Představení nejzajímavějších hráčů Chorvatska - NK Slaven Belupo

26.11.2008, 20:20
Názory a komentáře
Zaujalo nás
V našem seriálu jsme se již dostali ke klubu, který se po minulém kole propadl až na čtvrté místo. Jinak ale farmaceuti, jak se jim v Chorvatsku přezdívá, letos zažívají skvělou sezónu a málem se dostali i do skupiny Poháru UEFA. Klub pravidelně hraje Pohár Intertoto, ve kterém se v roce 2004 dostal až do semifinále.

SILVIO RODIĆ - narozen 25.07.1987 v Osijeku
Výška:
197 cm, váha: 94 kg
Jeden ze strůjců letošních úspěchů, brankář, který nastoupil ve všech šestnácti ligových kolech. V nich byl jednou vyhlášen hráčem zápasu. Profesionální kariéru začal v klubu NK Jedinstvo, od roku 2002 působil již jen ve Slavenu Belupo. Mezi jeho největší úspěchy patří druhé předkolo Poháru UEFA v roce 2007 proti Galatasaray. Je svobodný, jeho lepší noha je pravá a mezi jeho zájmy patří filmy.

DALIBOR POLDRUGAĆ - narozen 23.04.1975 v Umagu
Výška:
182 cm, váha: 71 kg
Tento obránce je zde sice "na vejminku", ale letos odehrál všech šestnáct ligových kol, dal v nich jeden gól a jako obránce obdržel pouze dvě žluté karty. Kariéru začínal v Záhřebu, kde prošel fotbalovou školou. Potom hrál chvilku zde ve Slavenu, aby se navrátil do Záhřebu, kde obešel všechny tři prvoligové záhřebské kluby. Poté zakotvil opět v Koprivnici. Mezi největší úspěchy patří dva tituly s Dinamem v sezónách 2001-2003 a také zisk Ligového poháru v roce 2004 taktéž s Dinamem. Poldrugać je ženatý, otec dvou dětí a jeho silnější noha je pravá.

BOJAN VRUČINA - narozen 11.08.1984 ve Varaždinu

Výška:
180 cm, váha: 77 kg
Aktuálně druhý nejlepší střelec celé ligy nastoupil v útoku ve třinácti zápasech, ve kterých dal deset gólů. Hvězdou zápasu byl vyhlášen dokonce pětkrát. Jeho kariéra začala v roce 1990 v NK Podravina, kam se během kariéry ještě dvakrát vrátil. Mezitím působil dvakrát ve Varteksu Varaždin a od roku 2004 působí ve Slavenu. Také byl na hostování v Duisburgu, ale po jeho sestupu do druhé Bundesligy na konci loňské sezóny byl vrácen zpět do Slavenu. Mezi jeho největší úspěchy patří semifinále Intertoto Cupu v roce 2004 a aktivně nastupoval v reprezentaci do 21 let, kde byl oporou kvalifikace v roce 2006. Také tento nadějný útočník má lepší nohu pravou a je svobodný.

Příštím klubem, ze kterého budeme představovat hráče, je Hajduk Split.

Autor: Ugljan / EuroFotbal.cz

Komentáře (22)

Přidat komentář
honziss

Už se nemůžu dočkat Hajduku.

Reagovat
smazaný uživatel

cca 2 dny, už je napsaný

Reagovat
honziss

Zveřejněný ale ještě není.

Reagovat
terry

Nj, je toho moc. Musíš si počkat

Reagovat
honziss

Kdo si počká ten se dočká.

Reagovat
smazaný uživatel

jo fakt. Nemůže se celý EF zabývat jen Chorvatskem, i když by se mi to líbilo... Do konce týdne bude Hajduk i Dinamo, pak jdu na plánovaný zákrok do nemocnice a koncem prosince budeme pokračovat...

Reagovat
honziss

Ať se podaří plánovaný zákrok.

Reagovat
terry

Tak to hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ještě se rozloučím o víkendu prewiev...

Reagovat
smazaný uživatel

bručina Vručina

Reagovat
smazaný uživatel

budou se takto představovat i jiné ligy?

Reagovat
honziss

Jaké bys chtěl představovat?

Reagovat
smazaný uživatel

turecká liga by mne potěšila

Reagovat
terry

Ano, to by mohl být další námět. Jedna z těch známějších lig, o které se tu příliš nepíše, stejně tak řecká, ale přeci jenom ta jména tam jsou mnohem známější. Nevím, jestli by to mělo cenu.

Reagovat
terry

A jakou bys chtěl?

Reagovat
stas87

srbsku hlavne partizan!!!

Reagovat
stas87

ahoj ugljan mam na teba malu prosbicku

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to, někdy jde i nemožné

Reagovat
stas87

ak si pametas na minulej diskusi o HNL som pisal ze pojdem do chorvatska na futbal lenze to je az za dlho tak by som sa chcel spytat na toto:ak pojdes do chorvatska skor ako ja kupil by si mi tam neaky futbalovy dres ci sal?najlepsie by bolo nieco z rijeky a ked nie z rijeky tak repre neskromne zealnie co?

Reagovat
smazaný uživatel

není problém si ho objednat na netu, můžu ti dát link...

Reagovat
stas87

jj dik len aby som nenaletel teba sice nepoznam ale prijdes mi ako ferovy typek ja moc neverim vecim objednanym cez net bracho si raz objednal hokejku a este mu neprisla tak preto obavy

Reagovat
smazaný uživatel

je to přímo z Chorvatska a tam to všechno funguje, jak v civilizaci má.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele