Rayo Vallecano se dohodlo s Espanyolem na přestupu De Tomáse

13.09.2022, 11:36
Aktuality
Raúl de Tomás (© AFP)
Raúl de Tomás nakonec přece jen přestupuje z Espanyolu Barcelona do Raya Vallecano, které zaplatí 12 milionů eur, čímž ze čtyřnásobného španělského reprezentanta udělá nejdražší posilu. Sedmadvacetiletý útočník však může hrát až od ledna...

Součástí dohody mají být podle deníku "Marca" také bonusy, takže celkem by mohl barcelonský klub obdržet 16 milionů eur.

De Tomás byl v uplynulých dvou sezonách nejlepším střelcem Espanyolu, dostal se však do sporu s novým trenérem Diegem Martínezem, jenž s ním přestal počítat.

Odchovanec Realu Madrid se vrací do známého prostředí, za Rayo nastupoval formou hostování mezi lety 2017 až 2019 a kromě jiného mu pomohl k postupu do LaLigy. Mezi španělskou elitou se však madridský celek neudržel a De Tomás se stěhoval z Realu Madrid do Benficy.

De Tomás, jenž za Rayo během dvou sezon vstřelil 38 gólů, podepsal smlouvu do roku 2027.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (30)

Přidat komentář
Israha

Tady nepochopím jednak Martineze, co se mu honí hlavou, když upřednostní Joselua s Braitwaithem, druhak to, že po tak kvalitním útočníkovi za relativně pohodovou cenu nešel nějaký kvalitnější klub. Jen v La Lize by se RdT kromě Barcy hodil min. na lavičku snad každému.

Reagovat
Tomik111

Já myslím, že kdyby se povedlo zbavit Mariana, tak po něm jde Real.

Reagovat
Israha

Mariano v kádru je z hlediska příspěvku ke hře to samé, jako prodaný Mariano, možná spíš horší. Na něj se v tomhle imho vůbec neměly brát ohledy (byť tohle si možná za pár měsíců vyžeru, protože to vypadá, že Carlo naučil ten tým fungovat i bez klasické devítky).

Reagovat
Tomik111

Já s tebou souhlasím. Nedává týmu nic. Tam je asi problém jeho plat. Real už nechce živit tolik útočníků hlavně když je poslední roky nevyužívá.

Reagovat
Israha

Tak nevyužívá...být tam někdo, kdo na to herně a přístupem má, využíval by se. Neřeknu, pokud to fakt sedne natolik, že když nebude Karim, bude se hrát bez hrota, ale jinak je nechání si utéct hráče, jehož objektivně je do týmu potřeba, je odchovanec, dával kolem 20 gólů za sezonu za průměrný Espanyol a ještě byl navíc k mání za slušný peníz, dost provar.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to je uplna guma. Fotbalovy kvality ma, ale v hlave to nema v poradku.

Reagovat
CHONG

Dle čeho tak soudíš?

Reagovat
LeonardoUžoa

Taky by mě zajímalo.

Reagovat
Israha

To je otázka. Jsou tu samozřejmě typy jako Balotelli, které neukočíruje nikdo, ale řada takovýchhle "gum" po změně prostředí, trenéra či přístupu začne fungovat normálně. Taky jsem se bál, co podle fanoušků Arsenal poslal do OM v Guendouzim za magora, ale on je reálně až na občasnou uremcanost vůči sudím v pohodě. U RdT jsem zatím nevypozoroval žádné chronické disciplinární problémy s různými lidmi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát bez facek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, teď si asi Socky rvou vlasy, že vzaly Sadiqa..

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak pokud přišlo zranění Sadiqa na základě rozdílných podmínek v trénovaní a regeneraci, tak to stejny by mohlo potkat Tomáše, že...to nevíš

Reagovat
MarcoBanco

Povedal by som, že Sociedad hrá na vysokých útočníkov.. Viď Sorloth, Sadiq, v minulosti Isak, William Jose.. Takže ťaźko povedať, či by po ňom išli

Reagovat
smazaný uživatel

na tom asi něco bude, ale mluvilo se i o něm

Reagovat
MarcoBanco

Bol by som račej, keby fakt ide k tým Sockám, ako hrať niekde o udržanie za Rayo

Reagovat
madridcan

Bez urážky k Rayu, ale vážne zase oni? Majú k sebe blízko hráč a klub...ale prečo sa neozval klub, ku ktorému ma hráč skutočný vzťah mi je záhadou.

Miesto toho tam je chlapec, ktorému nevadí si sedieť na lavičke a ešte pýta zato zmluvu. Človek, ktorý by pľul krv za Real, tak bude pobehovať v malom Madride

Reagovat
CHONG

Jsem rád, že bude hrát v týmu, který sleduju (relativně) pravidelně.

Jinak to ale celé moc nechápu, proč po takovém hráči za takové peníze neskočí nějaký tým hrající poháry? A proč Martinez odstřelí hráče, který dal za dvě sezóny 40 gólů na úkor Joselua a Braithwaiteho?

Reagovat
LeonardoUžoa

Zjevně to nebude rozhodnutí na základě výkonnosti.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

On je podle všeho docela keket, tak možná proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
AlevsakNevadi

podľa bluváru sa riadne s nim pohadal a ako bonus jeho agent zevraj napadol prezidenta. cize asi to bude hlavny dovod.

Reagovat
smazaný uživatel

De Tomas lonskej nejlepsi strelec Espanyolu a novej trener ho odstreli. Nepochopim

Reagovat
ratusek

A Bebe nebude mít co žrát

Reagovat
LeonardoUžoa

Znovu

Reagovat
Kenneth

A nam "beha" na hrotu Hazard. To nepochopis proste. Snad se kazdopadne Rayo zachrani, byla by ho skoda.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já si myslím, že letos Rayo v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

španělský Podroužek

Reagovat
Phillipinho

De Tomas je bezpochyby excelentni fotbalista, bohuzel to vypada, ze mimo hriste uz asi tak excelovat nebude. Skoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele