Real si zopakuje loňské semifinále

22.03.2002, 21:27
Aktuality
Královský Real si zopakuje loňské semifinále Ligy Mistrů, potká Bayern Mnichov, zato Barcelona chytla papírově nejlehčího soupeře, Panathinaikos Athény. Real minulý rok vypadl právě s Bayernem, Real je tým, který si letos dělá největší ambice na vítězství v Lize Mistrů a rozhodně bude chtít Bayernu loňskou porážku oplatit. Navíc poslední výsledky Bayernu nejsou příliš přesvědčivé, doma s Nantes vyhráli těsně 2:1 a vítězný gól dali až tři minuty před koncem regulerní hrací doby! Zato Barcelona chytla Panathinaikos a podle všeho by neměla mít s postupem problémy, ale uvidíme.

Autor: Jan Werner

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Casillas

Real vyhraje celou ligu mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrál

Reagovat
Potty

Nepovídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas7 pouzije v reakci na me slovo "Martajs", cimz potvrdi, ze je Kubajs.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele