Richter a Drobný zůstávají ve výkonném výboru, změna stanov neprošla

17.06.2022, 19:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
widlak

To rozdělení na českou a moravskou komoru při zachování rovnoceného mandátu je prostě hrozná konina.

Reagovat
Greny

Tak kdyby v české komoře nebyli dementi tak to možná bylo jinak.. ale takhle nevidím důvod proč bychom na Moravě a Slezsku měli zrušit komoru..

Reagovat
mistr129

Nepřijde mi správné mít hloupý systém proto, aby to správně vycházelo.

Reagovat
Greny

Tak ať si v české komoře udělají konečně pořádek od lidí co tam jsou.

Reagovat
mistr129

Ať si udělají jen houšť, ale jako první ať změní takovýhle nedemokratický volební systém.

Reagovat
stas87

Nazdar, nieco pre teba mam...

Zmínil také Eduarda Šalého, nadaného útočníka Komety, který je v současnosti možná největším českým talentem ročníku 2005. „Já z něj rostu. V juniorce si nezpotí dres a má pět bodů. A pak přijde na mezinárodní úroveň, a on ten výkon dokáže podat akorát v přesilovce, protože tam má víc místa. Chápu ho – proč bych makal, když mi to stačí na naši ligu.“

Toto su slova scouta DRW na jeho adresu. Nieco take si presne myslim aj ja, tak uvidime co ukaze v ceskej lige teraz. Predpokladam ze klub bude mat zaujem na tom, aby hral v prvom time a ukazal sa pred draftom.

Reagovat
widlak

Já nikde nepíšu, že mají zrušit moravskoslezskou komoru. Jen z hlediska hlasování o čemkoliv je hlasování o dvou mandátech nesmysl. Jako již několikrát - jedna komora chce něco prosadit, tak si to odhlasuje. Druhá komora to nechce, tak si to neodhlasuje a výsledek je, že si nikdy nikdo nic neprosadí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele