Southgate nechtěl po konci na MS spekulovat o své budoucnosti

11.12.2022, 12:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (55)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

zbohom

Reagovat
JFT97

Reagovat
Ranoth

tažko

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem si kávičku a jdu si znovu přečíst Penaltovou loterii od A. Anthonyho.

https://www.databazeknih.cz/knihy/penaltova-loterie-124066

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

https://en.m.wikipedia.org/wiki/England_national_football_team : Honours

Chudák Southgate. Už by ti tragédi mohli pochopit, že ty zoufalce by k žádnému titulu nepřivedla ani kombinace Ancelottiho, Trapatoniho, Lippiho, Capella ve vrcholné formě?

Reagovat
smazaný uživatel

Angláni si na sebe tím, že fotbal vymysleli, jednou udělali titul a mají nejlepší ligu na světě, pletou bič, když mají za to, že budou pravidelně mezi nejlepšími nebo by měli mít tituly. Tohle si mohou malovat možná tak Brazilci, a i oni jsou pak víc zklamáni než potěšeni. Kdyby do toho šli s tím, že čtvrtfinále je jejich cíl i strop, a pak se uvidí, možná by jim to pomáhalo v těch kritických situacích, jako jsou například penalty, a taky by fotbal nebrali jako zdroj frustrace. Vždyť oni i po finále Eura byli zklamaní, zatímco Chrovaté po stříbru slavili. Je to sice ME a MS, ale ta podstata, kdy někdo automaticky nebere jen zlato, je totožná.

Reagovat
Pinturicchio

To s tím zlatem je trefné ... a na hlavu postavené, vždyť oni v roli superfavorita každého trunaje vyhráli jediný šampionát. Co je do téhle role staví, respektive proč se do ní staví oni sami?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším, ale jak je znám z různých fór, nejen fotbalových, tak jsou hodně zaslepeni sami sebou. Jsou mezi nimi ale tací, a není jich málo, co před každou větší akcí přijdou s tím, že už začili x-krát, jak to tentokrát vyjde, a zase z toho bude kulové, a ještě si z toho dokážou dělat prču.

Možná s nimi máme dost společného, když taky pořád máme za to, že jsme hokejová velmoc a bude z toho třeba už zlato, kdy jsme deset let nepřivezli placku, abychom pak slavili bronz z turnaje, kde chyběli Rusové, a hned už někteří vidí blýskání se na lepší časy.

Reagovat
Pinturicchio

Ono ti nejvíc uřvaní a arogantní jdou vždycky slyšet nejvíc, byť jejich asi menšina.

Ono anglický humor je jedna z mála dobrých věcí, které z Anglie vzešly.

Reagovat
r.mrazik

to mas stejny jak brazilie,ktera vyhrala naposledy pred dvaceti lety...nebo argentina

Reagovat
smazaný uživatel

This post has aged well, jak by řekli v Maďarsku.

Reagovat
r.mrazik

nekdo vyhrat ty penalty ve finale musel

Reagovat
fenixLFC

pochopitelne, najma ked trapatoni, lippi a capello boli tragedi a davat k anglicanom ancelottiho ktory v klucovom momente a la 2005 vie tiez hovadsky vybuchnut by bol nonsens

Reagovat
Pinturicchio

Super, takže je to chyba každého trenéra, které tam kdy byl?

Reagovat
fenixLFC

samozrejme ze nie, tych dovodov tam bolo samozrejme viac. ved to tvoje tvrdenie nedava zmysel. ked kazde hovno ktore si hore vymenoval bolo totalne k nicomu preco by akakolvek ich kombinacia mala byt zrazu pozitivna?

Reagovat
Pinturicchio

Hovno?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nějak dokážu pochopit, že tu arogantní rétoriku mají Angličani, ale proč ji přebírá Slovák a mluví o trenérských legendách jako o hovnech to už teda fakt pochopit nedokážu

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Vždyť je to největší zoufalec na ef. U něj nic překvapivé...

Reagovat
owner

Reagovat
romeo351

Reagovat
Milan.B

Reagovat
gunner123

Reagovat
romeo351

Capello tragéd, ale celej hrdej Albion by mu vlezl do prdele tehdy

Prosimtě…

Reagovat
GjøvikFF

Měl jsem o tobě vždy nevalné mínění, ale nazvat tragédem mj. Lippiho, člověka co dokázal jako trenér vyhrát MS a LM, k tomu už je potřeba pořádná dávka demence.

Reagovat
Čenda

a ty zbyly Ancelottiho úspěchy? Toto je stejně mimo jak původní příspěvek, sorry. Nebud z ty Anglie tak hotovej pořád.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
wesleyborland

Vypadni

Reagovat
El Cid z City

Anglie potřebuje, aby Pep začal stavět Fodena do zálohy, pak z toho bude profitovat i ona.

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi nekopy dosáhl skoro nemožné, protože je po x letech zase soupeři brali vážně. Takže snad skončí a nahradí ho nějaký tragéd, který je vrátí do průměru.

Reagovat
kattos

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
SunFells

Nespekuluj, prostě běž sám. Udělej to pro Anglii

Reagovat
fabec1222

Mohl by to vzít Gerrard a bylo by spojení nejvíce nesympatických fans a trenéra

Reagovat
Luc-Luc

Nechapu, proc by mel odchazet, vysledky ma slusny na ten kadr...verim, ze Euro muzou vyhrat a s trochou stesti i pristi mundial, maji tam dost sikovnych mladych, kteri budou v idealnim fotbalovym veku tou dobou

Reagovat
Beči

Však ten kádr má daleko větší potenciál, nechápu co myslíš tím "na ten kádr", jak kdyby to byla nějaká banda průměráků. Naopak Jižnobran s nimi hraje za mě daleko pod jejich možnosti, hlavně co se ofenzivní stránky týká.

Reagovat
mimi_united

Dobrý anglický tréner ani nie je

Budú musieť hľadať zahraničného

Reagovat
Beči

Reagovat
Beči

I když možná Eddie Howe a Grahama Potter, ale ani jeden z nich by k repre momentálně určitě nešel.

Reagovat
SunFells

Ty jsi zmatenější než italové.

Reagovat
Spalovač šancí

Martínez

Reagovat
rel7

Jestli to Francie vyhraje jako že vyhraje tak ho podrží, pokud to urve někdo jiný půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Anglií jsem nepřál, ale Jižní Bránu uznávám. Už předešlé generace měli technické hráče, ale přes hromadu keců už od dob Bobbyho Robsona o změně stylu hry, když byl kritický moment, tak se Anglie vždy uchýlila ke k stylu bum prásk 70. léta. Southgate tak hrál ještě na posledním MS ale na Euru i teď už ne a jejich styl byl docela pohledný. Ano hlavní zásluhu na tom má nastupující generace mladých a šikovných hráčů, ale Southgate měl odvahu jako první trenér Anglie postupně upustit od ortodoxního ostrovního fotbalu.

Reagovat
Spalovač šancí

Ofenzívu mají slušnou, ale obrana a brankář velký špatný. Těžko s tím jiný trenér udělá zázrak

Reagovat
Csaplárova past

Ani nevim, co si o Anglii myslet. Ve skupine povinne vitezstvi uhajili, ale do souboje s Francii nemeli nejakeho soupere, ktery by je mohl ohrozit a tezky zapas zazili az ve ctvrtfinale. Francouzi vlastne taky, ale proste rozhodlo stesti. Kdyby Kane penaltu dal, rozhodla by zase kvalita. Ofenziva Francie je sehranejsi, zkusenejsi.

Reagovat
Nikikrew

Treba zmenu. Anglicko ma skvelú generáciu, preto potrebuje top trénera. Netvrdím ze SG je zlý tréner, to nie ale ten tím má na viac. Život je zmena

Reagovat
Hachim Mastour

Ťažko sa dá zmieriť s tým, že tak talentovaný a nadaný tím, čo to mal vyhrať vypadol. Snáď táto generácia bude pokračovať v progrese niečo vyhrá. Ak nie MS o štyri roky, tak aspoň EURO

Reagovat
John Obi Mikel

Spekuluje se, že by je mohl vzít Tuchel

Reagovat
Csaplárova past

Ten facepalm je narážka na (ne)kvality Tuchela nebo na to, že by se vzdal klubové scény?

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne se k současné Anglii nehodí, ta by potřebovala ofenzivnějšího trenéra.

Reagovat
$dolar$

Zabiji talentovanou generaci podobne jako Martinez Belgii..

Reagovat
Ligter

koho k nim?

Reagovat
Geordies

Ono je hezké, že jako jediný anglický kouč za dlouhou dobu konzistentně bojuje o nejvyšší příčky. Ale tady je zapotřebí se podívat, s jakým kádrem Anglie kdysi hrála: Green, Lescott, Upson, Heskey, Agbonlahor, Nugent, Zamora. Průměrní hráči PL. Nyní Anglie, alespoň co se individualit týče, disponuje jedním z nejkvalitnějších výběrů světa.. Vždyť i takoví hráči jako Smith-Rowe, Sancho, Bowen, Barnes, Tomori, Abraham nebo Toney se ani nedostali do konečné nominace. Jestli má někdo sklidit obdiv, tak je to anglický mládežnický systém. A na to, jaký potenciál v kádru Southgate má, s ním hraje hodně pod svou úroveň. Připosraný defenzivní systém, na který se občas nedá dívat, k tomu pochybná rozhodnutí v nominaci. Podtrženo, sečteno, Southgate musí jít.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele