Ramsey skončil jako manažer QPR

05.11.2015, 09:26
Aktuality
Queen's Park Rangers hledá nového manažera. Druholigový anglický celek kvůli nepřesvědčivým výsledkům odvolal Chrise Ramseyho, jehož místo dočasně zaujal Neil Warnock...

Ramsey během minulého ročníku na lavičce londýnského celku nahradil Harryho Redknappa, udržet QPR mezi elitou se mu však nepodařilo, přesto 53letý manažer dostal tříletou smlouvu.

Tu však s jistotou nedodrží. Queen's Park Rangers chtěl bojovat o okamžitý návrat do Premier League, zatím se však pohybuje až hluboko uprostřed pelotonu League Championship.

Vedení klubu proto neváhalo a Ramseyho zbavilo funkce, které se dočasně ujal další bývalý manažer tohoto celku Neil Warnock. "Všichni jsme moc zklamaní, že to s Chrisem nevyšlo. Změnu děláme s cílem, abychom naplnili očekávání, které tento tým má," prohlásil klubový ředitel Les Ferdinand.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
SpecialOne

Warnock ??

Reagovat
kiwwi

Former midfielder Paul Scholes said United had a "lack of creativity".

However, Carrick said the squad were not worried by the criticism and denied United had become "more conservative" since Van Gaal took over in 2014.

"There are so many opinions out there," said Carrick, who started the win over CSKA at Old Trafford - a result which ended a run of three successive 0-0 draws.

"If you start worrying about what people are saying about you on TV or in the papers then you are in trouble.

Manchester United: Louis van Gaal acknowledges fans' boos

"There is nothing wrong with those comments. You have to take the rough with the smooth and if you accept the pats on the back then you have to accept the criticism when it comes. I have respect for Scholesy and that isn't going to change."

Carrick was also asked if he felt the days of playing "cavalier" football under former manager Sir Alex Ferguson were over.

"What do you do?" he replied, "throw it in the box and hope or do you play football and try and pass it and break them down?

"There is a lot made of tactics and things at the minute but as players we can't get too involved in that. We just do what the manager tells us."

Carrick won five Premier League titles and the Champions League, in 2008, under Ferguson, but admitted that they did not always play well during that period.

"It's how people remember things isn't it?" he added. "Your childhood was always great wasn't it?"

ten koniec Carrick vystihol dokonale vzdy budu existovat "stare dobre casy"

Reagovat
r.mrazik

to jasne...ale podporene vysledkama,ze jo...

Reagovat
Grahf

ale tie staré dobré časy sú fakt, nie nostalgické ružové okuliare. Pod SAFom prežívali United najlepšie obdobie vo svojej historii.

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá jak noční hlídač z Přeletu nad kukačím hnízdem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
smazaný uživatel

Prelet nad kukučím hniezdom patrí medzi moje TOP 3

Reagovat
One-Real

Tak zkus knihu, ta je tak 3x lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ju už doma dávno, len bohužiaľ nemám kedy čítať knihy

Reagovat
Spalovač šancí

To je pekny nesmysl. Kniha je proste neco uplne jineho nez film. Nabizi kvalitni prozitek, ale rozhodne nikoliv ze skvelych hereckych vykonu v podstate vsech protagonistu. Tohle ctenarske pozerstvi proste nechapu.

Reagovat
One-Real

Ja zadny ctenarsky pozer rozhodne nejsem, moc nectu a celkove me knihy nedokazou az tak uchvatit o vic ocenuji kvalitu tehle. Cetl jsem knihu a pote si pustil film a bylo to pro me celkem zklamani, kniha me daleko vic vtahla do deje. A je to beztak subjektivni nazor, zobecnovat se to neda.

Reagovat
Spalovač šancí

aspoň tak

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Warnock to je komedia

Reagovat
smazaný uživatel

není to tak dávno, co s nima Championship vyhrál...

Reagovat
fabec1222

to je otec Ramseyho z Arsenalu?

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, mladší bratr

Reagovat
smazaný uživatel

Gordona

Reagovat
minoLFC

mama

Reagovat
Riviera Kid

OT: Jaké máte zprostředkovatele TV? Já premyslim o tom o2, ale 500 měsíčně se mi zda dost..

Reagovat
fabec1222

Skylink

Reagovat
Uwe háže buly

UPC, o O2 ani neuvažuju už. LM a EL se dá vždycky sledovat zdarma, v tv kvalitě a na českou ligu holt vsadim těch 30 korun měsíčně a budu se dívat přes Tipsport.. Spíš zvažuju i odchod od UPC.

Reagovat
mistr129

O2 a jsem naprosto spokojený (jednou nám asi na dvě hodiny změnili balíček, tak jako omluvu dali zlevneny tarif na dva roky). Ale nekupoval bych si Air, když už tak normální O2TV. jediný co mě sere, tak mi nejde pouštět si pořady z multidimenze zpětně.

Reagovat
mistr129

A ještě když si to pouštís přes net, tak když pořád běží "živě", nejde ho přetocit od začátku (v TV jo), ale jde to až asi půl hodiny po skončení

Reagovat
smazaný uživatel

jake ocekavani ten klub vlastne ma? nekde jsem cetl jak tam jsou bohati majitele a chteji velke veci.. ale to jsem cetl par let zpatky a kde nic tu nic

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, v jednom týdnu Timmeh a Ramsey Kam teď budeme posílat odpad?

Reagovat
Paddy

tak už jsou jenom dva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele