Sanches na odchodu z Lille? Vedení mu v případě adekvátní nabídky nebude bránit

17.10.2021, 16:51
Aktuality
Renato Sanches se v minulosti nedokázal úspěšně popasovat s velkými očekáváními v Bayernu Mnichov a v bavorském klubu selhal, za několik měsíců by si pak mohl vyzkoušet angažmá v dalším evropském velkoklubu. O portugalského záložníka se zajímají Liverpool nebo Barcelona a vedení Lille mu v případném odchodu nebude bránit...

Stále teprve 24letý záložník na sebe v minulosti výrazně upozornil výkony v dresu Benfiky a Bayern za něho před pěti lety zaplatil 35 milionů eur. Tato investice se mu nevrátila, Sanches nepodával kvalitní výkony a po hostování ve Swansea před dvěma roky přestoupil do Lille.

"Na toto téma jsem se s ním bavil. Pokud přijde nabídka z většího klubu, tak Renato bude moci odejít," řekl prezident francouzského mistra Olivier Letang.

"Uvidíme, co se stane. Pro tuto chvíli hraje za Lille a je rád, že zde může působit," dodal.

Lille loni sesadilo PSG z francouzského trůnu svou měrou se na tom podílel i Sanches. Letos zatím nastoupil jenom ke třem zápasům, v polovině srpna si poranil koleno a musel na operaci.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Jkb

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele