První velká trenérská zkušenost pro Carricka? Jednat má s Boro

11.10.2022, 14:00
Aktuality
Michael Carrick (© AFP)
Michael Carrick si zatím po krátké zkušenosti na lavičce Manchesteru United pečlivě vybírá své první manažerské angažmá a volba by mohla padnout na Middlesbrough, které nedávno vyhodilo Chrise Wildera. Podle informací The Athletic se dnes odehrají klíčová jednání mezi oběma stranami.

Pro tuto chvíli je pravděpodobné, že také nadcházející víkendové klání - stejně jako předešlá dvě - odřídí Leo Percovich, který začátkem října přebral po Wilderovi aktuálně až 21. tým druhé anglické ligy. Loni přitom Boro bojovalo o play-off příčky a postup do Premier League.

Jednačtyřicetiletý Carrick má dnes podstoupit stěžejní setkání s vedením klubu, sám si však podle všeho není jistý, zda se chce vrhat do hektického života manažera. Už dříve nevyslyšel zájem Blackburnu či Burnley, spekulovalo se také o námluvách se Swindonem. Carrick mezitím navštěvuje zápasy "svého” Man Utd jako běžný fanoušek, po boku svého syna.

Bývalý skvělý záložník West Hamu, Tottenhamu a Manchesteru United zůstal na Old Trafford i po ukončení hráčské kariéry, když byl nejprve členem trenérského ansámblu Joseho Mourinha a následně A-tým nakrátko přebíral po vyhozeném Olem Gunnarovi Solskjaerovi. Za svého krátkého působení zvládl zdolat Villarreal či Arsenal a klub svého srdce definitivně opustil, jakmile byl do čela na dočasné bázi dosazen Ralf Rangnick.

Carrick je jedním z nejúspěšnějších anglických fotbalistů moderní éry. Někdejší kapitán Man Utd získal celkem pět anglických titulů a jednou slavil také v Lize mistrů.

Autor: Tomáš Daníček / theathletic.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
kylo ren

Do Liverpoolu místo kloppa

Reagovat
Whitemedia

Do Aston Villy místo gerrarda

Reagovat
vceradnesazitra

Do Barcy místo Xabiho

Reagovat
Agent z Melmacu

dojebal si to

Reagovat
Fakt

Do Baniku místo Hapala

Reagovat
cr7sux

"sám si však podle všeho není jistý, zda se chce vrhat do hektického života manažera"

Má to pak cenu?

Reagovat
Bucky

"podle všeho" znamená dost často, obzvlášť na ostrovech "přijde to tak někomu z redakce". Nepřikládal bych tomu větší váhu. Podle mě to dedukují jen z toho, že nějaké nabídky už odmítl. Ale je úplně klidně možné, že jen čeká na tu správnou a nechce do klubu, kde vidí nějaké zásadní problémy.

Reagovat
Freedo

Reagovat
BennDyaz

Jej... už jsem myslel, že to je zpráva o vyhazovu Gerrarda. Škoda

Reagovat
Čenda

E-mbappe..jestli je na tej expresce trocha pravdy, tak je to fakt neskutecnej kokot. Ale zároveň si za jeden podpis královsky vydělal a císařsky vyjebal s tím picusem z Kataru nebo odkud.

Reagovat
LAM

No asi ne.

Ten ho do konce kontraktu nikam odejít nenechá

Reagovat
Čenda

Mbappe by chtěl.odejit, trenér psg by ho nechal odejít, sportovní manažer mu schválí přestup.. to uz jsou tři proti jednomu. Sice tři Kilianove, ale to je detail.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele