Serie A - preview 21. kola: Juventus chce konečně vyhrát

04.02.2023, 09:05, aktualizováno 07.02.2023, 09:15
Previews
Arkadiusz Milik (© AFP)

Juventus nechce rezignovat na dění v Serii A, přestože ho trápí patnáctibodový odečet bodů. A především se chce revanšovat svým fanouškům poté, co nevyhrál na ligové scéně třikrát v řadě. Soupeřem mu bude netradičně v úterý Salernitana, která disponuje sedmibodovým náskokem na sestupové pásmo...

Salernitana Calcio - Juventus FC

úterý 20:45

Netradičně až v úterý půjdou do boje Salernitana a Juventus. Hosté sice nedávno postoupili do semifinále Coppa Italia, jenomže v Serii A třikrát v řadě nevyhráli a v tabulce jsou až na třináctém místě. Pochopitelně svojí roli sehrál i patnáctibodový odečet.

Juventus to bude mít ve zbytku sezony hodně složité. V lize je daleko od pohárových příček, z Ligy mistrů už vypadl a jedinými želízky jsou Evropská liga a Coppa Italia. V domácí soutěži ale Stará dáma ještě nerezignuje, nicméně musí výrazně přidat.

V minulém kole Juventus nečekaně prohrál s Monzou 0:2, navíc v domácím prostředí a trenér Allegri mohl jen zoufat. Proti Salernitaně věří v lepší průběh, ovšem v předzápasových prohlášeních zůstává obezřetný. "Složitý zápas, důležitou roli sehrají fanoušci. Týmu se pod Nicolou daří a odvádí skvělou práci. Je důležité se jim postavit se správným přístupem a když se podíváme na tabulku, je to přímá konfrontace," prohlásil trochu v nadsázce trenér Allegri.

Salernitana ztrácí na Juventus dva body, takže v případě vítězství ho může v tabulce přeskočit. Domácí mají na sestupové pozice sedmibodový náskok, takže jsou v relativním klidu. Je však třeba vnímat, že ještě nedávno měli sedmizápasovou sérii bez vítězství a třeba od Atalanty schytali těžko uvěřitelných osm branek! Svěřenci trenéra Davida Nicoly naposledy porazili Lecce 2:1 a to by jim před konfrontací se Starou dámou mohlo zvýšit sebevědomí.

Juventus je na papíře pořád obrovským favoritem, ale to neznamená, že ho čeká jednoduchý zápas, naopak. Už první střetnutí v této sezoně přineslo překvapivý výsledek 2:2. Juventus ho přitom na domácí půdě zachraňoval až v nastaveném čase. V minulé sezoně ale Juve dvakrát vyhrálo a tři body se od něj očekávají i v úterý.

Oba tábory hlásí po třech ztrátách. Salernitana vyrukuje na slavný celek bez trojice Maggiore, Mazzocchi, Fazio. Pro trenéra Nicolu jsou to citelné absence. I na druhé straně chybí zkušenosti v podobě Bonucciho, Pogby a Paredese.

Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Sambia, Bronn, Troost-Ekong, Bradarić - Candreva, Coulibaly, Caviglia, Vilhena - Piatek, Dia

Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Danilo, Bremer, Alex Sandro - Cuadrado, Locatelli, Rabiot, Kostić - Di María - Chiesa, Vlahović

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.32 - 4.05 - 1.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Hellas Verona - SS Lazio

pondělí 18:30

Ještě před měsícem to vypadalo s Hellasem přímo katastrofálně. S pouhými pěti body se krčil na posledním místě tabulky, jenomže počínajícím únorem se šance na záchranu zvýšily a další krok může domácí tým učinit v souboji s favorizovaným Laziem. Římský celek usiluje o postup do Ligy mistrů a body ze severu Itálie potřebuje.

Jenom od ledna totiž Hellas získal více bodů, než v podzimní části soutěže, a i když zůstává v sestupovém pásmu, jeho vyhlídky na záchranu jsou přeci jenom světlejší. Za posledních pět kol získal Hellas osm bodů a na nesestupové příčky ztrácí před pondělní dohrávkou pět bodů.

Co stojí za výrazným zlepšením veronského mužstva? Především je to trenér Zaffaroni, který probudil v týmu víru, že ještě nic není ztraceno. Hellas dokázal vyhrát dva veledůležité domácí zápasy s Cremonese a Lecce, a navíc přidal i body za remízu v Turíně, respektive na Udinese. Zvýšené sebevědomí teď touží prokázat i v pondělní dohrávce proti favorizovanému Laziu. V posledních dvou letech s ním má Lazio vyrovnanou bilanci, byť historicky vzato samozřejmě vede římský celek.

V loňské sezoně vyhrál Hellas domácí zápas překvapivě hladce 4:1 a skvělý výkon podal i na Stadio Olimpico v Římě, uhrál tam konečnou remízu 3:3. Letos už to ale bylo jiné, Biancocelesti doma zvítězili 2:0.

Lazio mělo v průběhu této sezony určité výpadky a stále se jich nedokázalo na delší dobu zbavit. V týdnu například vypadlo v Coppa Italia s Juventusem, před týdnem bralo jen bod za plichtu s Fiorentinou 1:1. Po domácím čtyřbrankovém skalpu AC Milán to samozřejmě bylo velké zklamání. Ale Biancocelesti ve vyrovnané tabulce Serie A drží umístění v první čtyřce, a to si budou chtít ve Veroně udržet.

Zatímco Lazio je takřka v kompletním stavu (chybí pouze Radu), Hellas se bude muset obejít bez Faraoniho, Hrustiće, Praszelika, Verdiho, Henryho, Velosa a Doiga.

Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipó - Dawidowicz, Hien, Ceccherini - Depaoli, Tameze, Sulemana, Lazović - Lasagna, Braaf - Djurić

SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Hysaj, Casale, Romagnoli, Marušić - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.34 - 3.48 - 1.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AC Monza Brianza - UC Sampdoria

pondělí 20:45

Monzu čeká náročný úkol, protože bude chtít napodobit svůj poslední úspěch a nesmí soupeře podcenit. Což by bylo velmi snadné, když porazíte Juventus a dalším soupeřem je Sampdoria hrající o záchranu.

Když vedení Monzy před začátkem sezony vyhlásilo, že cílem této sezony je desáté místo, mnozí si ťukali na čelo. Nováček, který nikdy nebyl v Serii A, měl před sebou velkou výzvu. Ale zatím se jí ujal víc než zdařile. Elán a touha, které ženou dvojici Galliani - Berlusconi, se vepisují i do hráčů a Monza začíná pokukovat i po vyšších příčkách!

Momentální jí patří skvělé jedenácté místo a Monze musíme přičíst k dobru, že své body nezískává jen na soupeřích z chvostu tabulky. Pro příklad nemusíme chodit daleko, protože v minulém kole si Monza vyšlápla i na Juventus! Jen krátce předtím ale obrala o body i Fiorentinu nebo Inter.

Mladá trenérská krev v podobě někdejšího hráče Raffaela Palladina zatím ukazuje překvapivou kvalitu i množství nápadů, což jsou atributy, které by se enormně hodily i Sampdorii. Janovský celek se totiž zatím velmi trápí a pořád se mu nedaří dostat se dál od pásma sestupu.

Trenér Stanković si zatím s kádrem moc neví rady a jeho svěřenci jsou usazeni až na předposledním místě. Fatální je pro ně zatím útok, který se zmohl na pouhých osm branek! Gól Doria nedala už v pěti posledních duelech. Od sedmnácté Spezie tak Dorii nadále dělí už 9 bodů.

AC Monza Brianza - pravděpodobná sestava:
Di Gregorio - Izzo, Pablo Marì, Caldirola - Ciurria, Machin, Rovella, C. Augusto - Pessina, Caprari - Dany Mota

UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Murillo, Nuytinck, Amione - Léris, Winks, Rincón, Augello - Djuričić - Lammers, Gabbiadini

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.47 - 5.08

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Spezia Calcio - SSC Neapol

neděle 12:30

Spezia by moc ráda ukončila sérii tří soutěžních porážek v řadě, jenže si k tomu vůbec nevybrala dobrého soupeře. Na stadionu Alberta Picca se totiž v neděli po obědě představí lídr z Neapole. A ten svůj razantní krok nezastavuje.

Spezia v lednu přišla o jednu velkou oporu, když se do Premier League vydal nadějný polský stoper Jakub Kiwior. Hráč, o kterém se v souvislosti s polskou reprezentací pochvalně vyjadřoval i sám Robert Lewandowski. Vedení proto muselo reagovat a místo nového hráče Arsenalu přivést dalšího obránce. Vybralo si opět Poláka, když angažovalo Przemysława Wiśniewského, tedy spíš talent do budoucnosti než okamžitou kvalitu.

A ta by se Spezii nyní moc hodila, protože její obrana se evidentně octne pod velkým tlakem. Už ve třech minulých duelech Spezia prohrála a pokaždé jí soupeř vstřelil minimálně dvě branky, Atalanta v osmifinále poháru dokonce pět gólů. Minule si se Spezií poradila i Bologna, které stačily zásahy Posche a Orsoliniho ke třem bodům. I proto se Spezia nyní ocitá až na sedmnáctém místě, byť má na pásmo sestupu náskok pěti bodů.

Trenéra Gottiho nečeká snadná práce i proto, že mu chybí celá řada opor. Kvůli kartám nemůže nastoupit Gyasi a mezi zraněné patří Zoet, Bastoni, Ekdal, Nzola, Zurkowski či Kovalenko. Svůj debut by si měl připsat útočník Eldor Šomurodov. Neapol má opět kompletní kádr.

To je jedna z hlavních zbraní Partenopei. Fakt, že se jejich oporám vyhýbají absence a také šíře kádru. Ta rozhodla i v minulém kole s AS Řím. Vlci z hlavního města sice chvíli před koncem drželi remízový stav, ale střídající kvalita v podobě Elmase, Raspadoriho a především skórujícího střelce Giovanniho Simeoneho byla na AS příliš. I proto mají Partenopei na čele ligy náskok už solidních 13 bodů.

Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Dragowski - Amian, Caldara, Nikolaou - Holm, Bourabia, Ampadu, Agudelo, Reca - Verde, Šomurodov

SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, Mario Rui - Anguissa, Lobotka, Zieliński - Lozano, Osimhen, Kvaracchelija

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.88 - 5.13 - 1.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Turín FC - Udinese Calcio

neděle 15:00

Turín nezvládl čtvrtfinále Coppa Italia a rány si bude chtít vyléčit návrat na prvoligové trávníky. Pokud by další duel zvládl, mohl by se v tabulce posunout o příčku výš. Navštíví ho totiž tabulkový soused z Udine.

Býci z Turíny nedokázaly pošlapat Fialky, které si na nich naopak smlsly. Turínu se sice ve středu večer povedlo utkání v závěru aspoň trochu zdramatizovat, ale stačil jen korigovat výsledek na konečných 2:1 pro Violu. S pohárem se tedy končí a teď se může vesele soustředit jen na ligu. A nyní cítí velkou šanci na postup tabulkou.

Od Udinese totiž tým trenéra Ivana Juriće dělí jen dva body a v případě výhry by se Turín dostal na sedmou příčku. S Udinese mají navíc Býci poměrně dobré zkušenosti - vyhráli tři z posledních čtyř vzájemných duelů. Mírné obavy má trenér Jurić z marodky, která se mu rozrůstá. Kromě Pellegriho a Lazara je na ní nově i český obránce Zima.

Ani Udinese se nepředstaví v Piemontu kompletní, protože mu schází hráči jako Masina, Deulofeu a stále ještě Pereyra, i když jeho návrat se blíží. Udinese přestalo vyhrávat a jeho skvělá forma ze začátku sezony je zapomenuta. Vzpomenout si na ni chtěly Zebry v duelu s Hellasem, ale na víc než remízu jejich úsilí nestačilo. Přesto se Udinese stále drží zuby nehty osmého místa.

Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Buongiorno, Schuurs, Rodriguez - Singo, Ricci, Ilić, Vojvoda - Mirančuk, Vlašić - Sanabria

Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Becão, Bijol, Pérez - Ehizibue, Samardžić, Walace, Arslan, Udogie - Beto, Success

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.10 - 3.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

ACF Fiorentina - Bologna FC

neděle 18:00

Tři zápasy to trvalo, ale nakonec se Fialky znovu vrátily na vítěznou vlnu. Trenér Italiano doufá, že po pohárovém postupu se jeho hráči předvedou i v lize a za tímhle účelem si Fiorentina pozvala Bolognu.

Nedělní dostaveníčko na stadionu Artemia Franchiho by mohlo nabídnout hodně zajímavou podívanou, jak je ostatně u zápasů těchto dvou soupeřů zvykem. Že by se rozešli bez branek, to se za posledních dvacet let stalo jen ve čtyřech případech. Fiorentina se navíc začíná opět zvedat. Po remíze s Laziem se jí povedlo vyhrát nad Turínem v rámci čtvrtfinále Coppa Italia a svému soupeři vrátila nedávnou ligovou porážku se vším všudy.

Ani v tomhle utkání se Fialky neobešly bez dramat, protože chvíli před koncem korigoval Turín snížením na rozdíl jedné branky, ale nakonec to pro Violu dobře dopadlo. V tabulce se sice svému dalšímu oponentovi dívá na záda, ale ztrácí na něj jen dva body a ráda by ho teď předskočila. Bude si ale muset poradit bez zraněné čtveřice Sottil, Cabral, Castrovilli a Martinez Quarta.

Ani Bologna se ve Florencii nepředstaví v plné síle, neboť trenér Motta počítá ještě početnější absence. Mimo hru jsou Bonifazi, Medel, De Silvestri, Sansone, Arnautović a taky Bagnoli. Bez několika opor se Felsinei nedaří udržet si stálý výkon a často po dobře sehraném utkání hned to následující prohraje. Dvě utkání v řadě vyhrála Bologna naposledy na začátku listopadu a od té doby marně hledá souvislejší úspěchy.

ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Dodò, Milenković, Igor, Biraghi - Amrabat, Duncan - Ikoné, Bonaventura, Gonzalez - Jović

Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Posch, Soumaoro, Lucumí, Lykogiannis - Dominguez, Soriano - Orsolini, Ferguson, Zirzkee - Barrow

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.70 - 4.72

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Inter Milán - AC Milán

neděle 20:45

Po druhé za uplynulý měsíc se do sebe pustí oba milánské velkokluby Inter a AC Milán. Bitvu o domácí Superpohár opanoval Inter a Rossoneri mu teď potřebují vrátit úder. Obhájci prvenství se ale vůbec nedaří a po minulém víkendu dokonce vypadl z první čtyřky. V další konfrontaci zvané Derby della Madonnina je tak mírně favorizovaný Inter.

Nerazzurri porazili ve finále Italského superpoháru AC Milán jasně 3:0 a de facto tím odstartovali jeho krizi. Obhájce titulu pak vysoko prohrál ligová utkání s Laziem (0:4) i doma se Sassuolem (2:5) a v tabulce už klesl mimo příčky zaručující Ligu mistrů. AC bije na poplach, na druhou stranu je to první výraznější krize pod trenérem Stefanem Piolim.

Obhajoba Scudetta je dost možná už v troskách a Milán si dobře uvědomuje, že ani milionářská soutěž není jistá. "Oblast Ligy mistrů je důležitým cílem a neměl by být považován za samozřejmost. Odteď musíme vyhrát spoustu zápasů, abychom se umístili co nejvýše," podotkl Pioli. Milánský lodivod zůstává nadále optimistou a věří, že zlé se v dobré obrátí. Již zanedlouho čeká AC Milán důležité osmifinále Ligy mistrů proti Tottenhamu a na tento duel se potřebuje v domácí soutěži co nejlépe naladit.

Na druhé místo postupně vyskákal Inter, i když i on měl za sebou horší období. Nerazzurri se ale obecně vzato zvedli a pozitivně zareagovali na nečekanou porážku od Empoli (0:1), když zvítězili v Cremoně 2:1. Na rozdíl od Milána je Inter ve všech soutěžích ve hře a jednu trofej (již zmiňovaný Superpohár) už získal. Psychická výhoda je tedy jednoznačně na straně Inzaghiho svěřenců.

"Naposled, když jsme s nimi hráli, byli ve skvělé formě, pak měli spoustu problémů se zraněními a jejich výsledky se zhoršily. Pioli je ale vynikající trenér, který své týmy dobře vede," upozorňuje před zápasem kouč Interu Simone Inzaghi.

Derby della Madonnina má pochopitelně dlouhou historii, kterou nemá smysl detailněji rozebírat. V tuto chvíli je forma jednoznačně na straně Interu, ale jak už to bývá, podobné duely nemívají favorita. Oba giganti jsou v tuto chvíli daleko od první pozice. Inter ztrácí na vedoucí Neapol třináct bodů, AC dokonce patnáct. I když AC ani Inter ještě nehází ručník do ringu, je těžké si představit, že by Neapol svůj náskok prohospodařila. Derby tak bude přímým soubojem o druhou příčku, i když ve hře jsou ještě další kluby.

Simone Inzaghi však nikoho neodepisuje a dokonce ani Juventus. "Vše je stále otevřené. Kromě Milána a Neapole jsou tu Atalanta a Juventus, což jsou velmi dobré týmy. Juventus si v posledních dvou měsících vedl opravdu dobře a udělal několik skvělých přestupů. Všechny týmy až po Juventus by mohly vyhrát Scudetto," prohlásil na oficiálních stránkách klubu Inzaghi.

AC Milán zvítězil v této sezoně nad Interem v pátém kole 3:2 a diváci, kteří budou na San Siru by se za podobný brankový příspěvek určitě nezlobili. V posledních letech je bezbranková remíza spíše vzácným výsledkem a i v neděli se očekává ofenzivní partie.

Interu stále chybí Marcelo Brozović a slovinský brankář Samir Handanovič, ale v tomto směru je na tom AC stejně, protože mu chybí Mike Maignan. Po další porážce Milána se snáší kritika především na brankářskou dvojku Rumuna Cypriana Tătăruşanua a není tajemstvím, že se vedení poohlíží po jiné náhradě. Milánu budou také scházet Alessandro Florenzi, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer a Zlatan Ibrahimović. Hvězdný Švéd už je v pořádku a očekává se, že příští týden zasáhne do bojů.

Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Onana - Škriniar, Acerbi, Bastoni - Darmian, Barella, Calhanoglu, Mchitarjan, Dimarco - Lautaro, Lukaku

AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Calabria, Kjaer, Kalulu, Theo Hernández - Pobega, Tonali - Krunić, Saelemaekers, Giroud - Leao

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.99 - 3.42 - 4.27

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

US Cremonese - US Lecce

sobota 15:00

Cremonese má za sebou fantastické utkání v poháru a na úspěch proti AS Řím bude chtít navázat i v dalším kole Serie A. Tentokrát má mnohem hratelnějšího soupeře, protože do Cremony se v sobotu odpoledne dostaví Lecce.

Léčba trenérem Ballardinim opravdu začíná fungovat. Od té doby, co zaujal místo vyhozeného Alviniho, se Cremonese postupně zvedá. A vysloužilo si přezdívku zabiják obrů, protože jeho cesta pohárem je neskutečná. Nejprve Cremonese odmítlo roli obětního beránka proti rozjeté Neapoli a postoupilo na její úkor do čtvrtfinále. Tam narazilo na dalšího favorita, konkrétně AS Řím. Ale i s ním si díky jeho chybám a vlastnímu presinku dokázalo poradit!

Serie A už pro skromný tým nenabízí takovou potěchu, protože mu v ní patří až poslední místo. Ballardiniho forma ovšem dává fanouškům Cremonese jistou naději, protože ve čtyřech soutěžních duelech domácí dvakrát vyhráli a jen jednou prohráli (s Interem 1:2). Lecce navíc není zrovna v pohodě, protože už čtyři zápasy nevyhrálo a čisté konto zvládlo v deseti posledních kolech udržet jen jednou. Přesto dostalo o jedenáct branek méně než Cremonese.

US Cremonese - pravděpodobná sestava:
Carnesecchi - Ferrari, Chiriches, Vasquez - Sernicola, Castagnetti, Meité, Valeri - Pickel - Ciofani, Okereke

US Lecce - pravděpodobná sestava:
Falcone - Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Pezzella - Gonzalez, Hjulmand, Blin - Strefezza, Colombo, Banda

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 2.93 - 3.01

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

AS Řím - Empoli FC

sobota 18:00

Giallorossi mají za sebou tragicky nezvládnutý duel v poháru, na který budou chtít reagovat třemi body z ligového klání. Jejich dalším soupeřem na Stadio Olimpico se stane toskánské Empoli, které má co dohánět.

Římany na jejich půdě totiž ještě neporazilo. Teď by se ale mohlo radovat, protože už dávno nepřipomíná skromný celek zoufale bojující o záchranu. Současné Empoli nalezneme na skvělé desáté příčce a v poslední době má lepší formu než AS! Už šest duelů po sobě hosté neprohráli a v polovině z nich brali tři body.

Úctyhodné jsou tyto výsledky i proto, že se vždycky nejednalo o soupeře z nejnižších pater průběžného pořadí. Empoli dokázalo v této skupině zápasů porazit i milánský Inter! Body si rozdělilo s Laziem a minule na něj nevyzrál ani Turín. Teď je na řadě AS Řím. A Empoli věří, že mu osmá nejlepší defenzíva ligy pomůže k bodům.

Vlci totiž nemají zrovna ideální formu. Zápas s Neapolí sice po herní stránce mohl dopadnout mnohem hůř, stejně nicméně zamrzí, že AS dostalo rozhodující branku jen čtyři minuty před koncem a prohrálo. To nejhorší ovšem svěřence trenéra Josého Mourinha teprve čekalo, protože v Coppa Italia nenaplnili jasnou roli favorita a po bezkrevném výkonu pustili do semifinále Cremonese!

Už podruhé v řadě dostalo AS dvě branky v jednom zápase. A v tomto ohledu se musí zlepšit, pokud nechce ztratit kontakt s první čtyřkou. Nepomůže mu v tom každopádně Darboe se Spinazzolou, přičemž Zaniolo je kapitola sama o sobě, takže ho v římském dresu zřejmě už neuvidíme. Empoli schází před důležitým utkáním zraněná trojice Ismajli, Grassi a také někdejší hráč AS, konkrétně útočník Mattia Destro.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Celik, Cristante, Matić, Zalewski - Pellegrini, Dybala - Abraham

Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Ebuehi, De Winter, Luperto, Parisi - Akpa-Akpro, Marin, Bandinelli - Baldanzi - Caputo, Satriano

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.49 - 4.33 - 7.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

US Sassuolo - Atalanta Bergamo

sobota 20:45

Sobotní program jednadvacátého kola Serie A zakončí atraktivní duel mezi domácím Sassuolem a Atalantou. Zatímco návštěva z Bergama se zase dostává do formy, tak Neroverdi jsou jen stínem ambiciózního týmu. Občas ale dokážou překvapit.

Jako třeba naposledy. V minulém kole se dostavili na San Siro, aby se pokusili bodovat. A vyšlo jim to nad očekávání, protože natrefili na milánského soupeře v krizi. Ta se projevila především nemohoucí a zmatenou obranou, která před vlastními fanoušky inkasovala rovnou pětkrát! Kdyby se domácím nějak zvlášť dařilo, asi by na tomto výsledku z Milána vlastně nebylo nic zvláštního. Jenže současné Sassuolo prohrává jeden duel za druhým, vítězství si předtím připsalo naposledy koncem října!

I proto je skalp současného majitele titulu tak překvapivý a důležitý. Jenže před Dionisiho partou stojí další problém - mnohem konzistentnější Atalanta. Ta sice na Mapei Stadium při minulých dvou návštěvách nevyhrála, celkově má však se Sassuolem dobrou bilanci. Zvítězila nad ním totiž v osmi z posledních deseti vzájemných utkání.

Sassuolo má tu výhodu, že s výjimkou zraněného Pinamontiho má kompletní kádr. Na druhou stranu, lednový přestupový termín jej připravil o trojici Kiriakopoulos, Kaan Ayhan a také Traoré, který odešel do Premier League. Hosté stále postrádají duo Palomino - Zappacosta.

Oproti Sassuolu měli trochu náročnější program hosté, protože kromě ligové scény se prezentovali také ve čtvrtfinále Coppa Italia. A nebylo to zrovna úspěšné představení, neboť Atalanta v něm nestačila na Inter. Jedinou brankou poslal Inzaghiho hráče dál Matteo Darmian. V lize už je to ale o poznání lepší - Atalanta v Serii A neprohrála už v pěti duelech, třikrát z toho bodovala naplno. Po vydřené remíze s Juventusem si Gasperiniho ekipa minule poradila se Sampdorií, a usadila se tak na čtvrtém místě.

US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Erlić, Ferrari, Rogerio - Frattesi, Maxime López, M. Henrique - Berardi, Defrel, Laurienté

Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Demiral, Scalvini - Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Maehle - Boga - Lookman, Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.85 - 4.05 - 1.92

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
20
17
2
1
48 : 15
53
2
Inter Milán
20
13
1
6
40 : 26
40
3
SS Lazio
20
11
5
4
36 : 16
38
4
Atalanta Bergamo
20
11
5
4
39 : 23
38
5
AC Milán
20
11
5
4
37 : 29
38
6
AS Řím
20
11
4
5
26 : 18
37
7
Udinese Calcio
20
7
8
5
28 : 22
29
8
Turín FC
20
7
6
7
21 : 22
27
9
Bologna FC
20
7
5
8
26 : 30
26
10
Empoli FC
20
6
8
6
19 : 24
26
11
AC Monza Brianza
20
7
4
9
25 : 28
25
12
ACF Fiorentina
20
6
6
8
22 : 26
24
13
Juventus FC
20
11
5
4
30 : 17
23
14
Salernitana Calcio
20
5
6
9
25 : 38
21
15
US Lecce
20
4
8
8
19 : 24
20
16
US Sassuolo
20
5
5
10
23 : 31
20
17
Spezia Calcio
20
4
6
10
17 : 32
18
18
Hellas Verona
20
3
4
13
18 : 32
13
19
UC Sampdoria
20
2
3
15
8 : 34
9
20
US Cremonese
20
0
8
12
15 : 35
8

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (163)

Přidat komentář
Alberto Aquilani

OT: Solbakkena sme museli vyradiť zo súpisky EL kvôli nejakým tým platovým pravidlám či čo (na druhú stranu tam kvôli nejakému podobne blbému pravidlu je Zaniolo). Hentí londýnski modráci z vrcholu samotného Olympu si len tak utratia 300 mega v zime, ale Rím musí z trojice Wijnaldum, Llorente Solbakken jedného vyradiť zo súpisky aj ked dokopy stáli asi ako miniatúra Colossea vyrezaná z dreva. . DRBNUTY ŠPORT SKURVENY!!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

To je důvod, proč tady tu pi*ovinu už tolik nesleduju. Je to byznys pro pár vyvolených, zbytek je jenom do počtu.

AS nikdy nemá šanci vybudovat vítězný kádr, protože na jednoho koupeneho hráče musí prodat půlku týmu aj s maserama

Reagovat
smazaný uživatel

Doteď jsem to nepochopil.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Daje!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Celkom dobrá polhodina ale ku koncu sme prestali hrať a Empoli ukázalo, že zaútočiť a spraviť niečo nebezpečné proti nám zas nie je a tak ťažké.... vzhľadom na posledných 10 dní tomu chýbajú už len predrbané 3 body v druhom polčase a máme to na kompletku, takže som dosť nervózny.

Reagovat
10

kolik z těch současných 40 bodů AS udělal Paulito?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něj máme bodový průměr na 12. příčku. Ze zápasů jen s ním hned za Neapol, zápas s níž to trochu pokazil, ale i tak jsme s ním na 2,2 bodu za mač.

Reagovat
10

síla

Reagovat
stuff

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole

Reagovat
Maritazzi

https://www.youtube.com/watch?v=lAavDbNYkgE Jako pořád si myslím, že dneska by byl Radja náš nejlepší záložník.

Reagovat
10

postavu má jak R9 ke konci kariéry

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.instagram.com/p/CoPuDoJI1ry/?hl=cs

I podle ostatních fotek je v normě :)

Reagovat
10

tj, v jeho "normě" krabky denně a 5 lahváčů

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je dobrý detoxikator :)

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda těch prvních dvou gólů, co je Dani převzal, hodně se posunuli od totálně pasivního týmu po manšaft, který je schopen držet otěže mače, jen na góly se nadřou a když už je dají, dostávají. Ale Favoritem bylo Bari.

Radja jim hodně pomůže, snad to dotlačí do play-off.

Reagovat
Maritazzi

Jako v případě Říma ani nemá smysl hodnotit nějaký mercato. Hráči přijdou, nevím, jestli se musí aklimatizovat půl roku na stání na vlastnim vápně, ale třeba takovej Belotti minulej zápas ukázal, že potřebuje jen prostor a šlo by to. Solbakken dostal tři minuty a místo aby dostal prostor, tak tam hodí za Dybalu dalšího záložníka..

Reagovat
pastal

Do konce sezóny už to lepší nebude on prostě nestřídá !!!Po vypadnutí EL které brzo nastane už vůbec ne, takže to co dneska hrálo v základu bude hrát všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Salzburg může dopadnout jedině jako Bodo.

Buď to ze skupiny, nebo z play-off.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude týden volna, má výmluvu.

Bryan dneska pár dobrých pasů a jedna kolmice, takže základ do mrtva, Pelle byl jak pinball, odrážeč míčů. Tammy mohl být klidně dole 25 minut.

Jsem rád, že hraje Bove, ale on ho posílá pouze za stavu, kdy od něj chce akorát ať nahání balón jak ocas, tak se nikam neposune.

Gini má být Ježíš Kristus, je mi ho až líto. On to samozřejmě pozvedne, protože na míči je pořád top hráč, ale výsledky jsou stejně závislé na Paulitovi.

Reagovat
Yanek

Kdyz vidim Liverpool, ktery je beznadejne precteny v cele PL rikam si, co bude delat Pioli dal. Do ted AC veskrz kopirovalo jejich model samozrejme s vyrazne nizsimi investicemi. Na treninku se vsichni usmivaji a predavaji si oceneni, do medii prohlaseni, ze tym hraje v ramci svych moznosti.

Po Scudettu je to promarnena sance, ktera se ale jeste stale da chytit pokud se uhraje TOP4 a zacne se nakupovat. Bez penez to proste nepujde a ani fanousky uz moc dlouho oblbovat nebudou moct recma o stadionu a dlouhodobem projektu. Tohle leto = posledni prilezitost dostat AC zpet na nejvyssi uroven sympaticky. Pak uz asi jen s sejkem.

Zamerne to pisu pred derby, protoze i kdyz pristup bude jiny, limity se podle me ukazou znovu.

Reagovat
Shevchenko

No asi se dá souhlasit protože Maldini mluví o tom jak se musíme dostat aspoň 3x v řadě do LM abychom mohli dělat větší nákupy, jestli se tam nedostaneme tak zas budou mít berličku. Hlavní se tam dostat a pak uvidíme jak na tom vůbec jsme.

Reagovat
AngryPrd

Dobry dotaz! Viem ake riesenie by pomohlo - Klopp do AC

Reagovat
GEGE

Celý týden se mluví o tom, že se asi přejde na jiné rozestavení... zrovna na derby zkoušet něco jiného...max to 4-3-3 se středem Pobega -Tonali - Krunic. Hlavně ať tam nedává 3 stopery protože to pak bude ten rekordní výsledek překonány už v poločase... Dlouho sem nebyl tak posrany z derby... dneska to strašně smrdí...

FORZA MILAN!!!

Reagovat
maras93

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
mastakillah

Kvaraaaa

Reagovat
vilp

Co to jako teď pískl?

Reagovat
mastakillah

Osimheeen

Reagovat
mastakillah

Osimheeen

Kvara

Reagovat
popltak

Nejlepší duo světa aktuálně

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Milan : AC Milan 0:1

Reagovat
Nuno čomes

Šly nějaké reference, že Lukaku se do toho zase dostává. Nicméně začíná Edin. AC 3-4-3?

Reagovat
GEGE

Ty pico to je totální šílenost ta sestava...

Reagovat
Yanek

Giampaolo vibes

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím nekdo stream?

Reagovat
cresposuper

To bude fakt Martinez kapitan?

Reagovat
Nuno čomes

Dal bych Barellu.

Reagovat
Lubinterista

Snad ne, má čas, musí zapracovat na hlavě, to jak se furt vzteka není dobrý. Čekám na Broza

Reagovat
Nuno čomes

Pravě, že už je na čase. Brozovic je salamista ten ne.

Reagovat
Lubinterista

Brozo takhle působí i za chorvatskou repre, ale na salamu nema, jen tak blbě vypada, proto ho dost interisti kolikrát posílalo pryč. Škoda ze Bastoni šel trochu dolu a je zatím tvaroh.

Reagovat
Nuno čomes

Jo Broza jsem posílal xkrat pryč Bastoni trosku upadl, ten má ještě dost času. Barella je živejší, já bych ho klidně dal.

Reagovat
Yanek

Regulerni beton v derby

Reagovat
maras93

To je čekání na gól

Reagovat
AngryPrd

Pioli to dal na 3-5-2, v prvych 5 minutach 2 strely na branu AC

Reagovat
Salfovic

Tak to je oproti předchozím zápasům zlepšení, ne.

Reagovat
AngryPrd

Prehra s Interom iba 1-0 je zlepsenie ano.

Reagovat
Kaka14

tak proti Turinu mame vraj hrat opat na 3 obrancov : Kalulu, Tiaw, Tomori (ked sa stihne doliecit) ... takze predpokladam, ze aj v LM tak budeme hrat ...

Reagovat
AngryPrd

No ta hra je hnus. V LM vetrim dalsiu hanbu na domacom ihrisku. To je uplne bez myslienky hra na nahodu.

Reagovat
dantetomas

Ja uz chapem ten brekot fandov ACM. Ten Tatar v brane srsi istotou asi ako priemerny golman z okresu. Ten zakrok dobry, ale potom dva centre uplne v lese. Vela nechybalo a ten roh by si drbol do brany

Reagovat
10

Už skáčou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám za to odečtou 15 bodů, aby byl svět zase v pořádku ...

Reagovat
10

Ok

Reagovat
Pinturicchio

Vás by museli odecist cele a zrušit vás, kaspari, aby byl svět zase v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Nuno čomes

Lautaro pome pome!

Reagovat
Godblesss

Lautaroooooooooooo a do niiiich!

Reagovat
Lubinterista

Gggooool

Reagovat
Yanek

Tolik k tvoji taktice Pioli... beton v derby tyvole, Leao na lavce, Messias na CM. Vypadni

Reagovat
Godblesss

Pioli is not on fire

Reagovat
maras93

Nikdo na přední tyci, nj

Reagovat
Lubinterista

Bobo byl, je a bude interista. Asi tak

Reagovat
10

Bobo je Interista asi jako si ty učitel češtiny...

Reagovat
Lubinterista

Na češtinu na internetu ti seru. Ze je na zápasech Interu a ma na sobě cernomodry barvy, tak s tím nic neudelas. Breč dál hnupe

Reagovat
10

džíny a bundu, viděl jsem to, no

Reagovat
Lubinterista

Chápu, ze třeba náramek nepocitas a vaši bývali hraci na vaše zápasy chodí v dresech. Tlem se dal. Fakt malý ublizeny juventusacky kundy, který se musej nasrat do všeho. Mas na začátku malý D a bez tečky na konci ucitelko.

Reagovat
10
Reagovat
Lubinterista

Vědí to všichni, ze vztahy s interem neměl jednu dobu ideální. Vycházím z toho jak se chová teď, ne z deset nebo kolik let staryho clanku. Dvacetizapasovy ex hraci Uvidime

Reagovat
Pinturicchio

Lidi s otevřenýma očima vidí už teď, že má Bobo Inter v pici.

A najednou ti čeština, až na tečku a interpunkci, u prdele není. A Inter s malým i, ale to se dá pochopit.

Reagovat
10

jo, jen ho váš mafiánskej prezident nechal odposlouchávat a sledovat, za což pak Bobo dostal odškodný milion eur...

Reagovat
Lubinterista

Nebo takhle. Nemůžu za to, ze poslední dobou celkem pravidelne chodí na zápasy interu a fandí mu. Dobrý. Konec.

Reagovat
10

na to, kolik ti je, máš pořád takovou dětskou fantazii

ale jako já to chápu, vaše legenda, na který jste tady vyrostli, otevřeně mluví o tom, že fandí největší konkurenci, to by mě třeba od Nedvěda taky nasralo, no...akorát nevím, proč ten brekot předhazuješ jiným

Reagovat
Pinturicchio

Páč je mimoň non plus Bobo ultra.

Reagovat
Lubinterista

Nechápeš nic a druhým odstavcem mi podsouvas něco co já tak vůbec necítím

Reagovat
Pinturicchio

Klasická výmluva analfabetů - na internetu na češtinu seru.

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Nihilister

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Kruth

k smíchu to AC

Reagovat
10

Každá standardka Interu před gólem smrděla, AC se vůbec nechytá...

Reagovat
fRRR

To je opravdu smutny. Pioli se nechal vycukat a uz ani nehrajeme svoje, delame neco co absolutne neumime. To mi na tom prijde asi nejhorsi.

A ze za ty dva roky jsme se nenaucili branit standartky, to ani uz nejde komentovat

Reagovat
Yanek

Jeho cas skoncil. Cim driv si Maldini prizna chybu s prodlouzenim smlouvy, tim vetsi sance na LM.

Reagovat
Kruth

vymáčknul z nich víc než maximum. To nemohlo vydržet do nekonečna

Reagovat
fRRR

Jenze koho misto nej? Polovicaty reseni typu reangazovat nejakyho byvalyho hrace mi prijdou hovadina, Pioli mel (alespon doted) nejakej konzistentni plan a snahu tomu tymu vtisknout tvar.

Ja jsem byl jeho zastancem, odvedl s tim tymem maximum co mohl, ale ma prvni velkou krizi a neumi ji evidentne resit takticky, psychicky, ani jakkoliv jinak. To samozrejme nelze poprit.

Reagovat
Yanek

Nevim, nejsou penize. Dostane cas, ale tohle nekolikate ponizeni, ktere zavrsil tou priposranou taktikou uz mu neodpusti ani hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte si Moua.

Reagovat
LeonardoUžoa

Maldini ať přizná chybu s tím, co předvedl v létě.. ten de Kotlár je výsměch, kdo už pošle do Belgie 35mega či kolik. Zbytek posil taky směšný na mistra ligy.

Reagovat
Yanek

No to taky samozrejme. A pak ty vyjadreni v zari jak je vse zalite sluncem.

Reagovat
LeonardoUžoa

Já si zkrátka nejsem jist, zda by jeho odvolání v současnosti k něčemu bylo. Nutno si říct, že AC byl překvapivým vítězem ligy a těžili z dobré motivace od Pioliho a Ibry a přijde mi jakoby si tam ve vedení mysleli, že jsou zkrátka po všech směrech nejlepší a dost to podcenili. Hráči zahráli nad svý možnosti a teď to zkrátka jde do kopru. Byť by teď třeba kouče odvolali, těžko to někdo probudí ze dne na den. Chce to řez do kádru v létě.

Reagovat
Yanek

Pamatuju si jak Giamapolo stavel za kazdou cenu Rodrigueze kdyz mel na lavce Thea. Ted tam proste na truc neda Leaa, i kdyz je to jediny hrac co muze neco vytvorit. U me tento trener skoncil s touhle nedustojnou hrou. A tech debaklu uz mel taky hodne btw…

Reagovat
Largo

Reagovat
maras93

Hlavně je i výsměch kolik dostává prostoru a zatím předvedl hovno. Jo, je to jeho první sezóna, ale věřím, že Adli s jeho časem by měl lepší čísla.

Reagovat
10

přijde mi to jako dost nesmyslná panika z jeho strany, tohle je většinou začátek konce, protože se akorát zacyklí v podobně zoufalých pokusech

AC těžilo z aktivního pojetí, na tohle fakt nemá hráče

Reagovat
fRRR

to uz bych radsi koukal na to, co jsme hrali v Rime.

Reagovat
LeonardoUžoa

Co to AC nacvičuje lol.

Reagovat
GEGE

Takže cesta z krize je hrát fotbal z minulého století... jestli tuhle sracku vymýšlely celý týden tak by se měli jít nechat vyšetřit...já si celou dobu říkal, že ta předpokládaná sestava je vtip a klasický výmysl novinářů a oni to fakt udělali...

Reagovat
Yanek

Uprimne asi nejhorsi polocas jaky jsem kdy od AC videl od roku 2004, dno nema konce.

Reagovat
Morgue

Tak ne, že bychom to nečekali, ale momentálně je v AC vše mimo formu včetně lavičky. Před Katarem to ještě trochu tahali Leao, Giroud, Hernandez.Po kataru už ani oni. Giroudovi nechodi ani balony, tak se asi nelze divit. Ten pořád hraje zápas Argentina-Francie..

Reagovat
Nuno čomes

1:0 je strašně málo na to, že se soupeř nedostavil.

Reagovat
cresposuper

Pripomina mi to, ked Pioli u nas skusil nejake 3421 proti Spalettiho Rome strasne prekoucovany polcas

Reagovat
10

27% držení míče, Pioli asi studoval Maxe s Mourinhem a jejich dinosaur calcio

Reagovat
Yanek

K tomu 0 strel…

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá by byla i statistika doteků s míčem na polovině soupeře. Zároveň nevím, co přesně se do 'nebezpečných útoků' na livesportu počítá, ale poměr 38:2 je v takovém derby šílený.

Od vás katastrofální poločas.

Reagovat
Morgue

To je tak 8 poločasů...

Reagovat
lnterista

Zatím tím jak proti Drnovicim, ale loni to bylo to samé a pak 1:2. Tak snad se to nebude opakovat.

Reagovat
Morgue

Pioli si přečetl předzápasové prognózy a rozhodl se, poslat kluky na dovolenou. Jen někteří zabloudili a teď se ztrapňují na hřišti.

Reagovat
Nuno čomes

Skriniar je na vystridani ale

Reagovat
10

Origi je slušnej revival Libora Kozáka, ten se povedl...

Reagovat
maras93

Reagovat
LeonardoUžoa

Míčový mág.

Reagovat
AC.Milan

Saele

Reagovat
fRRR

Prijde mi to, nebo je ta atmosfera mnohem min vyhrocena, protoze je nekterejm hracum Interu realne hracu AC lito? Lautaro uz tam asi trikrat nekoho utesoval.

Reagovat
Salfovic

O titul se nehraje, tak proč to hrotit.

Reagovat
lnterista

klasická vypínačka v 2.poločase

Reagovat
Nuno čomes

Tonaliho jsem si dnes všiml až při té simulaci

Reagovat
AC.Milan

Oni už jsou na nás hodni

Reagovat
LeonardoUžoa

Omg Olivijié

Reagovat
10

Před MS by tohle Giroud uklidil z první...

Reagovat
Nuno čomes

Na co si Skriniar hraje

Reagovat
Lubinterista

Zahájili jsme ofenzivu na 1:1 nebo co?

Reagovat
GEGE

Giroud nechal formu v kataru...

Reagovat
AC.Milan

Žalud

Reagovat
fRRR

Nejhorsi je, ze je videt, ze by to stale bylo hratelny, kdyby se Pioli a spol. nepodelali a nezacali hrat neco, co fakt neumime. Jasne, sance na porazku Interu v tyhle forme by stejne byly furt maly, ale ty polocasy jsou jabka a hrusky / a ano Inter prestal hrat tolik, ale i tak.

Reagovat
Godblesss

Derby je naše!

Reagovat
Pharrell

Pokud dnes Lazio zvládne i vyhrát na hřišti Hellasu Verony budou v tabulce už na 3. místě. Dokonce i před AS. Hm progresivní tým pod Sarrim.

Reagovat
Shevchenko

Byli třetí už před tímhle kolem

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
monkej

Zaniolo fakt do Istanbulu povedal mu niekto, že tam sa chodí dožívať v 35-ke?

Reagovat
danko10

On je tak moc pozadu, až je popredu.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Takže by pro jeho jkariéru podle tebe bylo lepší, kdyby teď pár měsíců seděl na tribuně?

Reagovat
10

ano, měl by dost času na přemýšlení, jestli náhodou nedělá něco špatně

Reagovat
Largo

Zaniolo a přemýšlení? Pobavils To je asi jako Tottiho slavná knihovna.

Reagovat
Pinturicchio

To je ocas.

Reagovat
John Obi Mikel

To je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Čtete blogy na tipsportu?

Například: https://www.tipsport.cz/blogy/o-trpaslikovi-mezi-obry-aneb-seznamte-se-s-quotlotuttoquot/55408

Pokud ano, máte nějaké oblíbené autory? (Uvedený odkaz je na poslední článek k sekci Serie A)

Reagovat
I*M

Dobré počteníčko Hlavně to jak vyjebává s Agnellim

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaujalo ma, že Lazio má v Čechách hentakú fanynku. Minule som na fb zhodou okolností narazil na jednu romanistku zo Slovenska, ešte aj pekná a sympatická, tak som jej napísal, či preferuje v útoku Tammyho alebo Belottáka a doteraz neodpísala :-(

Reagovat
Smreky

Ten zaniolo je tak slabý že ide do Istanbulu? To nemal lepšie ponuky?

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth jediný nabídl, co chtěl klub, po známosti. Jinak nějaké hostovacky s opcí, která se třeba v případě Tottenhamu měnila na povinný výkup v případě postupu do LM. AS smetlo vsechny ze stolu. Milan nabídl málo peněz.

Takže buď tribuna, nebo marný Bournemouth, nebo Gala.

Reagovat
Airus

To jsem na nás zvědavý.

Vsadil bych remízu, ale Max to uhypuje na prohru

Reagovat
Maras5

Zatím zase hrůza!!!

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
stuff

Dushko!

Reagovat
stuff

A jeb podme branit 70minut proti salernu!!

Reagovat
Maras5

Přesně. Je to hovado. Alík. Pořád jen obrana, obrana a obrana.

Reagovat
Maras5

Tvl. 70mega? Vlahovic ma hodnotu tak max 20 mega. I Schik by tam byl platnejsi!

Reagovat
Sforza

Přesně , Páťa anebo ještě Gabigol

Reagovat
M11

KOSTIC !!!

Reagovat
Maras5

Tvl.

Reagovat
Sforza

V Salernu řádí srbská mafie !

Reagovat
M11

DUSAN !!!

Reagovat
stuff

Vlaho

Reagovat
Shevchenko

Teď vidím jak to Chiesa spálil, jak to a ním juventini vůbec je? Dostane se zpátky do formy z Eura?

Reagovat
M11

Verim ze ano.. ale musi byt 100% fit.. zatim neni schopny odehrat dva zapasy po sobe..

Reagovat
10

upřímně tomu moc nevěřím...zatím vypadá úplně jinak, je mnohem těžkopádnější, přijde mi, že se bojí, v každým souboji si dost viditelně chrání to koleno

ale snad se do toho dostane, ta pauza byla dlouhá, no...historie každopádně moc optimismu nedává

Reagovat
Raffaello

Paralela s ADP. Už nikdy nebude jako dřív. Možná je to krutý a hodně unáhlený konstatování, ale nevěřím, že bude kdy schopný ukázat výkony z Eura. A nesmaže to ani hromada práce, kterou tomu obětoval a ještě obětuje, aby se vrátil v plné síle. Rád se budu mýlit.

Reagovat
10

ano, to jsem tady už psal, protože ta podobnost tam je fakt obrovská

Alex byl před zraněním taky jeden z nejrychlejších hráčů v lize, po zranění musel úplně změnit styl hry...třeba toho Fede bude taky schopen

Reagovat
Raffaello

Držím mu palce.

Reagovat
10

doufám, byla by to hrozná škoda

Reagovat
Nuno čomes

Těžko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele