Serie A - souhrn 15. kola: Barákův gól Fiorentině nepomohl

11.11.2022, 22:43, aktualizováno 13.11.2022, 22:38
Komentáře a souhrny
Antonín Barák (© AFP)
Barákův gól nepomohl Fiorentině k úspěchu, AC Milán nakonec přece urval vítězství díky rozhodující brance v nastavení. Atalanta zahájila nedělní program porážkou 2:3 s Interem a potřetí za sebou nebodovala. Juventus v neděli večer hladce skolil Lazio. Neapol zdolala Udinese a upevnila si suverénní první místo. Empoli před vlastními fanoušky podruhé v řadě vyhrálo, tentokrát nad Cremonese...

Juventus FC - SS Lazio 3:0

13.11.2022 20:45

Góly: 43. Moise Kean, 54. Moise Kean, 89. Arkadiusz Milik

Až nečekaně jednostranný průběh mělo utkání mezi Juventusem a návštěvou z Říma. Lazio příliš nebezpečné nebylo a Juventus dnes ukázal vysoce efektivní zakončení. Laziu dal tři branky, dvě z toho měl na svědomí Moise Kean.

Turínský stánek hostil souboj dvou týmů, kterým rozhodně nechybí forma. Ukončit podzimní část Serie A chtěl domácí Juventus výhrou proti svému bývalému trenérovi, který byl ale odhodlán favorita překvapit. Jenže se mu to od prvních minut utkání vůbec nedařilo. Především dvojice Kean - Milik hodně zlobila obranu Lazia.

Na první šanci jsme nečekali zas tak moc dlouho, v jedenácté minutě vypálil mladík Fagioli po zemi bez přípravy a Provedel musel hbitě na zem. Trochu ho o pár chvil později vylekala rána Milika, který poslal míč křížným pokusem jen těsně vedle tyče. Polského brankáře Szczesného zase prověřila střela Milinkoviće-Saviće, který při absenci Immobileho nastoupil s kapitánskou páskou na ruce.

Když už si diváci asi mysleli, že budou obě jedenáctky chtít první půli hlavně v klidu dohrát, Juventusu se povedl brejk. Hosté na začátku akce přišli o míč, toho se chopil poslední dobou skvěle hrající Rabiot a přihrávkou poslal do úniku Moiseho Keana. Mladý útočník si poradil jak s dotírajícími protihráči, tak i se Szczesnym.

Lazio možná chtělo nastoupit do druhé půle razantně a pokusit se srovnat, jenže nástup do druhého poločasu mu vůbec nevyšel. V 54. minutě to totiž už bylo o dvě branky. Filip Kostić zkusil překvapit Provedela střelou z kraje vápna a zkušený brankář jeho zakončení neudržel. Kutálející se míč z jeho rukavic už doklepl do sítě duchapřítomný Moise Kean - 2:0.

Po zbytek utkání se Staré dámě dařilo kontrolovat vývoj hry, a je fakt, že Lazio zůstalo daleko za očekáváním. Juventusu ani nedalo moc velkou práci ukočírovat jeho jindy přesné a smrtící manévry. Ke konci utkání se na hřiště podíval i pomalu se vracející Chiesa, který pomohl zpečetit osud římského klubu. Minutu před koncem totiž od lajny přihrál na střed a Arkadiusz Milik coby osamocený hráč pohodlně skóroval.

V nastavení se ještě Lazio pokusilo alespoň o čestný zásah, jenže po akci a zakončení Felipeho Andersona ukázal skvělé reflexy polský brankář Szczesny, který se vyšvihl k tyči a vyškrábl míč mimo bránu. Dnes podal výborný výkon, a Juventus děkuje za výhru i jemu.

Více informací k zápasu

AC Milán - ACF Fiorentina 2:1

13.11.2022 18:00

Góly: 2. Rafael Leão, 90+1. Nikola Milenković (vl.) - 28. Antonín Barák

Vítězně zakončil rok 2022 AC Milán, ale v souboji s Fiorentinou to neměl vůbec jednoduché. Ačkoliv první branku vstřelili Rossoneri, konkrétně Rafael Leão, žádnou dominanci favorita to nepřineslo. Fiorentina srovnala zásluhou Antonína Baráka a vyrovnanou partii pak pro sebe uzurpovalo AC, když si v nastavení srazil Vranckxůc centr do sítě Nicola Milenković.

Fiorentina opouští San Siro zklamaná, protože nepředvedla vůbec špatný výkon a minimálně bod si zasloužila. AC se trápilo již minulý týden proti Spezii (2:1) a především pak proti Cremonese (0:0). A i s Fiorentinou to mělo do dokonalosti italského mistra daleko.

AC vstoupilo do zápasu skvěle a Rafaelu Leãovi stačily na první branku tři minuty. Portugalec dostal od Girouda přihrávku za obranu a placírkou k tyči rozjásal zaplněné San Siro. Fiorentinu ale rychle inkasovaná branka nepoložila, spíše naopak. Hned v 9. minutě orazítkoval tyčku český záložník Antonín Barák! Fiorentina byla nebezpečnější, Milán sice vedl, ovšem zcela přenechal iniciativu hostům, a ve 29. minutě byl za to potrestán. Antonín Barák se v šestnáctce otočil s balónem a překonal Tătărușanua - 1:1.

Fiorentina si podržela aktivitu i po vyrovnání a Stefano Pioli, navzdory dobrému začátku, nemohl být s výkonem svých svěřenců spokojen. Do druhého poločasu však oba celky vcházely beze změn. Tempo zápasu bylo i nadále dobré, ovšem dlouho se hrálo bez vyložené příležitosti na obou stranách.

Až v 71. minutě si málem vstřelil vlastní branku Kalulu. Fiorentina se pak vehementně dožadovala pokutového kopu po zákroku Tomoriho. Celý moment zkoumal VAR, a ačkoliv anglický stoper vzal nejdříve útočníka a až potom balón, rozhodlo se o pokračování ve hře.

AC Milán i Fiorentina se snažili rozhodnout ve svůj prospěch a balón se přeléval ze strany na stranu. Kouamého už dokonce Tătărușanua překonal, ale na brankové čáře zachránil AC Tomori.

Nakonec rozhodla šťastná ruka Stefana Pioliho, který poslal na hrací plochu Astera Vranckxe, a jeho centr znamenal rozhodující gól. Belgičanův pas přelétl Rebiće i Terracciana a s pomocí Milenkoviće zapadl do branky.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Spezia Calcio 1:2

13.11.2022 15:00

Góly: 30. Simone Verdi - 53. M'Bala Nzola, 69. M'Bala Nzola

Ještě loni Hellas pokukoval po evropských pohárech a letos bude mít co dělat, aby se v nejvyšší soutěži zachránil. Veronský celek doma podlehl Spezii 1:2 a na nesestupové pozice už ztrácí osm bodů! Právě Spezia svojí výhrou zařídila, že rozdíl mezi sestupem a záchranou je aktuálně šestibodový.

Spezia se raduje a nutno podotknout, že po zásluze. Po prvním poločase však svítilo opačné skóre a Hellas vedl na Stadio Bentegodi 1:0 brankou Simona Verdiho. Jeho branka ve 31. minutě byla jediným světlým momentem v průběhu první půle, který byl obecně velmi bojovný. Ve 43. minutě musela Spezia poprvé střídat a zraněného brankáře Dragowskiho nahradil Zoet.

Hosté museli ve druhém poločase dotahovat a to se jim podařilo v 54. minutě. M'bala Nzola z hranice šestnáctky krásně obstřelil Montipa a srovnal na průběžných 1:1. O chvíli později byl na druhé straně ve velké šanci Lasagna a skvělý zákrok předvedl Zoet. Spezia dokonala obrat dvacet minut před koncem a byl to opět M'bala Nzola. Bourabia centrem vracel balón do pokutového území a Nzola hlavou vstřelil svůj druhý gól.

I poté byli k vidění další šance a to na obou stranách. Z pohledu Spezie mohl zvýšit Bourabia, za domácí zase odmítl vyrovnání Lasagna. Utkání bylo napínavé až do úplného konce, včetně nastaveného času, ovšem změnu už nepřineslo.

Více informací k zápasu

AC Monza Brianza - Salernitana Calcio 3:0

13.11.2022 15:00

Góly: 24. Carlos Augusto, 35. Dany Mota, 75. Matteo Pessina (pen.)

AC Monza Brianza si v roce 2022 zajistila premiérovou účast v Serii A a stejný rok zakončila jasnou výhrou 3:0 nad Salernitanou. Pro nováčka je to důležité vítězství, protože zvýší svůj náskok na sestupové pozice. Brankáře Sepeho postupně překonali Augusto, Mota a z pokutového kopu Pessina.

Začátky Monzy v Serii A nebyly vůbec jednoduché a prvního vítězství se fanoušci dočkali až v polovině září. Stálo to však zato, protože se podařilo skolit slovutný Juventus. Následovaly i výhry nad Sampdorii, Spezií a nedávno i nad Hellasem.

O první rozruch se postaral Ciurria, který zkoušel stříhat nůžkami a fanoušci v ochozech jeho nesmělý pokus ocenili potleskem. Ve 24. minutě vstřelila Monza první branku. Carlos Augusto si v šestnáctce přebral balón a z malého vápna tísněn přesně zakončil. O deset minut později rovněž z malého vápna prostřelil Sepeho Dany Mota a s hostující Salernitanou to nevypadalo dobře.

I Granata udělala o přestávce tři změny a na její hře to bylo znát. Hosté byli najednou aktivnější a nebezpečnější, jenomže střeleckou nemohoucnost se jim vmazat nepodařilo. V 57. minutě trefil levou tyč domácí Colpani a čtvrthodinu před koncem proměnil pokutový kop Matteo Pessina. Sudí jej nařídil po Candrevově faulu a jeho následném vyloučení.

Smazat tříbrankové manko bylo pro Salernitanu neřešitelným problémem. Monza mohla vyhrát i vyšším rozdílem, ale v nastavení neuspěli Birindelli s Ranocchiou, přičemž Sepemu pomohla branková konstrukce.

Více informací k zápasu

AS Řím - Turín FC 1:1

13.11.2022 15:00

Góly: 90+4. Nemanja Matić - 55. Karol Linetty

AS Řím opět selhal a doma dokázal v posledním duelu před pauzou jen remizovat s turínským FC. Šancí bylo na obou stranách požehnaně, ale domácí začali hrát efektivně opět až s navrátilcem Dybalou na trávníku.

Římané doma chtěli potěšit nabitý stánek, který jeho příznivci již po sedmnácté v sezoně zaplnili do posledního místečka. Herně se ale AS dlouhodobě neukazuje jako tým, který by si takovou návštěvnost zasloužil a platí to zejména pro jeho formu ve Věčném městě. Ani dnes nezačalo AS hrát aktivně hned od prvních chvil.

Naopak, první větší šanci si připravil jako již tradičně bývalý hráč římského klubu, Antonio Sanabria. Ten se dokázal odpoutat od bránícího hráče, jenže pálil ve velké šanci těsně nad bránu Ruie Patrícia. Domácí si první šanci vypracovali vlastně díky chybě turínské obrany, která namazala Abrahamovi. Jenže zakončení Zaniola poslalo míč těsně nad bránu.

Naděje svitla domácím fanouškům ve 24. minutě, kdy záložník Ricci zahrál po rohovém kopu ve vlastním vápně rukou. Jenže sudí Rapuano penaltu po shlédnutí videa odvolal - šlo o přirozený pohyb horní končetiny. Ke konci první půle se do šance prodral obránce Mancini, který však jen těsně minul zadní tyč.

Jedna z klíčových situací nastala v 55. minutě. Střídající Singo dostal od domácích obránců až příliš času k centru, na něj si naskočil záložník Karol Linetty a poslal hlavou hosty do vedení!

AS začalo nějak smysluplně hrát až v momentě, kdy byl na place Paulo Dybala. Jeho první rána ale skončila jen v rukavicích pozorného Milinkoviće-Saviće. Domácí se hnali za vyrovnáním a velkou šanci představoval faul Djidjiho ve vápně, po němž následovala penalta. Jenže Belotti potvrdil neformu a poslal ji jen do tyče! AS se nicméně dočkalo aspoň bodu, když Dybala napálil míč do břevna, od něj se balon odrazil k Matićovi a na jeho dělovku už ani Milinković-Savić neměl nárok - 1:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Inter Milán 2:3

13.11.2022 12:30

Góly: 25. Ademola Lookman (pen.), 77. José Luis Palomino - 36. Edin Džeko, 56. Edin Džeko, 62. José Luis Palomino (vl.)

Důležité vítězství 3:2 získal na svojí stranu Inter. V Bergamu ho čekala těžká šichta a zvláště, když jako první inkasoval. Jenomže Nerazzurri předvedli obrat a to zásluhou bosenského útočníka Edina Džeka. Pro Atalantu je to už třetí porážka v řadě, která zároveň může znamenat propad mimo pohárové pozice.

Přitom začátek v podání Orobici nebyl vůbec špatný. Hned po čtvrthodině hry se zjevil za obranou Nerazzurri Teun Koopmeiners a Onana na přední tyči skvěle zasáhl. Po následném rohovém kopu zase hlavičkoval od země Palomino, ale stav zůstával v Gewiss Aréně nadále bezbrankový.

Atalanta nakonec udeřila ve 23. minutě, když stoper De Vrij fauloval v pokutovém území útočníka Duvána Zapatu a sudí Chiffi neměl na vybranou a pískl do píšťalky. K pokutovému kopu se postavil Ademola Lookman a zvolil tvrdou ránu do horního rohu, na kterou Onana nedosáhl. Atalanta se těšila z vedení, nicméně dlouho jí to nevydrželo. Ve 36. minutě odcentroval Çalhanoğlu, Lautaro balón přizvedl a před Mussem skvěle zakončil Edin Džeko - 1:1. Inter mohl ještě do poločasu otočit výsledek, ale Lautaro Martínez trefil z úhlu jen boční síť.

Inter postupně převážil držení balónu na svojí stranu, jinak byl první poločas vyrovnaný na obou stranách. Trenér Gian Pier Gasperini udělal o přestávce jednu změnu, stáhl Scalviniho a nasadil Malinovskyiho.

Hosté byli po změně stran lepší a zaslouženě šli do vedení. Denzel Dumfries ještě svojí střelou neuspěl, stejně jako Pašalić, nicméně v 56. minutě už Inter vedl. Centr Dimarca nadělal obraně Orobici paseku a Edin Džeko tečoval balón za brankovou čáru. Celá situace zaváněla vlastní branku, avšak Džekovi byl gól připsán a paradoxně až z další gólové akce Interu si vstřelil vlastňák Palomino. Çalhanoğlu prodloužil rohový kop a Palomino hlavou zamířil do vlastní sítě.

Milánští už vedli o dva zásahy a pro Atalantu bylo těžké vrátit se zpět do utkání. Do konce zápasu ale pořád zbývala půlhodina a stát se mohlo cokoliv. Čtvrthodinu před koncem srazila zeď Interu Koopmeinersův přímý kop na roh a z něho vzápětí odčinil předchozí vlastňák José Luis Palomino. Atalanta se přiblížila na rozdíl jediné branky a Inter čekaly krušné časy.

Atalanta vrhla poslední síly do ofenzívy a naopak Inter se soustředil na defenzívu. Inter dohrával závěr zkušeně, rozkouskoval hru a domácím už nic nepovolil. Sudí Chiffi sice nastavil dlouhých šest minut, ale ani to nepomohlo. Inter zakončil rok 2022 vítězně a udrží pohárové příčky, kdežto Atalanta po slibném začátku prohrála po třetí za sebou a pád v tabulce jí nemine.

Více informací k zápasu

Bologna FC - US Sassuolo 3:0

12.11.2022 20:45

Góly: 30. Michel Aebischer, 50. Marko Arnautović, 78. Lewis Ferguson

Bologna zvítězila v 15. kole Serie A nad Sassuolem v poměru 3:0. Zápas celků z oblasti Emilia-Romagna rozhodl prvním gólem v dresu domácích Michel Aebischer, na kterého po změně stran navázal osmou trefou v sezoně Marko Arnautovič. Rossoblu tak skvěle zareagovali na nevydařený duel s Interem a přezimují v klidném středu tabulky.

Když už to vypadalo, že se Bologna konečně začala zvedat, schytala pořádnou facku v podobě prohry 1:6 v Miláně. Ani Sassuolo na tom však nebylo o mnoho lépe, jelikož z posledních šesti ligových duelů vyhrálo jen jeden. Jisté nicméně bylo, že se diváci ofenzivního fotbalu měli na co těšit, protože s takřka naprostou pravidelností se ve vzájemných kláních v posledních čtyřech letech prosazovaly oba celky.

Úvod duelu nepřinesl mnoho zajímavých situací, což ovšem nemělo vliv na fantastickou atmosféru derby, kterou umocňovaly zaplněné tribuny na Stadio Renato Dall'Ara. K první šanci se schylovalo po čtvrthodině, kdy na zadní tyči nepřesně střílel hostující Hamed Junior Traoré. Domácí se k zakončení dostali až ve 30. minutě, stálo to však za to. Jhon Lucumí vyzval centrem nabíhajícího Aebischera, jenž míč tečoval perfektně k tyči a mohl se jít s celou lavičkou radovat ze svého premiérového gólu v Serii A.

Bologna měla parádní vstup do druhé půle, který podepsal svým osmým gólem v ligové sezoně Arnautovič. Rakouský útočník využil skvělé průnikové přihrávky Roberta Soriana, oběhl lehajícího si brankáře a pohodlně zvýšil na 2:0. Kouč Sassuola se snažil oživit hru svých svěřenců střídáními. Na trávník se dostal mimo jiné italský reprezentant Domenico Berardi, pro nějž šlo o nejdelší porci minut od srpnového zranění. Ani nasazení zkušeného útočníka však nezlepšilo útočný projev Neroverdi. Naopak třetí branku přidal v 78. minutě pěknou ranou pod břevno Lewis Ferguson.

Domácí napravili debakl s Interem a získali tři body. Příští utkání sehrají v prvním lednovém týdnu na stadionu AS Řím, Sassuolo přivítá Sampdorii.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - US Lecce 0:2

12.11.2022 18:00

Góly: 45+1. Lorenzo Colombo, 83. Lameck Banda

V sestupovém pásmu zůstává i nadále Sampdoria. Klub z Janova znovu neuspěl a tentokrát si z jeho půdy odváží všechny body nováček US Lecce. Tlak na nového trenéra Dejana Stankoviće roste a problémy tradičního celku se prohlubují.

Všechno mohlo dopadnout jinak, kdyby Sampdoria proměnila svojí první gólovku ve 13. minutě. Manolo Gabbiadini nebezpečně napřáhl a přízemní střelou protáhl brankáře Falconeho. První poločas jinak příliš fotbalové krásy nepobral a s výjimkou nastavení se v něm nic nestalo. V tom ale dostal přihrávku do běhu Lorenzo Colombo a povedenou střelou zaskočil brankáře Audera.

Dejan Stanković musel reagovat a po přestávce poslal do hry Augella s Yepesem. Byli to však hosté, kdo znovu rozvlnil síť. Branka Federica Di Francesca nicméně nemohla platit kvůli postavení mimo hru.

Sampdoria se nemohla dostat do tempa ani ve druhém poločase a marně hledala skulinky uvnitř defenzívy Lecce. Hosté si kontrolovali těsný náskok a v 83. minutě se výrazně přiblížila třem bodům. Colombo tentokrát v roli nahrávače našel Lamecka Bandu a ten zvýšil na 2:0.

Námořníci už neměli moc času a stáhnout dvoubrankové manko bylo v tu chvíli prakticky nemožné. Lecce předvedlo na Luigi Ferraris takticky zvládnuté utkání a zaslouženě bere tři body. Sampdoria se bude muset o přestávce hodně zamyslet, neboť jí reálně hrozí sestup.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Udinese Calcio 3:2

12.11.2022 15:00

Góly: 15. Victor Osimhen, 31. Piotr Zieliński, 58. Eljif Elmas - 79. Ilija Nestorovski, 82. Lazar Samardžić

Neapol neměla slitování ani s Udinese a poměrně brzy nad ním vedla. "Zebry" sice ve druhé půli dokázaly umazat manko na rozdíl jediné branky, ale víc už nestihly. Zabraly příliš pozdě a Partenopei dál zkušeně vládnou Serii A.

S ohledem na formu obou mužstev asi jen málokdo pochyboval o tom, že by si Neapol měla připsat tři body. I dnes odpoledne na domácí půdě hrála svědomitě a nikam se zbytečně nehnala. Musela si ale dávat pozor i v obraně, což jí v osmé minutě rázně připomněl Gerard Deulofeu. Španělský šikula tečoval střílený míč ze strany do brány a její strážce Alex Meret se pořádně zapotil, když chtěl míč odpálit pryč.

Jenže netrvalo dlouho a Neapol se ujala vedení. V 15. minutě se jí povedla rychlá akce, kterou rozehrál Eljif Elmas. Z levé strany poslal tenhle mladý záložník krásný pas před bránu, kam si naběhl Victor Osimhen a usměrnil míč do sítě. Opět potvrdil, že ho čas před šampionátem zastihl ve skvělé formě.

Udinese čekaly v téhle pasáži hry těžké chvíle, protože se mu zranil Deulofeu a to jeho ofenzivní síly dost zmrazilo. O pár minut později navíc znovu inkasovalo. Lozano vysunul chytrou nahrávkou nabíhajícího Piotra Zielińského a polský záložník se po zpracování prosadil krásnou ranou k tyči, na kterou Silvestri nedokázal reagovat.

Do kabin šla Neapol jakožto vítěz a Udinese mělo o čem přemýšlet. Jenže takovýhle stav se těžko dotahuje - Neapol už je dostatečně zkušená, aby si nechala vítězství utéct. Navíc se jí povedlo krátce po změně stran přidat ještě jednu branku. André Anguissa rozeběhl rychlý brejk a posunul míč na nabíhajícího Elmase. Ten sprintoval k vápnu, tam obešel efektně Bijola a pálil přesně k tyči - 3:0.

Zdálo se, že má Neapol všechno pevně v rukou a nemůže ji nic překvapit. Elmas pak ještě spálil další šanci, když pálil z voleje jen do připraveného Silvestriho. Jenže Udinese se nevzdalo a znenadání se mu povedlo vrátit se do zápasu. V 79. minutě Success přiťukl míč na Ilju Nestorovského a ten se prosadil.

O pouhé tři minuty navíc Neapol přidala ještě jednu trefu a náhle to bylo jen o gól. Obránce Min-jae si nechal vzít míč agilním Lazarem Samardžićem a na jeho ránu byl krátký o brankář Meret! Jenže víc už Udinese nestihlo.

Více informací k zápasu

Empoli FC - US Cremonese 2:0

11.11.2022 20:45

Góly: 46. Nicolò Cambiaghi, 88. Fabiano Parisi

Ve vyrovnaném utkání měli nakonec více štěstí domácí a po dvou brankách z druhého poločasu zvítězili 2:0. Empoli tak zvýšilo náskok na sestupové pozice, kde naopak s pouhými sedmi body zůstává Cremonese.

Cremonese v minulém kole obralo o body mistrovský AC Milán a také na stadionu Carla Castellaniho věřilo v bodový zisk. Hosté také usilovali o prolomení smolné série bez vítězství. Stále totiž platí, že Cremonese jako jediný tým Serie A ještě nevyhrálo.

V Empoli to mohlo změnit a už v 10. respektive 11. minutě mělo velké šance. Hlavičku Buonaiuta zlikvidoval pozorný Vicario a vzápětí stejný minisouboj opět opanoval brankář. Cremonese mělo v prvním poločase více ze hry a jen litovalo neproměněných příležitostí. Ve 35. minutě zablokoval Buonaiuta Ismajli, stejně jako dorážku Okerekeho. Smolařem byl Buonaiuto, kterému nevyšel ani pokus nůžkami.

Byly to rozhodující momenty, protože krátce po změně stran šlo Empoli do vedení. Nicoló Cambiaghi byl na hřišti jen pár sekund, když využil zmatcích v hostující defenzívě a dostal balón do sítě. Cremonese se pokusilo o okamžitou odpověď a Sernicolu fantasticky vychytal spolehlivý Vicario.

Překonat domácí oporu bylo pro Cremonese neřešitelným rébusem. Empoli udržovalo vedení a v závěru definitivně rozhodlo druhou brankou. Cambiaghiho sice Carnesecchi vychytal, ale ze vzduchu doklepl balón do sítě Fabiano Parisi. Cremonese nebyla souzena ani kontaktní branka a v nastavení trefil brankovou konstrukci Dessers.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
SSC Neapol
15
13
2
0
37 : 12
41
2
AC Milán
15
10
3
2
29 : 15
33
3
Juventus FC
15
9
4
2
24 : 7
31
4
SS Lazio
15
9
3
3
26 : 11
30
5
Inter Milán
15
10
0
5
34 : 22
30
6
Atalanta Bergamo
15
8
3
4
22 : 15
27
7
AS Řím
15
8
3
4
18 : 14
27
8
Udinese Calcio
15
6
6
3
24 : 17
24
9
Turín FC
15
6
3
6
16 : 17
21
10
ACF Fiorentina
15
5
4
6
18 : 20
19
11
Bologna FC
15
5
4
6
20 : 25
19
12
Salernitana Calcio
15
4
5
6
19 : 24
17
13
Empoli FC
15
4
5
6
12 : 19
17
14
AC Monza Brianza
15
5
1
9
16 : 22
16
15
US Sassuolo
15
4
4
7
15 : 22
16
16
US Lecce
15
3
6
6
14 : 17
15
17
Spezia Calcio
15
3
4
8
14 : 26
13
18
US Cremonese
15
0
7
8
11 : 26
7
19
UC Sampdoria
15
1
3
11
6 : 27
6
20
Hellas Verona
15
1
2
12
12 : 29
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
GEGE

Lorenzo

Reagovat
Zark

Už tu Sampdorii rozpusťte

Reagovat
smazaný uživatel

1.Most

2.Genoa do B a Ferrero

3.Sampa do B

Těžke období celého města, nezávidím Janovanům.

Reagovat
Pospovič

Jak to vůbec vypadá s tím katarským šejkem? Je to v procesu nebo to snad padlo?

Reagovat
Slavia10

Neapol to má letos opravdu hodně nadějný

Reagovat
10

https://football-italia.net/rabiot-surprises-juventus-with-huge-contract-demands/

nás nakonec bude muset zachránit sám Adri s matkou...pokud se nerozjede aukce a ty kkti mu nedají 15

Reagovat
AC.Milan

To šel Gollini tak strašně dolu, ze chytá Terracciano? V jiných zápasech jsem ho teda neviděl, ale už minule rozhodl pro nás po jeho chybě Leao, dnes bych řekl jde ten druhy gól taky za nim…co jsem ho viděl, tak snad nejhorší jednička z těch větších týmů v lize…

Jinak hnus, hrozny výkon a VAR nám odpustil penaltu ale 3 body se počítají…

Jesteze už je pauza, doufám, ze se teď aspoň pořádně posílí, protože takhle to dal nepůjde…

Reagovat
GEGE

V Cremonese jasný šlapák na Diaze penalta nic dnes jasná pro Violu zas nic...var nechat jen na ofsajdy jinak zrušit...forma šla neskutečně dolů ještě, že je pauza... druhé místo v lize, postup v LM s podzimem spokojenost. Nepodařilo se prodloužit Leaa před MS takže v létě Real...

MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
Milan.B

Dobre ze ide pauza... Uz to zavanalo krizou

Reagovat
M11

Dnes musim chvalit.. i Maxe.. nejlepsi vykon sezony.. pripominalo to zapasy v dobach nejvetsi Maxovi slávy.. skoda pauzy.. hraci zacali byt dobre nastaveni..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
stuff

Reagovat
Maras5

Už to bylo koukatelny. Jen to držení balonu by chtělo zlepšit. Doufam ze Vlahovic kouká na Milika jak se ma na útoku podržet balon. Sice mu to včera mac nelepilo, ale v normě.

A zlepšení hráčů vidim spíše v konkurenci. Od doby Chiesi na lavce mi přijde ze i Kostic hraje hodně nahoru, neboji se tolik do klicky a je prostě víc vidět. A to vice hráčů.

Jen Loca chce všechny balony a hodně jich zkazí. A Gatti, Rabiot a Kean, který uz je podle médií vlastně zpět v Anglii. Všichni velké zlepšení. Rabiot je všude. I Cuadrado makal a nekazil. Faggi, o to ani nemluvim, ten uz tam nikoho nepusti, pokud ho Allik nezazdi.

Vcera opravdu pochvala. Z toho vítězství i dobrý pocit ze to může doopravdy fungovat.

Reagovat
Agnelli

Všechno je to o sebevědomí..stačí pár výher a z tymu který byl na ručník je tým který může letos ještě překvapit.A to na jaře už budou fit doufám klíčový hráči Chiesa x Pogba.

Reagovat
Furia Ceca

Ty píčo Jsem byl večer na recepci a teď přijdu domů a vidím – 3:0 s Laziem Tak to je mazec!

Reagovat
El Matador

Co čekat, když hrajem úplně stejně proti Monze, jako proti Juve

Reagovat
Pipo123

Dalo sa to čakať, ta zostava bola hrozná, Juve nehraje nič extra, chýbajú im borci ako Di Maria či Pogba a Sarri nechá na lavičke Alberta?. Basič je futbalista k hovnu, Romero má 17, na takéto zápasy ešte nemá, ale je pekné že dostal šancu, dúfam že potvrdí ten potenciál. Príde mi že bez Zaccagniho hráme strašne statický futbal, Zaccagni je momentálne vo forme, na rozdieľ od zvyšku hráčov sa nebojí ísť do súboja, skúsiť nejakú klučku, či prekvapujúcu strelu.

Už len kvôli tejto absencii ma prekvapilo to ignorovanie Alberta, nechápem čo Sarri zamýšľa.

A potom tam je Hysaj, ten borec zabudol hrať futbal a hlava mu zostala niekde v Neapole

Reagovat
10

Moviolisti si dělají prdel s tou penaltou pro Violu, ne? Za mě jedna z největších chyb VAR tuhle sezonu, pro Marelliho i GDS čistej zákrok a ještě chválí Sozzu. VAR i média si žijou ve vlastní virtuální realitě.

https://twitter.com/i/status/1591928581118214144

CdS mu dalo známku 4 - penalta jasná a gól na 2:1 neměl platit kvůli faulu Rebiće.

Reagovat
AC.Milan

faul ani nahodou vzdyt už byl ve vzduchu a Terracciano blbe vybehl - jasne jeho gol...nejslabsi jednicka...

penalta pro Violu naprosto jasna tam neni o cem, to jsem rikal hned, ze je jasna a naprosto nechapu, ale s tim faulem neblazni

Reagovat
10

To je názor CdS, ne můj. Já bych to taky nepískal, bylo to sice na hraně, loket Rebiće tam lítal dost vysoko, ale mnohem víc to byla chyba Terracciana, že tam takhle šel.

Reagovat
AC.Milan

Reagovat
1899-1995

Nepísknutá penalta byl fakt fail. Gól na 2:1 asi platit měl, byl tam ale zase sporný moment chvíli předtím centrem.

Reagovat
cresposuper

GdS bola este nedavno zaplavena clankami, ci by sa nemal zapas Milan-Spezia opakovat, to je uplny odpad

Reagovat
10

přijde mi, že oni vždycky silně kopou za ten milánskej tým, co je zrovna lepší, protože ještě nedávno byla silně pro-Inter, teď zase AC

Chiffi dostal nadprůměrnou známku 6.5 btw

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele