Serie A - preview 1. kola: Premiéry pro Neapol a Juventus

13.08.2022, 09:05, aktualizováno 15.08.2022, 08:48
Previews
Serie A navazuje dvěma pondělními dohrávkami. Neapol vstoupí do sezony na půdě veronského Hellasu, zatímco Juventus zahájí cestu za vylepšením čtvrtého místa z minulého ročníku proti Sassuolu...
Hellas Verona - SSC Neapol  (pondělí 18:30)
Jak si v sezoně 2022/2023 povede loni třetí Neapol? Partenopei přišli v létě o několik klíčových hráčů, které nahradit nebude jednoduché a mnozí jim predikují pád mimo první čtyřku. Trenér Luciano Spalletti věří v opak a hned první kolo na Stadio Bentegodi by mohlo o ambicích napovědět.

"Jsem přesvědčen, že tato Neapol přiměje své fanoušky a všechny, kterým na osudu Neapole záleží, se znovu zamilovat. Obnova kádru začala, ale se správnými ambicemi," nechal se slyšet na předzápasové tiskové konferenci trenér Luciano Spalletti. Neapol v létě opustili Koulibaly, Mertens nebo Insigne a vedení se muselo poohlédnout po posilách. Přišli Min-jae Kim, Leo Östigard, Mathías Olivera, Salvatore Sirigu či naposledy Giovanni Simeone. Nahlas se hovoří také o příchodu Tanguyho Ndombélého z anglického Tottenhamu.

Neapol obhajuje loňské třetí místo a také jí čekají boje v Lize mistrů. Zapracovat nové posily tedy bude pro Spallettiho úkolem číslo jedna. Příliš času ale není a už v pondělí čeká Partenopei náročná cesta na sever Itálie. "Ve Veroně nás čeká těžká zkouška. Verona byla vždy pro každého těžkým soustem a zvláště na jejich hřišti. Každý, kdo si myslí, že na Bentegodi je snadné zvítězit pravděpodobně neměl nikdy nic společného s fotbalem," dodal Spalletti.

Verona loni skončila na slušném devátém místě a obecně platila za těžkého protivníka. Závěr sezony ji sice nevyšel, ale s příchodem nového ročníku je tu chuť znovu vyhrávat. Bude se sice muset obejít bez Giovanniho Simeoneho, jenž zamířil do kádru pondělního soupeře, zato však s Antonínem Barákem. Změna nastala i na trenérské lavici, kde Igora Tudora nahradil Gabriele Cioffi.

Hellas porazil Neapol naposledy před rokem, ale v následných třech zápasech prohrál jen jednou. I v pondělí v podvečer se očekává vyrovnaný zápas. Ten úplně poslední (2:1) rozhodl pro Neapol dvěma góly Victor Osimhen.

Ani jeden tým nebude na pondělní utkání v plné síle. Na straně Verony budou chybět Stepiński, Veloso a Ceccherini. Pokud jde o Neapol, tak Politano zůstává zraněný, zatímco Gaetano si odpykává karetní trest.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Gunter, Coppola, Faraoni - Tameze, Hongla, Ilić, Lazović - Lasagna, Henry
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.46 - 3.66 - 2.09
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (pondělí 20:45)
Až jako úplně poslední vstoupí do nového ročníku Serie A jeden z jeho největších favoritů Juventus. Stará dáma přivítá na vlastním stadionu ambiciózní Sassuolo a bude chtít odpovědět na výhry milánských celků. Sassuolo před rokem na Allianz Stadium zvítězilo a o podobné překvapení se pokusí i v pondělní dohrávce.

Stará dáma se chce po dvouleté pauze znovu vrátit na italský trůn, avšak ve velké konkurenci to nebude jednoduchý úkol. Z klubu po další nepovedené sezoně odešlo několik hráčů, ale vedení přivedlo hvězdnou náhradu, především Paula Pogbu nebo Ángela Di Maríu. "Je těžké vyhrát Scudetto, protože tu jsou silní soupeři. Inter a Milán podepsaly skvělé hráče a totéž platí i o Římu. Je to soutěž se 4-5 uchazeči o titul, takže musíme pracovat tiše a zlepšovat tým v každém aspektu. A to je to, co děláme. Klubu se podařilo nahradit odchozí hráče, takže teď se musíme soustředit na hřišti. Zítra nás čeká důležitý zápas," prohlásil na tiskovce trenér Allegri.

Juventus zakončil minulou sezony třízápasovou sérií bez vítězství, ale novou sezonu startuje s čistým štítem a cokoliv jiného, než vítězství proti Sassuolu by bylo velkým zklamáním. Na svého soupeře si však musí dávat pozor, protože v minulé sezoně s ním doma v rámci Serie A prohrál. Juve následně sehrálo s Neroverdi ještě další dva zápasy (Coppa Italia a ligový zápas na Sassuolu) a oba vyhrálo.

Sassuolo je bezpochyby nebezpečný soupeř, který může Staré dámě způsobit velké nepříjemnosti. Vedení klubu dokázalo udržet některé reprezentanty na čele s Domenicem Berardim a minimálním cílem bude umístění v první polovině tabulky. Asi nejcitelnější ztrátou byl odchode útočníka Gianlucy Scamaccy do anglického West Hamu.

Juventusu nebude k dispozici celá řada hráčů. Ne všichni totiž stihli doléčit zranění. Chiesa, Kaio Jorge, Pogba, Szczesny i Aké do hry nezasáhnou. Navíc karetní trest si ještě budou odpykávat Kean a Rabiot. Kompletní nebudou ani hosté a trenér Dionisi musí oželet starty Traorého, Toljana, Romagny a suspendovaného Maxima Lopeze.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - Danilo, Bonucci, Bremer - Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Fagioli, Kostić - Di María - Vlahović
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Muldur, Erlić, Ferrari, Kyriakopoulos - Frattesi, Henrique, Thorstvedt - Berardi, Pinamonti, Ceide
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.50 - 4.59 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - US Cremonese  (neděle 18:30)
Cremonese se díky druhému místu v Serii B vrací do první ligy poprvé po šestadvaceti letech. A hned na startu jeho pouti ho čeká velmi nepříjemný soupeř. Toskánská Fiorentina, která touží opět bojovat o poháry.

Fialky hodlají navázat na minulou sezonu, která byla v jejich podání mimořádně úspěšná. Opět se totiž podívají do evropských pohárů. V Evropské lize účinkovaly naposledy v sezoně 2016/2017, což už je nějaký pátek. A majitel Rocco Commisso se hodně snažil, aby měl trenér Italiano dostatek kvality po ruce. Z Realu koupil střelce Joviće, přivedl také brankáře Golliniho, záložníka Mandragoru a po dlouhých jednáních se Šachtarem taky obránce Doda.

Cremonese dovedl do Serie A trenér Pecchia, ale v první lize jej povede někdo jiný. Na trenérské židli bude nově sedět Massimiliano Alvini, pro kterého to bude první sezona v Serii A za celou jeho dosavadní kariéru. Začátek si Alvini nemohl vybrat lépe, protože se narodil jen pár kilometrů od toskánské metropole a na zápas blízko domova se velmi těší.

"Máme za sebou první kolo v poháru a to nám ukázalo, že máme ještě rezervy. Na nich chceme pracovat, abychom měli kádr kompletní co možná nejdřív. Zápas ve Florencii pro mě bude hodně speciální, protože k tomuto městu mám velmi vřelý vztah a jako malý jsem tam na fotbal často chodil. Teď se pokusíme uspět a odvézt si nějaké body."
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Gollini - Dodô, Milenković, Igor, Biraghi - Amrabat, Mandragora, Bonaventura - Ikoné, Jović, González
US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Radu - Sernicola, Chiriches, Vasquez - Ghiglione, Castagnetti, Pickel, Milanese, Quagliata - Tsadjout, Okereke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.17 - 5.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Bologna FC  (neděle 18:30)
V neděli o půl sedmé se diváci dočkají také na zaplněném Stadio Olimpico. Do Říma k utkání s místním Laziem míří Bologna, která se pokusí napravit svoji tristní bilanci s biancocelesti. Do utkání ale rozhodně nepůjde jako favorit.

Tím bude opět Lazio. Sarrim vedený tým konečně s odstupem jednoho roku vypadá tak, jak by si ho asi zkušený kouč představoval. Vedení v čele s prezidentem Lotitem a sportovním ředitelem Tarem mu sehnalo hráče, kteří se lépe hodí k jeho stylu a zároveň jde vesměs o kvalitní, prověřená jména. Nejvíc pozornosti pro sebe zřejmě bude mít stoper a velký fanda Lazia Romagnoli, ale fanoušci budou určitě zvědaví i na novou brankářskou jedničku Maximiana.

Laziu se minulý ročník povedl na výbornou, protože se opět kvalifikoval do pohárů - zahraje si Evropskou ligu stejně jako jeho městský rival. Teď mu bude pomáhat i náhradní brankář Ivan Provedel, který přišel pár dní před zápasem ze Spezie. A zkušený osmadvacetiletý brankář se hodlá poprat o místo mezi třemi tyčemi.

Při tiskové konferenci uvedl: "Slyšel jsem názory, že v mém věku jsem měl být dávno v nějakém top klubu a že ta šance přichází pozdě. Ale s tím nesouhlasím. Měl jsem v minulosti problémy s dlouhým zraněním, které mě limitovalo. Nemám rozhodně pocit, že jsem automaticky náhradní gólman. Naopak, budu se prát o svou šanci a chci pomoci tomuto úžasnému klubu, který mi dal šanci na poháry."

Bologna nemá s Laziem dobré zkušenosti. Prohrála s ním už třiapadesátkrát. Pouze proti dvěma týmům z první ligy má římský celek na kontě víc výher. Nicméně premiéry Lazio moc nezvládá. Z prvního utkání nového ročníku si připsalo už devětadvacetkrát jen remízu, což je nejvíc ze všech prvoligových týmů.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Maximiano - Lazzari, Patric, Romagnoli, Marušić - Milinković-Savić, Marcos Antônio, Bašić - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Bonifazi - De Silvestri, Schouten, Dominguez, Cambiaso - Soriano, Sansone - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.73 - 4.10 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Salernitana Calcio - AS Řím  (neděle 20:45)
Salernitana vstoupí do nového ročníku Serie A proti tomu dost možná nejhoršímu soupeři. Čeká ji návštěva z Říma a Vlci nemají proti žádnému jinému týmu v první lize tak dobrou bilanci jako proti Salernitaně. Římané navíc v létě řádně proměnili kádr a teď chtějí hrát o nejvyšší příčky.

Šest zápasů odehrála Salernitana proti AS a vyhrát z nich dokázala jen jediný. Kromě toho pětkrát s Vlky z hlavního města prohrála. Římané nemají proti žádnému jinému týmu tak vysokou procentuální úspěšnost. I s tím bude Salernitana bojovat, až se v neděli navečer otevřou brány stadionu Arechi.

Prostředí tohohle stadionu v Salernu bude mít obzvlášť rád Tammy Abraham, protože právě zde vstřelil anglický útočník svůj první gól za AS. Salernitana, která se v minulé sezoně nakonec zachránila, si samozřejmě nechala muže, který se o tento zázrak postaral. Kouč Davide Nicola chce tentokrát ukázat, že umí víc než jen neustále vytahovat kluby z bryndy, když jim teče do bot.

A dostal k tomu i zajímavé posily. Obranu vyztužili Matteo Lovato s Lorenzem Pirolou a Domagojem Bradarićem, do zálohy se nově postaví Tonny Vilhena a střílení branek budou mít nově na starosti Federico Bonazzoli ze Sampdorie a Erik Botheim. To je starý známý Římanů, kteří na něj nemají zrovna nejlepší vzpomínky. V minulé sezoně jim Botheim nepříjemně zatápěl v dresu norského Bodø/Glimt a dal jim ve dvou zápasech tři branky.

Tentokrát se postaví proti podobnému týmu, byť giallorossi přivítali několik nových tváří. Osa týmu, který minule Konferenční ligu vyhrál, zůstala. Přidali s k ní ale hvězdy jako Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum nebo Nemanja Matić, kteří zvedají kvalitu kádru o level výš. Tentokrát už nemá trenér Mourinho žádnou výmluvu - minimálně Liga mistrů je pro AS absolutní povinnost.
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Gyömber, Fazio, Pirola - Kechrida, L. Coulibaly, Capezzi, Kastanos, Sy - Botheim, Bonazzoli
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Matić, Pellegrini, Spinazzola - Dybala, Zaniolo - Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.81 - 4.56 - 1.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Spezia Calcio - Empoli FC  (neděle 20:45)
Nedělní program prvního kola uzavře souboj dvou týmů, jejichž prvotním cílem bývá záchrana. Do La Spezie se podívá Empoli, na jehož lavičce usedne nový trenér. Přinese toskánskému týmu první body?

Spezia toho s Empoli moc nenahrála. Oba týmy se v první lize potkaly jen dvakrát a za 180 minut viděli diváci jen dva góly. Spezia skončila minulý ročník na 16. místě s náskokem šesti bodů na záchranu, ale především na podzim se hodně trápila. Trenér Motta nakonec ustál problematickou první polovinu sezony, ale po jejím konci se americké vedení klubu rozhodlo pro změnu.

Ke světlejším zítřkům má Spezii dovést trenér Luca Gotti, který trochu překvapivě skončil v Udinese. Někdejší asistent se zkušenostmi v Chelsea se v prvním utkání sezony musí obejít bez zraněné čtveřice Amian, Antiste, Ekdal a Ferrer. Empoli postrádá jediného hráče, zkušeného stopera Tonelliho.

Domácí se pokusí na třetí pokus vyhrát úvodní duel sezony, doposud jen jednou remizovali a jednou prohráli. Toskánský celek naopak v zahajovacím utkání sezony ještě nikdy neremizoval. Na nového kouče si zvykají také hráči Empoli, protože u kormidla už není zkušený kouč Andreazzoli, nýbrž Paolo Zanetti, který minule sestoupil s Venezií. Odstartuje lépe?
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Caldara, Kiwior, Nikolaou - Gyasi, Bourabia, Sala, Agudelo, Bastoni - Verde, Nzola
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Parisi - Haas, Marin, Bandinelli - Bajrami - Satriano, Destro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.41 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Udinese Calcio  (sobota 18:30)
Zahajovací utkání nového ročníku Serie A obstará její úřadující šampion AC Milán. Rossoneri vyzvou na slavném San Siru Udinese, což není zrovna oblíbený soupeř. Milánští s ním měli v loňské mistrovské sezoně problémy a ani jednou nedokázali zvítězit. AC se musí na podzim obejít bez Zlatana Ibrahimoviće.

Hvězdný Švéd nebude jedinou absencí. Společně s ním do utkání nezasáhne ani Sandro Tonali a to může být pro středovou řadu poměrně zásadní problém. Po odchodu Francka Kessiého se totiž nepovedlo přivést adekvátní náhradu a Pioli si zatím musí vystačit s trojicí Bennacer, Krunić, Bakayoko. K dispozici už budou nové posily - Yacine Adli, Charles De Ketelaere a Divock Origi. Trenér Stefano Pioli s nimi byl v přípravě velmi spokojen, takže jejich nasazení do průběhu utkání s Udinese je vysoce pravděpodobné.

"Udinese je velmi těžký soupeř. Změnili trenéra, jsou organizovaní a mnohem více fyzičtější než my. Společně s Juventusem jsou jediní, koho jsme nedokázali v minulé sezoně porazit, nicméně připravili jsme se na ně," nechal se slyšet před zápasem Stefano Pioli.

AC Milán obhajuje titul, ale nahlas se o něm nemluví. Stefano Pioli pokládá za důležité dobře odstartovat a pracovat se stejným nasazením jako v mistrovské sezoně. Podle jeho slov stále existuje prostor pro růst a zlepšení. Poslední ligový zápas prohrálo AC 17. ledna nečekaně se Spezií, od té doby neprohrálo a navázat na to se pokusí v sobotu na natěšeném San Siru.

Důležitější roli chce hrát v této sezoně Udinese. Zebry zakončily minulý ročník na dvanáctém místě, v bezpečné vzdálenosti od sestupových příček, ale tentokrát by pod vedením nového trenéra Sottila došly ještě dále. Premiérové utkání v nové sezoně už má Udinese za sebou. V rámci 1. kola Coppa Italia se podařilo vyřadit FeralpiSaló, avšak vzhledem k výsledku 2:1 to nic přesvědčivého nebylo.

Bylo už řečeno, že do sobotního utkání nenastoupí Ibrahimović ani Tonali. Všichni zbývající hráči jsou ale připraveni. Na straně Zeber zase budou scházet Arslan a Buta.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Krunić - Messias, Díaz, Leao - Rebić
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becao, Nuytinck, Nehuen Perez - Soppy, Pereyra, Walace, Makengo, Udogie - Deulofeu, Success
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.68 - 7.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Atalanta Bergamo  (sobota 18:30)
Sampdoria vstupuje do nového ročníku s touhou zlepšit výsledky minulé sezony, kdy se zachránila skoro až na poslední chvíli. Hned na úvod ale čeká na Giampaolovi svěřence hodně náročný soupeř. Velké ambice má totiž i Atalanta.

Doria se v minulém ročníku zachraňovala až na poslední chvíli a moc radosti svým fanouškům neudělala. Od sestupových vod ji nakonec dělilo jen šest bodů a v hlavě fanoušků zůstane nejspíš mimořádně povedené derby s Janovem, které přispělo k jeho pádu do druhé ligy. Takže přístavní město v tomto ročníku vyšle do boje už jen jednoho zástupce.

Sampdoria byla na přestupovém trhu poměrně aktivní. Trenér Marco Giampaolo dal jasně najevo, že hodlá bojovat o vyšší příčky než o pouhou záchranu. Dorii se upsal například bojovný záložník Rincón, Filip Đuričić nebo Gonzalo Villar, o kterého Doria hodně stála už delší dobu. V Giampaolově systému by měl hrát roli registy a pomoci zacelit díru po odchodu Mortena Thorsbyho.

Prezident Marco Lanna ale slibuje další posily. Na tiskové konferenci se sponzory mimo jiné řekl: "Přestupové období ještě pár týdnů potrvá a je jasné, že chceme přivést další hráče. Naším cílem je zvýšit konkurenceschopnost týmu a bojovat o vyšší příčky. Především v záloze se nám povedlo získat zajímavé hráče, které jsme sledovali už několik měsíců. Věřím, že i díky nim začneme sezonu co nejlépe, i když úvod s Atalantou bude hodně náročný."

Proti Atalantě se Sampdoria postavila mnohokrát a momentálně jí to doma moc nejde. Už ve čtyřech minulých zápasech na Marassi nedokázala Atalantu porazit. Ve třech posledních vzájemných duelech si Atalanta zajistila tři výhry se skóre 9:1.

Atalanta má co napravovat, protože v minulém roce skončila až na osmém místě a tedy bez evropských pohárů. Na to už fanoušci v Bergamu nejsou nějakou dobu zvyklí - Orobici hrají poháry nepřetržitě od roku 2017. Současný kádr ani podle slov trenéra Gasperiniho není hotový, ale přesto se pod dohledem sudího Dionisiho pokusí o první tři body.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Ferrari, Colley, Augello - Vieira - Verre, Rincón, Sabiri, Đuričić - Caputo
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Okoli, Scalvini - Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Maehle - Malinovskyj, Pašalić - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.18 - 4.24 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Lecce - Inter Milán  (sobota 20:45)
Inter vstupuje do nové sezony s jasným cílem - vrátit se na italský trůn. Hned na rozehřátí mu ligový kalendář připravil snadnou kořist, protože Lecce je nováček, který se do první ligy vrací po dvou letech. A obvykle jeho životaschopnost mezi elitou nemívá dlouhého trvání.

Lecce se do první ligy dostalo díky tomu, že vyhrálo loňský ročník Serie B. Až do posledních chvil ale nemělo titul jistý, protože nakonec o prvenství Lecce rozhodly jen dva body. Lecce se pyšnilo nejlepší obranou, která za celý ročník dostala jen 31 branek. V útoku mohlo být trochu produktivnější, ale třetí nejlepší ofenziva mu nakonec na vysněný postup stačila.

I Salenti jsou týmem, který sází vyloženě na mladé hráče a velké talenty jak z Itálie, tak z jiných zemí. Tým trenéra Marca Baroniho si udržuje nejnižší věkový průměr, tým před prvním kolem dosahuje věkového průměru 23,2 roků, což je nejnižší číslo v lize. V celém výběru čítajícím 31 hráčů najdeme jen jednoho, kterému je víc než třicet!

Ostatně sázka na mladé je to, čeho si prezident Saverio Sticchi Damiani považuje. V rozhovoru pro web calciolecce.it zmínil: "Uvědomujeme si, že jen mladí hráči nám záchranu nevykopou, takže někdo určitě ještě přijde. Zejména zadní řady budou potřebovat ještě trochu zkvalitnit. Ale celkově se snažíme dlouhodobě udržovat trend, kdy sázíme na mladé talenty. Chceme je nechat růst a zlepšovat se u nás, dát jim dostatek prostoru a času na zlepšení."

S Interem se jeho tým utkal už mnohokrát, ale málokdy to pro něj skončilo dobře. Lecce doma velkého favorita porazilo jen dvakrát za dvacet let.

Tentokrát se proti němu navíc postaví tým, který do svých řad znovu přidal obávaného střelce. Romelu Lukaku se vrací po neúspěšném intermezzu v Chelsea a chce opět přispět ke Scudettu, jak se mu to povedlo už pod vedením trenéra Conteho. Inzaghiho svěřenci sledovali, jak se v minulé sezoně přesouvá titul do druhé části Milána a to teď dovolit nehodlají.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Baschirotto, Gendrey, Cetin, Frabotta - Bistrović, Hjulmand, Helgason - Strefezza, Ceesay, Di Francesco
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Gosens - Lautaro, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.91 - 5.49 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Monza Brianza - Turín FC  (sobota 20:45)
Úplně poprvé v historii se Monza podívá do první ligy a okusí její pověstnou atmosféru. Nadšení fandové houfně kupují permanentky a prvním, kdo Monzu ve společnosti dospělých uvítá, bude Turín.

Monza se dostala do první ligy přes play-off a její úspěšná cesta brzy napíše další pokračování. Od té doby, kdy Monzu koupil nový majitel, se její vyhlídky rapidně zlepšují. Silvio Berlusconi, slavný postava nejen italského sportu a politiky, koupil Monzu v roce 2018 a postupně ji vytáhl ze třetí ligy až na světlo. Minule ještě Monza postup nezvládla a v play-off vypadla s Cittadellou, ale na druhý pokus už Serie A lombardskému klubu vyšla. Monza se stala už 69. klubem, který v Serii A kdy nastoupil.

Monza se zatím přes léto profiluje jako velmi slibný a ambiciózní tým, který hodně těží z popularity, kontaktů a především financí někdejšího italského premiéra. Hodnota kádru se podle webu Transfermarkt pohybuje na více než 100 milionech eur, což je dvojnásobek oproti ostatním dvěma nováčkům první ligy.

Monza chce svou premiérovou sezonu mezi italskou elitou zahájit co možná nejlépe a v posledních dnech zajímavě posiluje. Pár dní před zápasem dorazil zkušený stoper Pablo Mari z Arsenalu a také útočník Andrea Petagna z Neapole. Turín nechával posily až na poslední chvíli (dokonce se kvůli tomu trenér Jurić ostře pohádal se sportovním ředitelem Vagnatim), ale taky se solidně rozjel.

Nikola Vlašić a Alexej Mirančuk by měli táhnout ofenzivu, zatímco do obrany jedná Turín s Ajaxem ohledně mladíka Schuurse. Víc prostoru zbude taky na Zimu, který si brousí zuby na startovní jedenáctku pod odchodu Bremera.
AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Cragno - Caldirola, Ranocchia, Carboni - Birindelli, Valoti, Sensi, Pessina, Carlos Augusto - Mota, Caprari
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Adopo, Rodriguez - Singo, Lukić, Ricci, Aina - Seck, Radonjić - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.28 - 3.01
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.US Lecce00000:00
 Juventus FC00000:00
 Empoli FC00000:00
 Turín FC00000:00
 SS Lazio00000:00
 Atalanta Bergamo00000:00
 UC Sampdoria00000:00
 AC Milán00000:00
 ACF Fiorentina00000:00
 Inter Milán00000:00
 Spezia Calcio00000:00
 AS Řím00000:00
 Salernitana Calcio00000:00
 US Sassuolo00000:00
 AC Monza Brianza00000:00
 Udinese Calcio00000:00
 SSC Neapol00000:00
 US Cremonese00000:00
 Bologna FC00000:00
 Hellas Verona00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (270)

Přidat komentář
LesyJePan

Na začiatok máme veľmi nepríjemného súpera. Vyzerá to tak, že na hrote bude Rebic, pod nim Diaz s nim som už stratil trpezlivosť. V zálohe dvojica Bennacer - Krunic.

Smrdí to stratou hneď v prvom kole

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj taková sestava určitě nebude

Reagovat
Nuno čomes

Tak vy jste vyhráli ligu, celkem tady vyhlašujete útok na další titul, začínáte doma s Udine a obáváte se, že doma ztratite v prvním kole Tady je přesně vidět, jak ty “velkokluby” v Itálii upadají.

To myšlení musí být nastaveno na zisk 3 bodů ať se děje co se děje. I když tam bude Diaz a Krunic. Btw. Rebice jste několikrát na hrotu vyzkoušet chtěli ne?

Reagovat
LesyJePan

Ja som s Rebicom na hrote v pohode. Vadil mi najviac Diaz ale nakoniec predviedol dobry vykon ale náhradu za Kessieho sme sa este nedockali a to nam treba ako soľ.

Reagovat
Furia Ceca

Co ten Belgičan? Nemá být náhrada za Kessieho on?

Reagovat
Savi

Ten je náhrada spíš za diaze prý by mohl i na kraj.

Reagovat
Kaka14

Udine a Speza sú tímy s ktorými sa stále nádreme …. Tak to môže byt aj tým ….

Reagovat
Nuno čomes

Tak to tak má každý několikrát v roce. Tady nikdo nedominuje jak Bayern v Německu.

Reagovat
M11

Je to tadyyyyy CALCIOOOOO

Reagovat
didosh

FORZA CALCIO!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem si na všechny favority + Monzu

Tak kdo mě po....?

Reagovat
cresposuper

Monza

Reagovat
10

Reagovat
Savi

všeci

Reagovat
Panini Calciatore

Nemozem si pomoct ale vzdy ked pocujem slovo Monza tak sa mi ako prve vybavi formula 1

Reagovat
smazaný uživatel

Až budou pár let v Lize mistrů, tak si zvykneš

Reagovat
Eichel

Reagovat
10

Rabiot má údajně v United brát ještě o třetinu víc než v Juve. Jeho máma je top agent, to se musí nechat (bez ironie).

Reagovat
The Krupy

A teda fakt ide do prdele?

Reagovat
10

on je takovej vůl, že je schopnej to odmítnout...ale snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

No, prý tlačí na to, že chce tříletou smlouvu a to zas nechtějí oni

Reagovat
stuff

Reagovat
Airus

mno při tom co UTD předváděj se nedivím že si myslí jak jim Rabiot pomůže.

Reagovat
GEGE

Dobrá forma v přípravě, dneska plný dům tak pojďme vstříc obhajobě.Jediná kaňka je absence Tonaliho...

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
FCSL

I Salenti jsou týmem, který sází vyloženě na mladé hráče a velké talenty jak z Itálie, tak z jiných zemí. Tým trenéra Marca Baroniho si udržuje nejnižší věkový průměr, tým před prvním kolem dosahuje věkového průměru 23,2 roků, což je nejnižší číslo v lize. V celém výběru čítajícím 31 hráčů najdeme jen jednoho, kterému je víc než třicet!

Lecce

Reagovat
Panini Calciatore

Velmi by som im doprial o rok derby s Bari, najlepsie v A-cku.

V oboch mestach je teraz velky boom tak nech im to vydrzi, juh vzdy dotvara akysi zvlastny kolorit ligy, ina kultura, stadiony, prostredie. Liga potrebuje aj tieto kluby aj preto ze ich je tam coraz menej a vela z nich si preslo krachom az padom do Serie D.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

snad tam brzo bude aspoň Palermo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Bari je top a ještě Reginna

Reagovat
10

snad se udrží

Reagovat
Nuno čomes

Demiral nevypadá na základ v Atalantě?

Reagovat
10

určitě ano, zvlášť pokud dostane Palomino stopku za doping a pokud neodejde do Interu aktuálně je zraněnej

Reagovat
Hans82

Pekne

Reagovat
fero_hora

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to AC otočilo, přepnul jsem na Brentford - United

Tam se dějí věci!!!!

Reagovat
Dejwa

Díval jsem se "z donucení" na PL a BL... no není nad calcio

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
LesyJePan

Minulý týždeň som si pustil 3 zápasy PL. Chelsea, liverpool, United … krvacali mi oči

Reagovat
Seydou Doumbia

to si musíš zapnout nějaké pořádné týmy a ne toto

Reagovat
GEGE

Diaz

Reagovat
PISTOLERO

No jak to hezky začalo, tak od vstřeleného gólu utrpení. Strašně moc nepřesností a totálně rozkouskovaná hra. Ten terén tomu taky moc nepřidává. Bude to chtít dát co nejdřív druhý gól ať se zase neklepeme do poslední minuty

Reagovat
Dejwa

Dobrá řežba, snad se nikdo nezraní

Reagovat
PISTOLERO

Hm a je to...

Reagovat
Dejwa

Jooo kurrrva

Reagovat
PISTOLERO

Tak teď jsem si s chutí zařval !!!!! Uffff

Reagovat
smazaný uživatel

Nakoniec zasluzene.. 60min otras, potom zufalost v zakonceni..

Reagovat
Furia Ceca

Opět další přečíslování:

Locatelli: 27 → 5

McKennie: 14 → 8

Tu osmičku si měl vzít Fagioli

Reagovat
Pipo123

Ole ole ole ole

Reagovat
Pipo123

Memphis Depay se stane desátým fotbalistou, který v průběhu letošního léta odejde z Barcelony. Nizozemský útočník je údajně domluven s Juventusem, vše má být potvrzeno v úterý. (football-espana.net)

Jak to chce Ažegri hrať? Má veľa kvalitných hráčov smerom dopredu

Reagovat
Furia Ceca

Depay podle mě bude na hrotu dvojka za Vlahovićem, takže Kean zase bude trojka Ach jo...

Reagovat
Pipo123

Depaya je škoda na lavičke

Reagovat
Furia Ceca

Mně spíš přijde jako hráč, od kterýho se očekávají velký věci, ale ono to nějak stále nepřichází...

Reagovat
Pipo123

Tak on tie veľké veci veľa krát ukázal, v Lyone hral super, páčil sa mi aj v repre, skôr mi u neho chýba stabilita výkonov

Reagovat
10

Kean imho odejde

Reagovat
Furia Ceca

Na čerstvě vydaný oficiální soupisce pro letošní sezónu je, takže podle mě odejde až příští léto, kdy mu u nás vyprší hostovačka.

Reagovat
10

To nic neznamená

Reagovat
Furia Ceca

Taky proto píšu "podle mě"

Reagovat
stuff

Kiezby. Ale nevidim zaujem

Reagovat
10

Může hrát z křídla, na hrotu, v 442... nemám ho rád, ale pokud má stát nějakých 7-8m ročně, tak se to asi zkusit musí

Reagovat
Furia Ceca

Četl jsem, že přijde gratis, smlouva na 2 roky, 5 + 2 za sezónu. To jde, na poměry našeho vedení mi to přijde dokonce vyloženě rozumný.

Reagovat
10

Právě, mluvím o hrubým platu, což by měly být jediný náklady na něj...za takový peníze nekoupíš ani Petagnu

Reagovat
Furia Ceca

Když nepočítám Bremera, tak jsme letos pořídili zajímavý hráče za opravdu příznivý peníze.

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Tych 7M o ktorych sa hovori je v hrubom? to neznie az tak zle, uz som chcel pindat ze ani Paulo nemal tolko. V Barce mal brat 10 ci kolko?

Reagovat
10

pokud rozváže smlouvu s Barcelonou a bude brát těch 5m čistého, tak je to s dekretem 6,55m hrubého...i kdyby to bylo 7, tak je to za 2 roky 18 mega včetně platu

Reagovat
DelPiero137

Hm, stoji aspon za ten risk/peniaze? Lepsie ako Alvaro ale stale som dufam v nieco ine (Raspa a pod).

Reagovat
Zark

Reagovat
Alberto Aquilani

Prekvapuje ma. že ho zrovna ty vnímaš celkom pozitívne. Pripadá mi ako ego maniak, ktorý si o sebe myslí, že je extra, pritom je to len trošku lepší priemerák. Má hromadu svalov, profiluje sa skôr ako "9", IMO taký ten typ chodca, ktorý okolo seba potrebuje bežcov. Pripomína mi Shaqiriho.

Reagovat
10

pozitivně je silný slovo, píšu, že ho nemám rád...ale pokud je alternativa návrat Moraty, případně Milik, tak mi to pořád přijde jako lepší volba, přestože ho vnímám dost podobně

Reagovat
10

je to stejný jako s tím Emersonem...taky bych si dokázal představit 50 lepších jmen, ale pokud mám variantu chodící zombie Sandro vs. Emerson, tak je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Daje!!

Reagovat
Pipo123

24000 permíc predaných, viac než slušné číslo, dnes sa očakáva 40-50 tisíc ľudí štadióne

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlo c. 1 - nesazej na zápasy klubu tvého města nebo toho, kterému fandis.

Reagovat
Maritazzi

Já tak na půlku loňských zápasů vsadil Řím výhra a Nico gól, po dlouhý době jsem to nedal snad jen na EKL. Ale letos to bude padat

Reagovat
Maritazzi

Achjo..

Reagovat
Pipo123

Strelcov vo futbale?... to je hrôza, to radšej už strelcov v NHL

Reagovat
Maritazzi

NHL handicapy mi vydělávaly na tyhle posraný tikety právě. Střelce ve fotbale nedávám vůbec, tohle je čistě iracionální sázka.

Reagovat
Pipo123

Jo tiež mám rád hcp na NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Vôbec, na Lazio rád podávam, aj proti Laziu, mám nejaké ligy a kluby ktoré už nikdy nepodám.

Reagovat
Lech

Dobra haluuuuz

Reagovat
Pipo123

Musíš veriť, ponúkali mi 300e, ale veril som vo Fiore

Reagovat
Gimme

Reagovat
Zark

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lazio jsem měl taky, koukal jsem a věřil, dobrá práce!

Reagovat
Alberto Aquilani

buhahahahahah

Reagovat
Dejwa

Tyvole to je fakt na přímou červenou?

Reagovat
Francesco Totti AS

To je debut

Reagovat
John Obi Mikel

Sarri a problémy s brankáři

Reagovat
Furia Ceca

Pippo Ticket Titul

Reagovat
Pipo123

Otočka v druhom polčase

Reagovat
Furia Ceca

Ok Uvidíme

Reagovat
Furia Ceca

Ty jseš haluzáckej lucker

Reagovat
Pipo123

Radu mi vyhral tiket

Reagovat
Furia Ceca

A Mandragora, ne?

Reagovat
danko10

Veci, ktore robia Sarriho talentovani brankari z La Ligy, sa na vrcholovej urovni len tak nevidia.

Reagovat
Pipo123

Spravil strašnu pičovinu, ako keby spanikáril v tom momente, na základe tohto čo spravil ho nemožno súdiť, ale teraz si myslím že Provedel bude chytať vo zvyšných zápasoch, za toto si zaslúži sedieť na lavičke

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože, to je idiot, Lazio bolo zrelé na to dohrávať v 9... toto bude otočka za titulom

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale fascinujúca vec, že ani VAR nezabráni tým hráčom sa furt sťažovať u rozhodcu a presviedčať ho o svojej (ne)pravde. Lazzarri tam so sebou hodí ako do bazéna, a ihneď po ňom vyštartuje, nadáva tam, robil tam dokonca nejaké gestá na neho. To isté u penalty aj červenej karty.

Reagovat
Pipo123

Veď toto robí každý jeden hráč, rozhodca nemá rešpekt, v iných športoch si toto hráči nedovolia, tu na rozhodcu môžeš nadávať, bežať za ním a nič. Mali by za toto dávať červené karty a komunikácia by mala prebiehať medzi kapitánom a rozhodcom, od čoho tam je ten kapitán potom? Ale ono to tak nejak k tomu futbalu patrí a toto sa asi nikdy nezmení

Reagovat
Gimme

Lazzarri je hrozná pička, divím se že mu ten rozhodčí nedal za ta gesta kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte s Tuchelem ::facep :

Reagovat
Pipo123

Raduuuuuuuuuuu ty kokoteeeeeee blbej dikyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

Radu chytal jak boh, celý zápas neskutočne a potom spraví toto, milujem ho

Reagovat
Pipo123

Zaniolo ty máš zakončenie jak Tecl vole

Reagovat
Hyrax

Reagovat
PISTOLERO

Vyloženě

Reagovat
Furia Ceca

Gyömber taková plešatící modifikace Hitlera

Reagovat
Gimme

Jsem si zrovna říkal, jak je možný že se tehdy dostal do AS

Reagovat
Furia Ceca

Dneska má slušně našlápnuto dostat se předčasně do šatny

Reagovat
Gimme

To by si snad ani nezasloužil

Reagovat
Alberto Aquilani

gól a k tomu ďalšie 4 čisté šance, dobrý polčas, Oni až na jednu strelu spoza 16 nemali nič. Zaniolo až na to zakončenie vynikajúci. Ten stred poľa Pelle - Cristante je taký že ehm, už som dúfal, že ho nikdy neuvidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Dědo Matič dostal volno v 1. kole, aby byl fit na finále EL

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 už to mělo být. Nico má dnes míření Davida Votrubka, ale jinak rychlost nadpozemská s míčem, ta šance pro Paula..

Mancini přežil loket 6. minutě, nedostali jsme gól po těch promarněných šancích, to tam napadá.

Reagovat
Lech

Votjubka

Reagovat
Furia Ceca

Na Paulitovi jde vidět, že pokud nezasune, bude mít dneska zkaženej večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace byla ke konci zjevná.

Reagovat
zurix_new

Tvl to střídání "10 dolů..." borec dojde už si pomalu plácá a "ne, neumím číst/neumím psát, je to 18"

Reagovat
Alberto Aquilani

Druhý polčas teda slušný pôrod, prišlo mi, že v krčoch bolo celé mužstvo, na druhú stranu, ani neviem či Salernitana mala nejakú šancu, zahrali sme to skúsene. Ešte 37 krát takto a je to doma

Reagovat
Furia Ceca

Ještě 37× tenhle fór, prosím

Reagovat
Furia Ceca

danko1014.08.2022 22:38#

Pekne. Ešte 37-krát sa predriememe v autobuse k podobnému víťazstvu a titul je náš. V suchom tričku.

Reagovat
danko10

Je tu niekde k nahliadnutiu nejaký zoznam, čo sa tu smie písať, prosím, pán velkomožný?

Reagovat
Furia Ceca

Tak tys to napsal první. Ale Bertík tě vykrádá

Reagovat
danko10

Nevykráda. My sme dvojičky.

Reagovat
Furia Ceca

Siamský? To se pak omlouvám, to je jasný, že jedna hlava neví, co dělá ruka druhá...

Reagovat
Alberto Aquilani

Aká veľká je šanca, že po odoslaní Dankovho príspevku som ho stihol prísť prečítať, prísť do diskusie pod druhý článok a tam napísať svoj koment a odoslať ho, a to všetko stihnúť do 4 minút?

Minule som obvinil pipa, že má manickú fázu... som sa sekol... sorry pipo

Reagovat
Furia Ceca

No s ohledem na to, že komentářů tu je jak šafránu, tak určitě stačíš všechny přečíst do minuty – jseš přece jen vnímavej kluk – a pak přejít pod vedlejší článek a tam přečíst další šafrány, to máš druhou minutu, a napsat jeden příspěvek, dle dýlky taky soudím minutu – což mi teda s ohledem na kradenej fór přijde ažaž – to máš 3 minuty celkem a ještě ti jedna zbyde Takže jak vidíš sám, ono to prostě sedí.

Reagovat
Alberto Aquilani

vyhral si

Reagovat
Furia Ceca

Dík Příště se třeba štěstí zase usměje na tebe.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

OT: Nekde tu bylo cestovatelsky okenko s tipama, kam v Italii. Poradte, kterej clanek to byl, prosim. Diky

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
Largo

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Začali jsme tam, kde loni, jen s ještě lepšími šancemi. Nebylo to ani tak o chemii, jako spíše o sprosté produktivite, mohlo to být klidně 5:0, ale pokud to bude proti spodku tabulky stacit i takto s tím, že budeme proměňovat jako loni proti Atalante, až se potkáme s vrchem tabulky, buud spokojen.

3 body jsou 3 body. Daje!

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

Snáď sa tento týždeň dotiahne ten Gallo, lebo Tammy si potrebuje súrne oddýchnuť na lavici. A Zaniolo ma tým sebectvom riadne sere.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Sobectví včera úplně nepredvedl, když byl lépe postavený hráč, přihrál, ale protože si většinu připravil sám, tak zakoncoval. I jeden gól z těch tří šanci by stačil. Ta střela z dálky těsně vedle měla jít do kasy, golman by si ani nevsimnul, to by ho nakoplo. Ale v přípravě mu to padalo a nebyly to větší šance než včera.

Na konci sóloval, protože ho zase nikdo nebyl schopen doplnit, to je i systémový problém, že jsme zase bránili.

Ale oproti včerejší sezóně včera razantní zlepšení a jak říkám, fakt to chtělo jeden zasun.

Reagovat
Pipo123

Hlavne v prvom polčase ste hrali dobre, ale domáci teda nič moc, trochu ma sklamali herne, trošku sa obávam že tento rok sa im zázrak nepodarí

Reagovat
Airus

Tvl... první reaálny zápas za humny a nějak se nedostavuje nadšení. spíš zase očekávám propadák. Zvlášť po tom co Bentancur mluvil o tréninkovém režimu pod Contem. Předtím to byl De Ligt.

To zas budou samý zranění, tahání se po hřišti a nekonečný výmluvy o špatný přípravě a špatném kalendáři

Ale snad se pletu

Reagovat
Furia Ceca

Nečetl jsem. Co říkali? Že pod Allegrim jsou tréninky pohodička?

Reagovat
Airus

Matiáš hned řekl že lepší trénink nezažil. Benta k tomu ještě přihodil samotnou mentalitu

Reagovat
Furia Ceca

Tak večer buď 3-5-1-1 s Faigiolim, nebo 4-4-1-1 s Alex Sandrem. Obávám se varianty číslo 2

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Alberto Aquilani

Hh, zrovna na tom zápase som bol :D Ale ja mám oveľa väčšiu hlavu, mne by sa tam ani nevošla :D

Reagovat
Francesco Totti AS

Wtf

Jak se ti toto stane?

Reagovat
dave30

Barák je opravdu na odchodu, nebo proč ta lavička?

Reagovat
mastakillah

Kvaraaa

Reagovat
mastakillah

Osimhen

Reagovat
M11

Max nezklamal.. zase ta jeho bezpohlavni sestava..

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to je mnohem horší než jsem čekal...

Reagovat
10

to je ještě dobrý, počítal jsem s De Scigliem...

Reagovat
M11

De Sciglio - Sandro.. Hodinky - Holinky

Reagovat
Zark

titi

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
10

Calciodivisie potvrzuje svojí pověst nejofenzivnější ligy v Evropě

Reagovat
mastakillah

Lobo

Reagovat
Pipo123

Neapol vyzerá dobre

Reagovat
mastakillah

Ta obrana bude problém

Reagovat
Pipo123

To bude pre viaceré kluby

Reagovat
mastakillah

Na druhou stranu, pokud by vyšel Navas, tak to bude o něčem jiném

Reagovat
M11

Lobotka na pana

Reagovat
Agnelli

Ten Allegri je taková krysa, nemám slov, posrany cokoliv změnit.

Reagovat
RKBoy

dávam tomu 2 roky a ten Kvara prestúpi za nejakú pálku niekde do PL.

Reagovat
vilp

Ale hrál docela hovno, hlavně při driblinku dost naivní, podle whoscored 0/8. Každopádně s jeho stylem může být fakt hodně produktivní.

Reagovat
mastakillah

Potenciál má poměrně velkej. Výkon na první match v nové zemi také myslím solidní. Tak nějak čekám, že to bude hráč, na kterém to bude letos dost stát

Reagovat
Alberto Aquilani

Stanko keby nestretol twinsku a neosemenil ju, mohol byť dnes niekde úplne inde.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
vilp

To jako že by kvůli tomu pak neztratil rok, kdy ho Gattuso na rok zazdil, aby mohl stavět tragéda Bakayoka?

Reagovat
Alberto Aquilani

to ale IMO nebolo len v Gattusovi, on bol strašidelný aj v reprezentácii.

Reagovat
vilp

Tak zase když skoro vůbec nehraješ, pak je těžký mít formu. Mně to nedalo, že by byl tak hroznej, tak jsem si potom pustil hned v přípravě další sezony Audi Cup proti Bayernu, ti jeli skoro naplno, a Stano byl super, dělal si tam, co chtěl.

Reagovat
mastakillah

Politanoo

Bránění Verony je vážně špatný

Reagovat
mastakillah

Ounas

Reagovat
M11

Docela odpoved na to podcenovani Napoli

Reagovat
Alberto Aquilani

Lepší tréner do vybrakovaného a podceňovaného mužstva ako Špallettao hádam ani nie je. To je presne situácia šitá pre neho. Dnes by som to nepreceňoval, lebo Hellas je po tých zmenách naozaj čudesný, ale Neapol by bodovo nemusel byť oveľa horšia ako pred rokom.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
danko10

Neapol 5 a pol strelca. Klobúčik. Ale teda Verona predvádza bránenie na úrovni druhej triedy západ. S týmto sú na padáčik, jak víno.

Reagovat
The Krupy

Afričania idú

Reagovat
LesyJePan

Som myslel ze penalta bude.

Reagovat
10

Njn, ty máš milánský měřítka

Reagovat
LesyJePan

Kontakt tam bol

Reagovat
The Krupy

LatinoJuve, trošku nezvyk.

Reagovat
Furia Ceca

Alex Sandro vypadá překvapivě docela živě...

Reagovat
10

To on prvních 19 minut sezony vždycky...

Reagovat
lnterista

Sassuolo velký progres od posledního zápasu

Reagovat
10

Champagne football...a já si říkal, co tomuhle létu chybí

Reagovat
Furia Ceca

Jako čekal jsem ledascos, ale po 20 minutách stejně jen nevěřícně koulím očima...

Allegri, jdi doprdele s takovou mrdkou!!!

Reagovat
Pinturicchio

Zapnu to, Sassu tři šance po sobě ... tak já zase radši jdu.

Reagovat
M11

DM !!!

Reagovat
Zark

ANGEEEEEEL

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOL NÁDHERA

Reagovat
Airus

Tak schválně kolikrát vystřelíme na bránu

Reagovat
Airus

Aha jednou stačí

Reagovat
10

tak můžeme vypínat, dobrou

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Allegriho jsem uznával, ale ta stagnace u něj, je naprosto neuvěřitelná. A nepochopitelná. Dávam mu 2-3 sezóny a půjde řídit autodromy.

Reagovat
Pinturicchio

Bremer

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
stuff

Dusaaan

Calma

Reagovat
Pinturicchio

Dušaaan

Reagovat
The Krupy

NAAAAAJS

Reagovat
Zark

Dušan

Reagovat
10

poprvé dostal míč do běhu, McKennie mu to takhle mohl dát předtím asi 5x...Paredes musí přijít, Kostić musí hrát co nejdřív

Reagovat
M11

Bremer zatim rozehrava jak Chielliniho prava noha

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

Jsem mile prekvapen, ze vedeme.. Max zacal tam, kde skoncil..

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Perin by mal byť jednotka.

Reagovat
Furia Ceca

Perin hodně spolehlivej výkon Kdyby Teka už do brány nepustil, nezlobil bych se.

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

Velmi slušné, řekl si základ.

Reagovat
mastakillah

Di Mária pěkně

Reagovat
10

ten střed zálohy je slaboučkej, hrajou úplně na náhodu, nechytá se tam nikdo...Zakaria je pro mě zatím velký zklamání, ten zatím neukázal nic, neodebírá míče, s míčem je srandovní, McK detto

můžeme se modlit, aby byl Pogba fit, protože bez něj se ta úroveň zálohy nezvedla

Reagovat
10

Fagioli musí do hry, měl tam být od začátku. Zakaria/McKennie nemůžou být před ním

Reagovat
stuff

Reagovat
Kapřík

Přesně.

Reagovat
Furia Ceca

Já doufám, že ve druhý půli přijde Fagiolli a předvede stejnej výkon jak proti Monterrey.

Reagovat
10

jinak po dlouhý době dobrá atmosféra, Curva Sud je znát

Reagovat
stuff

Tak hraju minulorocni hraci, nema sa barz co zmenit

Reagovat
Zark

Reagovat
The Krupy

Niekto stream na druhý polčas?

Reagovat
Prefontaine
Reagovat
The Krupy

Už mám ale dík, bude sa hodiť do zálohy

Reagovat
Prefontaine

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
Zark

Dušan(2)

Reagovat
The Krupy

DUŠAAAAAAN

Reagovat
10

Dušan Di María jinde

Reagovat
The Krupy

Second coming of Tévez

Reagovat
stuff

Reagovat
10

tak už se zranil

Reagovat
The Krupy

Slabiny či som zle videl?

Reagovat
10

nevím, ale netvářil se moc nadšeně

Reagovat
Pinturicchio

Vypadalo to na tříslo (nebo měl kulosvrb).

Reagovat
Furia Ceca

Titul!

Dušan s Ángelem bude demoliční tandem.

Reagovat
mastakillah

Di Máriu bude radost sledovat … ten to v té noze prostě má

Reagovat
Tomanatura

Jaem to eikal, Angel je pro italskou ligu cheat

Reagovat
Airus

Lets go Filip

Reagovat
bobis21

Di Maria sám je skvělý důvod sledovat Juve

Reagovat
Tomanatura

*jediny

Reagovat
mastakillah

Reagovat
bobis21

https://c.tenor.com/WXUZm1v_QGIAAAAC/kronk-point.gif

Ještě možná Dušan a až se vrátí Chiesa, ale jinak máš pravdu

Reagovat
Furia Ceca

MdS od Di Maria hodně odkoukal – koukám

Reagovat
10

joga bonito

Reagovat
Furia Ceca

Roh na píču, hlavně jak do vápna suverénně trojka Danilo-Bonucci-Bremer nakráčela

Reagovat
10

ten Mirettiho účes liga neviděla tak 25 let

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Furia Ceca

Ten odkoukal od Pickforda

Reagovat
Furia Ceca

A jinak v SA měl podobou komedii Kuco Takže ne 25 let.

Reagovat
10

tohle neměl

Reagovat
Furia Ceca

No v Janově měl strašnou sračku na palici

Reagovat
Pipo123

Hlavne že má Šašoulu hráčov za 50 mega +

Reagovat
10

v Sassuolu by stál 50m De Sciglio, kterej je tam motá jak malý děti

Reagovat
10

za Berardiho by to dneska nedal nikdo ani v lirách

Reagovat
Pinturicchio

On tam toho Fagioliho fakt nedá.

Reagovat
10

asi není 100% fit, protože se ani nerozcvičoval...doufám teda, že to je ten důvod

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, tohle by bylo i na Maxe moc.

Reagovat
Pinturicchio

On tam toho Fagioliho fakt nedá.

Reagovat
Zark

Rovella, tady nejsi v Janově kua

Reagovat
Furia Ceca

Ti mladící na konec byli dost zbrklí.

Reagovat
10

To není pravda, vždyť třeba Miretti znovu ukázal v jeho věku naprosto unikátní klid v řešení situací, asi není náhoda, že Rovellu posílá do Monzy. Max ví, proč si ho chce nechat v týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele