Ronaldinho: "Takhle jsem to chtěl"

23.06.2002, 11:41
Aktuality
Brazilský střelec Ronaldinho, který svůj tým svým parádním gólem posunul do semifinále, řekl, že to nebyla náhoda. V 50. minutě čtvrtfinále proti Anglii, za stavu 1:1, kopal přímý kop ze 30 metrů a k překvapení všech, včetně vyběhnuvšího anglického gólmana Seamana, vymetl levý horní růžek branky.

Všichni říkali, že to byla náhoda a "špatně kopnutý přímák", Ronaldinho ale trvá na opaku. "Cafu mi řekl, že je brankář venku z branky. Tak jsem to zkusil přímo a měl jsem štěstí," řekl šťastný střelec vítězného brazilského gólu.

Zápas pro něj ale o pár minut později skončil špatně. Po faulu na Dannyho Millse byl rozhodčí nekompromisní a bez váhání ukázal červenou kartu. "Bylo to všechno tak rychlé, rozhodčí se rozhodl mě vyloučit a už s tím nešlo nic dělat. Nebyl to faul na červenou kartu. Řekl mi to sám Mills a viděli to také všichni diváci," řekl ukřivděný Ronaldinho. Červená karta totiž pro něj znamená hlavně to, že semifinále s Tureckem bude jen sledovat ze střídačky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele