Španělská liga obvinila PSG a Man City z porušení finančního fair play

15.06.2022, 21:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
icemike

Reagovat
Fakt

Reagovat
vceradnesazitra

Šejkové a jejich armáda právníků a účetních se vám vysmějou do ksichtu

Reagovat
Mass

Vždyť právě proto, že ropáci se vysmívají do ksichtu všem, kteří FFP dodržují.

Reagovat
eder

Pravda, ropné špíny jsou to...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Rattlesnake

člověk by čekal, že tenhle vydementovanej krypl z pablbova už ze sebe vetšího idiota udělat nemůže.

omyl.

Reagovat
LyEX

Ďalší dedek (Blatter, Platini atď), ktorý na staré kolená prichádza o peniaze priživovaním ako parazit na majiteľoch klubov a hráčoch. Bohužiaľ čísla Španielskych mužstiev hovoria jasne, Barca dlh cez miliardu, Real okolo 700 mega, požičiavajú si na babku od bánk a kupujú Coutinhov za 160 mega, Real dvoch 18 ročných dokopy za 180 mega, platy, že aj po 50 % znížení všetkých hráčov, nestačia vykryvat, ale nejak tieto veci prehliada, pretože cash od divákov a zo sledovacích práv klesá, po rokoch kedy ElClassico predstavovalo najväčší trhák, odrazu spadla sledovanosť o 20 a viac %, najväčšie mladé talenty, ktoré kedysi išli priamo smer Španielsko sa rozhodli pre iné ligy a starý, ktorý videl ďalšie prachy na ujeb musel oželieť, bohužiaľ ty kripel, skončil si.

Reagovat
vladino10

Reagovat
Benfica

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké dva 18 ročne za 180 mega máš na mysli?

Reagovat
Remt

OK. Tak budeme prihlizet k tomu, co PSG a CITY dela a budeme delat, ze je to OK. Jsou nejaka nastavena pravidla, ale mrdat, pokud mas prachy, tak zrejme muzes vse. Porusovani pravidel? Neni problem. A budeme jeste rikat, ze je to vlastne v poradku. Neuveritelny jak v dnesni dobe je kazdy schopen ohybat hrb (FIFA, UEFA) a menit nazory (spousta fans, FIFA, UEFA) jen pokud jde o prachy.

Borec, ktery ma prachy, koupi do te doby prumerny klub, nakoupi pokemony, pravidla nepravidla, neresi se, resit nejakou historii, nejake tradice, nejake principy? Jebat. Pohled spousty dnesnich lidi. Bohuzel. A fans City a PSG na to maji jednotny nazor. Tem to prijde v poradku vsem

City tehdy snad vyvazli od trestu jen kvuli neschopnosti pravniku, nacez Pepek rekl, ze snad bude pozadovat omluvu bo jak to tenkrat bylo? (Zasrany trapak, co si nevidi do huby, chtit omluvu po tom co jim bylo prokazano, ze obchazi pravidla). Ale jejich fans jsou s tim jednohlasne OK. Opravte me pokud to tenkrat bylo jinak, ale pokud si to pamatuju spravne, tak to bylo takto.

Nevim. Mozna jsem jediny komu je z toho vseho tak nejak na bliti.

Reagovat
vladino10

jedna vec je im fandit, ale tvarit sa pri tom, ze su cisti ako krystal je odveci

sak ok, ked im niekto chce fandit nech im fandi, nakolko sympatie su subjektivna kategoria, ale aj keby im fandim, tak by som jednoznacne uznal fakt, ze ten klub je umely odpad

Reagovat
Xavi

Nejsi jediný.

Reagovat
LyEX

Vôbec ma tie kecy klubov čo pol storočia preplácajú hráčov na prestupoch a platoch z požičaných peňazí daňovníkov nezaujímajú, už nie ste tak atraktívnymi destináciami ani z pohľadu peňazí, zachvilu ani zo športového pohľadu nebudete a na čele ligy s takýmito komediantmi to bude skôr ako neskôr.

Reagovat
Kinky7

Ok. Zareaguju. Nemyslím si že je v pořádku že jsme to ojebavali a sere mě způsob jakým se že začátku nakupovalo. Díky právníkům jsme se z toho dostali protože to ojebavali bylo v letech 2011-2013. Potud s tebou souhlasím. Na druhou stranu jakožto fanda city vnímám to tak že když nakupoval Pokémony Abramovič tak to bylo pro UEFA v pořádku a když to začal dělat šejk tak to bylo špatně. Od roku 2017 je navíc naše platová i přestupová politika ustálená a za poslední roky už se net spend příliš neliší od klubů jako je Arsenal Everton, Liverpool či utd. Takže pokud tě sere co dělali tehdá tak to beru pokud to co děláme dnes tak jsou to pro mě trochu kyselé hrozny. Tradice a principy ohledně přestupů? V Anglii kdo měl prachy nakupoval a kdo je neměl prodával. A šejk ač arabace nemusím se do klubu nesere dává hodně na rozvoj akademie stadionu ženského týmu a podporuje tradici starého City - viz letošní dresy inspirované dresy z éry Colin Bella na jejíž odhalení byla pozvána jeho rodina.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty si koště...fanoušek úspěchu a ropného týmu...to mi stačí

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ac je Tebas sebevetsi curak, tahle zaloba je spravna. To, co predvadi Club-Estado neni normalni, i kdyz Ceferin trci sejkum z prdele, alespon na to poukazal a snad se dozvime i dalsi veci….tresnickou na dortu by bylo vylouceni z Champions…co naplat, je to stejne pravdepodobny jako to, ze vyhram loterii, ale stat se muze….

Reagovat
Rox

Mbappe bude dlouho ležet v žaludku co?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ne, Mbappe je minulost, bude misto neho hrat jiny hrac….

Reagovat
Spalovač šancí

Zrovna španělská liga by měla mlčet s tím speciálním daňovým režimem pro kluby

Reagovat
Salfovic

Navíc Real je zadlužen až na půdu a Barcelona až nad komín.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Real je v nejzdravější finanční situaci za poslední roky ..tak neplácej nesmysly ..dluhy má každý klub , možná kromě umělých ropných projektů

Reagovat
kilobyte

Kdyby Haaland a Mbappe šli za nesmysly do Barcelony a Realu, tak by jim to nevadilo.

Reagovat
Kily

Mbappé v Realu by z pohledu FFP neznamenal vůbec žádný problém

Reagovat
kilobyte

Stejně jako v PSG.

Reagovat
DreamTeam

Hm ne

Reagovat
kilobyte

Jaký měli teda problém?

Reagovat
t0mmy33MCFC

přesně

Reagovat
Kily

nedávno to řekl novináři a zítra Čeferin vzkáže i do Španělska, že mu nemají co určovat, jak se bude FFP posuzovat

Reagovat
penepi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

UEFA je smesna organizace,kterou maji pod palcem prave ropaci...

spanelaci jsou bez sance

Reagovat
vladis271

a hlavne sú pokrytci a robia to len kvôli halaandovi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Igner Farnsworth

Škoda že PSG není v PL, jinak by ta liga neměla chybu, je to takový blby, že tahají top hráče někam do franzousky ligy

Reagovat
Bakary3

Proc?

Aspon se hezky vyselektuji pohodlni hraci bez ambici a touhy pomerovat se s temi nejlepsimi, takovi at si hrajou za Paříž.

Reagovat
Remt

Tak tak. Tyto typy by i dnes sli hrat do Machackaly pokud by dostaly dost

Reagovat
teenz

Reagovat
Salfovic

Doufám, že si bude stěžovat i na lampárně.

Reagovat
Csaplárova past

Tak na City uz tohle kdysi zkouseli a nepochodili

PS: jake maji ti hraci dane a dalsi odvody? Abych si tech 100mio rocne co ma Mbappe mohl srovnat s prijmy ostatnich hracu - vsude jsou jen zebricky s hrubym vydelkem.

Reagovat
Jason_

zrušiť finančne fair play

Reagovat
Rssa

Čím dál více bych byl pro nějaké platové stropy. Případně dobře fungující FFP, který by se muselo fakt dodržovat. Ukázala by se dobrá práce klubů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele