil gólovku Kopicovi. Dvacet minut před koncem pak pláchnul bránícím hráčům a tvrdou ranou pod břevno rozvlnil síť.

Ofenzivní záložník - Adam Hložek (Sparta Praha)

Během první půle založil několik slibných akcí, ať už díky svému fotbalovému umu či aktivnímu napadání. V nastaveném čase pak rozhodl o vítězství Sparty, když prolomil dlouhé střelecké mlčení a dorazil do sítě Pulkrabovu hlavičku.

Útočník - Pavel Dvořák (Hradec Králové)

Zase otevřel gólový účet utkání v samotném úvodu, když dorazil do brány Vašulínovu střelu. Ve druhé půli sice zahodil pokutový kop, dostal však po brankářově zákroku šanci na reparát a to už se nemýlil.

Útočník - Regino Cicilia (Slovácko)

Na hřiště přišel až na závěrečnou půlhodinu, přesto měl na děj na hřišti velký vliv. Jeho první zajímavá situace gólem ještě neskončila, nicméně v nastaveném čase se dostal k Sadílkově centru, který poslal do brány a rozhodl tak o vítězství Slovácka.

Nemělo by vám uniknout


Pardubice mohly proti Zlínu konečně zvítězit, největší šanci utkání v podobě pokutového kopu však zahodil Cadu, který penaltu zahrál opravdu prachbídně.



Obrovskou chybou nabídnul Hradci Králové druhý gól Jan Fortelný, jenž držel balón na své polovině tak dlouho, až o něj přišel.



Ondřej Kolář byl některými kritizován za inkasované branky v Českých Budějovicích, mnohem větší chyby však předvedl až později - naštěstí pro Slavii bez následků. Nejprve špatně vyběhnul proti Skovajsově nákopu.



A vzápětí nechal naprosto nerušeně proskákat centr stejného hráče malým vápnem.



Slavia předvedla po přestávce comeback, který odstartovala Olayinkou proměněná penalta. Té sice předcházel jasný faul, ale zároveň i Ševčíkova hra rukou. Čas 2:13.



Dva nešetrné zákroky ponechal bez vyloučení sudí Julínek na Letné. V první půli šlo o Matějovského šlapák na Čelůstku, tady podle Komise rozhodčích byla žlutá adekvátní.



Ještě nebezpečněji vypadal Dočkalův zákrok na Hlavatého, i v tomto případě ale zůstalo jen u žluté karty. Naprosto nepochopitelné selhání rozhodčího, který si navíc tuto situaci prohlédl i na videu. Od svých nadřízených za to dostal "odměnu" v podobě vyškrtnutí z listiny pro první ligu.



Zachyceno na sociálních sítích


Zaměstnanci Sparty trefující se do Slavie, díl 54.



Nicméně oficiální profil umí zabodovat.



Statistika řadící se mezi ty velmi pozoruhodné.



Z Karviné až na vrchol...



Nemám Vám co říct, edice Jablonec.



VAR v akci


Sudímu v Liberci uniklo, kterak olomoucký hráč nešetrně zasáhl při centru Chaluše loktem. Naštěstí videorozhodčí si toho všiml a penalta se nakonec kopala. Čas 2:13.



Naopak Plzni byl nejprve kop z jedenácti metrů přiřknut, intervence VAR však znamenala, že o Havlově pádu bylo rozhodnuto jako o nevynuceném. Čas 1:50.



Do šaten se předčasně poroučel budějovický Skovajsa, který se vysoký míč snažil hrát hloupě nohou a zasáhl Lingra do hlavy. Čas 4:06.



Proklínat VAR museli v Teplicích. Nejprve jim totiž sebral původně nařízenou penaltu, z níž mohli Severočeši proti Hradci snížit na 2:1. Čas 1:29.



A poté naopak přiřknul pokutový kop Votrokům. Čas 2:19.



Změny v tabulce


Plzeň si upevnila postavení na čele, kde má čtyřbodový náskok, který se nezmění ani po dohrávkách. Těsně za druhou Spartou je Slovácko, dotáhnout se na ni může i rival Slavia. Na dostřel je i pátý Baník.

Nejblíže této vedoucí pětici po dlouhé době není Sigma, nýbrž překvapení v podobě nováčka z Hradce Králové. Až za ním najdeme právě Olomouc, České Budějovice a Mladou Boleslav seřazené po jednom bodě.

Elitní desítku uzavírají Bohemians, kterým však a paty šlapou podještědské celky Liberec a Jablonec spolu se Zlínem, čtrnáctá pozice patří Pardubicím. Na dně tabulky se nadále krčí Teplice a Karviná, která kvůli výskytu covidu o víkendu nehrála.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň12110123:833
2.Sparta Praha1292130:1129
3.1. FC Slovácko1291222:1228
4.Slavia Praha1182129:1126
5.Baník Ostrava1171322:1322
6.FC Hradec Králové1254316:1619
7.Sigma Olomouc1144322:1716
8.Dynamo České Budějovice1243517:1715
9.FK Mladá Boleslav1242620:1914
10.Bohemians Praha 19051233617:2612
11.Slovan Liberec123279:1811
12.FK Jablonec1225510:2211
13.Fastav Zlín1231815:2810
14.FK Pardubice1214715:237
15.FK Teplice121299:245
16.MFK Karviná1104710:214

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (153)

Přidat komentář
Pablos

Nastavím v Chrome něják, ať se mi nespouští automaticky videa ? Vždyť si tady nic normálně nepustím, jak je to namrdaný podsebou

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Petr325

AutoplayStopper

Reagovat
Shevchenko

Kdy už konečně Matějovský s Dočkalem konečně odtáhnou z ligy? To jsou strašné svině.

Reagovat
db18

Reagovat
dave30

Je pravda, že v poslední době si to své těžce nabyté renomé hodně kazí. Bořek by měl mít vyděláno (tedy pokud dostal z Číny to, co mu slíbili, což nemusí být jisté). A i když je mu teprve 33, tak by se měl rozhodnout. Buď odejít do nějakého méně ambiciózního týmu, nebo začít pomáhat klubu nějak jinak (třeba podobně jako Vácha). Matějovský ve svém věku toto již vůbec nemá zapotřebí a měl by s tím seknout. Aby lidé vzpomínali spíš na to pozitivní, než na nějaký nevydařený závěr kariéry.

Reagovat
Pablos

Jenže na to mají oba velké ego.

Reagovat
dave30

Abys něčeho dosáhl, tak ho musíš mít. S přibývajícím věkem se však musí přidat také rozum. A tam může být problém...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mistr129

Reagovat
oli9

ono by úplně stačilo kdyby jim prostě vždycky dali červenou když si ji zaslouží

Reagovat
Bakary3

přesně, Dočkal nejen, že je v každým souboji druhej a jelikož má figuru sedmáka, není schopnej to řešit bez faulu, často záludnýho, ale ještě na každýho rozhodčího arogantně pyskuje.

Já bych ho vysypal s takovou radostí, nevím, čeho se ty kašpaři bojej.

Reagovat
John Obi Mikel

Dal hodně milosrdnou žlutou a ten pitomec Dočkal na něj začne zblízka řvát. Hned mu měl dát druhou. (Když odhlédnu od toho, že to bylo na ČK)

Reagovat
Bakary3

On to ale dela zapas co zapas, chova se jak debil bez mozku, a smutny je, ze mu to promiji.

Reagovat
Keeper117

Ako povedal Švanci v Tiki-Taka jasné že sa mu to prepáči proste takým osobnostiam sa červené tak ľahko nedávajú lebo rozhodca vie že za ním stoja tribúny aj spoluhráči a nechce si rozdrbať zápas je to bývalý kapitán repre a fakt osobnosť ligy a takým sa červené dávajú proste tažko to isté aj Matejovský

Reagovat
Bakary3

Jaka osobnost ?

Kdyz se to promijelo repkovi, kterej kopal v italii, anglii...

Dockal se dokopal do Norska, Ciny, USA.

Kapitan byl v repre jeden zapas?

A k tomu jeho chovani oznaceni "osobnost" fakt neodpovida, mozna tak vypicena osobnost.

Tohle je jako bombardak, ze ktery si teda rozhodci sednou na prdel, jo?

Tak to pak jo, tak to at se na to vyserou rovnou

Reagovat
dave30

Zapomněl jsi na to, že má ještě 2 zápasy u Turka.

Jinak by mě zajímalo, kolik dostal z těch avizovaných peněz od Číňanů. Četl jsem o některých hráčích, jak z Číny utekli, protože kluby neplatily to co naslibovaly. Pokud dostal všechno, tak už by se měl posunout do nějaké funkcionářské funkce, nebo jít hrát o stupínek níž (zas tak starý není).

Reagovat
dave30

funkcionářské funkce...

Asi spíš pozice.

Reagovat
lampas

Je to člověk velmi vysoké fotbalové i lidské inteligence, osobnost a přirozený lídr kolektivu. To on jako hráč stojí za posledním titulem Sparty, to on nás zachránil v LN (tehdy po Jarolímovi) a díky tomu jsme postoupili jak na EURO, tak máme pořád šanci na MS i teď. Jako kapitán toho dokázal v reprezentaci hodně, pro mě je to po Nedvědovi druhý nejlepší kapitán naší reprezentace v samostatné historii.

Reagovat
Keeper117

Podľa klubov súdim že niesi troll takže s tebou súhlasím Dočkal je môj asi najobľúbenejší český futbalista vôbec a presne si ho vystihol

Reagovat
Bakary3

Lidskou inteligenci na hřišti vůbec neukazuje - jo, jinak mu to asi pálí.

Lídr kolektivu? Tím si nejsem úplně jistej, navc se mluvilo o tom, že některým trenérům v jejich setrvání úplně nepomohl.

Jako kapitán toho dokázal v repre hodně? Ne, nedokázal, dyť se hned zranil a pak se nedokázal pořádně vrátit do sestavy.

Adoruje se jako nějaká "osobnost" úplně nepochopitelně.

Reagovat
kilobyte

V kvalifikaci na EURO 2016 byl klíčový. Dokonce nejlepší střelec.

Reagovat
Bakary3

Jo, tam jo.

Ale napsal, ze jako kapitan toho dokazal v repre hodne a to neni pravda, jako kapitan ne.

Reagovat
kilobyte

A to nebyl kapitán? Jsem myslel, že byl už v té době.

Reagovat
Bakary3

Jestli se nepletu, tak tohle bylo pos Vrbou.

Kapitana z nej udělal snad na jeden zapas Silhavy proti Slovensku, pak se ale Dockal hned zranil a do sestavy se nedostaval.

Reagovat
kilobyte

Ok. Máš pravdu. Kapitánem byl až pod Šilhavým.

Reagovat
Losinho

Reagovat
ttopi

Ty zákroky byly oba klidně na ČK. Co mě ale rozčiluje víc, jsou ty dohady hráčů po udělění obou ŽK. To jim šlo o co? Že neměli dostat nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Matěj občas udělá brutální prasárnu, ale tady mi to podobně jako od Bořka přišlo jen hodně nešikovný a smolný. Ani v jednom případě mi nepřišlo, že by to byl zákrok pramenící z přehnané agresivity nebo nulového respektu k soupeři, takže se i vlastně dost divím tomu, jak to bylo nakonec KR posouzeno.

Reagovat
mistr129

S tímhle asi souhlasím, že to od nich vyloženě úmysl nebyl, ale minimálně ten Dočkalův zákrok vypadá prostě hrůzostrašně a jestli chceme chránit zdraví hráčů, tak to musí být červnená bez jakéhokoliv rozmýšlení.

Matějovský takovýhle zákrok neměl poprvé, ale zase beru, že úmysl mu prokázat nejde a šlápnul na hráče "jen" na zemi. Tady tedy rozumím, že někdo by si vystačil se žlutou, ačkoliv já bych rovněž dal červenou

Reagovat
naheCZ

K Dočkalovi...prakticky přesně za tohle šel Holeš ven v EL proti Legii...jo u nás za to nevylučujme a pak se v Evropě divme...

Reagovat
dave30

Reagovat
Selänne

Jen s tím rozdílem, že v Holeš tu nohu prošlápl úplně. Ale souhlas, obě situace jasně červený.

Reagovat
dave30

Já nevím. Když to porovnám s červenou pro Zifčáka... Ten nešikovně zpracovává míč, Svozil do toho jde hlavou (moc dobře věděl, že se mu nemůže nic stát, protože ta noha nešla proti němu), potom udělá 4 kotrmelce, Zifčák dostane červenou a 90% diskutujících má jasno, že byla udělena správně. V porovnání se Zifčákem by tito 2 měli dostat tak 3 zápasy natvrdo.

Reagovat
r.mrazik

tak matejovsky to tak dohrat chtel...chodi do toho takhle pravidelne...prase

Reagovat
dave30

Tak už zase dělá problémy.

Reagovat
r.mrazik

??

Reagovat
dave30

Dnešní pohár. Myslím, že mu rozhodčí připočítal i ten víkend.

Reagovat
r.mrazik

ahaa....ja ani nevedel,ze se hraje

Reagovat
dave30

První žlutá - po faulu se ohnal po Chorém, který ho dohrál do té jeho achilovky. Druhá takový trochu sporný šlapák, kdy Matějovský byl u míče o dost dříve, špičkou ho odehrál, ale jak pokračoval v pohybu, tak zasáhl soupeře. Jak říkám, asi mu připočítal i tu neděli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icefish

Já nevím, to proslapnuti vypadá zpomaleně hrozně, ale představte si, ze vedete balon, někdo vás napadá a při tom souboji vám strčí nohu/kotník tam, kam se chystáte doslapnout. Ta hranice mezi tím, co můžete ovlivnit a co už vůbec ovlivnit nejde je hrozne tenká… a zpomalený záběr jenom na nohu tomu moc nepomůže…

Neříkám, že se to nemá pískat, nebo že je Dočkal svatej, ale tady fakt nevím, jak moc to mohl ovlivnit - a nevím, z čeho se to má poznat. A trestat to automaticky červenou mi správný taky nepřijde.

Reagovat
ttopi

Dneska už se ten úmysl moc nebere v potaz (dříve se na to dalo více). Jde o to, že hráč má trochu předvídat. Hlavatý šel po míči v poloskluzu, Dočkal musel tušit, že na něj asi šlápne. Hrozně rychlý, to uznávám. Taky je jasný, že to Dočkal neudělal schválně. Holt je ale hráč za své tělo zodpovědný. V hokeji je vysoká hůl z 90% taky nechtěná, ale trestá se to nekompromisně, někdy i za 2+2.

Sumasumárum tohle na ČK bylo, tím spíš že to bylo po intervenci VARu a Julínek tak měl velmi detailní záběry.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Spalovač šancí

Mně z těch detailních záběrů přišlo, že Dočkalovi míč uskočil a ztratil nad ním částečně kontrolu, čehož Hlavatý využil, aby se k míči dostal. Dočkal se to snažil rychle napravit, ale skončilo to hodně nebezpečným zákrokem, za které by se měla dávat červená automaticky bez rozmýšlení. V zásadě ten zákrok byl obdobný, když stoperovi při vyvážení míče tento odskočí a pak to hasí nekontrolovaným skluzem.

Reagovat
dave30

Jj, já po takových zákrocích vždy vidím čk pro Cahilla před 4 lety. Ani nemusel protihráče zasáhnout. V klidu odevzdal pásku a šel do šatny...

https://www.youtube.com/watch?v=pKDQ-L4gpNk (0:26)

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSMan

Ten trend jde tímhle směrem, že když tohle uděláš omylem tak červená. Teoreticky bys mohl začít učit lidi místo kopání do míče vkládání nohou soupeřovi pod nohy a vyhraješ každý zápas 3:0

kontumačně

Reagovat
dave30

Jasně, ale ty nebudeš mít po pár zápasech hráče do pole, protože budou všichni zraněni.

Reagovat
ACSMan

Ty nohy si časem zvyknou

Reagovat
dave30

Reagovat
r.mrazik

faul to samozrejme byl...ale ze by to udelal schvalne se mi nezda

Reagovat
dave30

Kdo takto fauluje úmyslně, ten by měl dostat minimálně 5 zápasů natvrdo. Ale úmysl se těžko prokazuje a většina hráčů to opravdu nedělá úmyslně. Nebo myslíš, že třeba Holeš na Legii, Zifčák v lize s Baníkem nebo teď naposledy Griezmann v LM faulovali úmyslně?

Reagovat
r.mrazik

ja si ty zakroky nevybavuji

ale kdyz vezmu zakrok matejovskyho a pak dockala,tak vidim,ze matejka do toho tak chodi pravidelne,aby tomu skluzujicimu hraci nalozil,ze mu skace pod nohy

u dockala mi to neprijde chteny...ale proslapl ho dost a karta jasna

Reagovat
Desmond Glazebrook

Nita chytá protože je zeď

Kolář chytá protože bude zeť

Reagovat
DieFohlenBMG

hihi

Reagovat
John Obi Mikel

OT: Takács trénuje

Reagovat
naheCZ

Reagovat
John Obi Mikel

A na fotkách se nějak často objevuje Madsen, třeba ho čeká premiéra v základu v záloze.

Reagovat
veikko

S tím Ramírezem to není tak úplně pravda, že by se neprosadil. Moc gólů nedával, ale bylo mu tehdy 20 a bylo vidět, že technicky je úplně někde jinde než zbytek ligových útočníků. To spíš bylo zaváhání Karviné než naopak. Na Slovensku to tam začal sypat hned první sezónu a dneska je útočník Venezuely číslo jedna. Succar z Teplic by taky zasloužil víc šancí, ale Ramírez se tehdy jevil o dost lépe.

Reagovat
Greny

no zavahani Karvine to ho meli privazat k plotu u stadionu kdyz za Karvinou hrat nechtel a chtel za kazdou cenu odejit

Reagovat
ratusek

Reagovat
veikko

A jo, to jsem nevěděl. Nevíš, co mu vadilo? Je to kluk z Venezuely, tak předpokládám, že ten problém byly prachy?

Reagovat
dinss

Proč Sparta musí brečet i po vyhraným zápase? Připomíná mi to některý sešívky...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2021-22/404149/sparta-nesouhlasi-s-komisi-sudich-matejovsky-jako-dockal-rika.html

Reagovat
John Obi Mikel

Sparta

Reagovat
mistr129

Reagovat
Petr325

Mně to třeba jako Sparťanovi ale taky vadí. Kdybychom dělali frajírky, jak jsme si je povodili, nebo že Spartička zase vyhrála, jsme nejlepší a podobný kecy... Naopak i Vrba ukázal pokoru a přiznal, že Bolka byla lepší a vyhrál šťastnější tým - bohužel (bohudík), je to tak.

Pak se tu ale začne řešit, že Sparta měla dohrávat v deseti a neřeší se, že klidně mohla většinu zápasu proti deseti hrát sama. Kdyby komise prostě řekla, že za oba zákroky měla být červená, nikdo by pak už nefňukal (možná Julínek trochu). Takhle fňukáme všici

Reagovat
mistr129

To jste hodný, že kdyby Komise a ideálně i sami rozhodčí rozhodovali tak, jak Sparta chce, tak by sparťani nebrečeli

Reagovat
Petr325

Nepochopils, ale to nevadí

Reagovat
Losinho

Sparta má bejt namyšlená, brečení nechte nám

Reagovat
ACSeRw!n

brecet ? je potreba se ozvat, pokud neco nesedi..

Reagovat
dave30

A to zas jó.

Reagovat
verv

Reagovat
Bakary3

No u Slavie jste to nazyvali brecenim, tak nevim

Reagovat
dave30

Ale tak toto dělají fanoušci konkurenčních klubů vždy. Alespoň je tady co číst. Je to sranda.

Reagovat
Bakary3

Samozřejmě, jen se směju, když fanoušci jiných klubů označují Slavii za uplakanou, přitom nejsou o nic, ale O NIC, lepší

Reagovat
dave30

No vidíš, a já se směju pořád...

Reagovat
dinss

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous

Reagovat
Coutinho10

protoceni golmanu asi logicky

Sestava: Mandous – Bah, Ousou, Kačaraba, Oscar – Samek, Hromada – Schranz, Ševčík, Olayinka – Kuchta

Lavička: Kolář, Stanciu, Masopust, Plavšić, Traoré, Krmenčík, Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Duel 2 týmů, kterým odešla forma. Doufám, že se chytneme my.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

za Olomouc Hubnik v zakladu...to budou zase lokty

Reagovat
naheCZ

Penalta bude

Reagovat
Coutinho10

neprekvapilo by me to

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinkaaa

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Olieeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

kolinkem to by ne kazdy udelal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

asi tesny jo....skoda

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkná akce. Bohužel ofsajd.

Reagovat
naheCZ

Škoda...skvěle sehraná akce

Reagovat
Mass

Ofsajd o malej kousek.

Reagovat
Mass

Co to, Kolář jen sedí

Reagovat
Coutinho10

nikdo nepohlidal nabehy

Reagovat
John Obi Mikel

Stejně jak s ČB

Reagovat
naheCZ

Olayinka

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
DieFohlenBMG

Olejníkovi došel olej

Reagovat
Mass

Lingra bych zkusil na křídle , na desítce se mi moc nelíbí.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda ofsajdu. Pěkná střela Lingra.

Reagovat
naheCZ

Je už u nás ofsajd lajna? Tohle bylo hodně těsný

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
wyqinac

neni a buh vi kdy bude, prej je to drahy.. ale tohle bylo fakt hodne tesny, jsem prekvapenej, ze to zkoumali tak kratce

Reagovat
naheCZ

Já měl dojem, že se mluvilo o zavedení již během této sezóny. Podle mě prostě řekli, že to nedokáží pořádně posoudit a nechali platné rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
naheCZ

Kuchta zase

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta

Reagovat
Mass

kuwa Kuchto! Co s timhle chceš dělat v repre

Reagovat
DieFohlenBMG

Milovník slepic

Reagovat
Mass

Podle starych pravidel pro ruku tohle by byla pencle.

Reagovat
John Obi Mikel

Mohlo to být výraznější - 2x ofsajd a pár neproměněných příležitostí.

Reagovat
naheCZ

Kuchto vole, vyser se na to

Reagovat
Mass

A když už gól dá, tak z ofsajdu

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu se dnes nedaří

Reagovat
pingla

červená ne?

Reagovat
exse

Tohle musí být červená.

Reagovat
naheCZ

Hromada

Reagovat
naheCZ

To je prostě červená

Reagovat
exse

Komedie

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej ho magora, tady si koledoval o červenou.

Reagovat
Mass

Kuchta se vrátil do svý starý "teclovský" formy..

Reagovat
Mass

A Schranz se od něj nakazil

Reagovat
John Obi Mikel

Schranz bere Kuchtovi trofej Tecla utkání

Reagovat
naheCZ

Schranz taky Se oba učili od Tecla ne?

Reagovat
naheCZ

A tohle bez žluté? Dobrá kompenzace

Reagovat
John Obi Mikel

Příhoda ho pochválí, že "drží metr"

Reagovat
John Obi Mikel

Proč střídá Samka a ne Hromadu?

Reagovat
naheCZ

Reagovat
naheCZ

Jo, v ofsajdových situacích to tam v pohodě dávají, ale teď budou pálit šanci za šancí

Reagovat
John Obi Mikel

Jak to pouští, tak se mu to začímá rozpadat. Hubník se měl taky žlutit.

Reagovat
naheCZ

Rozhodčí druhej poločas vůbec nezvládá

Reagovat
John Obi Mikel

Krmelec navazuje na své předchůdce

Reagovat
naheCZ

Patronem dnešního zápasu je očividně Stanislav Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Na to se nedá koukat. Ale výhra důležitá. Klíčový bude víkend.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

Místo 5:0 nervy až do konce Ale hlavně, že jsme vyhráli

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Nevim, co bylo dneska horsi, jestli zakonceni Slavie nebo ten retard s pistalkou. Hromada je casovana bomba.

A Mandous opet jisty vykon, lepsi rozehravka, pohyb nez ten nas metracek.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Coutinho10

plno zahozenych sanci a zbytecne nervy az do konce, ale 3 body mame, kazdopadne musime se zlepsit,abysme Plzen porazili, ikdyz v poslednich letech si s ni vzdy doma poradime, ale jako v momentalnim rozpolezeni to tak lehky asi nebude

Reagovat
Neon

proč hned porazit, plichta bohatě stačí

Reagovat
Coutinho10

pro vas by to by byl ideal...rozumim, ale pro nas ne a byl by to docela luxus to stahnout na 1 bod, kdyz to jinak Plzen drti, takze musime toho vyuzit, ze na ne doma umime

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Plzeň porazila vás, vy nás a my porazíme Plzeň. Ať je to spravedlivý.

Reagovat
dave30

Tak doufám, že ten rozhodčí půjde za ty Hromadovi saně také do druhé ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejen za ně. Ty byly součástí celkově benevolentního metru, který nastavil a který nechceme.

Reagovat
dave30

Zápas jsem neviděl, jen sestřih. Ale podle spousty jiných komentářů máš zřejmě pravdu, že rozhodčí zápas celkově nezvládl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele