Schalke vítězem souboje o talentovaného Krauße

11.06.2022, 18:52
Aktuality
Tom Krauß se může těšit na německou nejvyšší soutěž. Talentovaný záložník RB Lipsko odchází na hostování do Schalke, kde v případě záchrany zůstane natrvalo...

Pravidelný mládežnický reprezentant Německa má za sebou vydařené hostování ve druholigovém Norimberku, kde se v uplynulých dvou sezonách zařadil ke klíčovým hráčům.

Dvacetiletý rodák z Lipska se nyní vydává mezi elitu, nakonec posílí bundesligového navrátilce Schalke. Krauß dorazil do Gelsenkirchenu na dvouleté hostování, jestliže se ale nováček zachrání, stane se za tři miliony eur jeho kmenovým hráčem.

"Jsme rádi, že se nám podařilo do Schalke získat jednoho z největších německých talentů jeho ročníku," pochvaluje si sportovní ředitel Rouven Schröder. "Jde o středního záložníka s dobrými fyzickými i technickými dispozicemi, nechybí mu ani agresivita," dodal funkcionář, jenž nedávno dotáhl příchody Tobiase Mohra (Heidenheim) a Floriana Molleta (Montpellier).

Krauß upřednostnil Schalke před Augsburgem, mluvilo se také o zájmu 1. FC Köln nebo Unionu Berlín.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (9)

Přidat komentář
Jeňa

Politiku Lipska naprosto nechápu, pokud tam teda není zpětný odkup. Mladý talentovaný Němec, a pouští se za prašivé 3 miliony do S04

Reagovat
smazaný uživatel

Spoléhají na to, ze se Schalke neudrží

Reagovat
Rudnevs

Navyše rodák priamo z Lipska, to sa moc často nevidí, Lipsko má celkovo strašne málo vlastných odchovancov (ak vôbec nejakych)… Asi mu moc neveria, že by dostával minúty, tak trochu prístup ala Bayern.

Od Schalke perfektný nákup. Každá posila túto sezónu prišla pod cenu a zrovna Krauß a Mollet sú celkom steal. Ale netreba byť príliš optimistický, stále ten káder treba dosť doplniť a stále je tam hrozba (mrzí ma, že to takto musím povedať) menom Kramer.

Reagovat
vladino10

Však keby sa nedarí, tak mám takého tušáka, že korkut bude v pripade potreby voľný

Reagovat
MarcoBanco

Okrem Molleta a Kraußa, kto ešte prišiel? Poprípade kto je reálny, že príde? Dúfam že sa Schalke udrží a Gelsenkirchen derby nebude také jednoznačné

Reagovat
Rudnevs

Natrvalo vykúpení Ouwejan, Zalazar a Pieringer. Leo Greiml (Rapid Viedeň), Ibrahima Cisse (Gent), Justin Heekeren (nahradny brankar, Oberhausen) a Tobias Mohr (Heidenheim).

Co sa tyka dalsich spekulacii, hovori sa o Cavanim ale to je skorej meme, ten nepride.

Reagovat
MarcoBanco

Itakura by sa trochu čudoval, nemaju pár mega na spatný odkup ale na plat Cavaniho hej

Ale díky za info

Reagovat
Jeňa

Momentálně by byl jediným odchovancem. A 4! Němcem v kádru...

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele