Schick znovu laboruje s tříslem, možná podstoupí další operaci

05.12.2022, 11:57
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl přestoupit... Sám musel vědět, že nemá na top kluby a minulá sezóna byla pohádková.. Mohl vytřískat prachy a z MANU by furt mohl za 4 roky někam do španělska nebo Itálie.. takhle z Bayeru půjde max do Turecka

Reagovat
Felitel

Jakoby jo i ne

Reagovat
Csaplárova past

No jasně. A kdyby přestoupil, tak se zase najdou názory na to, že neměl odcházet. Že by Bayer ve sračkách táhnul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky dolů se mohl vrátit do klubu jako Bayer z top klubu vždy Pro něj je blbý, že žádný klub na úrovni Sevilla, Sociedad, Atalanta nebo Marseille s Lyonem za něj nebudou dávat částku, co chce Bayer a pro TOP kluby teď nemá výkonnost...

Reagovat
Seydou Doumbia

to je problém většiny hráčů z holandské ligy třeba...měli by na to být platnými v německé lize, ale nikdo tu dardu za ně nedá, potom tedy chodi depay, bergwijn, beek a další holandané do PL, kde vyhoří protože to je pro ně moc velký krok...

Reagovat
Csaplárova past

To je rychlý sešup dolů

Zranění + klub ve sračkách je až moc špatná kombinace na jeden lidský osud ...

Reagovat
lampas

Druhý Rosický, ty přestávky kvůli zraněním, to jak musí znovu od začátku vždycky se dostávat zpátky do tempa, to ho prostře sráží dolů. Navíc je to hrozný labil v hlavě, popravdě na ty top kluby nemá, jako třeba svého času Baroš. Pro něj by bylo nejlepší, kdyby šel časem někam do Galatasaray a tam dělal pár sezon druhořadýho evropskýho bombarďáka. Víc už z kariéry nevytříská.

Reagovat
ratusek

taky mi vyvstala paralela s Rosickým

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má přece mentálního kouče jak jsem četl

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

Hlavně to zdraví. To, že na to má to nemusí dokazovat stačí když hraje. Ty góly zase začnou padat

Reagovat
vanGomm

Dnes mají tu treningovou a zápasovou zátěž fotbalisté větší než měli hráči před 30,50,60 lety.Potom se někteří z nic dostávají do zdravotních problémů.I tady platí ten tzv.strop.

Reagovat
7kaka7

Za posledních 20-30 let jsme měli 3 hráče se světovou technikou (Rosický, Poborský, Schick) a z toho 2 byli/jsou skoro víc zranění než zdraví

Reagovat
VersaceChain

Poborsky svetovy nebyl

Reagovat
7kaka7

Technikou určitě ano...

Reagovat
srbic13

Reagovat
lampas

Nejsem bohužel takový pamětník, ale když si ho porovnávám s hráči jako třeba Zidane, tak spíš Poborský patřil k evropskému nadprůměru, než světové špičce.

Reagovat
Sosi

V porovnani Se Zidanem byl kazdy amater

Reagovat
südkurve

Reagovat
skorpikk

a co Nedvěd?

Reagovat
bartes

nedvěd nebyl technik, ale ten měl zase neskutečný tah na bránu a skvělou fyzičku

Reagovat
Gimme

Berger?

Reagovat
Hasan Šáš

Vízek?

Reagovat
Puskas

Za posledních 20-30 let hrál už jen za Kozlovnu a tam už fakt světový nebyl...

Reagovat
Dron

Egon Vůch?

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal?

Reagovat
bartes

Rosický OK, Poborský světový průměr, ale na evropské poměry určitě nadprůměr, jinak by se prosadil v Manchesteru. Pak máš určitě Dočkal, Matějovský, Horváth, kteří byli daleko před Schickem technicky.

Schick, fakt ne. Vždyť je to útočník, jeho síla není v technice. Na útočníka je naopak velmi komplexní, vysoký, umí si najít místo, poměrně technicky zdatný atd. Na top klub ale asi nemá. Je skleněný, více by mu evidentně vyhovovala méně fyzicky náročná hra a kde by se mohl prosadit. U něho to dál vidím na nějaké Holandsko, Belgii, Francii.

Reagovat
7kaka7

Myslel jsem to právě v rámci pozice..(ale chápu že to moc nedává smysl ) v rámci útočníků má Schick určite nadprůměrnou techniku, zkrátka zakončeni který běžně volí, si může dovolit protože ho míč poslouchá.

S Poborským souhlas

Reagovat
vilp

Schick je technicky daleko nade všema z toho tvýho výčtu, tak fakt nechápu, jak jsi na to přišel. Jeho první dotek, práce s míčem na malým prostoru, kombinační schopnosti, vše absolutně Top i ve srovnání s evropskou špičkou na jeho postu.

Reagovat
bartes

proto se prosadil jen v lipsku a první sezónu v bayeru. Fakt to není žádný top hráč, který by si dlouhodobě držel vysokou výkonnost. Má určité záblesky, ale když je zdravý, dokáže dávat gól co 2 zápasy, ale když je půl sezóny marod, tak se s ním fakt těžko pracuje. Navíc tuto sezónu se svezl jeho výkon s celým bayerem

Reagovat
vilp

A co mají zranění společnýho s technikou? Že je nevyrovnaný výkonnostně, vidí asi každý. A že na tom má obří zásluhu zdraví, to taky. Ale třeba jako útočník nemá nějaký extra dobrý pohyb a náběh, to ho dost sráží daleko víc než technika, o kterou se naopak vždy mohl opřít a která je prostě špičková.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Kucka

Reagovat
BBystr

tak mali ste aj Simaka, aj ked u neho bol problem niekde inde

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečná skleněnka ,,,

Reagovat
Agnelli

Kdy vychováme top hráče který bude hrát ve velkoklubu a bude na tom zdravotně v pořádku. Každá krajina má snad hráče někde ve velkoklubu od ukrajiny, Srbska, Norska až někde po rovníkovou Guineu :D jen u nás to nejde, dobře možná ještě v Maďarsku a San Marinu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Maďaři mají Guláše a asi 2 další v Lipsku, to je skoro velkoklub.

Reagovat
bartes

Tak hráči jsou, ale neumí se kousnout. Nemáme tu generaci, kdy se ti hráči fakt kousli i když to talenti nebyli. Viz třeba Poborský, Nedvěd, Galásek, Ujfaluši, Jankulovski atd. Pak přišli hráči jako třeba Václav Kadlec, Pilař, Darida, Vydra, Kalas a další. Všichni považování za budoucí generaci, ale všichni do jednoho vyhořeli nebo se spokojili s tím, kde jsou. Tzn. spousta jich vyhořelo nebo se nikam dál přes první zahraniční angažmá neposunuli

Reagovat
7kaka7

Otázka je spíš proč většina našich hráčů neumí zpracovat balón aniž by jim nenafackoval, než že ti co to umí jsou sklenění.

Reagovat
ThePigFeathers

to je jednoduchý :) jelikož s mládeží (čest vyjímkám) pracují tragédi, byl jsem se podívat na trénink mládeže týmu, co Áčko hraje 3. ligu. Otřes, běhání, běhání, běhání. Míč jsem neviděl ..... Zápas byla opět tragédie ..... Jestli jako trenér jsem schopnej do 8-9 . letého kluka mrskat taktiku, tak je to obdivuhodný ale zároveň hrozně smutný jelikož ti kluci veděli kde mají stát a kde se pohybovat ale právě ten míč jim nic neříkal. Sám třeba Schick to říkal, chodil si kopat zvlášť ven po tréninku a ty kličky co umí 1vs1, první dotek, všeobecně techniku piloval venku na plácku. Sám si pamatuju, když jsem obehrál v zápase kdy mi bylo 14 protihráče a viděl jsem, že udělám dalšího a můžu tak vytvořit dobrou šanci, tak na mne trenér řval ať to nezadrbavám a přihraju to, i když sám veděl, že jsem schopnej obehrát půlku mančaftu. Týmové pojetí hry! tady neexistuje nějaká rovnováha mezi těmito aspekty.

Reagovat
7kaka7

Je mi jasný, že to je v tréninku. Ale proč se to nezmění, když je to tak do očí bijící v čem naši hráči zaostávají?

Do jaké míry má vliv počasí, a že tu 3 měsíce v roce nejde hrát bez vyhřívaného trávníku neumím posoudit.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jmenuj Rumuna, Bulhara, Řeka (Cimikas fakt ne), Turka, Švéda, Fina, Ira, Skota, Albánce, Kosovana, Moldavana, Rusa, Bělorusa, někoho z Pobaltí. Za vyližprdel to nestojí jen v ČR.

Reagovat
LeonardoUžoa

Jo Ibra mi vypadl.

Reagovat
ratusek

No ale zase jsme snad fotbalově výš než většina cos napsal a stejně na urovni Řecka, Turecka, Švédska. Takže jsme na tom hůř, když nedokážeme individuálně prosadit aspon jednoho a těžíme pořád z toho zaklínadla "týmové pojetí"

Reagovat
PISTOLERO

Çalhanoğlu

Reagovat
letitfly

Nita, Minchev, Pourzitidis, Kaya, Moberg, Sparv, zbytek stojí za vyližprdel

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko - Ianis Hagi | Bulharsko - tam fakt netuším | Řecko - Vlachodimos, Tsimikas | Turecko - Çalhanoğlu, Unal, Demiral, Soyuncu, Under | Švédsko - tech je fakt dost, namatkou Isak, Ibrahimovic, Kulusevski, Elanga, Lindelof | Finsko - tam je to bida, ale to taky asi neni zeme se kterou bysme se meli srovnavat, stejne jako Bulharsko, Belorusko, Moldavie a mnoho dalsich co jsi zminil | Irsko - Collins a Bazunu | Skotsko - Robertson z LFC, Tierny, Hickey a dalsi | Albanie - Broja | Kosovo - Rashica a Rrahmani | Rusko - Zakharyan a Golovin tech hracu je dost, a povetsinou hrajou ve vetsich klubech nez "nasi kluci", ael chapu, je jednodussi se uspokojovat tim ze "jinde je to taky v pici", to je takovy klasicky cesky no..

Reagovat
LeonardoUžoa

Tak zmínil top hráče ve velkoklubu. Tím si představuji něco jiného než Hagiho ml. v Rangers. Já to myslel tak, jako Bělorusko, Hleb, Arsenal/Barcelona. Čech, Chelsea/Arsenal. Atd. Třeba Rumuni taky chtějí něco po Hagim, Bulhaři po Hristovi...

Reagovat
REPLIKATOR

Rosický revival

Reagovat
KingMaster13

Ta zranění začínají být docela průser Jen aby se za 3 roky nevracel do Čech protože bude schopný odehrát 3 zápasy za rok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele