River Plate nesouhlasí s rozhodnutím hrát odvetu v Madridu

01.12.2018, 18:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak kontumace a papa

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nechal odehrát na stadionu River Plate. A odprosil bych fanoušky, jestli by tentokrát na autobus neházeli tolik kamení. Ale moje důvody jsou sobecké - chtěl jsem vidět tu atmosféru, jakou tam umí udělat na staďáku.

Ikdyž vlastně mi trochu hraje do karet, že dneska je hrozně moderní říkat, jak nesmíme lidi házet do jednoho pytle a nesmíme uplatňovat princip kolektivní viny a všechno jsou jen činy jednotlivců, takže vlastně za to nemohou fanoušci Riveru, jen pár vyšinutých jedinců. A vůbec jak můžeme trestat ten klub, když to udělali mimo stadion?

Reagovat
fsada

Jo sice tento tak sobecký pohled z jedné strany chápu,ale z té druhé to je prostě tak,že to tam nechtějí dát z důvodů,které jsou zřejmé a známé a sice to pro mě nejsou fanoušci,ale fanatici házet na týmový autobus kamení no hrůza,ale tak federace to měla dát teda a já čekal,že tak udělají a,že to dají jinam,ale v rámci "země".A ne do Evropy to se nedivim to bych to taky odmítnul.

Reagovat
Zark

Mohli by to dát do Číny...

Reagovat
exot12

Tých jednotlivcov bolo asi trošku viac ako pár. Tu sa asi ťažko dá hovoriť o útoku jednotlivca viz. BVB bohužiaľ pár jednotlivcov dokáže strhnúť ďalších a problém je na svete!

Účelom športu a futbalu by mala byť zábava pre fanúškov, futbal by mal spájať ľudí, nie ich rozdeľovať. Ak futbal rozdeľuje ľudí a plodí násilie, tak nie je niečo v poriadku a plne podporujem rozhodnutie dať ten zápas mimo kontinent! Je to primeraný trest za chovanie týchto pár vyšinutých jedincov.

Reagovat
luismiksak

Tvl to vráti zpátky do Buenos Aires

Reagovat
Spalovač šancí

Madrid OK. Ale zrušit výsledek prvního mače

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to všechno nátlak vedení FIFY , protože je tlačí termín s debilním MS klubů a oni tam nemají zastoupení vítěze Jižní Ameriky , tak proto narychlo upekli s Madridem tento zápas , kde mají jistotu, že se odehraje . Jebat FIFU , fotbal pro fanoušky ! Nebýt toho tlaku ze strany FIFY , tak to mohli nechat vychladnout do 23.12. a sehrát to o vánocích , dopravu hráču na stadion zajistí armáda pomocí vrtulníku přímo z hrací plochy Bombronery na hřiště El Monumental

Reagovat
Jeňa

Nechci ti to kazit, ale víme jak to dpadlo posledně, když někdo letěl vrtulníkem z hrací plochy

Reagovat
johan14

Ak sa im nepáči, tak konzumácia a všetko vyriešené. Sice sa budu fanúšikovia River cítiť na večné veky ukrivdení, no oni by sa tak cítili aj keby to hrali na akomkoľvek štadióne okrem ich vlastného. Aspoň pocítia akých vypatlancov majú medzi sebou. V Anglicku to dokázali, tak.si budú musieť za pomoci súčasných technológií aj v Argentíne.

Reagovat
Biozdenda

Jako já být fanoušek, tak s tím mám taky dost velký problém. Kdybych například fanaticky fandil Baníku a hrálo se v Ostravě finále LM proti Spartě, tak bych měl dost velký problém, kdyby mi pak řekli: Hele někdo házel kamení na autobus, nebude to v Ostravě, ale v Riu de Janeiru.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele