Přestavba Chelsea pokračuje, další akvizicí bude obránce Gusto

29.01.2023, 10:30
Aktuality

Vedení Chelsea pokračuje ve skládání kádru pro budoucnost a jeho nejnovější součástí se stal Malo Gusto. Devatenáctiletý pravý krajní obránce přichází z Lyonu, ve francouzském celku stráví zbytek letošní sezony formou hostování...

Gusto o víkendu dorazil do Londýna a včera se úspěšně podrobil zdravotní prohlídce, po níž dnes podepsal kontrakt platný do června 2030. Olympique nepřijde zkrátka, za fotbalistu dostane odstupné třicet milionů eur, dalších pět milionů bude ve hře díky bonusům.

Gusto v prvním týmu Lyonu debutoval před dvěma roky v derby proti Saint-Étienne a celkem za něj posbíral 54 soutěžních startů. Už v devatenácti letech má jisté místo ve francouzské jednadvacítce.

Chelsea se letos vůbec nedaří, je až na desátém místě tabulky Premier League a vedení začíná s přestavbou. Během ledna přišlo několik mladých hráčů a tým posílili Noni Madueke, Mychajlo Mudryk, Andrey Santos, Benoît Badiashile a David Datro Fofana, na hostování z Atlética Madrid vedle toho dorazil João Félix.

Autor: Tomáš Pavlík / chelseafc.com

Komentáře (292)

Přidat komentář
fabec1222

Ten bude pro fans dle jejich gusta

Reagovat
formic81

vsak rovnou nechejme prestupak otevrenej 24/7 ne, kdyz to Chelsea vyuziva jak rohlik

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrec, v utery to konci

Reagovat
vceradnesazitra

Co na to FFP?

Reagovat
spider_8

30 milionu, to jsou drobne...

Reagovat
icka

30 Mega? To je jak schovat desetikorunu.

Reagovat
Witcher

Proto dávají ty dlouhé smlouvy

Reagovat
icemike

Splátky každý rok, smlouva na 7 let. Včetně platu to bude malá položka. Navíc v létě bude čištění skladů

Reagovat
Seydou Doumbia

pro všechno podle tebe odejde? nějaký reálný počet zkus, sám určitě víš jak dlouho se united zbavovali svého odpadu v kádru, dlouhé roky

Reagovat
Svatej

Myslím ze to pujde snadno. Narozdil od ery pod Romanem zjevne zaciname srat na prodeje za adekvátní cenu a poustime hrace klidne zdarma..

Reagovat
Seydou Doumbia

a kdo teda? pulisic, žiješ, kanté, ampadu, baba, odoi, sarr, lakaka? co golmani, budete taky přivádět nějakého top golmana a pustite jednoho z dovjice kepa/mendy? a příjde top světový hrotak?

Reagovat
Svatej

Jorginho je na ceste pryč temer stoprocentně, Kante nakonec možná zůstane.

Pulisic mel jit uz ted, ale zprasilo se to zraněním. Auba, Ziyech půjdou určitě taky, možná dokonce Koulibaly a tipuju osobně i Mendyho, kterej mel prima rok a pul a od ty doby chytá jako uplnej mamlas (presto chce brutalni navýšení platu na uroven Kepy, kterej si takobej platntez nezaslouží). Ve hře je k odchod jednoho az dvou z trojky Gallagher, Cheek, Chalobah (az na prvního jmenovanyho by slo o parádní výhru, dobre zaplacenou).

Baba, Sarr jsou asi jasni taky, tyhle zrace uz víceméně ani nepočítám..

Reagovat
Svatej

Hrotak možná jo, prej se nam zalibil Vlahovic, ale ani bych se nedivil, kdybychom tam chteli prznit Felixe a stridat ho s Brojou/Fofanoi

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejsou to moc sračkoidní útočníci pro klub, který se na přestupáku posral a chce patřit mezi elitou? Vlahovic by mi smysl dával, pokud se z něj nestane druhý Morata/Lakaka. V bráně by teda stačil Kepa+Slonina? Chtěl jsem se divit proč chcete prodávat 2 ze 3 homegrown hráčů, ale on vlastně přišel anglán Madueke tak asi v poho.

Reagovat
Spejbl

Fšecko F Pořádku

Reagovat
Miguel19

Čekal jsem, že budeme hledat RB na teď.

Reagovat
vodka

tomu teda taky nerozumím...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekde jsem cetl, ze o nej byl velky zajem, tak jste ho koupili uz ted, aby Vam ho nekdo nevyfouknul, stejne tak Nkunku

Reagovat
fenixLFC

pretoze podobna taktika sa v pripade najma havertza osvedcila takze ju vedenie chelsea s radostou zopakuje

Reagovat
kattos

Reagovat
Svatej

Tak Havertz by mohl v Bayernu hvezdit a tenhle priklad by slouzil proti nam

Reagovat
bandwagoner

Jo, taky jsem v to doufal. Ale zas je podle me lepsi, ze opravdu jdeme po hracich, ktere chceme, misto hledani docasnejch zaplat. Vime jak to dopadlo, kdyz jsme si nechali nekolikrat utect volbu cislo jedna a koupili jsme misto toho druhou az treti variantu...

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Však se taky hledal na teď, že jo. Jako číslo jedna ale vyšel Gusto (věk, profil, kvalita), jenže Lyon řekl, že ho prostě teďka neprodá.

Takže byla varianta jít po někom jiném (nekupování prvních variant mě na Chelsea roky neskutečně sralo), nekoupit teďka nikoho a riskovat, že v létě nám ho někdo vyfoukne (nebude LM), nebo ho prostě podepsat teď a nechat ho půl roku hostovat v Lyonu.

Tohle je asi poslední věc, která by mi vadila, letošní sezóna už je stejně v prdeli, jsme venku z obou pohárů (takže zápasů snad tolik nebude) a Reece už si ta zranění snad vybral, aspoň teda doufám.

Reagovat
Miguel19

No toho se právě bojím. Na Jamese se bude spěchat jako minule a může to dopadnout mnohem hůř..

Reagovat
vitasrp

James už je zdravej a může nastoupit do utkání s Fulhamem. Snad to neposereme, ale po Fulhamu je tam dalších 8 dní do dalšího zápasu, tak to už snad bude úplně v pohodě.

Reagovat
Svatej

Bud bude štěstí prat a Reece vydrží -> šance na 4 misto.

Nebo nebude stesti přát a LM holt nebude..

Reagovat
Kixi Syhimour

"Situace se buď zlepší, nebo se zhorší, nebo zůstane stejná."

Reagovat
xjert02

Reagovat
BaggioRoberto

To neni prestavba, to je chaos.

Reagovat
Manik...

Zrovna tenhle přestup ne

Reagovat
Nuno čomes

Totální

Reagovat
hona.kub

Boehly chce akorát trumfnout Romana v objemu utracených peněz... přece se amík nenechá zahanbit rusákem

Reagovat
Error

Boehly evidentne ocekava petilety transfer ban

Reagovat
Higi

Pro Chelsea bude důležité hrát nějaké poháry si myslím, protože jak by nehráli vůbec nic, tak i s nějakou čistkou těch hráčů budou mít podlemně hodně jen na PL...

Reagovat
Seydou Doumbia

Gustičko, Ekambi, Tete, Faivre hotoví, zbývá jen Aouar a Dembélé a může příjít soustředění se na příští sezonu v Ligue 2, konečně ten klub někam reálně miří

Reagovat
Dirtyfoxx420

Nechápu proč takhle rozprodávají

Máš aspoň nějaký info kdo by mohl přijít za ně?

Reagovat
Seydou Doumbia

Protože ten tým je ve sračkách, bez identity která nás vždy zdobila, rozhádaná kabina, hráči nemakají na maximum a vše v klubu je zhnilý. Tak každý jde radši pryč než se v takovém bezvýznamném týmu snažit dál, utéct je přece nejjednodušší varianta.

Reagovat
John Obi Mikel

Má Gusto na PL?

Reagovat
Seydou Doumbia

To já nevím. Cornet i Andersen u nás hráli jako sráčove a vidíš na PL mají. A to bych na ně nevsadil ani pět korun. Otázka by měla být spíš jestli Chelsea s ním bude umět pracovat.

Reagovat
Dirtyfoxx420

To se uvidí, potenciál má obrovský, je to mladý kluk a potřebuje pravidelně hrát, což se mu díky papírovosti Jamese asi poštěstí.

Reagovat
Grahf

lyon má nového bohateho majitela, tak kde je problém

Reagovat
Dirtyfoxx420

Tete, Adelaide, Toko, možná Cherki a Gusto po sezone pryc a jediny o cem se mluvi je nejakej noname Sarr za 12m z holandsky ligy. Bohaty majitel dela cistku..

Reagovat
Dirtyfoxx420

A jeste bych uplne zapomnel na Faivreho

Reagovat
Seydou Doumbia

Kterého Sarra myslíš z eredivisie? Faivre se ještě po sezoně vrátí aspon no. Jinak ještě čekám odchod Aouara a Dembélého.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Amina Sarr z Heerenveenu.

Faivre nema vykupku?

Reagovat
Seydou Doumbia

Neznám ho vůbec...myslím že nemá, ale 100% si jistý nejsem

Reagovat
Seydou Doumbia

proč všichni ted jdou dopiče jsem popsal hned v dalším komentářu jak se pta dirtyfoxx

Reagovat
SpartaOvenka

Ideálně se s těmi hráči příští sezonu sehrát v EL, hrát o 3-4. místo v lize, stabilizovat sestavu, pak přivést 1-2 hráče s cílem uhrát titul a dojít do SF/F LM. Ale je to tedy dlouhdobý plán

Reagovat
Jkb

Chápu, že James je jednička, jeden z nejlepších na svém postu v lize a s jeho zdravím je určitě potřeba tam mít adekvátní posilu, Gusto je dost zajímavej hráč, velmi dobrý pasově, defenzivně zatím úplně nevyniká ale je to mladej hráč, pod Potterem se může zlepšit.

Ta cena mi přijde celkem velká a opravdu nechápu jak může Chelsea utratit takovou sumu za půl roku, 14 nových hráčů za 500 mega, to mi přijde neuvěřitelné, vedlo toho City a PSG vypadají jako skoro normálně vedené kluby.

Reagovat
FC Porto FC

Dělá se přestavba která normálně trvá 2 roky nebo 3, ale když máš prachy naráz tak si ty hráče koupíš v lednu a v létě a nemusíš čekat 3 roky ale jen 2 prestupove období. Chelsea nebude takhle nakupovat každéj přestupak příštích 5 let

Reagovat
herbage

to ani nejde, protože jak v létě nepřinutíte několik hráčů k odchodu, tak je nebudete moci registrovat na soupisku

Reagovat
FC Porto FC

Toho se nebojím, o hráče jako třeba Mendy, Chalobah, Gallegher, Havertz, Jorginho, Loftus Cheek, Ziyech, Pulišič, Aubameyang zájem bude, akorát se asi prodají pod cenou no někteří

Reagovat
Jkb

A kdo jim dá plat jaký mají v Chelsea?

Reagovat
FC Porto FC

Nemyslím si že tady z těch jmen je někdo jako Bale aby chtěl sedět celou sezónu

Reagovat
fenixLFC

zaroven ale nemaju potrebu kyvnut na podstatne nizsi plat

Reagovat
Nuno čomes

Zijou v úplné naivitě

Reagovat
Jkb

Auba 160 tisíc týdně, Havertz 150 týdně, Pulisič 150, Cheek 120, Ziyech 100 týdně. Připočítej cenu za přestup něco pro agenta a dopadne to tak, že část těch smluv budete muset doplatit, aby ti hráči šli pryč.

Já fakt nechápu, jak to může projít přes FFP. Tohle prostě není správné.

Reagovat
fenixLFC

FFP nie je spravne...

Reagovat
icemike

Auba odejde zadarmo, Havertz nikam nepůjde, Pulisic chce odejít už 2 roky, Cheeks Potter vykope osobně, Ziyech má nabídky. Nikdo z nich nebude extra trucovat

Reagovat
FC Porto FC

Asi tak

Reagovat
jk

Tak FFP se snad počítá v těch pětiletých cyklech. Jsem se teď podíval jen rychle na netspend (což je samo o sobě úplně debilní ukazatel) a oni jsou průměrně každej rok tak -100. Což není ZŠ tak hrozný aby to FFP nezvládli. Letos si tam asi udělají sekyru ale jsou tu kluby, které jsou já tom ve vztahu k FFP hůř. Everton například. FFP totiž není jen o tom utrácení ale o balancu k příjmům což tu někteří furt zapomínají.

Reagovat
herbage

jj, o Aubu byl před rokem takový zájem, že šel zadarmo a ještě jsme dopláceli. Good luck

Reagovat
FC Porto FC

Kdyby přišel byla by to větší paráda, ale i tak dobrý

Reagovat
FC Porto FC

Hned

Reagovat
Ladas321

To je kus vola, takhle dobrovolně si zabít kariéru. Mohl radši jít do týmu, kde by měl šanci si zahrát, radši menší tým za méně peněz než sedět na lavičce, Gravenberch z Bayernu by mohl tuhle sezónu vyprávět. Fakt nechápu jak si 19ti letý pravý obránce může vybrat přestup do Chelsea? Vysvětli mi to prosím někdo? To jako nemá ambice hrát v základní sestavě, to chce po celou dobu smlouvy jen čekat na zranění Reeceho? V momentu kdy bude Reece zdravý, tak nemá žádnou šanci se dostat sestavy, ani teď ani za 5 let.

Fakt nechápu. No nic, tak si to na té lavičce užij, koneckonců i na té někdo musí sedět.

Reagovat
VTID94

No Reece sa zraní aj pri otváraní dverí na šatni. Takže šanca zahrať si tam je

Reagovat
Greny

James může hrát více postu

Reagovat
Dirtyfoxx420

To v tý Chelsea nekonečně spamujou HESOYAM nebo jak to dělají? Prosím o vysvětlení.

Reagovat
VTID94

No z tých noname chlapcov by som si ťažkú hlavu nerobil... nekúpili žiadnu hviezdu zatiaľ a tých čo o kúpili za posledné prestupaky stoja za p*ču

Reagovat
Seydou Doumbia

většina těch ofenzivních hráčů tam stojí za piču to je pravda...ted nakoupili další hromadu mladých talentů, úspěch bude pokud se prosadí polovina no...ale tak když na to mají tak to je jedno

Reagovat
VTID94

Jasne kúpiť môžu aj 20 ako Nottingham len či to bude fungovať

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to že dokurví pár hráčů jím může být jedno to nikoho moc nezajímá jak ti hráči dopadnou...ale ano jak píšeš dole, taky bych spíš čekal že budou přivádět top hráče a posílat kila za neveše, ndidiho, medizna a další top hráče než nakupovat juniory, ale tak jejich věc, jejich cesta, jejich boj

Reagovat
VTID94

Presne tak som to myslel. Treba aj mladé talenty ale na nich stavať vo väčšom klube no neviem...

Reagovat
Dirtyfoxx420

Ted nemluvím o tom, co nakoupili, ale za jaký množství cash, navíc hráči jako Mudryk, Madueke, Gusto, Badiashile jsou zajímava jména do budoucnosti,

Reagovat
VTID94

Presne si to napísal do budúcnosti. Chelsea v strede tabuľky a kupuje hráčov do budúcnosti. Keď sa chcú ukázať v pohároch tak za 5 rokov minimálne tak to chapem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Dirtyfoxx420

No, já na to zas nechci poukazovat, ale musim. Je lepší nakoupit aspoň hráče do budoucna, naž nic jako Pool co je ve stejných sračk*ch

Reagovat
VTID94

No oni asi zase nemajú moc financií. Tam bude asi problém

Reagovat
Greny

No a proč ne? Když se současnými jsme ve středu tabulky tak je lepší tam být s mladším kádrem a rok dva počkat...

Mudryk vypadal dobře proti Poolu, Badiashile taky nehraje vůbec špatně ..

Reagovat
Igli

jenomže ti během dvou let vystřelí pár hráčů, a když nebude nějaký úspěch (při konkurenci v PL nemusí být ani LM), tak budou chtít jít třeba pryč, kde to vyhrajou. Tady Boehly není někde v NHL, kde ti hráči zase tolik svůj osud neřídí...

Reagovat
iamek

Inter see #mufc's Victor Lindelof as one of the candidates to replace Milan Skriniar. @DiMarzio

Reagovat
martin.b

Tohle nárazový skupování talentů a zasmluvnění na 7-8 let je teda slušná ruleta...

Reagovat
nani92

stále Malo

Reagovat
Talker

Co si budeme povídat, přestavba je potřeba a RB bylo za mě spolu se středem zálohy největším problémem, který už ignorujeme dlouho.

Takže RB je vyřešené, k tomu se provedla přestavba ofenzivy během zimy (+Nkunku), kdy sice stále není hroťák, ale třeba dokážeme něco udělat z trojice Broja-Fofana-Havertz.Obrana taky dobře pokrytá.

Fakt nám zbývá záloha, kde bez Kanteho prostě není kvalita (a golman?).

Reagovat
Seydou Doumbia

neveš, ndidi dalších 300 mega a je to

Reagovat
bourbon

co ten Enzo?

Reagovat
Talker

Nechtějí ho pustit a pokud to chápu dobře, tak bychom museli zaplatit výkupku s daní na dřevo, což je 150 mega s tím, že by se to počítalo do FFP jenom jeden rok, což očividně není něco, co bychom chtěli/byli schopní udělat.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
milan78

rusák to tam musí stále šéfovat, tam jedou jednu pětiletku za druhou..., není tak dlouho, když dorazil prospect thiago silva do obrany a oni už jedou tak 3 přestavbu od té doby

Reagovat
Slavia10

Doufám, že letos Arsenal vyhraje titul a pak už budu koukat jen na českou ligu a tyhle evropské ligy ignorovat. Fotbal se stal opravdu extrémně nechutný. A díky Chelsea teď Guardiola se City vypadá jako mega sympaťák, protože jak dlouho City vládne fotbalu v Anglii, dostává se daleko v LM a přitom Guardiola možná za celé své působení u City utratil méně peněz než Chelsea za půl roku. Týmy jako je Chelsea nebo PSG nechtějí vyhrávat trofeje, chtějí si je koupit. Tak ať UEFA prodá trofej LM za miliardu eur Chelsea, rozdělí se to mezi slabší evropské kluby a všichni budou spokojený. Chelsea bude mít svoji trofej, kterou si tak usilovně snaží zaplatit. To Newcastle, který má spoustu prachů dělá aspoň nějaké sympatické přestupy. Fotbal jaký býval je asi navždy v troskách. Snad díky Arsenalu zažijeme ještě poslední hezkou sezónu v PL.

Reagovat
Greny

Vždyť Chelsea dělá v podstatě to stejně co Slavia v české lize .. taky nakoupí xx hráču a několik se chytí několik ne za částky pro český fotbal kolikrát přestřelene

Reagovat
Miguel19

Úlet.

Reagovat
Nihilister

neskutečný sraní si do huby

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dron

Reagovat
Bechy1893

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Manik...

Reagovat
Igli

Reagovat
Eichel

Reagovat
Seydou Doumbia

Často tady lidi přirovnávali City k PSG, ale ono to City vždy dělalo alespon s nějakou koncepci a dost z těch hráčů, které nakoupili mezi prvními se tam stalo legendami (aguero, silva, kompany), kdežto PSG nakupovalo s rozumem a s nějakou identitou jen na začátku projektu, potom to šlo do kopru a nic nedávalo smysl...ale tak pokud si úspěšný, nikoho nezajímá jak si k tomu došel, je to nepodstatný

Reagovat
penepi

Reagovat
madridcan

To ani mne by nezajebalo pri takomto hráčovi napísať takýto príspevok

Reagovat
Seydou Doumbia

šéfe, ono to asi není mířeno přímo k Hodně Gustovi, ale spíš k té situaci obecně, dostal tu myšlenku a napsal to pod random prvního hráče, kterého čelzí koupila

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
penepi

Reagovat
Salfovic

Stejně tam bude hrát Azpilicueta.

Reagovat
Talker

Protože místo něj nehraje v základu stoper na RB...

Reagovat
M0rb1D4S

za tvůj úžasný přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

UEFA než něco vymyslí s tou délkou smlouvy, tak CFC bude mít v kádru 23 hráčů se smlouvou do roku 2030. A až bude viset ve vzduchu nějaké riziko potrestání za FFP, tak rychle nakoupí ještě 5 hráčů a celé UEFĚ se vysmějou do huby s nějakým banem ...

Reagovat
FC Porto FC

To asi zakážou od léta

Reagovat
masly008

A UEFA pak vydá pravidlo že hráči s delší smlouvou než je 5 let nesmí být registrování do evropských soutěží a Chelsea bude zase na začátku přestavby.

Reagovat
Csaplárova past

To si neumim predstavit. Muzou nastavit strop na delku smlouvy (presto si myslim, ze je to vec kazdeho klubu). At si zmeni podminky FFP, ale o delce smlouvy by mel mit pravo rozhodovat klub. On do hrace investuje. A ze by to platilo i zpetne pro jrace podepsane pred nejakym novym narizenim? Kdyz nikdo zadne pravidlo neporusil? To nevymysli ani UEFA ...

Ve finale dlouhodobou smlouvou klub dost riskuje, UEFE do toho nic neni ...

Kdyz se podivas, jaky je Premier League financni kolos, tam FFP nepotrebuji a UEFA potrebuje anglicke kluby. Kluby jako Leeds nebo Everton maji stejnou hodnotu jako AC Milan nebo Juventus a FFP se bude dat moct ohnout vzdycky ...

Reagovat
masly008

Jenže třeba v EU to omezení je. Takže PL má te%d zrovna fakt výhodu co se týče smluv.

Reagovat
Mastný Chobot

Jasné, že kontrakty by mali mať nejaké rozumné regulácie a limity. Tí hráči nie sú otroci, aby si ich kluby upisovali na 10-ročné kontrakty. A kým napíšeš, že "tak to tí hráči nemajú podpisovať haha jak som s tebou vybabral", tak si najprv odpovedaj na otázku, či európsky veľkoklub s miliardovými obratmi a 19-ročný Brazílčan zo slumu sú vyrovnanými zmluvnými stranami.

Reagovat
Talker

Tak ono to vypadá, že to nebude platit retroaktivně (tj jen na smlouvy od léta 2023), takže ve výsledku budeme jediným klubem, který to bude moci využít.

Reagovat
blade115

Jako to, co předvádíme, je samozřejmě úplně nechutný a nemělo by bejt jakkoliv pozitivně hodnoceno... Ale ty vole, vždyť to je úplně primitivní a očividná cesta, jak to pravidlo obejít - to to jako fakt za ty roky nikoho nenapadlo ?

Reagovat
Miguel19

Co jsem četl, tak to mohou využít jenom týmy na ostrovech, tím ze už nejsou v EU. Ale jestli je to pravda, nevím..

Reagovat
Mastný Chobot

to som si aj myslel

Reagovat
Zark

Lol

Reagovat
Coutinho10

LFC na Brightonu živě na Novasport 1

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Gomez, Robertson, Bajcetic, Thiago, Keita, Elliott, Salah, Gakpo.

Subs: Kelleher, Fabinho, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Jones, Tsimikas, Nunez, Matip.

Reagovat
JessePinkman

Radši snad ani nekoukat.

Reagovat
Coutinho10

zapnutý to mám, ale moc velký očekávání taky ne no

Reagovat
Taiger

Darwin šetřenej na ligu?

Reagovat
Coutinho10

nemyslim si úplně, v týdnu je volno, takže se hraje až další víkend...spíš Klopp chce zkusit jinou variantu a Darwin půjde až pak ve 2. poločase do hry

Reagovat
Taiger

Jj, páč já o něm uvažuju teď do ligy dost KDy jindy by se měl rozjet než proti Wolves a Evertonu

Reagovat
LaVolpe

Ta defenzíva Liverpoolu je fakt strašidelná.

Reagovat
martin.b

pokud myslíš obranu, tou to tolik není, jen je u ní asi nejvíc vidět letošní nefunkčnost celýho Kloppova systému. To už začíná absencí efektivního pressingu v útoku (chybí všichni 3 útočníci co umí efektivně napadat a získávat míče) a zálohou s výkonností borců z Příbrami no

Reagovat
martin.b

Thiago, Keita a Elliott naprosto mimo opět

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Coutinho10

Harveeeey

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooool

Reagovat
Busby babes

to asi byla ruka, ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Těžko říct, více stehno a břicho a trochu i ruka

Reagovat
Busby babes

jo no, poradnej zaber nebyl

Reagovat
Svatej

Tohle je nezvykle dlouha pauza pro Fandu Chelsea, nejen ze mame vic novych hráčů než vyher, ale nebude dlouho trvat a budeme mit i vic novych hráčů než zápasů

Reagovat
Taiger

Stáhni Valorant

Reagovat
Svatej

Nah. Pred dvema mesicema jsem udělal Orion skiny ve wz a tohle úterý sfouknul tu legendární nuke challenge, kterou nebude mit ani procento hráčů. Teď si chci užívat ten blazenej pocit toho, ze jsem v ty hře dokázal všechno.

Reagovat
Taiger

Ono není těžký udělat challenge, co dokáže jen procento hráčů, když tu hru hraje max tak 200 lidí

Reagovat
Svatej

Jsi jen hořkej, ze nikdy nic tak výjimečnýho nedokážeš

Reagovat
Trapper

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Elliott slabší nohou lepší zakončení než chvíli předtím Salah silnější levou

Reagovat
JessePinkman

Pořád zbytečně moc ztrát, plus Gakpovi ten zápas vůbec nevychází. Trnu hrůzou při každým útoku Brightonu.

Reagovat
Coutinho10

tečovaná haluz

Reagovat
REPLIKATOR

Taková haluz

Reagovat
Mastný Chobot

Brighton have completed the signing of Swedish talent Yasin Ayari, deal agreed with AIK last week for €6m — contract completed

hm, že by ten Caicedo predsa len nebol nereálny?

Reagovat
Talker

Tak přinejhorším si ho můžou připravit na léto a dát mu půl roku na aklimatizaci. To nic moc neznamená při přestupu za 6 mega.

Reagovat
Mastný Chobot

Znamená to minimálne to, že budú ochotnejší pustiť Caiceda

Reagovat
Busby babes
Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Front hell

Reagovat
hornito

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
mithro

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kinky7

Jak se tohle posuzuje? Žlutá pro oba?

Reagovat
Busby babes

asi by to mohla byt no. zdrzovani hry a nesportovni chovani

Reagovat
Mass

Já bych dal žlutou jen brankáři, ale červeným bych sebral míč za špatné vhazování

Reagovat
Nizzie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mass

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Mastný Chobot

Mitoma je pre mňa momentálne jeden z najzaujímavejších hráčov v PL a veľmi som zvedavý, aký veľký je jeho potenciál. Za rok možno ďalší 50m+ hráč Brightonu.

Reagovat
JessePinkman

Nunezi ty kriple, jednu přesnou přihrávku dej.

Reagovat
REPLIKATOR

Tragéd Núňez nedá jedinou jednoduchou přihrávku

Reagovat
REPLIKATOR

Konaté na redku

Reagovat
Mastný Chobot

Fabinhovi jeblo

Reagovat
JessePinkman

Fabinho jasná red

Reagovat
LaVolpe

Fabinho

Reagovat
REPLIKATOR

Fabinho další bezmozek

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca

Reagovat
dantetomas

Ako toto nie je redka? Dokonca po VAR checku? Fakt LiVARpool v poslednej dobe

Reagovat
REPLIKATOR

VAR zas a znovu úplně k hovnu

Reagovat
Mates_Matesović

Třetí do party

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mastný Chobot

jebe tým liverpoolčanom?

Reagovat
dantetomas

Do pici, Liverpool level prasenia League Two

Reagovat
Mastný Chobot

MITOMA <3

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson je prasa dlhodobo a stale mu to prechadza.

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Zrovna proti vám mu to minulou sezonu neprošlo

Reagovat
LaVolpe

Yeeeeees

Reagovat
REPLIKATOR

Těm hráčům úplně mrdá

Reagovat
Rohlíček

to sou dobytci

Reagovat
SunFells

Mitomaaa karma, Fabinho je strašný diliňák. Snad Fergusonovi nenatrhl vazy.

Reagovat
SunFells

composed af

Reagovat
JessePinkman

k tomu není co říct

Reagovat
Coutinho10

takhle se nechat vykoupat

Reagovat
Kixi Syhimour

Pokrok, dali jsme gól jako první, to je třeba vidět jako zlepšení

Reagovat
REPLIKATOR

Gomez úžasné bránění při střele i předtím na půlce, jak vůbec nevyskočil v souboji

Reagovat
SunFells

S Joem je často psina

Reagovat
Rohlíček

Mitoma

Reagovat
EL Gringo

Za tie fauly a za tu predvedenu hru si nezaslúžime ani remizovať a Mitoma - parádny hracik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
iamek

Blbecci u VARu bez překvapeni

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Mitoma je super hráčik, som zvedavý kde ma strop.. A pre nás už len aby táto sezóna už skončila, nič pozitívne nás už asi nečaká, takže to len pretrpieť

Reagovat
REPLIKATOR

Za to co předvedli po střídání Núňez a Fabinho doufám, že si posedí na lavce ještě pěkně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy je žreb?

Reagovat
Taiger

žreb je stejně vtipný slovo

Reagovat
Busby babes

vetsinou to byva v nedeli po poslednim zapase, ne?

Reagovat
dantetomas

V pondelok o osmej myslim. Pred vecernym zapasom

Reagovat
martin.b

Gratulace Brightonu, strašně sympatickej klub Pro nás skvělá příležitost mít letos zase o jeden zápas míň.

Reagovat
kissak

Víš jak se to říká alespoň budete mít čas soustředit se na ligu.

Reagovat
cubazi

kLOPP SPAKUJ SA Už POMALY

Reagovat
Taiger

Liverpool prohrál jak my, aby se mohl šetřit na ligu

Reagovat
Taiger

Liverpool prohrál jak my, aby se mohl šetřit na ligu

Reagovat
JessePinkman

Nunez neudělal za půl hodiny na hřišti nic dobře. To je něco naprosto příšernýho. Mám na něj už úplně averzi. Ať se vostřihá a najde si práci. Rozhodčí odpustil 3 červený karty a uznal gól po ruce Keity.

Jedinej hráč, kterej se dá pochválit je Bajcetic.

Z toho týmu se vytratilo veškerý kouzlo, který měl. Tomu chybí už jen to, aby odešel Klopp.

Reagovat
EZ

Andrés Carlos by mal zvazit prestup do WHU

Reagovat
Taiger

Jak hrál Salah?

Reagovat
JessePinkman

Taky špatný... jestli se ptáš kvůli fantasy, tak tam nedávej ani jednoho hráče z Liverpoolu. Taky vyndám Salaha a dám si tam toho kluka šikovnýho šikmookýho.

Reagovat
Zark

De Zerbi

Reagovat
Kinky7

Ty v..e to musela být hodně tlačenka u Varu aby to bylo pro Pool bez červené. Fuj.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
M0rb1D4S

Tady ještě bude sakra hodně nadávání, pokud ještě v lednu podepíšeme toho Enza za 120 mega

Reagovat
Miguel19

"Naše prachy to nejsou"

A asi lepší, ať nás vyjebe taky někdo jiný, než jenom Brighton...

Reagovat
M0rb1D4S

Podepíšeme všechny cíle v lednu, dostanou smlouvy na 8 let, vyjebeme s FFP i celou UEFA co se smluv týče, dostaneme transfer ban, ale už nám to bude úplně jedno

Reagovat
Greny

Dostaneme transferban, běh kterého prodáme pár hráčů atd... Tím že nikoho nekoupime si uděláme prostor pro další šílené nákupy

Reagovat
Miguel19

Za co ban? Neděláme nic nelegálního to vypadá...zatím

Reagovat
M0rb1D4S

Neděláme no, ale aby jsme v tom nedělání nic nelegálního nepokračovali, tak radši UEFA zakáže podepisovat delší smlouvy, než na 5 let

Reagovat
blade115

No... Nebo s tím, jak nekoncepčně a nahodile ty Pokémony nakupujeme, za chvíli zjistíme, že to je zas jen skupina individualit, co k sobě nezapadají a nedávají smysl, a budeme volat po další přestavbě.

Reagovat
M0rb1D4S

No, zrovna na tebe bylo to nadávání mířeno. Jsi snad členem toho týmu, který ty posily vybírá a schvaluje? Že tvrdíš, jak je to vlastně jenom nahodile a nekoncepčně? Nebo se snad neposiluje na místech, kde to je třeba?

Reagovat
Talker

Tak když vezmeš tu čtvrt miliardu utracenou v létě, tak tam není reálně jediná posila, kde by to byl vyložený upgrade.

Fofana zraněný, K2 nepřesvědčuje, Cucu taky ne, Sterling měl pár dobrých výkonů, ale je to málo, Zakaria jakmile začal hrát, tak se zranil a Auba by měl problém být užitečný v juniorce.

Tohle nevzbuzuje úplně důvěru v ty hráče a jejich schopnosti.

Reagovat
M0rb1D4S

Letní přestupy jsou problém. Noví majitele, poprvé na přestupovém trhu a s trenérem, který neměl úplně jejich důvěru. Ale Fofana je nákup do budoucna a Cucu se musí vyhrát, ale zatím k tomu nebyla taková příležitost, když každý zápas začínal na jiném postu. Sterling měl být takový statement signing nového vedení, ale moc mu to nejde no. Koulibaly a Auba jsou přestřely. Zakaria pokaždé když nastoupil, tak v tom středu hřiště byl skvělý. Navíc je to pouze forma hostování a případný výkup je stanovený někde na 20 mega, takže nic strašného.

Ale jak jsem psal, byly to nákupy nezkušeného majitele, který už od té doby nabral velký počet lidí, kteří se o to právě teď starají. Už nám chybí jenom DoF, kterého momentální práci supluje Vivell.

A co se těch lednových nákupů týče, tak já tam nemám co vyčítat. Vlastně k tomu, aby ten kádr byl kompletní, už chybí 2 záložníci (což budou ty nejdražší položky, protože primární cíle jsou Enzo a podle všeho nějaký DM, pravděpodobně Rice).

Tuhle sezonu už mi stejně přijde, že jsme odpískali a spíš se u nás bude dohrávat

Reagovat
Talker

Já souhlasím, že ta zima vypadá dobře, co se týče přestupů, jen bych nebyl úplně nadšený z důvodu, že léto se fakt kurva nepovedlo, respektive poslední přestup, který se nám fakt povedl byl... Kdo? (kromě Silvy zadarmo). Museli bychom jít zpátky asi až ke Kovačičovi.

Vím, že se obměnil tým, ale stále k tomu přistupuju dost opatrně, protože scouting u nás fakt stojí za viližprdel dost dlouho a je otázka, nakolik za půl roku jde překopat celá ta robustní struktura a decision making.

Reagovat
M0rb1D4S

U nás to bylo v prdeli dlouhodobě hlavně z toho důvodu, že se často prostě nekoupil přestupový cíl číslo 1, ale když to nevyšlo napoprvé, tak se prostě přešlo na číslo 2, až to skončilo někde o čísla 5.

Tohle léto bylo k hovnu hlavně z toho důvodu, že se 2 týdny po přestupáku vyhodil Tuchel, kterému se ti hráči dotáhli (pokud ale letěl hlavně kvůli tomu, že ho vedení nachytalo s kokainem, tak se fakt není co divit). Teď se staví tým, který vybírá Potter společně s Vivellem a to je nejspíš taky důvod, proč jsme tak aktivní v lednu. Pokud se dotáhne ještě do středy ten Enzo, tak v létě přijde maximálně ještě jeden hráč a tím to končí.

Reagovat
Talker

Tak ony i ty první cíle stály za vyližprdel. Puliho jsme koupili půl roku dopředu, stejně tak Ziyecha. U druhého možná jako backup pro případ, že nebude LM, ale stejně. O Wernera jsme bojovali s Liverpoolem, Havertz se přivedl jako generational talent.

Kromě Ziyecha všichni první volby.

Reagovat
Talker

Já jsem mírně optimistický, ale jak říkám, mé zkušenosti můj optimismus dost snižují. Bads vypadá výborně, Mudryk v těch pár desítkách minut taky, uvidíme, co zbytek.

Reagovat
M0rb1D4S

Máme díky těm příchodům poměrně dobře zdvojené pozice. A třeba se taky dočkáme toho, že budou hrát Mount a Gallagher někde na křídlech. Super je, že teď měli aspoň trochu času na to spolu pobýt. Ale je to na delší dobu, bohužel.

Reagovat
John Obi Mikel

Cože vole s jakým kokainem?

Reagovat
M0rb1D4S

Mě právě každoročně baví sledovat ty přestupy, i když to často dopadne katastrofálně. Ale baví mě ten Inside pohled od lidí, kteří jsou pro Chelsea tier 1, jako Simon Johnson, Liam Twomey, Matt Law a další

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
M0rb1D4S

Ty se radši starej o Liverpool.

Reagovat
fenixLFC

preco by som to robil? ved nie som predsa vo vedeni. som snad clenom toho timu?

Reagovat
M0rb1D4S

Takže protože se zrovna Honzovi zdá, že je to nahodilé a nekoncepční tak to tak je, i když tam ta koncepce vidět prostě jde. Fakt běž radši do prdele a starej se o svůj tým.

Reagovat
blade115

A v čem teda ta koncepce je, krom toho, že to jsou všechno hráči do 25 let ? Vždyť ani neposilujeme tam, kde to nejvíc potřebujeme... Léto bylo jedno velký fiasko a z ledna zatím jenom Mudryk během těch pár minut dal naději tomu, že by to nemuselo bejt úplně to samý. Sám teda taky ve vedení nesedíš, ale já si i tak ten názor rád přečtu.

Reagovat
M0rb1D4S

Chápej, že ty tady kritizuješ to vedení, které začalo léto hodně zběsile. Rychle se musel přebírat klub a na přestupovém trhu se taky muselo začít hodně rychle. Chytil se toho Boehly, protože krom hledání posil musel taky hledat lidi pro celou strukturu v klubu. Samozřejmě v létě to byl dost chaos a byl tam jiný trenér. Nahoře jsem napsal, z jakého důvodu ho pravděpodobně vyhodili a nedivím se, že to nechtěli úplně zmiňovat. A když se teď podíváš na profil těch hráčů, tak jsou si poměrně dost podobní. Mudryk/Madueke, Felix/Nkunku. Přivedla se kvalitní náhrada za Reece, který má problémy se zraněními. Přivedl se LCB, který bude od příští sezony o místo bojovat s Colwillem. Největší problém v podobě střední zálohy se samozřejmě taky řeší, ale je to asi nejsložitější. Máš specifický profil hráče, kterého si Potter vyžádal a bude to stát hodně. Teď tomu ale taky musíš dát nějaký čas, protože se vlastně od příchodu Pottera jede úplně nanovo a jediné, co tě může přesvědčit o opaku je akorát to, když uvidíš, že i přes zhoršené výsledky nepoletí. Protože za Abramoviče by letěl už na začátku ledna.

Reagovat
blade115

Tak Felix s Nkunkem jsou podobní i Havertovi a částečně i Wernerovi v tom, že nejlíp hrají na pozici, kterou my vůbec nepraktikujeme. Maduekeho upřímně neznám, nemůžu soudit. Badiashele je fajn, ale proč vůbec musel chodit, když už v létě přišli 2 další stopeři za velký prachy...

Ty to bereš, jako kdyby majitelé za každou cenu museli v létě vyřešit všechny problémy kádru najednou. Přitom já si zrovna myslím, že převzít klub, dosadit lidi na všechny klíčové pozice, ujasnit si nějaký hlavní směr a až pak podle toho začít budovat, že to je zkrátka mnohem lepší přístup. Takhle se vesele utrácelo, tým to neposilnilo prakticky vůbec, a nakonec můžeme dojít do bodu, kdy se i letní příchody budou vyhazovat, protože to byly vlastně úplně mimo nákupy.

Reagovat
Talker

Tak podobní... U Havertze je největší problém, že prostě "nevidí" co se na hřišti děje - potřebuje vteřinu navíc, dotyk, jeden či dva dotyky, než se rozhodne, co s míčem, není schopný zrychlit hru, hrát progresivně dopředu. Werner měl zas příšerný první dotyk.

To třeba u Felixe vidím úplně jinak, ten hraje v rychlosti, nebojí se to posílat z první, nebojí se hrát agresivně. Nkunku nevím, ještě za nás nehrál a nemám ho nasledovaného

Ono co se týče toho pozvolného budování, tak by to smysl dávalo - jenže zase nakupovat v létě s tím, že nebudeme mít LM (což je na přestupovém poli nevýhoda), bude se to počítat až do dalšího okna FFP a třeba nám zablokují ty 7+ let přestupy (v rámci FFP), to je prostě risk.

Jo, může z toho vyjít absolutní sračka, na druhou stranu třeba z toho vyleze tým, který bude příští rok bojovat o titul.

Reagovat
blade115

Hele já jsem pripravenej se všem ve vedení omluvit, pokud z toho vyleze mašina na tituly, jakou mají v City. Ale zatím mi to prostě připomíná první roky Abramoviče, prostě vyhazujeme prachy kde se dá, vodíme kohokoliv na počkání, ale vlastně nás to nikam moc neposouvá. A taková ta věc, co Morbidas vydává za maličkost, je fakt, že vlastně pořád nemáme toho sportovního ředitele, který by měl stanovovat tu dlouhodobou vizi a být tak nějak tou zárukou, že ty příchody do sebe zapadnou... Nevím no, mě to zatím optimismem moc nenaplňuje.

Reagovat
Talker

Hele ono to je těžký. Ten kádr je fakt zralej na přestavbu, po konci hráčů jako je Ziyech, Havertz, Puli, Jorginho, Azpi a další voláme už dost dlouho.

A bez posil se jich prostě nezbavíš - jediný ofenzivní hráč na hostovačce je CHO, kterému se od zranění/nové smlouvy nedaří. Pak nějací kluci v juniorce, ale není tam nikdo, u koho by sis řekl, že by mohl rovnou do základu Ačka.

Je otázka, jestli třeba měl přijít K2 (či Fofana kvůli zraněním).

Ve výsledku uvidíme.

Reagovat
blade115

A jak víš, že za rok nebo dva stejně tak nebudeš volat po konci Sterlinga, Maduekeho, Cucurelly nebo Koulibalyho? Ziyech v Ajaxu i repre hrál/hraje skvěle. Pulisic byl jinde taky skvělej. Jorginho byl seriózně důležitým článkem vítězného týmu Eura. A já jsem skoro přesvědčenej, že až od nás odejdou, tak budou jinde hrát zase dobře. Takže otázka zní, jestli jsme vážně vyřešili náš problém... Jestli místo příčiny neléčíme spíš následky...

Reagovat
Talker

Hele to je otázka. U jiných hráčů jsme si taky říkali, že se chytnou jinde a ono taky u hromady ne. Mata se nikdy nedostal zpátky do formy u nás, Tammy jde pomalu dolů, Willian byl tragický v Arsenalu a vyhnali ho hned do jižní ameriky, Baka, Barkley, Bats, Morata, Zappa, Baba Rahman...

Ani Werner nezáří s 5 goly ve 12 zápasech, Lukaku je úplně v hajzlu.

Reagovat
blade115

Může být... Ve výsledku mi ale přijde, že se pořád motáme v cyklu přestavba - ojedinělý úspěch - krize - přestavba. A vlastně to pořád směřuje k tomu, co tu popisuju od začátku, že tam chybí nějaká dlouhodobější vize, nějaká koncepce, a jasná představa o tom, jak chceme fungovat, okolo které by se stavěl tým a doplňovali hráči. My tu nic takového prakticky nikdy neměli a já zatím nemám důvod věřit, že teď už najednou máme. A podle mého je prostě tohle máš největší problém. Ani ne hrotak, ani ne záložník, ale prostě pevná pozice sportovního ředitele. Možná se pletu a možná ty lednový příchody zapadnou, spolu s nimi se zvednou i ty letní a celé se to ukáže jako dokonalý plán. Jenže zatím mi všechno nasvědčuje spíš tomu, že to noví majitelé hrajou jako FIFA manager a tu hlavu ani patu to nemá.

Reagovat
Talker

Tak v tuhle chvíli jsme v situaci přestavba, ano. Je otázka, nakolik to bude koncepční, nakolik se tam budou dělat další změny v dalších letech, jaká tam bude koncepce.

Jinak souhlasím, že problém vždy byl, že tu nebyl sportovní ředitel, respektive že když už byl, tak zase neměl slovo ve výběru trenéra (Emenalo-Mourinho).

Ale uvidíme, jak to bude vypadat, no.

Reagovat
Svatej

Naopak, vsichni jsou z nas uz odevzdani a maji nas v pici pretocili jsme to kilo vzhuru nohama

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal have not submitted a new bid on Saturday for Moises Caicedo — but understand club discussing internally about new proposal for £70m package with add ons included.

Brighton insist on no intention to sell Moises in January — not for that money.

Reagovat
Robertson

Tak dúfam, že máme aj alternatívu...taký Thuram z Nice,by nebol od veci...

Reagovat
PanAu

A v létě 100m za Riceho, 100m Felix a už bude chybět jen hrot, takže 120 Osinhena?

Reagovat
Greny

Nkunku

Reagovat
Miguel19

Nkunku není hrot.

Reagovat
M0rb1D4S

Luikaku

Reagovat
Whitemedia

Lukaku není fotbalista.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

To už taky není hrot.

Reagovat
M0rb1D4S

Ono to stejně vypadá, že ani nechceme hrát s tím klasickým hrotem. Že spíš daleko víc budeme využívat ten systém s falešnou 9. A na to tam budeme mít dostatek kvalitních hráčů. Ono to stejně vypadá, že budeme chtít i toho Felixe v létě podepsat natrvalo.

Reagovat
Miguel19

No to mě taky zajímá. Ono vlastně Havertz, Nkunku i Felix jsou stejná pozice.

Nkunku je jasný, ten přijde jako nejlepší hráč Bundes. Pokud se Felix ukáže, tak bych ho za rozumnou částku zkusil a poslal do prdele Havertze...

Toho bych teda spíš poslal do prdele tak jako tak...

Reagovat
Godwinson

Ten se úplně nabízí. Divím se, že to ještě není hotové.

Reagovat
SunFells

De Zerbi on Caicedo: "I would like him to finish the season with us, but we are ready to go forward without him."

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
PP

za mě naprosto v pořádku..

Reagovat
LaVolpe

Liverpool manager Jurgen Klopp has said that the club will not make any more signings this month.

Reagovat
Maresma

Jurgen Klopp:

"Nothing will happen in this transfer window, not at all."

Reagovat
O.Giroud

Tak ma prist Arthur a vrati sa Diaz, Jota a sup vybojovat EKL.

Reagovat
frezi

Roy hodgson vibes

Reagovat
O.Giroud

Klopp bude musiet zaspominat na casy kedy sem prisiel, ale zaklad bude asi vyriesit majitelov. Je to tam teraz nejake divne ked aj odisiel Edwards, Ward konci skor nez zacal. Ako keby uz mali v pecku ked Superliga padla.

Reagovat
avicii

Táto sezóna je už len o dohrati, skúsiť par mladochov a v lete reštart, veľa ale bude záležať kto bude vo vedení a co s majiteľmi... Fakt netuším co čakať

Reagovat
O.Giroud

No len by mohol skusit uz aj Ramsaya, neviem ci sa zas zranil alebo co s nim je. Naposledy som o nom pocul ked dostal redku v zapase U21. Ale aspon prinajhorsom ta EL/EKL by sa uhrat mohla, v skupine by si mohli zahrat nahradnici/mladici a mozno by sa postastilo a dosli by niekde do CZ/SK

Reagovat
avicii

Tiež by mi nevadilo keby hráme Európu keď už nebude LM, a hrať to s Beckom

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mimi_united

Aj pri tom plakal?

Reagovat
Godwinson

Ten mě teda moc nepřesvědčil ani za Lyon a přijde takový přestup, to je zajímavý. Současný Lyon není samozřejmě úplně měřítko, ale že se vedení klubu ani moc nebránilo jeho prodeji, taky asi leccos naznačuje.

Na druhou stranu jde fakt za drobný, takže se třeba po pár hostovačkách buď dobře prodá nebo se zjistí, že to s ním půjde.

Reagovat
PanAu

Nebranilo? Řeklo, ze ho v lednu nenechá odejít a to vedení splnilo a 30 mega za 19 leteho pravého beka mi teda přijde dost.

Reagovat
Godwinson

Nebylo kolem toho žádné nekonečné aulasovské jednání a vyhlášování do médií, které se dělo vždy, když vedení Lyonu znalo kvalitu prodávaného hráče. A pak je tu taky fakt, že Chelsea utrácí šílený částky i za ukrajinský sráče, takže ta cena jsou fakt drobáky.

Reagovat
Svatej

Kurva, doted jsem z toho prestupu mel docela radost

Reagovat
Whitemedia

Klidně se raduj i dál, Godwinson je zmatenej.

Reagovat
Langi

je mu 19 a má za sebou jednu sezónu...Navíc jak píšeš, současný Lyon není měřítko ničeho...tam se prostě s formou celého týmu sveze dolů sebelepší hráč.

Mě to paradoxně docela sere, jelikož vypadal hodně dobře..po Giourim je to další nesmyslný prokauč...tady aspon za relativně slušné peníze

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Nuno čomes

Chelsea se tímhle přestupákem docela zabila ne? Jestli tohle je cesta, jak si získat fanoušky.. Tím že nakoupim x pokémonů za stovky mega eur během jednoho okna, s tím, že trenér možná nevydrží ani do konce sezony Tam asi nějaká systematika vůbec nebude, jen rozhazují. Jo Roman kdysi udělal něco podobného, ale to byli aspoň hráči jiného kalibru.

No nechtěl bych tomu fandit

Reagovat
r.mrazik

na zvraceni pod Romanem...a budou v tom dal pokracovat pod timhle blaznem...ten klub se proste nezmeni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele