Serie A - preview 15. kola: Šlágry v Bergamu a v Turíně

11.11.2022, 08:46, aktualizováno 13.11.2022, 08:55
Previews
Gewiss Stadium (© AFP)
Lazio se představí na půdě Juventusu, pokud přidá další výhru, přiblíží se vedoucí Neapoli na osm bodů. To samé platí pro AC Milán, který hostí Fiorentinu. Ještě o tři body pozadu jsou Atalanta Bergamo a Inter, jejichž souboj odstartuje nedělní program Serie A...

Atalanta Bergamo - Inter Milán

neděle 12:30
Atalanta začala ztrácet dech a jen pár dní před koncem podzimní ligové části vyklidila druhou příčku pro další adepty. Na tu by se ráda dostala co nejdřív, jenže poslední překážka, která jí stojí v cestě, nepůjde překonat snadno. Do Bergama dorazí Inter posílený hyperaktivním ofenzivním představením.

Atalanta vstoupila do sezony velmi dobře a fakt, že nehraje evropské poháry, jí velmi pomáhá. Její hráči působí odpočinutě, plní sil a energie, kterou věnují na oltář týmového úspěchu. A trenér Gasperini z nich opět mačkal maximum, takže nad Atalantou se dlouhou dobu vznášela jen téměř nedostižná Neapol. A to až do třináctého kola. Ještě před jeho startem se Atalanta pyšnila druhým místem a druhou nejlepší obranou ligy.

Jenže pak se střetla ve šlágru kola právě s vedoucí Neapolí a selhala. Místo aby zmenšila náskok Partenopei, na ně nestačila a prohrála. Ještě větší šok ale Gasperiniho hoši zažili ve vloženém kole. Jeli se podívat do Lecce a počítali se snadnými třemi body. Jenže když dostanete dva góly během pouhých dvou minut, pak se z toho nejde sebrat tak snadno. Atalanta dokázala jen snížit a Lecce se postaralo o velké překvapení.

Trenér Gasperini si samozřejmě nebral servítky. "Předvedli jsme proti Lecce několik hrozivých chyb, které nás stály body. Celkově se nám nic nedařilo, pozdě jsme přistupovali k hráčům a těch pár momentů po první inkasované brance bylo rozhodujících. Nebyli jsme dostatečně důrazní a tím jsme na sebe vytvořili tlak. Podobné situace bychom měli zvládat mnohem lépe. Rozebrali jsme si, co k nim vedlo a jak to zlepšit, takže věřím, že příště se nám povede reagovat lépe."

Výsledek byl pro lépe hrající Atalantu možná až příliš tvrdý. Navíc znamenal její úpadek až na příčky mimo Ligu mistrů, která je pro tuto sezonu jasným cílem Orobici. Gasperiniho nemůže těšit ani fakt, že nebude mít k dispozici kompletní kádr. Kromě Muriela se Zappacostou se totiž zranil tak záložník De Roon.

Inter přijede bez zraněného dua Darmian - Lukaku (byť byl Belgičan nominován na mistrovství světa). Nerazzurri by rádi ještě vylepšili bilanci s Atalantou, protože s ní často umí brát všechny tři body. Atalanta totiž nad Interem nevyhrála už od roku 2018!

Současný Inter je navíc posílen skvělým výkonem z minulého kola. Dříve kritizovaný celek nechal za sebou dvě porážky v řadě a minule zesměšnil Bolognu dokonce šesti góly. I díky dvěma brankám Dimarca si vynahradil předchozí dvě utkání, v nichž nedokázal skórovat. V tabulce navíc o skóre předskočil právě Atalantu a tohle pořadí bude chtít zachovat i po duelu v Bergamu. Do karet mu hraje mimo jiné druhý nejlepší útok ligy se 31 vstřelenými góly.

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Scalvini, Djimsiti - Soppy, Pašalić, Koopmeiners, Maehle - Malinovskyj - Zapata, Lookman

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Škriniar, Acerbi, Bastoni - Dumfries, Barella, Brozović, Çalhanoğlu, Dimarco - Džeko, Lautaro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.17 - 3.65 - 2.29

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Hellas Verona - Spezia Calcio

neděle 15:00
Na stadionu Bentegodi ve Veroně se bude hrát o další šanci na záchranu. Domácí Hellas je až tristně pozadu v tomhle závodě a pořád mu patří až poslední příčka v tabulce. Navíc sem dorazí Spezia, která, když má den, umí předvádět skvělý fotbal.

Hellas sice není týmem, který zatím ani jednou nevyhrál, tohohle Černého Petra si vytáhlo Cremonese. Co je mu to ale platné, když se nachází až na posledním místě tabulky? Je to obrovská změna k horšímu, když srovnáme loňské výkony Verony a ty současné. Hellas prohrál už devět utkání první ligy za sebou a nepomohlo mu z bryndy ani jmenování nového kouče. Někdejší dobrý obránce Salvatore Bocchetti vedl Hellas zatím v pěti duelech a neposbíral ani bod.

Proti Spezii by ale mohl uspět, protože s ní si Hellas vždycky uměl poradit. Hellas se Spezií vyhrál šest z posledních sedmi duelů a teď by rád přidal třetí výhru v řadě. A to i přes hodně negativní projev jeho obrany. Právě Hellas má totiž se sedmadvaceti inkasovanými góly tu nejhorší defenzivu v lize.

Veronský celek navíc nemá kompletní kádr, protože mu schází Coppola, Faraoni, Hrustić a Piccoli. Spezia taky nepřijede v plné síle, absentují Reca, Kovalenko a Gyasi. Na rozdíl od Hellasu ale v minulém kole aspoň remizovala, když obrala o dva body Udinese. Přesto má na kontě už osm porážek a to jí stačí až na 17. místo.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Dawidowicz, Günter, Ceccherini - Depaoli, Taméze, Veloso, Lazović - Kallon, Verdi - Henry

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Zoet - Ampadu, Kiwior, Nikolaou - Holm, Bourabia, Ekdal, Agudelo, Bastoni - Verde, Nzola

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.44 - 3.35

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

AC Monza Brianza - Salernitana Calcio

neděle 15:00
AC Monza Brianza přivítá v odpoledních hodinách Salernitanu a pokud získá tři body, bude rozdíl mezi oběma soupeři už jen jednobodový. Nováček soutěže ale není favoritem.

Toho lze v tomto utkání jen marně hledat. Očekává se vyrovnaný duel, který může rozhodnout jediný moment. Monza válela na přelomu září a října, kdy slepila hned tři výhry v řadě, jenomže od té doby odehrála dalších pět zápasů a v nich naplno bodovala už jen jednou.

Monza je aktuálně šestnáctá a velmi jí nahrává mizerná forma tria Cremonese, Sampdoria, Hellas. Domácí mají na sestupové pozice už šestibodový náskok a ten se v případě vítězství může poměrně výrazně zvýšit.

To samé platí i o Salernitaně. Ta sice v týdnu padla ve Florencii, ale předtím porazila Spezii i Lazio. Remíza s Cremonese pak potvrdila stávající "status quo" v záchranářských ambicích.

Pro oba celky půjde o premiéru ve vzájemných soubojích v Serii A. Předloni se ještě potkávaly v nižší soutěži a Monza z těchto zápasů vycházela vítězně.

Monze bude chybět Pablo Marí a Sensi, zatímco na hostující straně nenastoupí pouze obránce Gyömbér.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Marlon, Caldirola, Izzo - Ciurria, Rovella, Ranocchia, Carlos Augusto - Pessina, Caprari - Mota Carvalho

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Bronn, Daniluc, Pirola - Candreva, Maggiore, Bohinen, Coulibaly, Mazzocchi - Dia, Piatek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.45 - 3.83

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AS Řím - Turín FC

neděle 15:00
Římané v poslední době dvakrát ztratily dobrý výsledek a to mělo za následek pád mimo pohárové příčky. S tímhle stavem budou chtít Giallorossi něco udělat v posledním utkání před pauzou. Na Olympijský stadion do Říma přijede FC Turín, který se naopak herně i výsledkově zvedá.

Kabina AS teď neprožívá ideální chvíle. Italská média ve spojitosti s římským klubem momentálně rozebírají primárně roztržku mezi trenérem Josém Mourinhem a jeho svěřencem Rickem Karsdorpem. Portugalský trenér po minulém kole veřejně označil jednoho ze svých hráčů za člověka, kvůli kterému celý tým prohrál a který dokonce zradil jeho důvěru. Na tiskové konferenci se navíc svěřil s tím, že požádal o jeho lednový prodej.

Tím narostla mediální bublina vzájemného osočování a obviňování, navíc tenhle akt ještě víc rozdělil fanoušky na dva tábory. Jedna část Mourinhovi bezmezně věří, zatímco druhá by ho nejradši viděla dost daleko od Olimpica a Trigorie. A to především proto, že se Římanům vůbec nedaří. Výsledky (vyjma posledních dvou ligových vystoupení) možná nejsou tak špatné, ale po herní stránce je AS daleko za předními kluby.

Absenci jakékoli strategie, taktiky a jasného herního stylu nedávno kritizoval i někdejší útočník AS Antonio Cassano. Náskok první Neapole na AS nyní činí už 12 bodů a "Vlci" spadli po minulém kole v tabulce už na sedmou příčku. Naposledy se protrápili remízou se Sassuolem, které jim dalo vyrovnávací branku až pět minut před koncem po dalším lapsu obrany.

Velkou novinkou by mohl být Paulo Dybala na lavičce, který po několika týdnech opět trénoval s týmem a usiluje o místo v letadle do Kataru. Mimo hru jsou ale Pellegrini, Wijnaldum a Spinazzola. Hostům chybí Schuurs, Ola Aina a možná i útočník Pellegri.

Pro něj je Olympijský stadion hodně speciálním místem. V květnu 2017 (den, kdy slavnostně končil Francesco Totti), dal právě do sítě AS své první dvě branky za jeden zápas v kariéře. Turín opanoval tři z posledních pěti duelů, naposledy si pohodlně poradil se Sampdorií a dál stoupá tabulkou. V Římě proti AS ale vyhrál jen dva ligové duely za posledních patnáct let.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Celik, Cristante, Matić, Zalewski - Volpato, Zaniolo - Abraham

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Buongiorno, Rodriguez - Singo, Linetty, Ricci, Vojvoda - Mirančuk, Vlašić - Pellegri

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.38 - 4.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AC Milán - ACF Fiorentina

neděle 18:00
AC Milán přivítá Fiorentinu a potřebuje napravit remízu z Cremonese. Obhájce prvenství tím prohloubil svojí ztrátu na Neapol, která před nedělním zápasem činí už ohromných jedenáct bodů. Rossoneri nečeká s Violou lehké utkání, hosté se totiž dostali do zajímavé formy.

Italský šampion zakopl a remíza 0:0 na hřišti nováčka z Cremonese může na konci sezony vyjít pěkně draho. Tento týden se v Miláně očekával přísun šesti bodů, ale už vítězný duel proti Spezii ukázal, že proti malým klubům to mívá AC těžké. Naplno se to pak ukázalo v Cremonese, kde se ofenziva kolem Rafaela Leãa zasekla.

Milán nadále zůstává v první čtyřce, ale ztráta na Neapol výrazně vzrostla a navíc ze zadních pozic se kupředu protlačilo Lazio. V kontaktu zůstávají i Juventus s Interem a tak jaro slibuje parádní podívanou v boji o Scudetto. "Máme kvalitu a vůli chopit se příležitosti a vrátit se do závodu. Liga je ještě dlouhá. Zbývá 24 ligových zápasů a k dispozici bude ještě hodně bodů. Rok 2022 byl pro nás velmi pozitivní," nechal se slyšet Stefano Pioli. AC v tomto roce oslavilo po jedenácti letech italský titul a kromě toho si zajistilo postup ze základní skupiny Ligy mistrů.

"Fiorentinu známe, ale bylo by špatné myslet jenom na soupeře. Musíme myslet především na naší hru a určovat jí. Pokud to uděláme, obvykle získáme tři body. Musíme jim ukázat, kdo jsme," dodal Pioli.

Fiorentina sice nevstoupila do sezony dobře, ale s blížícím se koncem její forma rostla. Svěřenci trenéra Italiana si zajistili postup v Konferenční lize a v Serii A drží aktuálně třízápasovou sérii výher. Postavení v tabulce sice stále neodpovídá předsezonním očekáváním, ale to se ještě může změnit.

"Ohledně Rossoneri se bojím všeho. Je to tým, který dosáhl velkých věcí a hraje velkolepý fotbal. Musíme se pokusit dotáhnout naše šance do konce a mít po zápase čisté svědomí a doufejme i body. V obou zápasech minulé sezony jsme s Milánem hráli odvážně, zvláště ve druhém zápase, takže takový přístup chci vidět znovu," řekl trenér Fiorentiny Vincenzo Italiano.

AC Milán bude i nadále bez Maignana, Calabrii, Florenziho, Saelemaekerse, Ibrahimoviće i Messiase. Po zbytečném trestu se vrací Giroud.

Tři hráče pak postrádá Viola, jmenovitě Castrovilliho, Sottila a Gonzáleze. Utkání je samozřejmě speciální jednak pro trenéra Pioliho či brankáře Tătăruşanua, oba ve Florencii působili, tak i na druhé straně pro Giacoma Bonaventuru.

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Kalulu, Kjaer, Tomori, Theo Hernández - Bennacer, Tonali - Díaz, Krunić, Leao - Giroud

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodo, Milenković, Igor, Biraghi - Amrabat, Mandragora - Ikoné, Bonaventura, Kouamé - Jović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.82 - 5.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Juventus FC - SS Lazio

neděle 20:45
Vzhledem k blížícímu se mistrovství světa v Kataru si dá pauzu i italský fotbal a to navzdory absenci Squadry Azzurry. Poslední zápas kalendářního roku 2022 obstarají Juventus a Lazio, přičemž oba celky se před vzájemným soubojem natlačily do první čtyřky. Šlágr kola hostí Turín, konkrétně Juventus Stadium.

Juventus se postupně probouzí a alespoň v Itálii se dere nahoru. Allegrimu pomohlo nasazení neznámých mladíků i konsolidace defenzivy a výsledky se začaly dostavovat. "Stará dáma" vyhrála už pět ligových zápasů v řadě aniž by inkasovala a konečně pronikla do první čtyřky.

"Abychom doma získali výsledky, museli jsme dobře bránit a potřebovali jsme trochu více soustředění a pozornosti na detaily. Stále ale musíme být lepší v držení míče. Mým ideálním týmem je ten, který vyhrává," nechal se slyšet trenér Allegri.

Před Juventusem stojí ještě spousta práce a utkání s Laziem bude další těžkou zkouškou. Pozitivní výsledky s TOP soupeři "Staré dámě" chyběly, ale v tomto ohledu zjednalo nápravu nedávné vítězství v Derby d'Italia. S Laziem chce Juventus jednoznačně získat tři body.

"Je to každopádně nebezpečný zápas a to kvůli kvalitě našeho soupeře a o to víc, že jde o poslední zápas před dlouhou přestávkou. Máme teď dobré výsledky a chceme v tom pokračovat. Očekávám těžký zápas, protože Lazio je silný tým, který si vede dobře. Bude to něco jiného, než s Veronou," podotkl domácí kouč.

Lazio je také ve formě a to jí už nějakou dobu schází kanonýr Ciro Immobile. Nedávná porážka od Salernitany byla zapomenuta v římské derby (1:0) i těsná výhra nad Monzou. Tu zařídil jediným zásahem Luka Romero. Immobile samozřejmě ofenzivě Biancocelesti schází, ale trenér Maurizio Sarri se dokázal přizpůsobit.

Co se týče vzájemné bilance, ta hovoří ve prospěch Juventusu. Lazio vyzrálo nad turínským gigantem naposledy před třemi lety. V minulé sezoně vyhráli Bianconeri na Stadio Olimpico 2:0, ale v Turíně se zrodila remíza 2:2.

Zápas Juventusu s Laziem je jednoznačným šlágrem kola a půjde opravdu o hodně. Lazio si může pojistit stávající druhou příčku, zatímco výhra Juventusu by znamenala minimálně posun v tabulce minimálně o jednu příčku. Přezimovat v první čtyřce je pro oba celky aktuální cíl číslo jedna.

Na marodce Juventusu je sice menší počet hráčů, nicméně seznam je stále dost obsáhlý. Kaio Jorge, Pogba, Aké, De Sciglio, Iling-Junior, Vlahović a Chiesa do nedělního šlágru nezasáhnou.

Citelné ztráty počítá i římský celek. Na marodce zůstává kanonýr Ciro Immobile, jehož ještě doplňují Patric, Lazzari, Zaccagni.

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Bremer, Bonucci, Danilo - Cuadrado, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostić - Miretti, Milik

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Hysaj, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković, Cataldi, Vecino - Cancellieri, Felipe Anderson, Pedro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.29 - 4.09

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

SSC Neapol - Udinese Calcio

sobota 15:00
Neapol se nezastavitelně řítí dál za vysněným titulem a do posledního zápasu před reprezentační pauzou pro katarské mistrovství světa půjde jako jasný vládce Serie A. Jméno dalšího soupeře navíc nemusí budit zrovna obavy, protože Zebrám z Udine se nedávno absolutně přestalo dařit a jejich lauf je pryč.

Partenopei zatím rozhodně nezpomalují a jejich výsledky jsou pořád skvělé. Ve vloženém kole je nezastavila ani houževnatě hrající obrana Empoli, která se zrovna proti Neapoli předvedla ve skvělém světle. Ale i s tím si Neapol díky zlepšenému druhému poločasu poradila. V závěru utkání se totiž po penaltě prosadil křídelník Hirvingh Lozano a zkázu Empoli pak dokončil záložník Piotr Zieliński gólem na 2:0.

Tím si Partenopei upevnili první příčku s pohodlným náskokem, který navíc ještě podpořil AC Milán, jenž body ztratil. S Udinese by to pro Neapol neměla být příliš náročná zkušenost, protože statisticky se jí s Udinese daří na jedničku. Neapol vyhrála už pět posledních vzájemných duelů v řadě její porážku s Udinese registrujeme až v roce 2016! Na domácí půdě pak Neapol padla s Udinese naposled před dlouhými jedenácti lety.

Trenér Spalletti, který má ostatně k Udinese jakožto jeho bývalý kouč citové vazby, je ale na pozoru. "V této sezoně se Udinese velmi daří. Je to tým, který má pod vedením kouče Sottila vlastní tvář, jeho hra má jasný řád a zároveň v útoku působí dostatečně variabilně a nepředvídatelně. I proto to bude těžké utkání, nehledě na aktuální formu."

A ta je zcela evidentně právě na straně jeho týmu. Do osmého kola předvádělo Udinese skvělý fotbal, který měl výsledky. Po jeho skončení se ale začalo trápit, především výsledkově. Dvě porážky a pět remíz ve všech soutěžních duelech odeslaly Sottilův tým až na příčky mimo poháry. Dokáže se Udines zvednout proti lídrovi?

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Kim, Juan Jesus, Mario Rui - Ndombelè, Lobotka, Zieliński - Politano, Osimhen, Raspadori

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Pérez, Bjol, Ebosse - Pereyra, Samardžić, Walace, Makengo, Udogie - Beto, Deulofeu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.51 - 4.69 - 6.52

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

UC Sampdoria - US Lecce

sobota 18:00
Ani medicína trenérem Dejanem Stankovićem zatím nezabírá a Doria se pořád potácí dost hluboko u dna tabulky. Dolů ji táhne zejména neproduktivní a téměř mrtvý útok. Na ten se nyní těší obrana Lecce, která už zastavila jinačí ptáčky.

Někdejší vynikající záložník Dejan Stanković se ujal kormidla janovské Dorie na začátku října, ale jeho angažmá zatím nepřineslo tolik kýženou a vyhlíženou změnu. Za sedm soutěžních duelů vyhrál dvakrát a jednou si připsal remízu, čtyřikrát ale jeho tým prohrál. A opět se potvrzuje jeho největší slabina - útok. Ten dal v lize dohromady jen žalostných 6 branek a je suverénně nejhorší!

Doria nedokázala skórovat už ve třech duelech za sebou (celkové skóre 0:7!) a to se pak těžko něco zlepšuje. Mírnou útěchou je pro ni snad jen pohled do historie, protože Doria dokázala vyhrát převážnou většinu utkání s Lecce. Zároveň ji ale trápí rozšiřující se marodka, na níž jsou před tímto duelem umístěni hráči jako De Luca, Winks, Sabiri, Amione nebo Augello.

Lecce má naopak kádr kompletní a připravený. Navíc kádr, který dostal ve vloženém kole obrovskou injekci sebevědomí. Porazil totiž samotnou Atalantu, do té doby druhý celek ligy. Pořád to ale není ono, protože tohle bylo teprve druhé vítězství Baroniho družiny v celém ročníku. Nicméně jí to hodně pomohlo vzdálit se od pásma sestupu, na nějž má teď náskok pěti bodů.

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Ferrari, Murillo, Colley - Bereszyński, Rincón, Villar, Djuričić, Murru - Gabbiadini - Caputo

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Pongračić, Gallo - González, Hjulmand, Askildsen - Strefezza, Colombo, Di Francesco

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.08 - 2.74 - 2.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Bologna FC - US Sassuolo

sobota 20:45
Bologna vyhrála čtyři duely v řadě, ale vložené kolo ji vrátilo zpátky na zem. A to dost razantně, protože Felsinei dostali od Interu debakl šest jedna. Vyléčit se z šoku budou chtít proti Sassuolu, které stále podává velmi nevyrovnané výkony.

Duel na stadionu Renato Dall’Ara bude hodně vyhecovaný a dramatický i proto, že oba soupeře od sebe dělí jen skóre. Právě o skóre zaostávají domácí hráči za Sassuolem, čehož budou chtít využít. Jejich forma ale není zrovna ideální, protože po čtyřech výhrách v řadě a jasném zlepšení dostala Bologna v minulém kole těžko uvěřitelných šest branek od Interu!

To byl pro trenéra Mottu velký šok a jeho obrana opravdu nevypadala jako účastník první ligy. Přitom mu chybí jediný hráč, obránce Bonifazi. Hosté naopak postrádají Müldüra s Defrelem.

Sassuolo si minule poradilo v rámci možností s AS Řím a i když deset minut před koncem inkasovalo, nevzdalo se. Nakonec vybojovalo díky dobré reakci bod a to ještě může smutnit, protože šancí mělo víc než Římané. Dionisiho celek ale zatím sezonu jako celek nemůže hodnotit moc pozitivně, protože se stále nachází až na dvanáctém místě.

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumì, Cambiaso - Medel, Schouten - Aebischer, Dominguez, Orsolini - Arnautović

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogerio - Frattesi, López, Thorstvedt - Laurientè, Pinamonti, Traoré

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.45 - 3.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Empoli FC - US Cremonese

pátek 20:45
Cremonese ještě ani zdaleka nevzdává boj o záchranu a ve vloženém kole na jeho houževnatost nevyzrálo ani milánské AC. To, co nezvládli Rossoneri, se pokusí zlomit Empoli, které má rozhodně co zlepšovat.

Především domácí forma musí dělat týmu trenéra Zanettiho starosti. Toskánský celek doma sehrál sedm duelů, ale vyhrál z nich pouhé dva. Vstřelil za tu dobu jen pět branek, tedy polovinu z celkové své sumy. Útok opravdu není silnou stránkou Empoli, patří k těm nejhorším ofenzivám ligy a i Cremonese obstaralo víc branek než Empoli.

I proto musí trenérovi Zanettimu dělat starost absence útočníka Destra, který se připojil k De Winterovi, Tonellimu a Grassimu. Za hosty bude chybět řada opor - Dessers, Ascacibar, Chiriches nebo Radu.

Cremonese ale jinak zažívá poměrně plodné dny. Gól nedostalo od Udinese, pak obralo o body Salernitanu a největší úspěch zažilo ve vloženém kole. To totiž na domácí půdě urvalo bod s AC Milán, mistrovským týmem, který podle papírových předpokladů neměl mít s Cremonese žádné potíže. Cremonese sice ještě ani jednou v sezoně nevyhrálo (jako jediný tým ligy!), ale už se pomalu škrábe ven z pásma sestupu.

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Ismajli, Luperto, Parisi - Haas, Marin, Bandinelli - Baldanzi - Satriano, Lammers

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Aiwu, Hendry, Lochošvili - Sernicola, Meitè, Castagnetti, Valeri, Pickel, Okereke - Ciofani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.58 - 3.31 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
14
12
2
0
34 : 10
38
2
SS Lazio
14
9
3
2
26 : 8
30
3
AC Milán
14
9
3
2
27 : 14
30
4
Juventus FC
14
8
4
2
21 : 7
28
5
Inter Milán
14
9
0
5
31 : 20
27
6
Atalanta Bergamo
14
8
3
3
20 : 12
27
7
AS Řím
14
8
2
4
17 : 13
26
8
Udinese Calcio
14
6
6
2
22 : 14
24
9
Turín FC
14
6
2
6
15 : 16
20
10
ACF Fiorentina
14
5
4
5
17 : 18
19
11
Salernitana Calcio
14
4
5
5
19 : 21
17
12
US Sassuolo
14
4
4
6
15 : 19
16
13
Bologna FC
14
4
4
6
17 : 25
16
14
Empoli FC
14
3
5
6
10 : 19
14
15
AC Monza Brianza
14
4
1
9
13 : 22
13
16
US Lecce
14
2
6
6
12 : 17
12
17
Spezia Calcio
14
2
4
8
12 : 25
10
18
US Cremonese
14
0
7
7
11 : 24
7
19
UC Sampdoria
14
1
3
10
6 : 25
6
20
Hellas Verona
14
1
2
11
11 : 27
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (167)

Přidat komentář
mastakillah

Victor

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
mastakillah

Elmas

Reagovat
popltak

Krása

Reagovat
popltak

Kim

Reagovat
mastakillah

Tohle je jako co? Kim už je hlavou v Kataru ne

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Largo

Daje Roma!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta zatím slušně prasí..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou tak celou sezonu.

Reagovat
lnterista

toto nemůže být penalta

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je VAR???????

Reagovat
blaugrana

hraci interu vedia, ze titul uz je pase a sustredia sa na WC

Reagovat
10

Look man, rigorino!

Reagovat
cresposuper

Jasny dive

Reagovat
10

šel si proto hodně, ale De Vrij rozhodčímu nedal jinou možnost, vzal ho kolenem bez míče, v normální rychlosti to je vidět dobře, nejlépe od brankový čáry...ten zpomalený záběr zezadu to zkresluje

Reagovat
10

°pro to

Reagovat
cresposuper

Neviem no, prislo mi, ze sa hodil skor, nez sa ho De Vrij dotkol, takze za mna karta za simulaciu. Ale pozriem si replay.

Reagovat
smazaný uživatel

Padal dříve než ke kontaktu došlo.

Reagovat
lnterista

Reagovat
Nuno čomes

Klasický naskočený dive. Nějaké že De Vrij nedal rozhodčímu jinou možnost je úplně mimo

Reagovat
10

úplně mimo je tady klasicky někdo úplně jinej...

Reagovat
10

to je v tomhle případě úplně jedno ale...

Reagovat
cresposuper

Nie je, ak simulacia predchadza faulu, tak samozrejme musi piskat simulaciu.

Reagovat
10

od tebe bych zrovna vymýšlení vlastních pravidel nečekal

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Nuno čomes

Brutální zákrok a jasná penalta.

Reagovat
Lubinterista

Proste si pro ni šel, kopnul si balon a hned šel do skoku. Divadlo, ostatní jsou jen keci

Reagovat
10

Keci f klecy

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lnterista

když si předtím pustis UFC a pak tohle...

Reagovat
Mihal

Ako, hrame zatial hovno ale pena velmi prisna...

Reagovat
JozefJ

Klasická hra pred repre prestávkou

Reagovat
10

ten přístup Interu je zatím docela masakr...ne že bych to dobře neznal

Reagovat
cresposuper

Moze mi niekto vysvetlit, ako moze byt Dumfries stale v zaklade? Kazdu loptu bud strati alebo prihra spat Skriniarovi.

Reagovat
Nuno čomes

To neřeš. Já jsem už raději přestal toho dřeváka komentovat

Reagovat
cresposuper

On ma svoje kvality, ale ked hra mesiac v kuse hovno, tak na to predsa musi trener nejako zareagovat.

Reagovat
lnterista

a koho tam chcete dát?

Reagovat
Nuno čomes

Kohokoliv

Reagovat
lnterista

tak si tam stoupni

Reagovat
Nuno čomes

Pošli číslo na Inzaghiho.

Reagovat
cresposuper

Bellanovu

Reagovat
lnterista

Mě přijde ještě horší

Reagovat
cresposuper

Tak ono tazko sa moze ukazat, ked tam chodi pravidelne na 10 minut. Aj Dumfries posobil na zaciatku minulej sezony ako uplny traged a az potom sa rozohral.

Reagovat
smazaný uživatel

Karsdorp je k mání

Reagovat
Nuno čomes

Bellanova asi nechodí na tréninky, jinak si to nedokážu vysvětlit

Reagovat
Deki

Jelikož za něj chceme 30+, tak se ho jen tak nezbavime...

Reagovat
smazaný uživatel

EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Nuno čomes

Edin

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo !

Reagovat
smazaný uživatel

El Toro !

Reagovat
smazaný uživatel

Aka Palomino.

Reagovat
10

Tipuju Bergamo na 10. místo. Jsou bez pohárů a hrajou od začátku sezony takovou sračku v třetinovým nasazení než minulý sezony, nechápu.

Reagovat
Dejwa

Paráda, hlavně to zas neposrat

Reagovat
Lubinterista

Výborně

Reagovat
10

Palomino přestal sypat a už to tam sype. To bylo geniální ho tam dát hned proti Interu

Reagovat
10

vždyť říkám

Reagovat
smazaný uživatel

Důležitá výhra!

Reagovat
smazaný uživatel

Zoufalství, je mi líto těch lidí na tribunách.

Jediná šance na vítězství je neschopnost Turína trefit bránu a Paulo, který něco snad vymyslí sám.

Reagovat
10

šílenost...snad se Paulito nezraní před MS

Reagovat
Maritazzi

K tomuhle ani nemá slysl se nějak rozepisovat. Není tam žádnej systém, nasazení hráčů, Mourinho úplně mimo, akorát si absolutně nedokážu představit, že ho někdo odvolá. Zvlášť když člověk čte o tom, že mu chtějí prodloužit smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeho argument je jednoduchý, nemá kvalitu, aby vyhrával více. Že tomu už nikdo nevěří, je druhá věc. Nedělám si iluze, že bychom se Spalettim, De Zerbim, vlastně kýmkoliv hráli nadpozemský fotbal, kádr má jasné limity, ale hráli bycho fotbal, ne tuto žákovskou honičku za balonem. TFG tomu nerozumí, ale jestli ho s tímto hájí i Pinto..

Za mě je dobře, že vypadne Rick, je průměrák, v kádru má být buď kvalita na rok - dva - tři nebo mladí s potenciálem, na kterých se bude dát stavět s kterýmkoliv trenérem. Klidně by mohl vzít s sebou Cristanteho, Ruie. Nahradit je bude snadné. Ricci z fleku. Frattesi okamžitě. Gini po půlroce bude hned lepší a trochu zakryje tu 50metrovou díru. Pelle nikdy neměl být kapitánem.

Nic, spočněme, přejme Paulitovi, ať si udělá radost aspoň v repre, přejme Zalemu, ať si to užije. Zahrajeme si o další bonsaj a měsíc budeme věřit, že se něco změní, do zápasu s Bolognou.

Reagovat
Truffaldino

Nebýt Celika, tak by situace s Karsdorpem nebyla úplně příjemná, pořád je to slušný hráč a najít dobrého beka pro AS je strašně těžké, stačí se podívat kolik hráčů se třeba za posledních deset let na postech krajních obránců protočilo a vzpomínat se dá tak akorát na jednu sezónu Kolarova s Maiconem. Každopádně mi nepřišlo, že by v celé letošní či loňské sezóně byl s Karsdorpem problém, popravdě hlavní adepty na odchod bych hledal jinde.

V novinách se pořád objevuje dostatek pindalů, co se Mourinha zastávají a chyby hledají v kádru a v rozhodčích, Pinto o něm od začátku básní jak o dětském hrdinovi, Friedkin asi taky nemá důvod zasahovat zvlášť, když se podívá na tribuny. A pořád jsme 3 body od LM, vzhledem k tomu, že od začátku jeho angažmá nikoho nezajímá předváděná hrana, tak má Mou hodně daleko vůbec k přemýšlení o odvolání a ty tři roky si v Římě odbyde.

Asi není nikdo, kdo by Frattesiho nechtěl, ale přes Cristanteho by si nekopl a klidně by mohl vysedávat jako Camara po většinu sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Zekiho a kupříkladu Ola Aina právě z Turína mi přijde jako v pohodě backup a smlouva mu konci v létě. Mají snad 5 beku a mohli by ho za 2-4 mega pustit už v zimě. Rock vyloženě nezvládnu, že má najednou konkurenci a kromě toho, že to odmaka, prostě nenabízí dopředu nic, přičemž to měla být jeho hlavní deviza, v životě nešel do hlavy a jeden na jednoho taky nic moc.

Cristante má rotovat na DM proti slabým soupeřům, to bychom nějak přežili, Frattesi by hrál CM. Camara bude hrát, pokud to půjde, jestli to vedle toho statika vydrží fyzicky.

Reagovat
Largo

Reagovat
Bily

doufám že s Karsdorpem pojede na rychlíku doprd... i pan Abraham, to. už není o neformě, ten chlapec je úplně mimo, ale úplně, pomalu na jiný sport.

Reagovat
10

Buongiorno, Zima...A dopo!

obrana Torina je jak z první lekce italštiny...

Reagovat
Bily

příště penaltu Rui Patricio, nikdo lepší už tam určitě není

Reagovat
10

proč Belotti, zrovna proti Toru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Belotti je jeden z nejhorších exekutorů penalt vůbec... blázni, že ho k tomu pustili...

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce zvítězily nad rozumem, asi chtěli, aby dal první ligový..

Reagovat
lnterista

co becite? Koukám 5min a 3 golovky

Reagovat
10

tak konečně tifosi dostali aspoň trošku magggiky

Reagovat
Bily

Dybala... je neuvěřitelný, že. frajer po pauze s problémy se. svalem dokáže za tu chvilku co někteří ani neudělají za 5 zápasu, hlavně si vzít balón, obejít hráče a vystřelit, tak že je to skoro gól.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dybala prišiel na jednej nohe a robil si tam čo chcel... týpek do tohto marazmu nepatrí... strašná bieda... som rád za prestávku, bo už sa mi ani nechce veriť, že po nej to môže byť horšie

Reagovat
smazaný uživatel

L.O. L.

Dybala potřebuje pravidelná zranění, aby v něm Mourinho nezabil všechny instinkty. Zbytek už je odepsaný.

Měli jsme mít 3 body s Atalantou, 3 se Sassem, a 1 s Laziem. Dneska se dalo taky vyhrát, kdybychom "chtěli". Klidně jsme mohli být 2.-3. i s touto sračkou, která nemá s fotbalem nic společného. Aspoň tím by se Mou obhájil. Tifosi zaslouží odpočinek.

Reagovat
10

Antonio

Reagovat
1899-1995

Od gólu Leaa čekání na gól Fiore, co se to děje.

Reagovat
LesyJePan

Hrame presne taku sračku ako v poslednych zapasoch

Reagovat
GEGE

Co zkouší ta chcanka Biraghi...interista pezzo di merda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zark

Reagovat
Yanek

Kádr a výsledky letos budou odpovídat tomu, že do základu přišlo přesně 0 posil. Not great not terrible...

Reagovat
10

what???????????????

Reagovat
GEGE

Tohle není pencle jo?

Reagovat
Lubinterista

Jasná penalta

Reagovat
LesyJePan

Penalta

Reagovat
10

ten VAR si stejně dělá co chce, když potřebuje, to je úplně k hovnu

Reagovat
LesyJePan

To je totalna mizéria

Reagovat
maras93

Rafa to poslal do jiný galaxie

Reagovat
LesyJePan

Diky, este ze sa Fiore dokaze porazit sama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Morgue

Když hráči nemůžou, tak aspoň rozhodčí nám ty 3 body připraví.. Tahle hra mě nebavila a bylo to všechno k pláči kromě prvních 5 min...

Reagovat
1899-1995

Jasná penalta, gól haluz. Výkon velký palec dolů. Vranckx měl hrát už 3 zápasy zpět.

Reagovat
Pipo123

Romero a Basic v základe

Reagovat
Pipo123

Dobrá sračka

Reagovat
M11

MOISEEEEE !!!

Reagovat
10

Dušan who?

Reagovat
PP

Rabiot jaký bochánek..

Reagovat
Pipo123

Milinkovic už podpísal Juve? Nedokáže odcentrovať do vápna, hraje strašne

Reagovat
Agnelli

Rabiot má formu co si budeme. Ta hra je shit, ale má řád.

Reagovat
10

Hraje nejlíp za dobu působení v Juve. Půl roku před koncem smlouvy, kdy může podepsat jinde, se najednou snaží a ono mu to i vyjde, protože dostane někde ještě víc. To je vzhledem k těm předchozím sezónám úplný sci-fi. Zmrd.

Reagovat
Melchior

Nepodepsal bych ho za víc než půlku. Za ty prachy můžeme mít v podstatě kohokoli kromě KdB.

Reagovat
10

Oni by podle mě byli schopný nabídnout mu to samé, blbý jsou na to dost. Naštěstí nás snad zachrání to, že ho někdo přeplatí.

Reagovat
stuff

On sa este ukaze aj v katare a nekto mu azda ponukne palku(nie my).

Nezaujem ma sere asi este kus viac ako neschopnost

Reagovat
10

Málokterá věc mě dokázala srát víc, než jeho ploužení po hřišti. Ať už je pryč.

Reagovat
stuff

Je to hajzel. Azda pojde do nejakeho newcastlu

Reagovat
stuff

Reagovat
M11

MOISEEEEE !!!

Reagovat
stuff

Mojsej

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Azda ho niekto vdaka tomu kupi

Reagovat
10

Reagovat
10

Tyvoe, Juventus nakonec ještě mohl jít do přestávky z 2. místa při troše štěstí

Reagovat
M11

Kostic dela radost

Reagovat
10

Rozehrál se s Interem, dostal od nás kartáč za ten první poločas a od toho druhýho je to úplně jinej hráč

Reagovat
M11

Konecne nehraje alibistu.. a misto toho ukazuje sebevedomi..

Reagovat
10

Nevím, co se v tom poločase stalo, ale je to fakt jinej hráč, snad mu to vydrží...ono to sebevědomí šlo nahoru celkově, je to vidět na celým týmu

Reagovat
M11

Urcite.. pro nas mozna skoda toho MS.. v takovem rozpolozeni nas dlouho nepamatuju.. ti hraci konecne nepripominaji zombiky

Reagovat
10

A naopak konkurence to od nás přebrala, to načasování je nejhorší možný

Reagovat
stuff

Nuovo Krasic

Reagovat
Melchior

Krasic byl tak trojzápasový wonder, jinak hrozná bída

Reagovat
stuff

Ak pamatam, celu zimu nas najlepsi hrac. Po nejaky distanc za simulovanie

Reagovat
Melchior

Tak v konkurenci Jorge Martineze, Felipe Mela a já nevím ještě koho celkem jednoduchý úkon

Reagovat
stuff

Nepozeraj radsej, kto v tej sezone este nosil desinu na drese

Reagovat
Mars

No, i když mě těší že vyhráváme, tak se na to stejně nedá dívat. Nechápu jak takhle slabý hráč jako Kean se dostane k tomu dát 2 góly. Milik mi připomíná práci Manzukice a technikou Vucinice, snad Vlahovic alespoň neco odkouka.

Reagovat
stuff

Ako pisem vyssie, azda ho niekto vdaka tym golom kupi. Ten chlapec nie je v nicom ani nadpriemerny

Reagovat
M11

Momentalne nas nejlepsi utocnik

Reagovat
Mars

Je Milik

Reagovat
10

Ale prosimtě...

Reagovat
Mars

A kdo tedy? Kean je naprosto hrozný hráč , Vlahovic je sice dobrý ale určitě ne u nás, kdy musí hrát zádama k bráně, což nezvládá. Jediny kdo nevypada naprosto tragicky na balonu je Milik. Pokud máš jiný názor , tak tomu nerozumím.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Milik hrál dobře jen když na sobě Vlahović nebo Kean tahali dva protihráče a on měl díky nim víc prostoru, když měl hrát jejich roli sám na hrotu, tak byl úplně stejně nulovej, jako Dušan na začátku sezony.

Reagovat
M11

Vlahovic s jeho pristupem nebude dobry nikde.. velke zklamani.. potom.. co si vsude prectu, jak si na trenincich pridava.. ze to ma v hlave skvele nastavene.. bla bla bla.. a potom na hristi predvadi to nejhorsi z Ronalda.. klidne bych ho Arsenalu za 70 strelil.. Milik mel super start.. ale pomalu vyprcha.. vzhledem k tomu, ze je to nouzovka.. tak na nej prisny nebudu.. Kean maka.. a stejne jako ma hrozne momenty, tak ma i dobre.. ma svoje limity to nerikam.. ale jako druhy utocnik za me uplne v poho..

Reagovat
10

Reagovat
Mars

Já Keanovi na chuť nepřišel již tehdy, jak dával ty náhodne góly z lavičky a stalo se to nejlepší , co mohlo a přišlo 40 mega z Evertonu, kde ovsem rychle pochopili , co je to za hráče. Takže nechápu proč je opět v Juve, což byla mimochodem také nouzovka, co si pamatuju. Ale ten hráč není absolutně v ničem dobrý, je možná lehce rychlý, ale to je stejné úplně k ničemu , když se mu moc motá pod nohama.

Vlahovic je kapitola sama o sobe.

Milik, i když měl golovy start, tak pořád je to z těch tří jediný, co něco udela dozadu, co prostě podrží s nadhledem balón a hlavně ho pak umí i rozdat. Nejsem nějaký jeho zastánce, toho Depay bych chtěl pořád víc, ale příjemné mne prekvapil. Nicméně jak píše 10 , že na hrotu nic moc, naše nefungující zaloha (alespoň na začátku sezony) Vam jako hrotakovi život moc neusnadni.

Reagovat
10

Kean v posledních zápasech váže celej útok se zbytkem týmu, udrží a vyhraje míče, ke kterým by se Vlahović za 80m ani nedostal, dostává se do šancí. Psát takový nesmysly zrovna po včerejšku je čistá zaujatost proti hráči.

Jinak Everton za něj 40m nedal, dali 30m. Juventus za něj s hostováním dá 35-38m. Nouzovka ze strany Juventusu to nebyla, protože Cherubini byl už proti jeho odchodu, jenže Paratici potřeboval lepit svoje debility - https://twitter.com/AllJuveCast/status/1589978527092572162?ref_src=twsrc%5Etfw

Když cítí důvěru, tak je velice užitečným hráčem, kterýho v týmu potřebuješ. Navíc je odchovanec.

Reagovat
M11

No Chiesu jsme dnes stavet nemuseli

Reagovat
Melchior

Někdy začít musí. Poslední zápas před pauzou asi ideál

Reagovat
M11

Ja uz s nervama sleduju kazde jeho doslapnuti

Reagovat
stuff

Reagovat
10

já taky, to teď už asi bude furt...on se bojí taky mi přijde

Reagovat
Melchior

To asi každý juventino. Bohužel to takhle bude ještě nejmíň po zbytek sezony a každou další

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Nepozeral som 2 polčas, hráme niečo, alebo nás Juve do ničoho nepustilo?

Reagovat
10

Nehrajete nic, ani jste nic nezkusili, zklamání. Juve stačí celkem málo.

Reagovat
Pipo123

Chýba Zaccagni

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

Hellas nas lepsie tlacilo

Reagovat
10

Loca roste

Reagovat
M11

MILIK !!!

Reagovat
10

Fedex

Reagovat
Pipo123

Alegri vyhraje ešte titul, 7 inkasovaných gólov

Reagovat
10

se stopery Bonuccim, Danilem, Alexem Sandrem a zedníkem Gattim ze Serie B...

Reagovat
10

přiznám, že je hodně těžký věřit v nějakou kvalitu současný ligy

Reagovat
Pipo123

Rovnaké to je aj u nás, druhá najlepšia obrana, škoda toľkých gólov proti Salernitane. Vyhoreli Romagnoli, Casale čo hral jeden rok vo Verone, Lazzari ako wingback a Marusic hrajúci cez nohu. Akokoľvek som bol optimista tak som nečakal že budú hrať tak dobre, pritom ta obrana mimo Serie A má obrovské problémy, keď hrali proti niekomu aktívnemu ako Midtjylland či Feye tak sa tam ukázali tie limity.

Kvalitu ligy kritizujeme už dlho, ešte uvidíme tie zlyhania v pohároch, v taliansku panovalo docela nadšenie nad losom ktoré talianske kluby dostali, to bude plaču o pár mesiacov keď všetci vypadnú

Reagovat
10

Oni ale právě ani nehrajou nijak dobře, ale často je ten soupeř tak slabej, že se ani k ničemu nemá jak dostat. Největší pokles kvality vnímám právě u těch týmů ze středu a spodku tabulky, ty už často nejsou schopný sebemenšího odporu. Dřív bylo v lize vždycky tolik týmů, co to zabetonovali a chodili do nebezpečných brejků, to dneska nevidím, ta kvalita je v tomhle letos extrémně špatná.

S tou Evropou je to stejné u Juve, trošku aktivnější tým a nedokázali bránit nic, o čemž svědčí těch 13 gólů, co dostali. Tohle srovnání mluví za vše.

Reagovat
Agnelli

Návraty hráčů, výhry, rostoucí sebevědomí.Další dvě kola Cremonese a Udine a pak klíčový duel s Neapoli o možnost jim ještě zatopit. Každý musí vidět progres.

Reagovat
Airus

Jsem rád za tři body, Moisovi fandím a v něm je něco speciálního. Pokuď z něj Max neztvoří dalšího Maria, tak budeme učíte velerádi pár let do budoucna.

Ale co by mě dost zajímalo od vás ostatních... Co si myslíte o tom opakujícím se kapitánství Danila.

Max vždycky tvrdil že je to veteránství, dle čeho rozdává pásku. Ale to očividně už není pravda.

A jako kapitán na hřišti nepůsobí, ale mimo něj byl aktivní během nejhoršího a mluvil s médii. Bral zodpovědnost a snažil se motivovat veřejně (dle mě víc než Allegri).

Osobně, pro mě to kapitán není a nebude. Stejně jako když má pásku Leo

Reagovat
10

Danilo na mě naopak jako kapitán působí na hřišti i mimo něj, jeho vidíš nejvíc povzbuzovat a komunikovat se spoluhráčema, od tý pásky si toho všímám ještě víc. Asi tam včera nikdo lepší nebyl, ale to právě vidím jako ten problém, no. Já bych radši viděl kapitánem třeba Locu, kterej jako lídr na hřišti vypadá, ale chápu tu hierarchii. Snad budeme mít brzo zase italskýho kapitána.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele