Sabitzer odchází z Bayernu Mnichov na hostování do Manchesteru United

01.02.2023, 01:38
Aktuality
Marcel Sabitzer (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
bbbauch

vitej a snad budes platnej. Horsi nez Mctom v aktualni forme snad ani byt nemuze.

Reagovat
Müllered

Aby ses nedivil, za rok a půl nic nepředvedl.

Reagovat
Kuba94

Tak aspoň nebudou velké nároky a hostovačka je v pohodě

Reagovat
Rich

Jenom počkej, až ho uvidíš hrát, pochopíš, proč se ho Bayern vzdal...

Reagovat
bbbauch

Shit..

Reagovat
kvido17

Tak porovnání s Mctomihovyndej asi není úplně na místě, typologicky je to trochu jiný hráč. Ale jako náhrada za Eriksena nevím nevím, Christian je tvořič, tohle je spíš takový box to box workhorse, jako Fred. Ale na doplnění kádru super

Reagovat
Martin9719

Za dobrou reakci vedení.

Reagovat
Kocour Klapuška

Tak snad dostane vic prostoru Gravenberch

Reagovat
Rich

Reagovat
db18

Reagovat
Freedo

Hostovačka asi bez opce, co?

Reagovat
neyto

Údajně bez.

Reagovat
Rich

Hledal jsem v německých médiích a tedy skutečně bez opce... Nicméně od Bayernu je toto taktický tah... Za Sabitzera budou chtít vytřískat peníze, co nejvíce, jelikož se s ním do další sezóny nepočítá...

Reagovat
Freedo

Čekal jsem, že ho kupujete spíš pro rozšíření kádru, ale myslel jsem, že bude mít odkopáno víc a lepší čísla. V RB se mi líbil, jak už jsem tu psal, ale je otázka, co tenhle neúspěch udělal s jeho sebedůvěrou. Nicméně přišel do Bayernu jen za 16, takže moc neproděláte tak či tak.

Reagovat
Rich

Jako dole jsem psal statistiku, za rok a půl 1 gól (navíc na konci sezóny, kdy se o nic nejednalo už) a jedna asistence... Toť vše... A přivedl se na přání Nagelsmanna, který věřil, že se uchytí... Navíc Lispku byl sebevědomý a čísla měl a Goretzka je taky často mimo hru... Jenomže Bayern není Lipsko a prostě v Bayernu se mu nic moc nedařilo... Dělal chyby taky a měl nekonzistentní výsledky, které vyústili v to, že za něj na 8 musel hrát Musiala... Prostě tohle není žádná výhra... V Bayernu teď zahříval lavičku, pokud ho United využijí, tak jedině dobře pro klub, ale být fanoušek United, tak bych nadšený fakt nebyl...

Reagovat
Freedo

Jasný, to chápu. Ale z pohledu United to dává smysl taky. Výsledky Eriksenova zranění se zjistily až na deadline day a vedení mělo půl dne na to, přivést dočasnou náhradu. Nakonec přišel 28 letej hráč, kterej by mohl herně pomoct, pokud se chytne. To není vůbec špatná situace. Čekal bych spíš nějakej přestup staršího hráče z horší ligy jako tenkrát Ighalo.

Reagovat
Byleth

Dobrý deal pro všechny tři strany. Sabi nemá palici, aby se u nás prosadil. Potřebuje hrát v záloze prim a u nás to přes Kimmicha nešlo a vzdal to. Když bude mít důvěru a bude si věřit tak to provar nebude. A u nás dostane konečně víc času Gravenberch.

Reagovat
Rudnevs

Ze by tam Rangnick este predsa len mal nejaku funkciu poradcu?

Reagovat
jenage

To snad ne.

Reagovat
Rudnevs

Len mi pride Sabitzer ako taky “ jeho” prestup, vzhladom na to, ze ho trenoval v Lipsku, Salzburgu a momentalne v reprezentacii.

Reagovat
vladino10

Reagovat
mimi_united

Výborný box-to-box záložník

Vitaj

Reagovat
Jardman

Zas tak výborný ne.

Reagovat
kvido17

Koukal jsem na něj a ani na youtube nevypadá nic extra jo, občas nějaký obranný zákrok, ušmudlaný gol z dálky, sem tam nějaká asistence..ale vůbec nic, co by zaujalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

celkem zajimavy prestup. snad bude mit prijemny dopad jak hostovani Wouta, ktery hraje celkem oukej...

jinak primarne vedle Casemira bude urcite Fred, se kterym to bude vypadat taky dobre a prinese i vice dynamiky

Reagovat
Rothbard

Proč jde do lepšího?

Reagovat
Rich

Hrozný hráč, za rok a půl nic nepředvedl, pouze 1 gól a 1 asistence... Děsivý, snad po sezóně, co se vrátí, tak se hned prodá... I kdyby za 15 mega nebo 10, tak to bude alespoň něco...

Reagovat
Tommy$

Jo ale pro United lepší než, Eriksen se zranil na poslední chvíli, a tím že teď nemůžou kvůli majitelům nakupovat, tak on taky nemusel přijít nikdo, takže hostovačka Sabitzera ok, nikdo z nej samozřejmě nedělá Bruna nebo Casemira ale kádr se aspoň trochu rozšířil ale i tak je úzký.

Reagovat
smazaný uživatel

Závist, taky bych chtěl u jeho gólů řvát ZÁBICÁÁÁ.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zabít se?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele