Previews

Ligue 1 - preview 13. kola

Týmy z čela tabulky odehrály svá utkání většinou v sobotu. Výjimku tvoří Rennes a Lille, které jedou do St. Etienne respektive Paříže. Valenciennes hostí Nancy.

Corgoň liga - preview 15. kola

V jediném nedělním utkání Corgoň ligy jede Žilina do Nitry. Hosté mají jasný cíl - nenechat utéct v tabulce vedoucí Slovan na rozdíl vyšší než tři body. Nitra je zatím desátá, pokud zvítězí, posune se o deset míst nahoru.

Nizozemská Eredivisie - preview 10. kola

Ve šlágru kola hostí aktuálně druhý Alkmaar sedmé Twente. Pokud domácí vyhrají, bodově se vyrovnají dosud vedoucí Bredě. Stejné ambice má Ajax, který hostí Spartu. Heerenveen jede do Haagu, Feyenoord potřebuje bodovat proti Utrechtu. Groningen hraje s Volendamem.

Schalke přivítá v souboji kandidátů na titul mnichovský Bayern

Vskutku šlágr jako hrom přichystal herní plán Bundesligy na dnešní pozdní odpoledne. V Gelsenkirchenu se střetnou Schalke 04 a Bayern Mnichov, tedy dva celky, jenž byly před startem sezóny mnohými pasovány do pozic největších favoritů soutěže...

Skotská Premier League - preview 12. kola

I po dvanáctém kole bude ve Skotsku vést Celtic, nic na tom nemůže změnit ani dnešní výhra Rangers. Loňský vicemistr jede na hřiště aktuálně patého Kilmarnocku, pokud zvítězí, na Celtic bude ztrácet dva body.

Arsenal přivítá Manchester s cílem umlčet kritiky

Zřejmě právě derby s Manchesterem United rozhodne o tom, zda se opravdu Arsenal nachází v krizi, nebo jestli bude mít herní úpadek v poslední době jen krátkodobý ráz. Nicméně situace se nyní má tak, že zraněními decimovaní Londýňané v nepohodě naráží na rozjetou mašinu.

Pohár UEFA - preview 6.11.

Do bojů ve skupinách Poháru UEFA vkročí jediný český zástupce - Slavia. Proti Aston Ville ji ale nečeká žádná procházka růžovou sadem. Ve "slávistické" skupině hraje ještě Žilina v Amsterdamu. Z dalších zápasů si pozornost zaslouží utkání Barošova Galatasaraye v Lisabonu, nebo Kováčova Spartaku Moskva s italským Udine.

Slavia jde proti Aston Ville za vítězstvím

S odhodláním vyhrát nastoupí fotbalisté Slavie Praha k čtvrtečnímu zápasu Poháru UEFA proti favorizované Aston Ville. Birminghamský klub již má tři body za vítězství 2:1 nad Ajaxem Amsterodam, zatímco pro Pražany bude domácí souboj s pátým týmem tabulky anglické ligy premiérou ve skupině F.

Real potřebuje uspět proti Juventusu

Okolnostmi sužovaný Real Madrid čeká v dalším kole skupiny Ligy mistrů obtížný soupeř. Bílý balet se střetne se svou noční můrou, italským Juventusem. Střetnutí obou velikánů je magnetem středečního programu prestižní pohárové soutěže.

Fiorentina se chystá na odvetu s Bayernem

Stejné celky jako v minulém kole, jen s tím rozdílem, že si mužstva prohodí domácí prostředí, takový je scénář Ligy mistrů pro čtvrtý hrací den. Ve skupině F tak na Stadio Artemio Franchi přivítá Fiorentina Bayern Mnichov.

Celtic hraje proti Manchesteru o naději

Druhé pokračování "bitvy o Británii" se přesouvá do skotského Celtic Parku. Jestli chce domácí Celtic pomýšlet na postup ze skupiny, musí proti Manchesteru United uspět. Naopak úřadující šampioni by si v případě vítězství zajistili postup mezi šestnáctku nejlepších.

Liverpool přivítá Atletiko Madrid

Ve skupině D přivítá Liverpool na Anfield Road černého koně letošního ročníku Ligy mistrů, Atlético Madrid. Oba týmy si tak zopakují 14 dní starý souboj, který viděli fanoušci na stadiónu Vicenteho Calderóna v Madridu.

Chelsea se v Římě chystá potvrdit postup

Chelsea Londýn si pokusí zajistit postup ze skupiny v Římě. V případě výhry si totiž Blues mohou, jako jeden z prvních týmů, zařídit postup do další fáze Ligy mistrů. Pro fotbalisty Říma se bude jednat o jeden z existenčních utkání v rámci milionářské soutěže.

Gambrinus liga - preview 12. kola

Pátý Baník přivítá na Bazalech třetí Spartu. Vyjma derby obou pražských S není v české lize slavnější zápas. Diváci pondělní dohrávky se mají na co těšit...

Anglická Premier League - preview 11. kola

Jedenácté kolo Premier League zakončí souboj dvou tradičních účastníků Premier League. Zatímco Aston Villa zaížvá pod O'Neillem renesanci zašlé slávy, Newcastle se teprve pomalu hrabe z nejhoršího.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele