Sluckij v Hullu dotrénoval po pouhých šesti měsících

03.12.2017, 22:07
Aktuality
První angažmá Leonida Sluckého za hranicemi Ruské federace dopadá fiaskem, bývalý lodivod CSKA Moskva i ruské reprezentace v druholigovém anglickém Hullu vydržel pouze půlrok. Tigers se s ním nyní po vzájemné dohodě rozešli poté, co včera nedokázal vyhrát ani sedmý zápas v řadě...

Hull má po dvaceti kolech League Championship na kontě všehovšudy 19 bodů a sedí až na 20. příčce, na pokraji sestupové zóny. Tigers se zároveň mohou "pochlubit" třetí nejpropustnější defenzívou v lize.

Leonid Sluckij strávil většinu své trenérské kariéry v Moskvě, přičemž mezi lety 2009 a 2016 úspěšně vedl tamější armádní klub. S CSKA dohromady získal tři ligové tituly a dva domácí poháry.

V Anglii však 46letý stratég svou reputaci nepotvrdil a nyní East Yorkshire opouští i s bývalým sportovním ředitelem CSKA a doposud vrchním klubovým stratégem v Hullu Olegem Jarovinskym.

Sluckij se už koncem října nechal slyšet, že by svůj vyhazov pochopil, přičemž po následné porážce 1:4 od Sheffieldu United zpochybnil vítěznou mentalitu svých hráčů. Následovaly tři remízy, jedna prohra a rozchod.

Hull City se teď bude poohlížet už po svém čtvrtém manažerovi od nečekaného konce Steva Bruce v červenci 2016. Prozatím je favoritem bookmakerů někdejší lodivod Southamptonu Nigel Adkins, za ním jsou potom seřazeni Aitor Karanka či Paul Lambert.

Leonid Sluckij by mezitím mohl přijmout zbrusu novou výzvu v Chelsea, když byl nedávno spojován s uvolněným postem technického ředitele londýnského klubu, který vlastní jeho kamarád Roman Abramovič.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (28)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fandové Chelsea budou mít radost

Reagovat
MySch017

To je tak, keď angažujete autistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc autistu?

Reagovat
MySch017

nepoznáš jeho typické sedenie na lavičke a pokyvkávanie?

Reagovat
fantomas

Spíš vypadá trochu jak dowňák

Reagovat
RKBoy

lezie mi na nervy ako toto slovo dnes používa snád každý bezmozog a ani nevie čo to znamená.

Reagovat
MySch017

a mne lezie na nervy, keď Slováci vo veľkom používajú bohemizmy

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

mne lezie na nervy cely ovcomrdaci slovensky narod okrem zapadneho slovenska, ktore ma celkovo odlisnu historiu a kulturu od zvysku slovenska

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lampas

Kdyby se Křetínský nebál investovat, tak jeho bych si ve Spartě uměl představit.

Reagovat
Whitemedia

Vítej

Reagovat
The Krupy

Z Ruska nie je ani krava dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný když je tam tým tak na 4. ligu ...

Reagovat
REPLIKATOR

Do Sparty!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě je Sparta ještě tak o 3 úrovně níž než Hull City. Takže se ještě nechat párkrát vyhodit, vyzkoušet třetí, čtvrtou anglickou, a pak i Sparta bude vypadat reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Reagovat
lubik

To má z toho, že nestavěl Mazucha

Reagovat
fantomas

Protože s Mazuchem na hřišti za 315 minut 11 obdržených branek

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel ne?

Reagovat
fantomas

Nope

Reagovat
Aker22

To mi nějak nesedí , aspoň podle Livesportu teda, odehrál v prvním kole minutu, potom ve 4. kole nastoupil o poločase a Hull na hřišti s ním dostal 2 goly (2:1), potom hrál v 6 kole (výhra 4:0), potom se zranil a dlouho chyběl a teď hrál poslední dva zápasy celé (2:2 remíza a 2:3 prohra), takže ten počet minut sedí, ale určitě nedostali tolik gólů i když teda 7 taky není žádný exkluzivní počet ale u Hullu je celá defenziva hrozivá, za posledních 7 zápasů v lize dostali 17 branek, jen jednou udrželi čisté konto a jinak pokaždé dostali aspoň dvě branky , to odvolání už bylo nevyhnutelné.

Reagovat
fantomas

Bajo, ja to 4:0 automaticky bral za prohru

Reagovat
Nebelung

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch může být rad, že se díky němu dostal do Anglie....

Reagovat
Aldeano

Adkins

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele