Skvělý závěr sezony, jsem nabitý energií, řekl Černý

31.05.2022, 19:50
Aktuality
Václav Černý (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
kattos

Reagovat
Lof

Reagovat
Sosi

Teda ten zestárl

Reagovat
legiris

Podle fotky by člověk řekl, že mu je dvakrát tolik...

Reagovat
Firkraag

Podle těch problémů s koleny taky

Reagovat
Witcher

Na ty fotce mu je 18

Reagovat
Beči

To už je stará fotka, teď už žádné vlasy nemá

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý kouty nechápu co na něm Sára viděla

Reagovat
Dron

co asi

Reagovat
kecipep

Naše nejlepší křídlo i bez jednoho kolena. Snad zdraví vydrží a bude jednou z opor repre

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Freedo

Vyhaslej talent. Povolání do nároďáku je vtip. Za sezónu 1 gól v lize, kde by průměrný uživatel EF dal aspoň 5. Spíš střídal, ale i tak je to špatná bilance. Technicky na tom bude pořád dobře, ale čísla neměl nikdy, jen kličkoval u lajny. Měl už dávno být někde v Boleslavi.

Reagovat
JeséRodriguez

Má za sebou 2 vážná zranění, před tím druhým vyloženě zářil v Twente. Je ale pořád mladej, talentovanej hráč, kterej má velkou přednost v 1 na 1, navíc je kreativní. Jediné české křídlo, které v tomto splňuje nějaké evropské paramentry. Věřím, že po letní přípravě se do toho znovu dostane. Pozvánka do repre ale teda přišla brzo.

Reagovat
Freedo

Letos mu bude 25. Starej není, ale ani už to není ten mladý talent. Pokud do dvou let neprorazí, tak to vidím na návrat do ČR. Já bych mu i úspěch přál, ale vždycky mi přišlo, že se z něj dělalo víc, než je.

Třeba Jankto poslední dobou v nároďáku není tak platný, ale dokázal se prosadit v Itálii a teď hraje ve Španělsku. V Serii měl docela i čísla. To jen k tomu, že Černý je naše nejlepší křídlo.

Reagovat
Pablos

Tvl to letí, já pořád myslel, že mu je tak 21

Reagovat
JeséRodriguez

Tak Jankto není za mě úplně typické křídlo. Spíš se to tam s ním lepí. A Jankto i když se mu v repre teď moc nedařilo, tak tam určitě taky patří. Stejně tak to ale vidím u Černého.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele