Půjdeme nahoru, nepochybuje po pohárovém vítězství Antonetti

27.01.2016, 10:00
Aktuality
Lille zvládlo včerejší semifinálový zápas Coupe de la Ligue a po jasném vítězství nad Bordeaux se kvalifikovalo do finále. Kouč Frédéric Antonetti pak věří, že jeho tým dokáže stejné výkony předvést i na ligové scéně...

Zde se severofrancouzskému klubu tolik nedaří: Lille z 22 ligových utkání dokázalo vyhrát jen pětkrát, načež celkem získalo pětadvacet bodů, což stačí jen na průběžnou 14. pozici.

Kvůli špatným výsledkům byl ostatně již na konci listopadu odvolán Hervé Renard, jehož místo zaujal právě Antonetti, který má za cíl dovést "Dogy" do vyšších pater pelotonu.

Zkušený lodivod pak nepochybuje, pokud bude Lille předvádět stejné výkony jako proti Bordeaux, že se to jeho ovečkám podaří. "Ve včerejším zápase s Bordeaux bylo vidět, že hráči chtěli. Napravili jsme nevydařené utkání s Troyes," prohlásil Antonetti. "Na výkonu ze zápasu s Bordeaux můžeme stavět. Potřebujeme se posunout v tabulce nahoru," nabádá.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tony Soprano

Reagovat
smazaný uživatel

to je osklivej pan, neco jako pelta. ble

Reagovat
smazaný uživatel

Však počkej, taky jednou budeš tlustý a plešatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslim že Lille má byť vyššie :)

Reagovat
smazaný uživatel

Včera zahrali naozaj veľmi dobre a sympaticky, na to ako sa trápia v lige. Ale je otázka, či to nebolo hlavne vplyvom hrozného výkonu Bordeaux. To sa uvidí v ďalších zápasoch....

Reagovat
Langi

OT: Rose do Lorientu na hostovani s opci 1,8 ME

Reagovat
Langi

a ještě jedno OT: Jimmy Cabot z Troyes by prý nakonec mohl jít k nám...rychlostní RW/LW, 21 roků, cena 2ME...to by nemuselo být uplně špatné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele