Představení nejzajímavějších hráčů Chorvatska - Croatia Sesvete

09.11.2008, 14:03
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Nováčkovi první ligy po velmi slušném začátku dochází dech. Je to především tím, že jeho stadionek nevyhovuje parametrům pro první ligu, takže své "domácí" zápasy hraje po různých stadionech Záhřebu. Poslední domácí zápas se odehrál na Maksimiru, kde je doma Dinamo. Jako pro bývalého druholigistu je také pro něj příznačná absence webových stránek.

KRISTIJAN POLOVANEC - narozen 10.10.1979 v Záhřebu
Výška:
180 cm, váha: 82 kg
Pilíř obrany Sesvete. Hráč odehrál všech dvanáct zápasů a dal dokonce jeden gól. S kariérou začínal v istrijské Pule, kde hrál až do roku 2005. Poté zamířil na Slovensko do Žiliny a odtud do Ligue 2, kde hrál za Libourne. Když však loni postoupila Sesvete do první ligy, upsal se jí. Bez něj by obrana Sesvete byla ještě horší.

ANTUN PALIČ - narozen 25.06.1988 v Záhřebu
Výška:
178 cm, váha: 73 kg
Nový talent chorvatských záložních řad. V letošní sezóně nastoupil ve všech dvanácti zápasech a dal dokonce tři góly. Byl dvakrát vyhlášen hráčem zápasu, především v utkání na konci října, kdy Croatia rozdrtila Varteks 4:0. Přitom je v klubu teprve od letošní sezóny, předtím hrál v klubu Lučko, což je záhřebský amatérský klub.

VLADIMIR PETROVIČ - narozen 05.05.1972 v Tesliči (Bosna a Hercegovina)
Výška:
180 cm, váha: 72 kg
V klubu je veden jako záložník, ale nastupuje spíše jako podhrotový hráč. V letošní sezóně nastoupil v deseti zápasech a dal už pět gólů. Také on byl dvakrát vyhlášen hráčem zápasu. Nemá nic společného s bývalým srbským výborným fotbalistou a jmenovcem.

Příštím klubem, ze kterého budeme představovat hráče, je NK Rijeka, kde budeme mít k dispozici již daleko více informací.

Autor: Ugljan

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatská liga je moc zajímavá, ale v tomhle případě to je asi těžký něco představovat... Spíš se těším na hajduk, dynamo...

Reagovat
smazaný uživatel

věř mi, že já taky. na druhou stranu by bylo neseriózní vybírat jen ty nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Polovanec, to bol po Adelardovi asi najhorsi obranca,aky za Zilinu v poslednych 5 rokov hral..boli radi ,ze sa ho zbavili, ako aj vtedajsieho "odbornika" Marijana Vlaka(jedine,co mu kvitujem,prichod Dareho Vrsica)..ved on nevedel ani klucku urobit, je ho prihravky "mali oci", je pomaly, slaba hra pozicne, prehraval osobne suboje,jedine,co ma na nom zaujalo a stalo za rec,hra po vyske...no to ste ozaj vybrali toho spravneho ..alebo sesvete je uplne amatersky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Sesvete je opravdu druholigový klub, Polovanec tam patří k nejlepším. Dnes do poločasu dostali čtyři góly, takže to tak nějak bude

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nesouhlasím. Croatia nehraje nejhorší fotbal. Třeba Cibalia teď... Ono Medimurje minulý rok nebylo o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

tredkas je polocas zapasu s dinamem a dinamo vede 4-0

Reagovat
stas87

rijeka by ma zasa sklamala na to ak su dobry maju tak malo bodov

Reagovat
smazaný uživatel

no, dneska se zase vybarvili. Zaprešič určitě nemají důvod bodově posilovat

Reagovat
stas87

zasa sklamanie

Reagovat
stas87

nepodcenuju tych slabsich???na dinamo hajduk sa vytiahnu ale stracaju zo spodkom..

Reagovat
smazaný uživatel

nebýt gólu ve třetí minutě skončilo by to asi 0:0. Riječani 75% míče, ale cpali se středem, Inter bránil v jedenácti a navíc v brance čaroval Brašnič. Prostě den blbec, pro ně, i pro mne

Reagovat
stas87

na drznie lopty sa nevyhrava co uz stalo sa tak dufam ze rijeka privezie stratene body zvonku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím dobrý, počkám si na všechny manšafty a pak se rozhodnu, koho začnu sledovat. Díky, Ugljane.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele