Šilhavý: S takovýmhle výkonem jsme nemohli myslet na body

25.09.2022, 11:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (198)

Přidat komentář
Pablos

Aspoň tohle vyjadření je normální… opravdu to byl nedústojný výkon a už jsem se bál, že je bude zase chválit.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
nenavidimManUTD

s takovym trenerem na body nemusíme myslet ještě par let

Reagovat
Špilmachr

Trenér je kvalitní nicméně nebyl jsem pro prodloužení smlouvy když se mu nepodařil splnit ukol který měl a to postup na MS bez ohledu na početnou marodku která jeho tým provazela měli skončit před Walsem nebo projít přes švédy a bojovat pak dál

Reagovat
Selänne

Na základě čeho měli? V dlouhodobým žebříčku jsou obě země před námi.

Reagovat
Špilmachr

Zápas ve Walesu , úmyslně přeražený nos Kudelovi bez trestu a zbytečné vyloučeni Schicka zápas hodně ovlivnilo pak v odvetě velmi slabý výkon v Praze to se určitě daly minimálně 4body udělat

Reagovat
mistr129

Kdybychom byli před Walesem, stejně musíme dát baráž

Reagovat
Špilmachr

Ok větší sebevědomí a nasazeni při losu do baráže

Reagovat
Csaplárova past

To by muselo přijít velké zahraniční hméno. Koho by sis místo Šilhavého představoval? Na MS můžeme pár desítek let ještě v klidu zapomenout ..

Reagovat
Špilmachr

Třeba to Šilhavý dokáže , z mladších pak Lička , Svědík , Trpišovský a vubec bych se nebál ze starých pardálu Koubka určitě pak Hašek

Reagovat
Salfovic

Koubek je zajímavé jméno. Ale když si zase vzpomenu, jak to tehdy prosral v Plzni s těmi Izraelci.

Reagovat
Sosi

slabší forma na začátku sezony, myslím, že s odstupem času by ho vedení podrželo...

Reagovat
Csaplárova past

Práce u české repre je nevděčná práce, viz. takový Vrba, který byl opěvován ...

Reagovat
bartes

co bys chtěl? Sice je Šilhavý mizerný trenér, ale pořád to lepší v ČR. Hlavně systém staví na obraně a v lize by patřil zase k tomu nejlepšímu. Viz hejtovaný Bílek. A náš národní tým patří někam na rozhraní A a B ligy národů. Díval jsem se, s kým by mohli hrát z A a dohromady je to Rakousko, Wales a Polsko, jinak nikdo. Maďaři jsou v formě, jinak bych tam dal i je. Takže v podstatě celý tým, včetně Šilhavého, hrají, na co mají.

Reagovat
Freedo

Tak hlavně včera ta obrana, na které bychom měli stavět, byla tragická. Hráči soupeře celou dobu volní, žádný rozumný napadání rozehrávky. Neříkám, že bychom ho měli vyhodit, ale takticky se to určitě dalo sehrát líp a to jde i za ním.

Reagovat
Pablos

Taktika byla jasná, Ronaldo nám nesmí dát góla

Reagovat
bartes

jako jde, ale když se podíváš na celou "kvaldu", tak si jen vybral prohru za ty haluze proti Španělsku a Švýcarsku. Pokud se nic zvláštního nestane, tak ve Švajcu dostaneme 2(3):0, což by odpovídalo rozložení sil

Reagovat
Pablos

Taky čekám tak 3:0

Reagovat
Creespoo

Šilhavý není trenér pro reprezentaci. On nemá intuici, neumí využít hráče co jsou ve formě. Sází na (údajnou) sehranost a neumí budovat tým. S tímto nemůže být v repre. On to musí cítit.

Jemu by bylo nejlépe v klubu, kde si za léto udělá pár změn a točí si zde svých 13-14 hráčů.

Podle mě v repre nemá být nejlepší trenér, ale nejvhodnější na to prostředí. Ale to opět narážím na koncepci, kterou je na repre úrovni level nula.

Reagovat
Selänne

Jak můžeš v repre budovat koncepci, když musíš pracovat s tím, co zrovna vyroste? Naše mládež patří k evropským průměru, možná i podprůměru, proto se většinou spoléháme na to, kdo zrovna nárazově vylétne.

Reagovat
Creespoo

Musíš budovat koncepci, dělají všechny úspěšné reprezentace - vědí proč hráče nominují, jaké má mít vlastnosti, jakou má perspektivu na další turnaje atd.. Můžeš tomu růstu pomoci, musíš si připravovat hráče, dát jim prostor sbírat zkušenosti atd..

Například teď když bereš na srazy, 2 roky před EURO, 35t letého hráče z Indonésie, který má 8 startů v repre, a pak se budeš divit, že nemáš žádného hráče pro repre připravaného.

Reagovat
Selänne

Všechny úspěšné reprezentace mají kam šáhnout. My bohužel ne. Mládež je u nás dlouhodobě podfinancovaná a dost klubů ji má jenom z povinnosti.

Já taky nejsem za Kúdelu rád, ale jaký jiný alternativy máš k dispozici? Z mladých jenom Krejčího a Vitíka, přičemž jeden není ani stoper a ten druhý letos nastupuje pouze ve druhý lize. To je pak těžký tady něco koncepčně budovat, že jo.

Reagovat
Vrubozubec

Bože to jsou zase kecy. Dostal nás do čtvrtfinále ME, v lize národů mezi elitu, na kterou prostě kvalitativně nemáme. Co čekáš? Trenéra, který s těma tragédama získa bronz na MS. Kvalitnější trenér prostě v Česku není, kromě Trpiše

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Špilmachr

Nevyhazuji ho jen říkám že nesplnil cíl který znamenal automatické prodlouženi smlouvy a výkon proti Walesu byl v Praze tragický, Tak pokud by dostal nekdo jiný po kvaldě na MS šanci tak nejsem proti . Šilhavému fandím a doufám že se tým zmátoří a postoupíme na Euro

Reagovat
Vrubozubec

To nebyla reakce na tebe

Reagovat
Selänne

Výkon proti Walesu nebyl dobrej, ale nedělej z Walesu žádný lopaty. Dlouhodobě se na záda díváme spíš my jim. Paradoxně venku jsme je přehráli, měli i víc šancí, ale stejně jsme tam smolně prohráli. Doma to bylo skoro naopak. To je holt fotbal.

Reagovat
Špilmachr

JJ na Slávce to bylo velké zklamání a to při rozcvičovani nemohli trefit bránu jako když ty perdy posilali schválně do diváku pak to zvládli jak se říká levou zadní

Reagovat
Selänne

Ramsey to ale uklidil docela hezky v tom zápase.

Reagovat
Salfovic

Dlouhodobě se na záda díváme spíš my jim.

Jak to myslíš ?

Reagovat
Selänne

Že obě reprezentace hrají na dobrý úrovni dlouhý roky. My jsme ještě 4 roky zpátky zažili nejhorší éru za několik dekád. Ty týmy mají osu týmu, jsou sehraný, mají skvělý individuality. Ale tady se bere za bere pomalu za ostudu, že oba neporazíme nebo nevyřadíme.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
Cotton

Reagovat
Špilmachr

Vlkanova určitě do základu a vyzkoušel bych Staňka jsou ve formě tak je duležité je vyzkoušet rozhodně to neznamená nabourání hirearchie v týmu

Reagovat
$dolar$

Hlavně není co bourat, tohle tým není.

Reagovat
oli9

Černý musí hrát základ..

Jinak posadit určitě Vaclíka a Hlozka..

Reagovat
$dolar$

Ať už vypadne. To přetěžování marnych (ex)slavistu je do očí bijící.

Reagovat
$dolar$

*protezovani

Reagovat
Pablos

A pak povolá dva další z formy ze Slavie

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Martin9719

Třeba Coufal byl za mě z těch lepších. Součkova forma je špatná, Král nemá v repre co dělat - to je stejný jako by v minulých letech povolával třeba Morávka. Kúdela to nechápe nikdo a už vůbec nechápu co dělá v základu Hložek třeba namísto Černého. Když postavíš tým z hráčů co nehrají v klubech nebo hrají špatně, nemůže z toho vzniknout lepší výsledek.

Reagovat
Greny

S tou sestavou, co postavil jsme opravdu na body pomýšlet nemohli

Reagovat
Kincl

To je trapný jak lidé od gauče každý týden by radili trenérům jak stavět sestavu. Jo určitě kdyby tam dal tvé koně tak uhrajeme bod

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne trapnej je akorat tvuj komentar, nevim proc by tu ultrabidu nemohl kritizovat. Jeste si zapomnel dopsat obvyklou sracku co dokazal on

Reagovat
Kincl

Né tak jako nechápu, kde se v lidech bere to, že tomu rozumí víc jak týpek co je v ději fotbalu a žije tím denně. Má kolem sebe několik lidí atd....

Reagovat
Mass

Twl vždyť je to tu po každý nominaci nablito. A když chčeš nějakou konstruktivní krititiku, tak sou to většinou nesmysly.

Reagovat
r.mrazik

prodlouzit ho byla hrozna kravina

Reagovat
Kincl

Koho místo něj?

Reagovat
r.mrazik

Lavicka, Trpis, Svedik...nekdo ze zahranici...

Reagovat
Selänne

Takticky příšernej Lavička je přesně to, co tahle repre potřebuje.

Zbylý dva by těžko šli k repre. Minimálně Jindra určitě ne.

Reagovat
Salfovic

Proč? Myslíš, že ve Slavii bude do smrti?

Reagovat
Stannis Baratheon

On s těma hráčema potřebuje pracovat na denní bázi. Na tom je celý jeho systém založen.

Reagovat
r.mrazik

jojo,v nasi lize to je jinak taktik vedle taktika

Reagovat
Selänne

Oproti Lavičkovi je Šilhavka stratég na úrovni Mourinha. Vždyť Víta se zesral snad v každým klíčovým zápase v Evropě. A je jedno, jestli to byla Sparta nebo Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička je za zenitem snad už od získání licence, pro mě naprosté trenérské máslo

Reagovat
Selänne

Víťa je dobrej trenér, ale není náhodou, že se v každým důležitým zápase jeho tým sesypal.

Reagovat
r.mrazik

No tyvoe...

Reagovat
bartes

na svědika jsem zvědavý. On vypadá ve Slovácku spokojený a nikam se nežene. Určitě ho oslovila Sparta, než vzali Priskeho. Pokud umí jazyky, tak bych mu přál nějakou západní cizinu. Střed BL nebo spodek PL, kde by uplatnil svůj fyzicky náročný styl.

Reagovat
stas87

Tieto kokotiny o stredu BL ci spodku PL..nikto o ceske trenery vonku z top ligy nestoji, nikto nechcel ani Vrbu a ani Trpisovskeho a to mali uspechy v europe. Z vychodu ci balkanu trenovali v top ligach snad len Mihajlovic, Zarkarian, Skripnik. Urcite mi niekto chyba, ale je ich velmi malo. Skripnik sa dostal k acku cez trenovanie rezervy, Mihajlovic hral v Taliansku..tohto nikto z ceskych trenerov nedosiahol. Ruman bol vo Fürthe len asistent a to tam posobi dlhe roky u mladeze. Hlavny trener v Nemecku za poslednych 20-25 rokov bo len Straka v Ahlene, nie?

Reagovat
kilobyte

Zeman? A když zapátráš v historii, rak se jich ještě pár najde. Teď má nejblíže k hlavnímu trenérovi na západě asi Plašil. Jinak o nikom nevím.

Reagovat
bartes

Ščasný - Panathinaikos, myslím titul, Petržela - Zenit a titul, Vrba - Machačkala - pravda, je to už déle, pak zbytek nějaké Maďarsko, Rumunsko, Polsko, Slovensko.

Že by o ně nestáli, spíš o nich neví. Rozhodně mají na to vyměnit nějakého trenéra spodku PL nebo středu BL. Vždyť i Priske předtím trénoval přední belgický klub, naposledy Antverpy. Takže pokud by uměli jazyky, chtělo by se jim stěhovat se do neznáma a měli by správné agenty, tak se můžou prosadit

Reagovat
stas87

To nie su top ligy a Zeman je uz uzavreta kapitola. Tazko si klub zo spodku BL vyberie trenera z kapr ligy, trend je vo v)acsine pripadov taky, ze si vytiahnu trenera z vlastnych zdrojov, pripadne zrecykluju nejakeho volneho trenera. To by o nom musel byt presvedceny SD aby zobrali niekoho mimo Nemecko. Jazykova vybavenost robi fakt vela, to by museli ti miestni treneri fakt vediet jazyk na urovni a to aj asistenti.

Reagovat
bartes

o Vrboví se ví, že neumí jazyky, proto vzal Machačkalu a Trpiš ji prý neovládal tak dobře. Ale dává v Aj pokyny afričanům, tak by mohl jít dál. Dohromady to u ních vypadá spíš na věci okolo fotbalu jako nedostatečná jazyková vybavenost a strach z neznámého, než že by neuměli trénovat.

Reagovat
mistr129

Svědík Trpiš by v repre taky lepší nebyl, v úvahu by tak připadal jen ten Lavička. Ale na nej se v U21 taky nadávalo ne?

Reagovat
Mass

Lavička je průměrák a má svoje v Kuvajtu jistý, proč by se vracel. Trpiš a Svědík mají kluby, kde se jim celkem daří, nepůjdou si kariéru pohnojit do repre a hlavně poslouchat kidy od takových namyšlených pseudoodborníků, který si myslí, že by s tim materiálem snad vyhráli mistrovství světa. Někoho ze zahraničí? Možná Strama nebo Pastoor jsou volní, jinak to je výstřel do tmy.

Reagovat
bartes

proč by to měl být výstřel do tmy? To už se říkalo o Spartě a Priskem. A pokud si jiné repre můžou dovolit kvalitní trenéry, proč by to nemohla udělat i naše repre? Nemusí to být zrovna Low, ale někdo, kdo je na úrovni Priskeho nebo o level výš.

Reagovat
Mass

Přijde ti vypadnout v prvnim předkole třetí evropský soutěže jako úspěch? O ten levl vejš je kde kdo. A za ten tejden, co má repre trenér s hráči by s tímhle výběrem neudělal nic ani Ancelotti.

Reagovat
bartes

no vzhledem k tomu, že byl v týmu 14 dní i s cestou a ještě hrála dobrá půlka sestavy, která spolu nikdy předtím nehrála, tak bych to vůbec nehodnotil. Sám jsem se slušně na Vikingu napakoval, protože jsem měl vsazeno proti Spartě. A Priskeho beru jako dobrého trenéra, jen nesmí vést Spartu, které šéfuje neumětel Rosický.

Teď už bych proti Spartě asi nesázel, protože bych věřil, že by to nějak ukopali.

Reagovat
Mass

"byl v týmu 14 dní i s cestou a ještě hrála dobrá půlka sestavy, která spolu nikdy předtím nehrála"

Podobný podmínky má i trenér reprezentace.

Reagovat
Tromas

No vypsal si ze zahraničních trenérů snad ty největší tragédy, co to šlo. Po Šilhavém, pokud reprezentaci nebude chtít vzít Svědík nebo Trpišovský, tak budeme muset vzít zahraničního trenéra. Pod jedním článkem jsem psal, že bych po Šilhavém chtěl u reprezentace vidět zahraničního trenéra a vysvětloval jsem proč. Příklad z praxe a navíc ze současnosti může být trenér Maďarů, který není Maďar a neskutečně je vytáhl a to jsou Maďaři ještě konzervativnější než my.

Reagovat
r.mrazik

diky...klicenku?

Reagovat
Mass

Jaká klíčenka, seš autista?

Reagovat
r.mrazik

Tvoje máma je klíčenka ty kyde

Reagovat
Mass

Reagovat
O.Giroud

Dufam, ze Hapal ked ho tu maju tak radi

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Blasphemer

Svojí roli splnil (dát to po Jarolímovi dohromady) naprosto skvěle, ale tohle už je jen trápení.

Reagovat
Selänne

Neřekl bych trápení, ale spíš přešlapování na místě. Pokud ale odejde, musí přijít někdo, kdo by ten tým dokázal posunout zase o kousek výš. Ale takovej trenér je u nás jenom jeden.

Reagovat
Blasphemer

Jo, tak výsledkově to až tak hrozný není, když budeme ignorovat ten včerejší debakl, ale herně je to strašné už nějakou dobu.

Reagovat
Selänne

Nevím jestli přímo strašný, ale dobrý to určitě není. Je prostě na hovno, že ten tým se za poslední rok ani jednou nesešel v plný síle. Pořád to musíme ředit hráči, kteří ve svých klubech buď nehrají a nebo jsou totálně bez formy. A sám Jarda tomu taky moc nepomáhá.

Reagovat
Blasphemer

To si myslím, že je právě dost jeho chyba, protože i v přátelských utkáních to prakticky netočil, když nemusel. A pak je to vidět, když se někdo zraní a musí být vynuceně nahrazen.

Reagovat
Salfovic

Vždyť zrovna včera prakticky nikdo nechyběl. Nebo kdo chyběl, který by byl jinak určitě v základu?

Reagovat
Selänne

Holeš, Provod po zranění, Pešek, Čelůstka, Vydra, Kalas, Jankto nebo Masopust. Dlouhý roky tu fungovala určitá osa týmu, která se pořád mění. Ale je fakt, že zrovna tihle zmíněný by stejně moc nepomohli.

Ale já hlavně narážel na baráž nebo na první 4 zápasy v červnu. U nás těch alternativ moc není, proto každý vypadnutí z kádru nás zabolí.

Reagovat
Creespoo

Toto je strašný alibismus.

Vážné ti chybí v repre Pešek, Čelůstka, který nechybí ani Spartě. Vydra dal v repre za 6 let 2 góly atd.

Nicméně zranění k fotbalu patří, každému týmu někdo chybí, to že Franco to netočí a pak nemá kde brát, za to si může sám.

Reagovat
Selänne

Točit ale můžeme jenom na pár pozicích. Nebo koho by si chtěl točit za Coufala? Wiesnera a Havla? Každá reprezentace má klíčový hráče, který prostě adekvátně nenahradíš.

Reagovat
Creespoo

Ano, nikdo z výše vypsaných není klíčový hráč. Asi až na Kalase by ani nikdo nehrál základ, kdyby byli k dispozici.

Reagovat
icka

Dobrej alibismus.

Reagovat
Selänne

Jako je alibismus, že nám proti Švédsku chyběl Schick a Coufal - tedy dva ze tří nejdůležitějších hráčů?

Reagovat
bartes

Já bych právě k nároďáku bral nějakého cizince. Reprezentanti by měli umět anglicky, takže by odpadla jazyková bariéra, ale aby to byl fakt trenér, který je někam posune a který má zájem trénovat repre. Měl by to být někdo, kdo pravidelně sleduje západní ligy a ty naše hráče má nasledované, aby to mohl vhodně poskládat.

Reagovat
PH8

To by mě zajímalo koho zrovna ty myslíš tím 1 trenérem.

Reagovat
Selänne

Samozřejmě, že Trpišák.

Reagovat
Greny

Měli mu po neúspěšně baráži poděkovat a ne mu dát další smlouvu

Reagovat
Kincl

Ještě že ty o ničem takovém nemáš možnost rozhodovat.

Reagovat
Greny

No tak jestli se to Tobě líbí tak no problém, vrchol měl na EURU, od té doby jdou výkony a hra dolů.

Reagovat
Kincl

A kam má jít výš? Porazit Španělsko nebo Portugalsko?

Reagovat
Greny

No od toho Eura má 14 zápasu

5 výher (2x Bělorusko, Estonsko, Kuvajt a Švýcarsko)

4 remízy (2x Wales, Ukrajina, Španělsko)

5 proher (2 Portugalsko, Španělsko, Belgie a Švédsko)

Reagovat
bartes

v podstatě je čitelný a hraje, na co má. Až na ty Švýcary, kteří jsou lepší, než my, složení týmu odpovídá výkonům mužstva. Mohli porazit Wales a Ukrajinu, ale taky mohli prohrát se Španělskem a remizovat se Švýcarskem.

Reagovat
letitfly

Z toho vyplývá, že porazil všechny, který porazit měl. S týmama na naši úrovni jsme uhráli plichtu a tymy, co nás porazili (až na Švédsko) jsou proste kvalitativně jinde. Můžeme je porazit, ale zatím ne porazet. Ber v potaz, ze repre je závislá na Schickovi, kterej rok nehrál.

Reagovat
mistr129

No tak jestli dobře čtu, tak oproti papírovým očekáváním je o remízu se Španělskem v plusu. Wales a Švýcarsko doma se dají porazit, ale jsou silní soupeři, jedna výhra a jedna remíza z těch zápasů tedy za mě očekávaná.

Reagovat
Selänne

Takže víceméně výsledky odpovídající kvalitě kádru.

Reagovat
Greny

Ok tak v tom případě si pojďme, ale říci že cíl jako postup na MS je nereálný a tu kvalifikaci můžeme klidně využívat k obehrani hráčů směrem ke kvalifikaci na Euro

Reagovat
mistr129

To jako proč? Podle rankingu zemí jsme aktuálně ve 2. koši, pokud ho udržíme baráž by se měla udělat. A jelikož příště bude 16 týmu, bude stačit zvládnout jeden dvojzápas pravděpodobně, nejpravděpodobněji to bude někdo typu Švýcarsko, Wales, Srbsko, Ukrajina, Švédsko, zkrátka srovnatelní soupeři.

Reagovat
Cotton

Co vyhrát měl, to vyhrál, kromě Walesu teda. Jinak ty prohry jsou jen s TOP týmy a Švédskem, kde to bylo venku a navíc až v prodloužení.

Reagovat
Nuno čomes

A s lepším platem samozřejmě. A on pak vezme krásně Kedela z Indonésie Včera se Jarolím musel držet, aby se nesmál

Reagovat
r.mrazik

presne...on uz nic lepsiho proste nepredvede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
celeb

Moc to riesite. Portugalci su jednym z top favoritov MS, nepodarila sa im jedna kvalda a museli do baraze (ako napr. aj Taliani), ale inak hrackou kvalitou su niekde uplne inde.

Nemuselo to mozno byt 0:4, ale 1:3 ... ale treba uznat, ze stre hrali s lepsim superom.

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme fakt nevděčný národ. Uhrajeme 4 body v mimořádně těžké skupině a stejně vyhazujem trenéra.

Reagovat
Kincl

Občas si říkám, že si tu bídu jako zvyšování energie, vyšší nezaměstnanost, Babiše prezidentem zasloužíme

Reagovat
FCSL

Ted je navíc evidentní problém ve formě klíčových hráčů. Vaclík, Coufal, Souček a Schick oproti EURU nebo začátku LN poloviční. Včera se i zranil Brabec, kterej hrál v poslední době velmi dobře atd. Včera to byl týmovej průser, házet všechno hned na trenéra je dost jednoduchý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Hafna

Reagovat
Mass

Prosimtě nestrkej mě do národní pytle s hejtrama typu Blaphemer, dolar nebo Greny

Reagovat
Nuno čomes

To je pravda, je třeba pochválit tu bídu po každém zápase, která začíná už nominací

Reagovat
Front hell

Tak hlavně by polovina lidí odsud vedla reprezentaci lépe. Aspoň co si člověk přečte.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Cotton

Navíc už jen postup z toho béčka byl zázrak, když jsme vlastně kvůli karanténě měli o zápas míň než ostatní.

Reagovat
icka

klasika od slavisty skoda, ze herni projev je horsi jak u dorostu.

Reagovat
Mass

Naši zkušení hráči (Schick, Souček, Vaclík) jsou z formy, a ti mladší (Hložek, Zima, Král) ani v klubech pořádně nehrají. Pak je tam pár slušných, ale přece jen ne víc než v evropském hledisku průměrných hráčů (Coufal, Barák, Brabec, Černý) a pár v evropském hledisku podprůměrných hráčů z ligy (Zelený,Jemelka, Kuchta, Jankto, Ševčík, Vlkanova). Už to že se dostali do A skupiny je jejich maximum. Jestli si někdo myslel, že se s timhle materiálem dá uhrát víc, tak byl dost naivní. To je jako chtít od Bílka, aby s Plzní postoupil v Lize mistrů.

Reagovat
FCSL

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Jako Jardův fanoušek s tebou souhlasím, ale taky bych dodal, že z toho týmu dost často vyzařuje strašně malá odvaha a velká bojácnost. Často je to dost ustrašený a jde to primárně za právě za Šilhavkou.

Reagovat
Losinho

za mě jsou ty 4 body v A skupině docela úspěch

Reagovat
Cotton

Reagovat
Uwe háže buly

Hložek a král v klubu hrají pravidelně

Reagovat
mistr129

Hložek odehrál 3x z 9 zápasů víc jak poločas, Král v září odehrál dohromady 15 minut za 3 zápasy

Reagovat
stas87

Krala evidentne nevie vyuzit trener, aspon co som videl zapas Schalke. Tam bol Kral posledny hrac pred stopermi a najblizsi zaloznik o 5-6 metrov pred nim. Kral ma teda velke technicke nedostatky, takze nevidim u neho odvahu vyviezt lopt a prekonat tak prvy blok supera co postavi, na druhu stranu ta hra je len o tom, ci nakopnu a udrzi loptu utocnik. Co ma ale zaraza na Kralovi, tak to je mala ochota podstupit suboj, ist tvrdo do supera aj za cenu vlastneho zranenia, proste odtlacit/pretlacit supera. On v defenzive casto len tienuje, nema ani velky zmysel pre pozicnu hru...proste na BL velmi slaby hrac v tychto aspektoch hry, musi pridat inak bude sediet dlhsi cas.

Reagovat
Salfovic

Hráli.

Reagovat
mistr129

Reagovat
jackinho10

Vymenil bych ho za Bilka, prece je to nejlepsi trener a muze povolat klidne celou sestavu z Plzne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mass

No byl by lepší než ten tvůj Lavička, ale od Portugalců a Španělů bysme stejně dostali bůra.

Reagovat
$dolar$

Můj Lavička?

Bílek by byl nejlepší možnost, ale já o něj nechci přijít v Plzni.

Reagovat
Mass

Sry, ty si Lavičku nejmenoval. Tak Bílek. Teď se mu daří v klubu, tak proč by šel k repre. Navíc on už v repre byl a měl +- stejný výsledky jako Šilhavý, tzn. čtvrtfinále Eura a na MS se nedostal. Mmch s Portugalskem taky prohrál.

Reagovat
$dolar$

Vidíš vůbec na co reaguješ? Já Bílka v repre nechci.

Reagovat
FCSL

Tak to zlatej Šilhavej

Reagovat
Salfovic

Ten už tam byl. Logicky je na řadě Trpiš.

Reagovat
Mass

Neřikal že ho baví pracovat denně v klubu a do repre nechce?

Reagovat
Salfovic

To říkal i Vrba.

Reagovat
Sosi

a pak zpětně přiznal chybu

Reagovat
jackinho10

Vsichni prece vime, ze repre je nejvic, takze musi jit nejlepsi trener z nejlepsiho tymu repre potrebuje pomoct

Reagovat
FCSL

Mně teda větší starosti než Šílhavý dělá forma některých hráčů. Některý by to tady chtěli posouvat ještě dál, ale skoro to vypadá, že se nám na Euru vše sešlo a byli jsme na vrcholu formy a kvality. Reálně do toho béčka patříme, tak tam holt spadnem no

Reagovat
Nuno čomes

Tak ono je s podivem i Euro, že se to sešlo, protože primárně je nekvalita než kvalita (týmově). Spis jde o nominace, stavění jakoby ozkoušených hráčů, systém atd. Napr. nominace Krále odůvodnil snad jen tím, že po roce nehrani hrál 5 zapasu v bundeslize (poslední 2 nebo 3 stejně sedel) a že ho mužstvo zna. A on je pak u dvou gólů a dopředu 0. Sorry, ale to je nedůstojné na repre. Hložek má hvězdit už asi rok a stále to není ono atd.

Reagovat
Bakary3

Což je v pořádku, nic se neděje, jen mě mrzí, že se to nepojalo tak, že proti zmtemhle soupeřům se můžeme hodně naučit a připravit se na kvaldu, ověřit kvality jiných hráčů.

Tím opravdu nemyslím například povoláváni Kudela, Tecla, Masopusta, Jankta a podobných nesmyslů.

Škoda, z mýho pohledu jsme tuhle příležitost prostě projednali.

Nevím, cemu by ublížilo, kdyby se na beku zkoušel Jurásek, dál klidně daněk, doudera, Bucha, Ševčík z Brna, co já vím.

Aspoň by byla vidět snaha otestovat další hráče, něco se ujme, něco ne, nabereme nějaký zkušenosti.... Ale když se šilhavý prodloužil, nic jiného se čekat nedalo.

Reagovat
letitfly

za vyjmenování 4 slávistů jako zbytečně povolávanejch. A další za zkoušení mladých hráčů

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

Na tom není nic špatného. Ten tým má docela velkou kvalitu, ale na špičku to pořád není. Ještě pár let zpátky bychom si přáli být na místě, na kterým jsme dneska.

Reagovat
Didier Drogba

Co je vlastně Kalasovi?

Reagovat
Mass

Operace třísel, mimo minimálně do konce roku.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kylo ren

Nemá na to koule

Reagovat
smazaný uživatel

Jardo to se dalo taky čekat, když stavíš hráče za zásluhy. Hráče totálně mimo formu. Vaclík, Souček, Coufal, Schick ti všichni mimo formu, tady uznávám, že i když jsou bez formy tak bys je asi těžko posadil. Ale Kudela totální přešlap, Král tam nemá co dělat. Hlozek prostě hrát neměl, nemá formu a kvalitu na té nejvyšší úrovni ještě nepotvrdil, tam měl prostě místo něj hrát Černý,který má formu i kvalitu. Tento debakl jde Jarousi prostě za tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
bazal67

Ostudny výkon Vaclik tam nemá co dělat tak 2.roky golmani v naší lize máme daleko lepší.A ty patry celkové 8. hráčů tam nemá dlouhodobě co dělat!!! Proč nahranou z ligy viz.Vlkanova,Stanek?? A jiní furt je TK stejně manažeři zacvakaj a l.Silhavi nominuje mel by rezignovat sam!! Trenér zahraniční nevázaný z naším korupčním systémem.!!Ti hráči by měli vrátit divákům vstup!!! To je jak tak omluva. Schik...jednou za pul roku se proběhne a nic.

Reagovat
Selänne

Běž radši na čerstvý vzduch.

Reagovat
vanGomm

Ted je ideální doba,aby se budoval tým,který by za 4 roky konečně postoupil na MS.Tedy z většiny hráčů,ktrerým je ted tak 22-25 let,aby se sehráli a byli za ty 4 roky v tom optimálním věku.I za cenu,že to bude chvíli "bolet".Ten půst nepostupů na MS už je obrovský a pouze to jen dokazuje,že se dělá něco špatně.

Reagovat
Selänne

Špatná je dlouhodobě práce s mládeží. Jestli chceš někde začít, musí to být tam. Nemůžeš přeci stavět pyramidu od špičky vrcholu. Stejně jako nemůžeš stavět reprezentaci na mladých hráčích, kteří nemají jistý místo ani v klubech v český lize. Určitě bude potřeba do toho týmu co nejdřív zabudovávat Karabce, Vitíka, D. Juráska, Samka nebo Daňka, ale v prvně je potřeba, aby se ti kluci chytli ve svých klubech a posunuli svojí hru na další úroveň. Nejsme v Dánsku, kde máš na každý post 3 alternativy a každým rokem posíláš do světa hráče s potenciálem pro světový fotbal.

Reagovat
vanGomm

To je pravda,že se musí začít postupně,ale je už třeba špatné držet hráče do 23 v týmů do 21 let.My tu hráče i přesto,že nepostoupí na MS,taj je držíme v kádru dál.Jaký má smysl držet v kádru třeba Kúdelu,Tecla atd.?Potom se tam další "mladí"hráči dostanou až tak kolem 27 a diví se,co že se v té seniorské kategorii hraje za fotbal.To už je většinou pozdě.Takto to praktikujou už skoro 30 let.Z 8 pokusů postupu na MS se už 7x vyhořelo!!Tak 1x,nebo 2x by se dalo mluvit o smůle,ale 7x?

Reagovat
Selänne

Ale taky se podívej, kdo nás v těch kvalifikacích vedl - Chovanec, Rada, Bílek nebo Jarolím.

Bruckner nás tam dostal s velkým štěstím, Uhrin měl smůlu na los a Šilhavý měl asi nejtěžší cestu na turnaj vůbec. Největší průser byly kvalifikace o MS 2002,2010 a 2018, který se doslova spláchly do hajzlu.

Smysl to nemá žádný, ale pokud ti kluci nehrají poháry, střídají v naší lize (která je evropský podprůměr), jak potom chceš konkurovat nejlepším týmům v Evropě?

Reagovat
Salfovic

Ty krávo, to je výčet. My už se toho MS nedožijeme.

Reagovat
Selänne

Hele pozor, ti kluci jsou nejtalentovanější hráči za poslední roky a fakt mají potenciál na skvělý kariéry. Jde jen o to, zda se jim to podaří. Mezitím klasicky vylítnou i hráči, o kterých bys to v životě neřekl. O budoucnost bych se nebál.

Reagovat
Salfovic

Nějak ti nerozumím. Nahoře píšeš, že máme mizernou mládež a teď, že se budoucnosti nebojíš. A tohle všechno jsou hráči, se kterými budeme mít v budoucnu co dělat porážet třeba ten Wales. Ani jeden z nich nemá na to být rozdílovým hráčem a hrát za nějaký top klub.

Reagovat
Selänne

To se nerozporuje. Český fotbal tady v posledních letech zásobuje jenom Sparta, Slavia, Brno a Sigma. Pak máš tady kluby, kterým se dlouhodobě nedaří vychovat aspoň jakž tak jakousi ligovou kvalitu. To je přeci strašný. Mládež u nás jde nahoru (vidíš to třeba na Spartě nebo Slavii), ale pokud týmy musí někde šetřit, většinou se začne u mládeže. Zatímco v severských zemích nebo v Polsku a Maďarsku začali cpát ohromný peníze do mládeže, tady je to kolikrát přesně naopak. Bez financí to půjde nahoru dost těžko.

Reagovat
Nebelung

Ty vole

Reagovat
Mass

Půl třetí odpo a ty už seš nalitej.

Reagovat
Špilmachr

Noo co patek se protahl tak jsem to dopoledne pár kusama doladil a rumem dokořenil

Reagovat
$dolar$

Stopro Banikovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Blba najdeš v každém táboře

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, jako kdyby aplikaci arsin někdo konečně přepsal do češtiny.

Reagovat
Neutron

Reagovat
B3n

SPD style

Reagovat
h8_sfatto

Sparta nemá koule , Baník nemá koule, Slavie nemá ani černý koule, tak co čekat od nároďáku ? i ten Petržela s Kadlecem by teď hráli líp než banda oblíbenců

Reagovat
Pablos

Plzeň nemá koule, Leverkusen nemá teď koule, Westham nemá koule, Pireus nemá koule… ono se to sešlo teď vše fakt špatně.

Reagovat
vanGomm

Portugalsko,když zjistilo s kým má "tu čest",tak bylo vidět,že ubralo tzv.na půl plynu,protože věděli,že i to jim bude na výhru v Praze bohatě stačit.Takže ta prohra 0:4 je vlastně pro naše hráče svým způsobem velice lichotivá.Pokud bychom s podobných výkonech pokračovali,tak by to nestačilo ani na udržení o třídu níž v LN.S nějvětší pravděpodobností by nastal problém postoupit na EURO a to i přesto,že tam postupuje vlastně půlka Evropy.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Salfovic

Paní ale nemluvila o vaření vody.

Reagovat
Kepy_FCB

Co zkoušíš

Reagovat
Salfovic

Nějaká Drahomíra tam píše: ,,Nevařit na vysokou teplotu., řekla. Tvl. Kde se ti experti na energie berou? Ja myslela, že bod varu je 100 st. ´´

Ale ta paní ve videu nemluvila o vaření vody, ale o vaření.

Reagovat
Kepy_FCB

Zkus si někdy něco uvařit a pak dej vědět

Reagovat
Salfovic

Občas vařím a málokdy mám plotnu zapnutou na maximum.

Reagovat
Kepy_FCB

jenže tím nic neušetříš pouze prodlouzis dobu vaření

Reagovat
Špilmachr

no tak u plynu snad podle dna kastrolu nebo pánve

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Jardin

znám lidi, kteří si vaři vodu na hrnek čaje a dají tam 1l vody a vaří na 100°

Reagovat
Cotton

Vy, kteří chcete vyměnit Šilhavého, koho navrhujete místo něj? Mně nevadí, výsledky podle mě má, ale po dalším cyklu už bych taky rád viděl změnu. Přece jen 6 let je na naše poměry dlouhá doba. Jenže změna nemůže nastat, dokud se nenajde lepší kandidát. Jediný, kdo mě napadá, je Suchopárek, kterému končí cyklus u U21 příští léto.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
bartes

já bych tam chtěl někoho, kdo ctí moderní pojetí fotbalu. Je mi jedno, jestli to bude čech nebo cizinec. Vůbec netuším, kde se vzal všeobecný názor, že cizinec musí být dobrý a drahý nebo looser typu Stramy. Šilhavý dlouhodobě přešlapuje na místě. On je konzerva, ať se zase vrátí někam do klubu a hraje o první 6. Líbí se mi styl, co předvádí třeba Trpiš se Slávií, jen by to chtělo lepší obranu a kreativitu.

Trpiš by už taky potřeboval změnu, takže se klidně může stát, že Trpiš půjde k repre a Slávia si vytáhne Svědíka nebo cizince

Reagovat
RickNash

Portugalci přejeli i jiný, lepší týmy, spíš je problém se sestavou a představou do budoucna.

Šilhavý není zdaleka jedinej repre kouč, co furt bere svoje koně, Deschamps s Francií dělá to samý a těch příkladů bysme našli víc. U reprezentací to kontinuum koneckonců potřebuješ, ale furt je to otázka míry (budu stavět i hráče, co jsou v klubech mimo?) a počtu (dám šanci někomu mladšímu, kdo má fazonu?). Nedává smysl tam poslat sedum novejch kluků, co se na hřišti budou vidět poprvý. Jde o to tam poslat dva tři hráče, co maj formu a taktický schopnosti zahrát svojí pozici slušně.

Ze současný nominace mi jako takoví přijdou Staněk (najmě po Vaclíkově zmateným výkonu), Kalvach (po Králově včerejším nadstandardu bez šance, ale furt si stojím za tím, že by pomohl s rozehrou a uvolnil Součka pro náběhy do vápna) a Černý. Tak šup s nima do základu, ať ukážou, na co maj.

(ale mám pocit, že si dřív než Černý kopne vole Masíčko a Jankto)

Reagovat
Igli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele