Priske je s přípravou spokojený, Sparta je podle něj na správné cestě

20.07.2022, 12:57
Aktuality
Brian Priske (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po žních k Turkovi

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Neuvěřitelně vtipný. Ještě že ses sám zasmál.

Reagovat
Furia Ceca

Vtipe, vylez

Reagovat
Csaplárova past

Skoro jako tvůj nick.

Reagovat
dejvikker

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude muset odejít půlka vašeho kádru, protože po vyřazení od Panathinaikosu budete potřebovat dorovnat rozpočet.

Reagovat
Csaplárova past

Sparta titul

Reagovat
Zdechlina

Bez diskuzí

Reagovat
Igner Farnsworth

Jsem zvědavej co se u něj chytne za hlášku

Reagovat
Puskas

Priske ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Takže klasika

Reagovat
Sosi

Myslis neco jako "kill the game"?

Reagovat
Rambajstago

Fytte Priske

Reagovat
Pablos

Proske

Reagovat
F.Torres

VyPriskni ven!

Reagovat
C-M@ster

Jedno se Spartě musí nechat.

Každej rok zvládnou svoje fans přesvědčit, že to "letos bude jiný". Tipsport na ně dá 2,85 kurz na titul, když obhajující Plzeň má kurz 7. Každej rok před sezónou kroutím hlavou, jak je to možný.

Reagovat
lada.sp

nekruť osol těch 7 a buď za necelý happy a to ti radím jako Sparťan..

Reagovat
BaggioRoberto

A po sezoně řekne Rosický, že měli fanoušci vysoká očekávání. Vyfoťte prosím někdo tu jeho hlášku, že titul je ultimátní cíl, až se k tomu zase nebude hlásit. Za mě jdeme do sezony bez jedničky v brance, bez alternativ na křídla a bez tvořivého záložníka se zkušenostmi a formou. To jsou hendikepy, které nám dává pan Rosický sám.

Reagovat
Sosi

To je jak s Vrbou. Ted nedavno se nechal Rosicky slyset ze u Vrby byla sazka na okamzity uspech, nyni jdou postupne. Hlavne ze tomu Vrbovi privedli a udrzeli hrace, ktere chtel, aby toho uspechu mohl okamzite dosahnout...

Reagovat
BaggioRoberto

Ale Rosicky tvrdil, ze Vrba nikoho nechtel.

Reagovat
Sosi

Ale chtěl třeba Plavšiče... neříkám, že by to vytrhl, jde mi spíš o princip...

Reagovat
r.mrazik

Vrba je ale nechtel, vsak to potvrdil i Sadilek, ze ho chtel Rosa, ale Vrba moc ne, takze sel nakonec do holandsky ligy...

Reagovat
r.mrazik

spatna reakce...mel byt trochu nize

Reagovat
Aldeano

Tohle je opravdu zajímavé. Ale bude to z části i tím, že se hodně fans pod Křetínským už stihlo nahradit a "vychovat" v neúspěchu. A ti nepamatují úspěchy, LM (poslední účast před 17 lety, hrůza) apod. A tohle jim zkrátka stačí a hlavně si vše nechají líbit, drží pusu a krok, jednou za rok, dva si koupí dres a permanentku a vše jede dál...

Letos je malá naděje i Sivok, který je blízko týmu a má vítěznou mentalitu a je i inteligentní. Ale zase je otázka kompetencí apod. Z nějakého racionálního důvodu to prostě pod Křetínským nefunguje, není to o nějaké náhodě.

Jak jsem psal nedávno, není to ani o penězích, to je na tom to nejsmutnější. Od roku 2005 (tenhle titul jde ještě za Peltou a starým vedením, Viz i odposlechy) udělat za 17 let pouhé 3 tituly! Je opravdu tragické. Většinu té doby byla Sparta finanční hegemon ligy, je to opravdu jako kdyby současný Bayern nevyhrál 8 let ligu.

Reagovat
BaggioRoberto

Ono je to trochu jinak. Proste Sparta ma spoustu vernych fanousku, kteri ji fandi cely zivot a jsou nespokojeni, ale to jim nezabrani fandit. A jak ma sirokou fanouskovskou zakladnu, tak je tezke aby se vsichni dohodli na protestu aby to melo hlavu a patu. Naposled pamatuju protest kotle rekli nam nefandete, tak ok a pak tam ti nahazeli petardy az to vyrvalo sedacky. To melo opravdu smysl nefandit. V malym klubu kde chodi standartne 2000 lidi a kdyz se nedari jeden tisic se snadno udela protest aby nikdo neprisel.

Reagovat
Aldeano

"A jak ma sirokou fanouskovskou zakladnu, tak je tezke aby se vsichni dohodli na protestu aby to melo hlavu a patu"

Tohle je škoda, ale ani nevidím nějakou vůli ke kultivovanému protestu, který měl přijít tak před 10 lety. Spíš cítím rezignaci a pak hodně nových fans. Nakonec pravidelnou návštěvnost se výrazně povedlo zvýšit. Byl nějaký skutečný protest za celou tu dobu? Že pár bezmozků někam něco hodí nebo má transparent se nedá ani počítat.

Pořád těch 17 let je už prostě strašně dlouhých a nějaká vidina toho, že to bude dlouhodobě fungovat, tam není.

Reagovat
verv

Však to je dobře, že jim to nezabrání fandit. Já pamatuju LM a tituly a současnej stav mě sere, ale nikdy mě ani nenapadlo, že bych přestal fandit. Hrdí když se vyhrává, věrní když se nedaří.

Reagovat
BaggioRoberto

To sice jo, ale tak potencial toho klubu je uplne jinde. Jde jenom o to vystipat Kretinskeho. A to by se museli skutecne spojit vsichni fanousci a ukazat, ze takhle teda ne.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
verv

To je ale dost nereálný, to by ten klub musel upadnout mnohem víc, například několik let bez pohárů. A stejně je otázka, jestli by se tím něco vyřešilo.

Reagovat
BaggioRoberto

Za me lepsi se slozit fanousci jako treba u Bohemky nebo di projit dve w3zony peklem, ale vidis tu cestu ze nekam vedes a vis cemu fandis. Tady je ten klub prakticky v rukou zlodeje, kterej ma za cil aby sto let koncil na druhem nebo tretim miste a zatim se mu to naramne dari. Klubu fandime vsichni, ale ne majiteli, protoze vime, ze jeho umysly nejsou ciste. To je proste paradox, kterej se musi rozcisnout, jinak vsichni spartani skonci na psychiatrii.

Reagovat
Aldeano

Přesně tak.

Reagovat
Aldeano

No ale jde o to, když se nedaří a když to někdo sabotuje a nebo vede do kytek...

Krom toho, koukni na návštěvnost a nebo si to budeš i pamatovat před rokem 2005, vždyť chodilo pravidelně málo lidí.

Reagovat
verv

Já to beru tak, že jdu podpořit ty hráče, kteří za to víceméně nemůžou, ne nejakýho Křetínskýho a jeho podržtašky. Nehledě na to, že moc nevěřím ve smysl a výsledek nějakýho takovýho protestu

A to že je teď větší návštěvnost, než v těch zlatejch časech, beru jako pozitivum. Aspoň je vidět, že nejsme jenom fanoušci úspěchu.

Reagovat
Aldeano

Tak taky občas chodím... Chápu, ale jen je mi líto té rezignovanosti a odevzdanosti jednomu oligarchovi, který si z toho udělal nefunkční hračku.

Koho by v roce 2005 napadlo, že v LM klub nebude 17 let a Slavia i Plzeň v ní budou mezitím hned několikrát. Já chápu, když se klub podporuje, když má existenční, finanční problémy, jako v případě Bohemky nebo Viktorky, ale tohle není ten případ.

Reagovat
verv

Já chápu tvůj pohled, i těch, kteří už kvůli tomu přestali podporovat nebo chodit. Taky mě ten celkovej stav sere, ale svým způsobem mě to pořád baví I v té minulé blbé sezóně byly zápasy, který sem si fakt užil, ať už Rapid, podzimní derby nebo i ten Lyon doma. Ale pak jsou tady zápasy, jako třeba na Slovácku, kdy tam člověk jede během půl roku třikrát, aby dvakrát dostal na prdel a jednou se ani nehrálo Ale beru to tak, že to k životu fanouška patří. A zároveň to neznamená, že bych byl se současným stavem nějak smířenej.

Reagovat
Aldeano

Jo, to souhlas.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Aldeano

A v neposlední řadě i nekritický jediný sportovní deník v zemi. Který naopak, když měl německé majitele byl kriticky opravdu hodně.

Reagovat
lampas

Reagovat
BaggioRoberto

Uvidime.

Reagovat
Pepe1911

Spartě už to ani nejde nepřát, asi efekt outsidera, nebo nevím, co to se mnou je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele