Provod věří, že návratem do reprezentace končí složité období

25.09.2022, 15:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Selänne

Snad mu podaří se přiblížit k výkonům jako před zraněním kolena. Velká škoda, protože měl našlápnuto do Premier League.

Reagovat
Freedo

Fakt doufám, že nedopadne jako Ševčík, kterej po se po zranění už nikdy nedostal do svý nejlepší formy.

Zatím je vidět, že pořád není 100% fit, což ostatně i trenéři zmiňovali. Čekáme od něj o dost víc.

Reagovat
Selänne

Taky se mi moc nelíbí. Má záblesky starý formy, ale pořád jsou to jenom záblesky. Ještě je relativně mladej, tak tu svítá velká naděje, že se do toho zase dostane. Hlavně aby drželo zdraví. Byla radost na něj koukat proti Belgii nebo Arsenalu.

Reagovat
Selänne

*Snad se mu podaří přiblížit se k výkonům

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Já ho tu bránil už když přišel z ČB a hodně lidí se do něj trefovalo, přesto si myslím, že jeho nominace je z dalších wtf neoprávněných povolánek do repre… Havlík s jeho životní formou je úplně jinde momentálně. Na druhou stranu, je to prostě připosranej Šilhavý (bez hejtu, jen konstatování), takže se nedá čekat, že by dal čuchnout najednou někomu s formou a né na odzkoušeného hráče.

Reagovat
Selänne

Tohle mě upřímně hodně naštvalo. Ignorovat Havlíka i po kvalitních výkonech v Evropě je čirý nesmysl. Vůbec to nechápu i z toho důvodu, že Provod se potřebuje prvně dostat do ideální formy a nabrat kondici.

Reagovat
didosh

Reagovat
Kucka

Reagovat
Igner Farnsworth

To bych rád věděl, na základě čeho by měl mít na pl? Vždyť má hrozný první dotek, nedokáže kolikrát nahrat na pár metrů, obejít někoho 1v1 jsem ho ještě neviděl a to koukám na každý zápas Slavie i repre, standartky nic moc, fotbalový myšlení taky spíš průměr, nepřijde mi tenhle kluk v ničem dobrej vyloženě, co na něm mám rád tak je jeho upřímnost a to, že za Slavii bojuje i za cenu zranění tojo ale to je dost málo

Reagovat
Selänne

Tak si ho pusť ještě před zraněním. Výborná střela, skvělý otáčení míče, dobrý čtení hry, skvělá kopací technika. Do toho měl dobrej pohyb po hřišti, kdy fakt toho oběhal strašně moc. Celkově strašně chytrej hráč.

Ne nadarmo to byl nejlepší hráč Slavie v zápasech na Rangers, Arsenalu nebo za repre doma proti Belgii. Měl všechny dispozice na to, aby v PL uspěl. Dneska je sotva poloviční od té doby, ale není se čemu divit. Tohle zranění zničilo kariéru spoustě skvělým hráčům.

Reagovat
Igner Farnsworth

Sleduji ho od přestupu k nám jako málokoho ve Slavii(když začínal na křídle tak mi vyloženě pil krev, asi proto), dalo by se říct že sem viděl tak 90% jeho minut na hřišti, většinu jeho zápasu za nás na stadionu a fakt mi nepřijde, že by měl jednu z těch věcí na top úrovni, ani nadprůměrný, prostě všechno z fotbalového hlediska mi přijde strašně průměrný a když jsem ho teď sledoval po zranění tak mi to připadá na stejný úrovni jako před, ale moc se mi to zatím nechce soudit je to dost málo zápasu. Ale je to subjektivní názor a tady by dost prozradili detailnější statistiky, třeba si úkoly na hřišti plní výborně a mě to uniká

Reagovat
Mass

Zamysli se, proč by podle tebe průměrnej hráč byl zvolenej ligovym hráčem sezony 20/21, a to i před Stanciu nebo Hložkem.

Podle mě toho má Provod spoustu, od výborný výdrže, přes chytrou přihrávku a silnou střelu až po slušnou defenzivu. Na to jak je fyzickej (190 cm; Váha / 85 kg), je i skvělej technicky.

Reagovat
Bakary3

Já u něj kromě fyzickyho fondu vidím dobrou kopací techniku a pozor, oběma nohama. Má dobrej dlouhej míč, přenesení, centr, střelu.

Jak píšeš, chytrá přihrávka, umí dopředu dozadu, dribler to ale zrovna není - vše, co by ho pro tu PL predurcovalo.

Teď jen, jak zvládne návrat po zranění.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Svandik68

Na PL to není a nebylo, nějaký pěkný zahraničí typu Serie A na klid.

Reagovat
Losinho

Typově by se do PL hodil, ale teď už je to samozřejmě sci-fi, neporovnatelná výkonnost s tou předminulou sezónou. Snad zvládne alespoň dlouhodobě nastupovat v ČR a nedopadne jako Hovorka.

Reagovat
Mass

Zase ta PL namyšlenost

Za nějakej Bournemouth nebo Brentford by to určitě zvládl.

Reagovat
GrimeBaller98

To jo

Akorat se zase zrani. Stasne nudnej zaloznik.

Reagovat
Bakary3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele